Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legutóbbi támogatók... Köszönjük!

1.
Sovi
2.
Persistent
3.
Dzu
4.
csirinyi
5.
Vaktyuk
6.
Zsolt13
7.
PKristof
8.
LeviT
9.
NT
10.
warhogs

Pálya ajánló

Békéscsaba


Pretorian Tales

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Szervező csapat:
Spectre Airsoft Sportegyesület

Főszervező:
Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2024.01.20. 08:00
Kezdés: 2024.01.20. 10:00
Befejezés: 2024.01.20. 15:30

Várható időjárás

tiszta égbolt
2 ℃

Részvételi díj

4.000 HUF

Helyszín

Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövőCím:
Miskolc

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

PRETORIAN TALES - MILSIM GYAKORLÓ

Késő este volt, elcsendesedett minden. Az idealista tüntetők visszautaztak a szegényebb kerületeikbe, a szállásaikra és a csúcstalálkozó résztvevői is nyugovóra tértek a Manoir Richelieu 500 dolláros lakosztályokban. A szivar szobában már csak két alak volt. A kristálypohár csengése elhalkult, egymásra mosolyogtak, megkóstolták száz éves konyakjukat majd egymással szemben leültek a Chesterfield foteljeikbe. Biztonságban, négyszemközt voltak. Mindkét ország titkosszolgálata alaposan átvizsgált minden apró zugot. 

Az orosz szólalt meg először.

- Tudja kedves Mike, nagy tisztelője vagyok a Római birodalom pretoriánus katonáinak. Uralkodókat emeltek fel és taszítottak a mélységbe. A császár parancsa szent volt számukra. Koruk legnagyobb harcosai voltak akik koruk legnagyobbjai ellen küzdöttek.

Az egyesült államok külügyminisztere érdeklődve pillantott orosz kollégájára aki folytatta.

- Mi már nagyon régóta barátok vagyunk ezért őszinte leszek. Egy régi szokást szeretnénk feleleveníteni amit a hidegháború alatt sokat játszottunk. Az önök legjobbjai a mi legjobbjaink ellen….

Lavrov hátradőlt székében, újra kortyolt és várta mit válaszol az amerikai…

Exciting MilSim a Bükkben, Csengősön!

Oldal irányítás, BB és tár limit, dedikált felcser, raj és szakasz mozgás - izgalom a köbön! Egyszerű de változatos feladatrendszer. Lokációk felderítése, megvédése és elfoglalása, célpontok kiiktatása de lehetőséget kapnak azok a csapatok is akik a harcokat kerülve, lopakodva szeretnék előre vinni az oldalukat. Pretorian Tales egy gyakorló MilSim játéksorozat, kezdő és haladó játékosok számára. 

Szeretnénk felhívni azoknak a játékosoknak a figyelmét akiknek a Pretorian Tales lenne az első airsoft rendezvénye, hogy NE ez legyen. Kérjük első alkalommal látogassatok el egy Train the brain and pull the trigger - Gyakorló játékunkra ahol megismerhetitek az alapokat amire szükségetek lesz ezen a játékon.

Január 15. hétfőig ha nincs meg a minimum létszám, vagyis 50 fő, akkor gyakorló játékot tartunk a rendezvény helyett.

A játékra hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot, ami megfelel a dresszkódnak; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, hiszen a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés. A rendezvény rossz időben is meg lesz tartva!

Ajánlott, hogy rendelkezz: karórával amivel tudod mérni a kivérzési időt; rádióval, hogy tudj kommunikálni a társaiddal illetve a szervezőkkel ha szükséges (Mi a Baofeng UV-5R és UV-82 típusokat használjuk). 

Ha Dogtag-en a profilodnál ez szerepel, “Eddig 1 feljelentkezett játékon nem jelent meg az utóbbi egy évben!” ezt egyszeri mulasztásnak fogjuk tekinteni. Két alkalom esetén a helyszíni regisztráció folyamán a játék belépőjén túl további 1000 Ft-ot vagy köteles megfizetni. Három alkalom esetén pedig automatikusan el fogjuk utasítani a regisztrációdat a rendezvényeinkre. Ha más szervezőnél nem jelentél meg azt is figyelembe fogjuk venni. A rendezvényeink után írásban tájékoztatni fogjuk azokat a játékosokat akik nem vették a fáradtságot a regisztrációjuk lemondására.

