Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok


BaziJoe
48 játék

Safi
43 játék

Csiga
43 játék
4.
Blacky 42 játék
5.
gBUTCHER 37 játék
6.
Gimli 35 játék
7.
WadloW 35 játék
8.
Csacsa 35 játék
9.
Tronix 32 játék
10.
AdamBlack 31 játék

Csapat ajánló

Nyíregyháza

Vízmű CQB. VLK

 

Békéscsaba

A pálya Békéscsabán található, jól megközelíthető helyen végig aszfalton. A területet nem tudom megsaccolni mekkora  infóm sincs róla de épp elég hogy egy 70 fős játékkal is elboldoguljon, volt már itt ekkora létszám is és látható gondot nem okozott neki. Jellegéből adódóan CQB pálya rendelkezik egy főépülettel amiben van egy pince rész és e fölött egy szinteltolás . Több szoba is van az épületben folyosóval ajtókkal, általunk épített bevitt fedezékekkel. Ezt az épületet hosszában elhagyva találunk két víztisztító tornyot ezt földszinten illetve függőfolyosón is meg lehet közelíteni. Az egyik torony egy a másik két szintes, lenne tető is de azokat a balesetek elkerülése végett nem használjuk.

Van még egy épület együttes régen garázsok  illetve műhelyek és ehhez tartozó öltöző és zuhanyzó lehetett a parkoló felőli garázsokat szoktuk használni a letáborozáshoz, itt lehet a körök közt tölteni  beszélgetni  itt van a fegyverek kronó és próba lehetősége is. 

A története nagyjából annyi, hogy aktív korában Békéscsaba ivóvizét volt hivatott tísztítani mikor eljárt felette az idő  még pár évig aktív őrszolgálat volt de mivel  többe került az örzés mint amennyit a benne levő dolgok értek ezt megszüntették innentől kezdve hanyatlásnak indult széthordták az indiánok, beköltöztek a csövesek de mióta aktívan megkapta a Békéscsaba Városi Lövészklub azóta az esetek megritkultak. Van leglási szerződése a klubnak, illetve a pályán való játék alkalmával mindenki aláírja a használati feltételeket.


Csevegő

 

 
© 2015 - 2022 powered by TRONIX webdesign