Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

55.000 Ft
Sajóvámos

Legaktívabb játékosok


BaziJoe
132 játék

Safi
122 játék

Vaktyuk
113 játék
4.
Heimdall 100 játék
5.
gBUTCHER 91 játék
6.
DIO 90 játék
7.
tadam 88 játék
8.
Persistent 87 játék
9.
Zereck 79 játék
10.
Gimli 74 játék

Pálya ajánló

Csapat ajánló

Nagyvárad/Oradea

Szabályzat

Általános alapelvek

Beleegyezel, hogy nem küldesz semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti a hazádban, az oldalt kiszolgáló szerver országában érvényben lévő vagy a nemzetközi törvényeket. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet az internetszolgáltatód értesítésével együtt, ha ezt szükségesnek tartjuk.

A feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk. Elfogadod, hogy az oldal fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni az általad felvitt tartalmakat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. Mint felhasználó, elfogadod, hogy bármely adat, melyet megadsz, tárolásra kerül az oldal adatbázisában. Ezek az információk a beleegyezésed nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek, de az oldal fenntartói nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges „hackertámadás” esetén. Az oldal a jelszavakat titkosítva tárolja. Az e-mail címeket próbáljuk a botoktól védeni.

Az dogtag.hu alapvető kötelezettségének tekinti a személyes adatok védelméhez fűződő jog maradéktalan biztosítását működése körében, -, ezért minden rendelkezésünkre álló eszközzel és minden lehetséges módon arra törekszünk, hogy az adataidat az EU 2016/679 rendeletének („Általános Adatvédelmi Rendelet”) való legteljesebb megfeleléssel, illetve a vonatkozó egyéb jogszabályokkal összhangban kezeljük. Tekintettel arra, hogy az alapul fekvő jogi szabályozás egyik legfőbb célja az átláthatóság biztosítása, a jelen dokumentumban kívánunk Téged tájékoztatni személyes adataid gyűjtéséről, használatáról, továbbításáról és nem utolsó sorban védelmérő.

Fenntartjuk a jogot a jelen Adatvédelmi irányelvek meghatározott időszakonként történő aktualizálására és módosítására annak érdekében, hogy az itt rögzített feltételek mindig a személyes adatok kezelésének aktuális módját tükrözzék, illetve mindenben megfeleljenek a hatályos jogszabályi kötelezettségeknek. Abban az esetben, ha a jelen rendelkezések valamelyikében fentiek alapján változás állna be, az Adatvédelmi irányelvek módosított verzióját közzétesszük weboldalunkon, és ezért kérjük, időről időre szíveskedjenek tanulmányozni a jelen Adatvédelmi irányelvek aktuális tartalmát.

 

Milyen kategóriájú személyes adatokat kezelünk?

Általánosságban személyes adataidat közvetlenül tőled kérjük be, így azok begyűjtése során képes vagy befolyásolni, hogy milyen típusú információt osztasz meg velünk. Példának okáért az alábbi információt kapjuk tőled:

  • dogtag.hu felhasználói fiókjának elkészítése során továbbítod nekünk e-mail címedet, vezeték- és keresztnevedet;
  • Emellett az dogtag.hu felülethez tartozó személyes oldaladon (Beéllítások) további információt is megadhatsz, úgyis mint: becenév, telefonszám, avatar kép, lakhelyed, bemutatkozó szöveg.;

Lehetőséged van arra, hogy az dogtag.hu felületre akár Facebook fiókodon keresztül is regisztrálj. Amennyiben a fenti lehetőségek bármelyike mellett döntesz, a kiválasztott link átirányít téged a Facebook Admin oldalra, ahol az adott szolgáltató fog tájékoztatni az általuk felénk (dogtag.hu) továbbított adatok kezelésének módjáról. A Facebook adatvédelmi irányelveit a következő linkekre kattintva tudod tanulmányozni:

https://www.facebook.com/about/privacy

Nem gyűjtünk és semmilyen módon nem kezelünk az Általános Adatvédelmi Rendelet szerint különleges kategóriájúnak minősülő érzékeny adatot. Ezzel összhangban a 16. életévüket az adatszolgáltatás időpontjáig be nem töltött kiskorúak adatait sem gyűjtjük és nem kezeljük.

 

Mi az adatkezelés célja és jogalapja?

Személyes adataidat az alábbi célokból használhatjuk fel:

Az dogtag.hu szolgáltatások nyújtásához az számodra

Ez az általános cél magában hordozza a következő felhasználási köröket, amennyiben alkalmazandók:

  • Felhasználói fiók létrehozása és kezelése az dogtag.hu felületen;
  • Támogató jellegű szolgáltatások biztosítása, értesítések küldése a téged érintő rendezvényekről.

Adataidnak fenti célokból történő kezelése és feldolgozása az esetek többségében szükséges. Mindezen túl, bizonyos adatok e körben való kezelését jogszabályi rendelkezés írja elő.

Szolgáltatásaink fejlesztéséhez

Azon dolgozunk, hogy neked mindig a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást és online élményt tudjuk biztosítani.

Ezeket a tevékenységeket jogos üzleti érdekeinkre alapozva végezzük, ugyanakkor mindig szem előtt tartjuk azt, hogy az alapvető jogaid és szabadságaid az ilyen tevékenységek során csorbát ne szenvedjenek.

Továbbá, az adatkezelést és -feldolgozást bizonyos esetekben jogszabályi kötelezettségeink teljesítésére figyelemmel végezzük, így különösen azért, hogy a hatályos törvények által az adott ügyletre vonatkozóan előírt alapelvek és értékek szavatolásához szükséges.

 

Milyen időtartamig tároljuk az személyes adataidat?

Főszabály szerint személyes adataidat az dogtag.hu felhasználói fiók meglétének időtartamáig tároljuk. Ettől függetlenül bármikor kérheted tőlünk bizonyos adataid törlését vagy a felhasználói fiók megszüntetését, mely kérésre kivétel nélkül válaszolunk azzal, hogy közben bizonyos adatokra vonatkozóan biztosítjuk az – akár a felhasználói fiók megszüntetését követően is fennálló – törvényi őrzési-tárolási követelménynek való megfelelést.

Amennyiben törölni szeretnéd regisztrációdat, küldj egy e-mail-t az admin@dogtag.hu.

 

Hogy védjük a személyes adataid biztonságát?

Vállaljuk, hogy a személyes adatok biztonságát az iparági normáknak megfelelő műszaki és szervezeti intézkedések foganatosításával teljes körűen szavatoljuk.

Személyes adataidat biztonságos szervereken tartjuk, a legmodernebb technológiát alkalmazó titkosítási algoritmusok és tárhelybővítési mechanizmusok használatával.

Felhívjuk figyelmedet, hogy – személyes adataid védelmére irányuló minden igyekezetünk ellenére – a világhálón általában és más nyilvános hálózatokon továbbított információ biztonsága sosem tekinthető teljesnek, így előfordulhat, hogy az ilyen adatokat illetéktelen harmadik személyek lehalásszák és felhasználják. A nem a mi ellenőrzésünk alá tartozó rendszerek sebezhetőségéért és sérülékenységéért nem vállalunk felelősséget.

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign