Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok tavaly


Persistent
20 játék

Safi
17 játék

BaziJoe
15 játék
4.
Hidi 14 játék
5.
DIO 13 játék
6.
Atlasz16 13 játék
7.
Tommie 13 játék
8.
Balajtars 12 játék
9.
Csiga 11 játék
10.
Vaktyuk 11 játék

Pálya ajánló

Bükkszentlászló

Csapat ajánló

Tokaj

Steel City Elite Operators

Székhely:
Miskolc

Alakulás éve:
2011

Facebook oldal:
facebook profile

 

A SCELOPS 2011 nyarán alakult, olyan miskolci airsoftosok részvételével, akik igényelték egy olyan társaság létrehozását, akikkel kellemes hangulatban lehet az airsoft sportágat űzni. Emellett fontos szempont volt a csapattal járó szervezettség is, ami még jobban növeli a játékok élményét, és lehetővé teszi, hogy megjelenjünk nagyobb airsoft eseményeken is.

Koncepció: Gyors mozgású, támadó felfogású, MilSim irányultságú csapat. A cél olyan csapat létrehozása volt, ahol a tagok elhivatottságuknak, és anyagi ráfordítottságuknak köszönhetően lehetőség van a rendszeres, szervezett megjelenésre a kisebb gyakorló játékoktól kezdve a nagyobb milsim-eken, vagy akár nemzetközi játékokon is.

Profil: Különleges egység jellegű profil (pl. Delta Force, Navy SEALs, MARSOC, brit SAS, lengyel GROM, stb.) NATO haderők által használt felszerelés, abból is inkább az amerikai fegyveres erők által használt felszerelések.

Cél: egységes csapat kép; legalább havi 1 játékon való részvétel (országos, és helyi szinten egyaránt); legfőképp MILSIM rendezvények látogatása; rendszeres csapatgyakorlók.

 
  Nicknév Valódi név Város Rang
doboslewy Parancsnok
 

 
© 2015 - 2022 powered by TRONIX webdesign