OLDALAK, DRESSZKÓD

A Pretorian Tales egy MilSim gyakorló rendezvénysorozat, AJÁNLOTT dresszkód van az oldalaknak de emellett karszalagokkal történik az elsődleges beazonosítás. Kérjük amennyiben tudtok feleljetek meg az ajánlásnak. Ha egy játékosnak esetleg nincs még megfelelő ruházata de szeretné megismerni a MilSim játékok alapjait nyugodtan regisztráljon bármelyik oldalra. Piros és sárga ragasztószalagot a HQ-n lehet kérni ha valakinek nincs karszalagja. Karszalagnak legalább 4 cm szélesnek kell lennie ha hoztok sajátot.

AJÁNLOTT OROSZ DRESSZKÓD

 • Ruházat: minden orosz minta illetve OD + Atacs és PMC kinézet, pl.: Digital flora, Parizan, Berezka, Spectre, Surpat.
 • Fejfedő: ruházattal megegyező mintázat vagy bármilyen sötét színű fejfedő, pl.: fekete/OD sisak/sapka/fejkendő!
 • Karszalag színe: piros, minden játékosnak mindkét karon.
 • TILOS ezen az oldalon bármilyen sárga ruházat vagy ruházati kiegészítő használata!

AJÁNLOTT TASK FORCE DRESZKÓD

 • Ruházat: bármilyen nyugati mintázat illetve coyote/khaki, pl.: Multicam, Marpat, Woodland, DPM, Flecktarn, 90/93/2000M.
 • Fejfedő: ruházattal megegyező mintázat vagy világos színű fejfedők. Pl.: coyote, khaki stb..
 • Karszalag színe: sárga, minden játékosnak mindkét karon.
 • TILOS ezen az oldalon bármilyen piros ruházat vagy ruházati kiegészítő használata!

RAJ ÉS SZAKASZMOZGÁS

A rendezvényen parancsnoki lánc lesz érvényben mindkét oldalon. Felépítése: a résztvevő játékosok 3-10 fős csapatokba/rajokba kerülnek beosztásra. Előzetesen a regisztrációt is már így fogjuk csinálni, ne a helyszínen húzzuk ezzel az időt. Ha nincs csapatod, kérjük a "Rajt keresek" csapatba regisztráljatok.

Mindkét oldalon két szakaszparancsnok fog felelni az irányításért, külön csatornán fognak kommunikálni a rajparancsnokokkal! Rádiókkal ennek megfelelően készüljetek. Korlátozott mennyiségben tudunk majd kiadni rádiókat (korlátozott vagyis 1-2 db), igyekszünk a jövőben erre jobban készülni.

Raj/csapat felépítése:

- Raj parancsnok: ő felel a csapatáért, kapja a közvetlen utasításokat a szakaszparancsnokoktól. Kommunikál a csapata és a szakaszparancsnok között.

- Rádiós: könnyíti a kommunikációt a szakaszparancsnok és a rajparancsnok között, opcionális de nagyobb létszám esetén ajánlott.

- Felcser: a sérült játékosok ellátását végzi.

- Lövészek: a raj/csapat többi tagja.

Lehetőség szerint már előre tisztázzák a csapatok ki milyen szerepben lesz. A helyszínen a gyülekező ideje alatt, külön eligazításokat fognak kapni a rajparancsnokok és a felcserek, a rájuk kiemelten vonatkozó témákkal kapcsolatban. Napközben lehet cserélni a szerepeket, DE minden információt át kell adni. A rajparancsnoki eligazítás alatt az alábbi infomrációkat kérjük majd a rajokról: hívójel, pontos létszám és beállítottság (támadó/védő/beszivárgó/stb...). Itt történik meg a szakaszbeosztás.

FELADATRENDSZER

A két oldal egy egyszerű feladat rendszerben méri össze az erejét. Mindegyik feladathoz rendelve van egy pont érték, ebből kapjuk majd a végeredményt. Feladatok a következők:

Értékes célpontok kiiktatása: mindkét oldalon megtalálhatóak értékes célpontok, feladat őket elkapni és megszerezni a bilétákat. Rabolni kivérzési idő alatt lehet, ami nekik 10 perc. Jelölésük: bal karon kék karszalag. Bilétákat rablás után már nem lehet visszarabolni. A rabolt bilétákat a szakasz parancsnoknak kell leadni.

Urald a területet: a játéktéren megtalálható több pont, ezek elfoglalása és megtartása a cél, a kör végén pedig összesítjük az időket a pontokról. Összesítés menete: mindegyik pontot külön kezeljük, nem vonjuk össze a teljes időket vagyis nem elég a közeli pontokat elfoglalni és megvédeni. Foglaláshoz először húzzátok át a zászlót az oldalatoknak megfelelően majd a beírólapra rögzítsétek be a foglalás idejét és az oldalt. Zászló áthúzását csak élő játékos csinálhatja, de a beírólapot már kilőtt státuszban is ki lehet tölteni. Ha áthúzás közben kilövik a játékost akkor vissza kell állítani az eredeti állapotba.

Szerezd meg a zászlót: mindkét oldalnak van egy előörse ahol a zászlók megtalálhatóak. Saját zászlót védeni kell az ellenfél zászlaját pedig megszerezni és eljuttatni a saját HQ-ra. Zászlókat TILOS rejtve szállítani. Útközben folyamatosan rabolhatóak a zászlók de ha beért a HQ-ra már nem. Ha rablás közben kilőttek és kivéreztél, de nem vette át senki a zászlót akkor add le a szakasz parancsnoknak.

JÁTÉKTÉR

Az oldalaknak külön térképek kerülnek kiosztásra, minden rajparancsnoknak biztosítunk egy darab molinó térképet. A játék térrel kapcsolatos egyéb információkat, például: pálya megközelítése, korlátozások, hálózati elérhetőség, adottságait a helyszínnél találjátok.

MENETREND

Parkolás és regisztráció, a játéktéren kívül, a bevezető úton lehet parkolni illetve az út melletti épületnél található az elig/kronó/reg.

Kapunyitás ~8:00, folyamataink:

 • Első lépés az eligazítás, rövid tájékoztatás a biztonsági szabályokról illetve a fontosabb változásokról. Ha elkezdődött egy eligazítás, kérjük türelmesen várd meg a következő kezdetét. Folyamatban lévő eligazításra becsatlakozni nem lehet.
 • Második lépés a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, személyi igazolvány/vezetői engedély/útlevél legyen nálatok. Itt találhatjátok meg az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek), illetve a GDPR (Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzat) dokumentumokat. Kitöltött és aláírt dokumentummal kell majd menni a kronózáshoz.
 • Harmadik lépés a replikák bemérése, vagyis a kronó. Joule mérést alkalmazunk. Minden replika mérésköteles amit használni fogtok a rendezvény ideje alatt. Működőképes állapotban és a replikához tartozó egy üres tárral jelenjetek meg.
 • Negyedik lépés a helyszíni regisztráció, itt le kell adni a kitöltött és a kronómester által lepecsételt felelősségvállalási nyilatkozatot majd kifizetni a belépőt. Ha egy játékos nem rendelkezik előzetes regisztrációval úgy az haza lesz küldve! Dresszkódos játék, nincs majd beférek valahová opció!
 • Fenntartjuk a jogot ha valaki nem tartja be a folyamatainkat, nem tud kulturáltan viselkedni azt figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!

Gyülekező ~ 10:00, szakaszparancsnok általi eligazítés, felkészülés a játék indítására.

Játék kezdete ~ 10:30, folyamatos játék, nincsenek szünetek.

Játék vége ~ 15:30, játék lefújása után publikus brainstorming, személyesen adhattok visszajelzést a játékkal kapcsolatban.

REPLIKA KATEGÓRIÁK, MÉRÉSHATÁROK

Karabély/Assault: használható legnehezebb BB: 0,32g, mérésre használt BB: 0,32g, méréshatár: 1,5 Joule (400fps), korlátozások: 10 méteren belül nincs sorozat/burst/binary.

Támogató lövész (DMR): használható legnehezebb BB: 0,40g, mérésre használt BB: 0,40g, méréshatár: 2,2 Joule (500fps), korlátozások: 20 méteren belül lövést leadni tilos, nincs sorozat, burst, binary, maximum 3 BB lehet a levegőben illetve nincs hosszmegkötés a replikára, kötelező másodlagos replika ami a Karabély/Assault kategóriának megfelel!

Mesterlövész (Sniper): használható legnehezebb BB: 0,50g, mérésre használt BB: 0,48g, méréshatár: 3,3 Joule (600fps), korlátozások: 20 méteren belül lövést leadni tilos, nincs sorozat, burst, binary, nincs hosszmegkötés a replikára, kötelező másodlagos replika ami a Karabély/Assault kategóriának megfelel!

A mérésre mi biztosítjuk a megfelelő tömegű BB-t. Ha valaki nem elégedett az első mérések eredményével másik kronóval kérhet új mérést ez esetben a kisebb értéket vesszük alapul és kerül rögzítésre. A mérések megkérdőjelezése, "otthon nem ennyit mértem, stb..." kommenteket tartsuk meg magunknak.

Karabély kategóriárig (0,32g-ig) KÖTELEZŐ a bio BB használata, felette engedélyezettek a normál BB-k is. Üveg/fém/egyéb egzotikus BB-k használata TILTOTT!

BIZTONSÁGI SZABÁLYOK

Szemvédőt a pálya teljes területén, az esemény teljes időtartama alatt, minden játékosnak és a játékterület közelében tartózkodóknak viselnie kell!

A szervezőket azonnal értesíteni illetve a játékot fel kell függeszteni ha egy személy védőfelszerelés nélkül a pályán tartózkodik vagy ellátást igénylő sérülés történik. Amennyiben a “játék állj” kifejezés hallatszik, az összes játékos köteles minden tűzharcot beszüntetni, illetve a replikáját biztosítani, míg a szervezők a játék folytatására jelet nem adnak.

Másik játékost inzultálni, fenyegetni vagy obszcén megjegyzésekkel illetni Tilos!

A játék végén minden résztvevő köteles a tárakat kivenni és üresre lőni az összes replikáját. A tár eltávolítása után a csőben lövedék maradhat, a teljes ürítéshez adjunk le biztonságos irányba legalább 2-3 lövést!

Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái. A teljes területen 10 méteren belül csak és kizárólag egyes lövés adható le illetve épületen belül csak és kizárólag egyes lövés engedélyezett, AEP-re is ez érvényes.

Csak célzott lövést szabad leadni! A4-es méretnél kisebb ablakon, nyílásokon kilőni illetve fedezék mögül kitartott, ablakon-ajtónyíláson át bedugott fegyverrel, VAKTÁBAN TÜZELNI TILOS ÉS BALESETVESZÉLYES! Kiállt játékosra, csapattársra, megkülönböztető jelzést viselő személyre lőni TILOS!

Használható gránátok: BB szóró, gumikupakos ThunderB, hanggránátok 100 dB-ig, illetve bármilyen gránát kinézetű dummy. Egyéb pirotechnika, gránát bemutatása a szervezőknek, és velük való engedélyeztetése kötelező. Gránát találatok gyógyíthatóak.

Füstgránátok csak nyílt területen használhatóak, a gránát elműködését minden esetben meg kell várni. Házi készítésű füstgránátok nem használhatóak.

Gránátdobás menete: kibiztosít majd hangos “gránát” kiáltás, ezután gránátdobás derékmagasság alatt. Lehetőség van a gránátot ablakon keresztül beejteni. Amennyiben a gránát dobást nem előzi meg kiáltás esetleg gránát besül vagy csak dummy akkor a találat érvénytelen. Minden kézigránát nyílt terepen, illetve szobába bedobva 5 méter sugarú körben talál, kivéve épített fedezék mögött.

40mm-es gránátvető esetében BB-találatnak kell lennie, egyéb megkötésünk nincs rá.

Alkalmas szituációkban az ellenfél “késelhető”, kizárólag a szervező által engedélyezett gumikés használatával történhet. Fontos, hogy ne legyen túl merev/éles, ne lehessen sérült okozni vele. A játékos csendben jelezze a késelés tényét az ellenfélnek. Késelést leszámítva az ellenfelek nem kerülhetnek fizikai kontaktusba egymással! Késelt játékos NEM GYÓGYÍTHATÓ, mehet a visszaálló pontra.

Ha egy játékos biztonságtechnikai szabályt szeg, azt szankcionálni fogjuk. Illetve a szabályok nem tudása vagy nem megfelelő tudása nem mentesít a betartásuk alól.

KERETSZABÁLYOK

A keret szabályokról és a játékmenetről  a helyszínen külön eligazítást nem tartunk. Lesznek kihelyezve információs pontok a visszaállókon ott tudtok tájékozódni.  Kérjük figyelmesen olvassátok át ha kérdésetek merülne fel keressetek minket. Minden egyéb esetben a MASZ2015 a mérvadó.

Másodlagos/géppuska/mesterlövész replikákhoz nincs tár típus korlátozás, a többi replikánál csak Mid/Low/RealCap tár használható. Tárazható BB mennyisége korlátozva lesz de a tárak száma nem. AEG/SMG: 400 db, DMR: 200 db, Géppuska: 1 teli rakasz, Sniper: 60 db egyéb replika típusok (pisztoly és sörétes replikáknál) nincsenek korlátozva. Tárazni lőszeres láda mellett lehetséges saját BB-ből. Lőszeres ládák fixen vanna a HQ-n, illetve egy Törzsrajnál, ezek nem rabolhatóak.

Lehetőség van az ellenfelet megadásra felszólítani, vagyis “dobatni”. A dobatást kizárólag hátulról vagy oldalról szabad, a felszólításnak hangosnak, egyértelműnek kell lennie (pl.: "Dobd el!", "Kezeket fel!"), 5m-en belül és maximum 2 főt.

Találat: A játékos testét, ruházatát, felszerelését, illetve a fegyver bármely részét érő lövés találatnak számít. Fedezéken keresztül illetve tereptárgyon, növényzeten keresztül érkező lövedék is találatnak számít. Az A4-es szabály itt nem érvényes, kisebb résen keresztül kapott lövés is találat. Visszapattanó lövés viszont nem találat! Ha két játékos kevesebb mint egy másodpercen belül ér el találatot egymáson, mindketten álljanak ki, összelövés CSAK SZEMBŐL, a "ráfordulva" leadott találatot nem kell megadni! Visszapattanó lövés viszont nem találat!

A találatot kapott játékos AZONNAL beszünteti a küzdelmet és hangos, lehetőleg többszöri “MEGVOLT” kiáltással jelzi a találatot illetve ezzel párhuzamosan a lehető legrövidebb idő alatt előveszi a NARANCSSÁRGA TALÁLATJELZŐJÉT és azt felveszi! Találat jelzése után a játékos NEM ADHAT ÁT SEMMILYEN INFORMÁCIÓT (mutogatással sem!) a még játékban lévőknek! Legfeljebb a találat tényét, saját kiesését erősítheti meg!

Taiwangun által forgalmazott piros találatjelzőt nem fogadjuk el, könnyen összetéveszthető a piros oldal jelzőkkel és szeretnénk elkerülni a felesleges problémákat, csak neon narancssárga találatjelzőt lehet használni.

Találat után amíg védtelen vagy, odalépnek hozzád, melléd lőnek vagy megkéselnek és hangos felszólítással közlik: KIVÉGEZTELEK. Kivégzett játékos nem gyógyítható, mehet a visszaálló pontra. Élő játékos késelése esetén autómatikusan kivégzett játékosnak fog számítani.

Találat esetén kúszhatsz/mászhatsz, hogy egy biztonságos fedezékben lássanak el, DE maximum 1 percig mozoghat a játékos találat után. Társad kihúzhat/vonszolhat, erre nincs időlimit. A vonszolás és a kúszás minden esetben megszakítja a gyógyítást. Ha megszakad a gyógyítás akkor utána újra kell kezdeni az ellátási idő leszámolását. Ha nem vagy hajlandó kúszni/mászni akkor tyúklépésben vagyis úgy kell lépegetni, hogy az egyik lábad sarkát a másik lábad lábujjai elé helyezed.

Sérült játékost nem lehet fedezéknek használni! Illetve ha ellátás alatt vagy esetleg keresztezi a tűzvonalat a sérült játékos és ezalatt további találatokat kap azon ne lepődjön meg. Ebből konfliktus generálni Tilos!

