Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

95.000 Ft
Debrecen

Top támogatók... Köszönjük!


Persistent

Zsolt13

bikerlacee
4.
mocsar
5.
Szpeter
6.
Czaboo
7.
Safi
8.
PKristof
9.
Achmed
10.
Sovi

Csapat ajánló

Sárospatak


DIVISION - DARK ZONE

résztvevők / jelentkezés

Szervező

Főszervező:
Komam

Játék ideje

Kapunyitás: 2024.09.07. 09:00
Kezdés: 2024.09.07. 11:00
Befejezés: 2024.09.07. 19:00

Részvételi díj

3.500 HUF

Helyszín

Az objektumCím:
Debrecen, Lőtér u. 8

GPS koordináták:
47.56144, 21.65302

A DARK ZONE világában ügynök ügynöknek farkasa. Más nem számít, csak az Inventory feltöltése és a csapat szintjének folyamatos emelése.

Elég bátor vagy, hogy belépj?

A harc folyamatos az építőelemekért és különböző összegekért, amelyek segítségével az ügynökök a saját képességeiket, így a csapatuk erejét folyamatosan növelik.

A játékmód TDM, amelyben 4 fős csoportok küzdenek egymással. Időleges szövetség a megfelelő kártya birtokában lehetséges a megadott ideig.

SZABÁLYOK

MASZ2015 és kiegészítések.

 

Kötelező felszerelés

Szemüveg

Narancs kendő

Rajonként legalább egy rádió

 

Ajánlott felszerelés

Arcvédő maszk

Ivóvíz

 

Dresscode: a játék jellegéből adódóan nincs, mindenki abban lesz, amiben szeretne, a rajonként egységes öltözet sem kötelező, ez most nem milsim jellegű játék lesz, hanem egy kaotikus világ túlélő játéka. Ugyanakkor nem tilos az "összeöltözés", vagy a csapat megkülönböztetése mondjuk színes szalaggal a célazonosítás megkönnyítése miatt. A legjobb posztapolakiptikus megjelenésű játékos a belépője árát visszakapja.

Medik: A rajok tagjai medikelhetik egymást a rendelkezésre álló medikszalagok és kártyák erejéig. Egy ember akárhányszor medikelhető, de ha egy embert sokat medikeltek, fennál az esélye, hogy a többieknek nem marad.

Medikelés ideje 30 mp, kivérzés 2 perc. Ha egy ember nem medikelhető, a csapat visszaáll, de az Inventory Health Point érintése után azonnal visszaállhatnak a játékba. Ennek igen egyszerű az oka: nem fogtok elkeveredni a csapatotoktól és teljes erővel vethetitek magatokat újra a harcba.

Visszaállás: Elmész az Inventoryba, ahol a kereskedőnek leadod a leadni akart cuccaidat, felvezeti az Inventory számládra és máris mehettek vissza a játékba. Az Inventoriban a csapatot egy ember is képviselheti, az összegyűjtött zsákmányt ő adja le, és ő craftokja a kívánt tárgyakat a csapattársaknak is.

Lootolás: Lootolni ládákból és az ellenféltől is lehet. A ládákból egyetlen dolog elvehető csapatonként, ugyanígy játékostól is egy tetszőleges kártya, illetve akár az ÖSSZES nála lévő pénz rabolható.

Craftolás: A szerzett pénzé és alkotóelemek felhasználásával újabb és újabb eszközöket szerezhettek a pisztolytól a mesterlövész puskáig, a pajzstól a gázállarcig. Ugyanígy craftoltok kulcsokat is, ezek mind újabb ládákat és területeket nyitnak meg nektek, amik egyre magasabb szintű eszközök és kártyák beszerzését teszik lehetővé.

A megszerzett javakat egy kijelölt ember szállítja egy erre alkalmas eszközben. Rablás esetén ezt át kell adnia, hogy a legyőzőik kirabolhassák, vitának helye nincs! Mivel szeptemberben még jó eséllyel meleg lesz nem kötelező a hátizsák, megteszi pl. egy tárdobó is, de egyszerűnek kell lennie a nyitásnak és az átvizsgálásnak.

Gránáthasználat: Ha craftoltál és van is, használhatod, a jól is mert szabályok szerint, egy kis módosítással: a gránátgurítást nem kell kiabálással jelezni, térdmagasság felett nem dobható. Ha ablakon beejted, akkor jelezned kell, GRÁNÁT! felkiáltással a balesetek elkerülése érdekében. A gránát folyosót, helyiséget takarít, csak ajtónyíláson túl vagy védve, félfalak, fedezékek nem védenek. Nincs kivérzés, nincs medik, a csapat visszaáll.

40 mm gránát sörétesként funkcionál, ha a BB eltalál, találat, medikelhető.

Késelés csak 3 pont érintésével a testen, a raj visszaálllást kell bejelenteni.

INVENTORY

Az Inventory afféle Bankként és piacként működik, ahol a játékosok a Karakterlapjaikat és az ezen felvezetett értékeket tartják, valamint itt vásárolhatják meg a craftolt dolgaikat. Minden új tárgy aranyért és nyersanyagért vásárolható. A nyersanyagoknak is van áruk, így aki azt szeretne vásárolni a craftoláshoz, azt is megteheti.

A játékosok kivérzés után ide térnek vissza, itt pihenhetnek és üzletelhetnek akár egymással is, majd visszatérnek a játékba a sorrakerülés után.

 

Fejlődés a játék során.

A különböző szinteket különböző szalagok jelölik. Csak azonos, vagy magasabb szintű raj lootolható.

Igyekezzetek minél hatékonyabb fegyvereket craftolni és minél erősebb kártyákat szerezni.

A végső cél a Zóna feletti uralom megszerzése.

 

 

 

Résztvevők

Alfa Klán
Létszám: 0 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Bravo Klán
Létszám: 0 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Charlie Klán
Létszám: 0 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Delta Klán
Létszám: 0 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Echo Klán
Létszám: 0 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Foxtrot
Létszám: 0 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Golf Klán
Létszám: 0 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Hotel Klán
Létszám: 0 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
India Klán
Létszám: 0 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Juliet Klán
Létszám: 0 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Kilo Klán
Létszám: 0 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign