Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

70.000 Ft
Kemecse

Legaktívabb játékosok


BaziJoe
65 játék

Safi
61 játék

Persistent
55 játék
4.
Csiga 51 játék
5.
Blacky 49 játék
6.
gBUTCHER 48 játék
7.
Gimli 45 játék
8.
Vaktyuk 42 játék
9.
WadloW 40 játék
10.
DrTothOtto 39 játék

Red Raven Airsoft Team

Székhely:
Nyíregyháza

Alakulás éve:
2013

Weboldal:
www.redraven.hu

 

Csapatunkat 2013-ban alapítottunk, mindig is szerettük a háborús játékokat, taktikai tervezést, és úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk magunkat "élesben" is a terepen. Azóta tart a szenvedély, és már-már beteges hobbivá vált a dolog. Szeretjük komolyan venni, de mindezek mellett azért mindig szem előtt tartjuk, hogy alapvetően ez egy szórakozás, és a fő cél a kikapcsolódás, valamint, hogy jól érezzük magunkat.

Mint minden kezdő airsoft játékos, belevetettük magunkat a kutatásba, milyen fegyverekkel, felszereléssel kezdjünk neki a sportnak, valamint mivel az ország eme szegletében elég kevés a lehetőség, így hová is menjünk játszani. Az első csomagok megérkezése után 1 héttel máris részt vettünk egy környékbeli játékon, és az óta folyamatosan építgetjük csapatunkat, felszerelésünket, valamint megpróbálunk a lehető legtöbb "bevetésen" részt venni.

Az eseményekről megpróbálunk minél több fényképet, videót készíteni, valamint minden részvétel után írunk egy kis összesítőt, hogy hogyan is éreztük magunkat. További terveink között szerepel saját játék szervezése a térségben, népszerűsítve ezt a gyönyörű sportot.

2014. május utolsó napján megrendeztük első játékunkat a White Gold-ot, Baktalórántházán. Igaz, kis létszám jött össze, de a visszajelzések alapján jól érezték magukat a játékosok, tetszett a történet és az irányítás is. A továbbiakban is szeretnénk hasonló jellegű játékokat szervezni.

2015-ben megduzzadt a csapat létszáma, az év végére már 9 aktív taggal jártunk a környékbeli, és távolabbi játékokra. Ebben az évben is részt vettünk a Bomb Patrol LARP rendezvényen, valamint a környékbeli játékok zömén is képviseltettük magunkat.

 
  Nicknév Valódi név Város Rang
Blacky Siket Gábor Nyírbogdány Parancsnok
Alycee Siket Bálint Tunyogmatolcs Alparancsnok
Tronix Petőh Sándor Nyíregyháza Alparancsnok
Firga Ilku Gábor Tiszanagyfalu Tag
 

 
© 2015 - 2022 powered by TRONIX webdesign