Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

20.000 Ft
Debrecen

Legaktívabb játékosok tavaly


Persistent
20 játék

Safi
17 játék

BaziJoe
15 játék
4.
Hidi 14 játék
5.
Atlasz16 13 játék
6.
DIO 13 játék
7.
Tommie 13 játék
8.
Balajtars 12 játék
9.
Lensz 11 játék
10.
Zereck 11 játék

Csapat ajánló

Tiszakécske/Kecskemét

Vízmű CQB. VLK

 

Békéscsaba

A pálya Békéscsabán található, jól megközelíthető helyen végig aszfalton. A területet nem tudom megsaccolni mekkora  infóm sincs róla de épp elég hogy egy 70 fős játékkal is elboldoguljon, volt már itt ekkora létszám is és látható gondot nem okozott neki. Jellegéből adódóan CQB pálya rendelkezik egy főépülettel amiben van egy pince rész és e fölött egy szinteltolás . Több szoba is van az épületben folyosóval ajtókkal, általunk épített bevitt fedezékekkel. Ezt az épületet hosszában elhagyva találunk két víztisztító tornyot ezt földszinten illetve függőfolyosón is meg lehet közelíteni. Az egyik torony egy a másik két szintes, lenne tető is de azokat a balesetek elkerülése végett nem használjuk.

Van még egy épület együttes régen garázsok  illetve műhelyek és ehhez tartozó öltöző és zuhanyzó lehetett a parkoló felőli garázsokat szoktuk használni a letáborozáshoz, itt lehet a körök közt tölteni  beszélgetni  itt van a fegyverek kronó és próba lehetősége is. 

A története nagyjából annyi, hogy aktív korában Békéscsaba ivóvizét volt hivatott tísztítani mikor eljárt felette az idő  még pár évig aktív őrszolgálat volt de mivel  többe került az örzés mint amennyit a benne levő dolgok értek ezt megszüntették innentől kezdve hanyatlásnak indult széthordták az indiánok, beköltöztek a csövesek de mióta aktívan megkapta a Békéscsaba Városi Lövészklub azóta az esetek megritkultak. Van leglási szerződése a klubnak, illetve a pályán való játék alkalmával mindenki aláírja a használati feltételeket.


Csevegő

 

 
© 2015 - 2022 powered by TRONIX webdesign