Dedikált felcser végzi el a gyógyítást, csapatonként egy fő kerül kinevezésre. A felcsernek biztosítunk vöröskeresztas karszalagot, két érszorítót, ezzel lehet gyógyítani illetve csapatlétszámszor x 2 postásgumit, ezzel kell számolni a gyógyítási alkalmakat ezt akár egy főre is fel lehet használni.

Gyógyítás menete: a felcser a sérült játékos karjára felhelyezi és feszesre húzza az érszorítót illetve egy postásgumit, ellátási idő kiívérzésen belül 30 másodperc, azon kívül pedig 60 másodperc ezt a sérült magának számolja le. A felcser közben harcolhat, vagy gyógyíthat más sérült játékost ha van plusz érszorítója. A gyógyítás akkor teljes ha a sérült fél a találatjelzőjét elrakta, csak ezután folytatható a játék. Gyógyítás után az érszorítót vissza kell adni a felcsernek, hogy újra tudja használni. Az érszorítók és a postás gumik nem rabolhatóak. Felcsert csak másik felcser tudja gyógyítani, ellátás menete változatlan. Fontos, ha a csapat felcsere más csapat játékosát gyógyítja ugyan úgy kell adni postásgumit, ilyen esetekben a szakasz parancsnokokkal kell rendezni a postásgumi készleteket.

Minden játékosnak 10 perc a kivérzési idő. A csapat felcserét (karszalaggal jelölt játékos) ha kilövik és letelt a kivérzési idő vagy a felcser már nem tudja ellátni a további sérülteket akkor a teljes csapatnak azonnal mennie kell visszaállni. A csapat többi tagjánál ha letelik a kivérzési idő akkor még nincs vége a játéknak csak duplázódik az ellátási idő. Taktikai visszaállásra akkor van lehetőség ha a csapatnál nincs semmi rabolható (pl.: rabolt oldal zászló) minden egyéb esetben a 10 percet meg kell várni!

Visszaállni a HQ-n lehetséges, ezek vöröskeresztes zászlóval jelölve lesznek. HQ nem támadható. Visszaállási idő HQ-n jelölve lesz. Ha a teljes csapat áthalad a HQ-n akkor a gyógyítási lehetőségek újratöltődnek, a postás gumikat vissza kell adni a csapat felcserének.

A körök között szünetek nincsenek, pihenni, enni, inni a játék közben kell majd a saját oldalad kijelölt HQ-ján vagy a játéktéren. A nap folyamán amire szükségetek lesz, azt még a kezdés előtt juttassátok el.

Rádió csatorna kiosztás az alábbi: Orosz: 1 - 446.006 / 2 - 446.018 / 3 - 446.031. Task Force: 5 - 446.056 / 6 - 446.068 / 7 - 446.08. Szervező: 8 - 446.093. Központi irányítás van a rendezvényen. Amit szeretnénk kérni, rádió használattal kapcsolatban, hogy előbb nyomjátok meg a PTT-t és utána kezdjetek el forgalmazni! Ha headsettel használjátok, figyeljetek arra, hogy a mikrofonba beszéljetek. A forgalmazás rövid és lényegre törő legyen.

BÉRLÉS, SHOP

Replika és teljes felszerelés bérlés: biztosítunk védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát (típusa: JG 608 széria, G36c, képek a replikákról) tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és a játékmenethez szükséges kellékeket.

 • Ár: 5.000 Ft / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő. Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500 Ft, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.
 • Hozz magaddal: kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.
 • Foglalás menete: a regisztráció folyamán komment vagy privát üzenet formájában tudod felénk jelezni a bérlési szándékodat. Egy személy egy bérlést foglalhat mivel minden résztvevő köteles regisztrálni a rendezvényre. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.
 • Lemondás: amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek, elég a regisztrációt visszamondani.
 • Replika bérlést elsősorban olyan résztvevőknek biztosítunk a rendezvényen akik már vettek részt airsoft játékon, ismerik az alapokat, már van tapasztalatuk. Első játéknak ez a rendezvény lehet csalódás lenne így első alkalomnak nem ajánljuk.

