Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok tavaly


BaziJoe
14 játék

Gimli
14 játék

WadloW
12 játék
4.
gBUTCHER 12 játék
5.
Druida 10 játék
6.
Toni 8 játék
7.
BabaYaga 8 játék
8.
Safi 8 játék
9.
Solenya 8 játék
10.
Vindzsi 8 játék

Csapat ajánló

Debrecen--Nyíregyháza-Kisvárda

Task Force

Székhely:
Tokaj

Alakulás éve:
2008

Weboldal:
task-as-team.atw.hu/

 

A TASK FORCE airsoft csapat alakulása 2008 környékére tehető, bár már 2006-ban elkezdtük próbálgatni ezt a sportot. Eleinte csak gyenge, spring-es fegyverekkel játszottunk, majd fokozatosan tértünk át a normál AEG-ekre.

Az első években csak csapaton belül airsoftoztunk, majd 2010-ben megismertük a zempléni North Eagle airsoft csapatot, akikkel több közös játékon is részt vettünk. 2011-ben kezdtünk eljárni nagyobb airsoft játékokra is, ahol elég sok csapatot megismertünk ahhoz, hogy megrendezzünk első saját nagyjátékunkat is 2011 júliusában, a Tarcal Rising-ot. Ez elég jól sikerült, így 2011-2012 folyamán még 6 nagyobb (25 fő feletti) airsoft játékot rendeztünk (és még sok kisebbet is). 2013-ban sajnos a csapat lelkesedése alábbhagyott, ezért nem rendeztünk több nagyobb játékot. 2014 második felében azonban csapatunknak új lendületet adott, hogy megismertük a Red Raven airsoft csapatot, akikkel azóta is rendszeresen szervezünk közös gyakjátékokat.

Kezdetben a csapatot többségében tokaji lakosok alkották, innen ered a név: Tokaji AirSoft Klub (TASK). Ma már azonban szerencsére más településekről is sok lelkes tagunk van. Új tagok jelentkezését a csapatba mindig szívesen vesszük!

 

 
  Nicknév Valódi név Város Rang
digo Tokaj Parancsnok
grenadier Tag
Kgergo Kovács Gergő Balsa Tag
Normann Tag
Undead Szabolcs Papp Tokaj Tag
Whiss Duczki Zsolt Szakoly Tag
Zilanov Békési János Alex Tokaj Tag
 

 
© 2015 - 2021 powered by TRONIX webdesign