Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok tavaly


Gimli
14 játék

BaziJoe
14 játék

WadloW
12 játék
4.
gBUTCHER 12 játék
5.
Druida 10 játék
6.
Toni 8 játék
7.
Safi 8 játék
8.
BabaYaga 8 játék
9.
Solenya 8 játék
10.
Vindzsi 8 játék

Pálya ajánló

Debrecen

Csapat ajánló

Debrecen

Red Raven Airsoft Team

Székhely:
Nyíregyháza

Alakulás éve:
2013

Weboldal:
www.redraven.hu

 

Csapatunkat 2013-ban alapítottunk, mindig is szerettük a háborús játékokat, taktikai tervezést, és úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk magunkat "élesben" is a terepen. Azóta tart a szenvedély, és már-már beteges hobbivá vált a dolog. Szeretjük komolyan venni, de mindezek mellett azért mindig szem előtt tartjuk, hogy alapvetően ez egy szórakozás, és a fő cél a kikapcsolódás, valamint, hogy jól érezzük magunkat.

Mint minden kezdő airsoft játékos, belevetettük magunkat a kutatásba, milyen fegyverekkel, felszereléssel kezdjünk neki a sportnak, valamint mivel az ország eme szegletében elég kevés a lehetőség, így hová is menjünk játszani. Az első csomagok megérkezése után 1 héttel máris részt vettünk egy környékbeli játékon, és az óta folyamatosan építgetjük csapatunkat, felszerelésünket, valamint megpróbálunk a lehető legtöbb "bevetésen" részt venni.

Az eseményekről megpróbálunk minél több fényképet, videót készíteni, valamint minden részvétel után írunk egy kis összesítőt, hogy hogyan is éreztük magunkat. További terveink között szerepel saját játék szervezése a térségben, népszerűsítve ezt a gyönyörű sportot.

2014. május utolsó napján megrendeztük első játékunkat a White Gold-ot, Baktalórántházán. Igaz, kis létszám jött össze, de a visszajelzések alapján jól érezték magukat a játékosok, tetszett a történet és az irányítás is. A továbbiakban is szeretnénk hasonló jellegű játékokat szervezni.

2015-ben megduzzadt a csapat létszáma, az év végére már 9 aktív taggal jártunk a környékbeli, és távolabbi játékokra. Ebben az évben is részt vettünk a Bomb Patrol LARP rendezvényen, valamint a környékbeli játékok zömén is képviseltettük magunkat.

 
  Nicknév Valódi név Város Rang
Blacky Siket Gábor Nyírbogdány Parancsnok
Alycee Siket Bálint Tunyogmatolcs Alparancsnok
Tronix Petőh Sándor Nyíregyháza Alparancsnok
Cseszi Cseszlai Balázs Nyírtelek Tag
Firga Ilku Gábor Tiszanagyfalu Tag
Haxxor Balazs Kis Nyírtelek Tag
M1llR Tamás Berecz Nyírtelek Tag
Northon Gazda Krisztian Tunyogmatolcs Tag
Sturm Bóla Bán István Nyíregyháza Tag
TANTO Mihalovics Róbert Vasmegyer Tag
 

 
© 2015 - 2021 powered by TRONIX webdesign