Felszerelés bérlés: akkumlátor (T-csatlakozós), tár, mellény (Pencott Chest Rig), védőszemüveg, arcvédő bérelhető ezeknek darabját 1.000 Ft áron tudjuk nektek biztosítani, kérjük előzetesen komment vagy privát üzenet formájában jelezzétek felénk.

Shop: a regisztráció folyamán az alábbi termékek érhetőek el, korlátozott mennyiségben (készletekről előzetesen érdemes tájékozódni), napközben már nincs kapacitásunk kiszolgálni az igényeket így kérjük e-szerint készüljetek:

 • BLS Bio BB termékek: 0,25g - 6500 Ft/kg | 0,28g - 7500 Ft/kg | 0.30g - 8000 Ft/kg | 0.32g - 8000 Ft/kg.
 • InfinityNade termékek: Gumitalp 3-4-5 mm - 1000 Ft/10db | CO patron - 1500 Ft/10 db | Műanyag héj - 9000 Ft/db | Alumínium héj - 14000 Ft/db | Indító - 11000 Ft/db.
 • Egyéb termékek: Narancssárga láthatósági mellény/találatjelző - 2000 Ft/db.

ELÉRHETŐSÉGEINK, PARTNEREINK

Megtalálhatjátok egyesületünket Facebookon, Instagrammon, Youtubeon illetve az alábbi e-mailes elérhetőségen is felvehetitek velünk a kapcsolatot: spectre.miskolc@gmail.com

DZ Burgers, kézműves burgereikkel egyedi és izgalmas ízélményt biztosítanak rendezvényeken. A DZ Burgerst megtaláljátok Facebookon és Instagrammon.

Daev Paint, egyedi repkiafestések esetén Ő az emberetek. A Daev Paint megtalálható Facebookon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: pek.david.7@gmail.com

Kewok Tech Airsoft, Airsoft tech blog, Fancy upgrades, Custom guns, Tactical gears, elektromos replikák javítása. Rendezvényeinken megvásárolható Kewok Tech felvarró (2500 Ft/db) és fegyver zsák (4000 Ft/db). Az ezekből befolyt teljes összeget a Kewok Tech Airsoft kapja. A Kewok Tech Airsoft elérhető Facebookon, Instagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: kewoktech@gmail.com

Breuer's Workshop, No waste, just postapoc stuff...& more! Üdvözöl a Breuer's Workshop! Hagyományőrzés (1980-1990-es évektől napjainkig, a Balkán vonal erős!); Replikák realisztikusabbá tétele; Replikák felületkezelése (barnítás, maratás, s egyéb speciális eljárások); Posztapok replikák, felszerelések s egyéb eszközök gyártása; GBB/GBBR replikák javítása; Alkatrész beszerzés (Közvetlen kontakt a következőkkel: Gunfire,Slong,E&L); Heavy modding: Hegesztés (Védőgázas MIG, acél vagy vas anyagok). A Breuer's Workshop elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: counteroly@gmail.com

InfinityNade, a kirobbanó sikerekről ők gondoskodnak, a gránátjaikról dióhéjban: az általuk gyártott airsoft gránát héjjal azonnali előnyhöz juthatsz bármilyen Airsoft játékon, legyen az erdős területtől kezdve elhagyatott laktanyákon át CQB arénákig bármi, ez a gránát minden alkalomra jó választás. Az InfinityNadet elérhetitek az alábbi oldalon keresztül: www.infinitynade.com

Résztvevők

Orosz
Létszám: 33 / 40 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
APPLEFISH VVV Hlavács József
Barry VVV Kovács András
Benji VVV Kiss Bence
imhu Mészáros Imre
K0bra VVV Pelyhe Gábor
TunyaHUN VVV Turcsányi Ádám
wicser Orosz Tamás
Echo
Dobiattis Echo Dobi Attila
kepi300 Echo
Keleti Oldal
Bandika Keleti Oldal Hodosi András Zsolt
Borysz Keleti Oldal
Csige Keleti Oldal Csige László
csubi Keleti Oldal
durczas Keleti Oldal
MT Szelle Máté
Pocok2 Keleti Oldal
Orosz törzsraj
Dudu SPECTRE Dudás István
Levike SPECTRE Kovács Levente-Kálmán
Misha SPECTRE Kovács Dávid
R.A.A.T.
Axelis R.A.A.T.
josti R.A.A.T. Antal József
Milo R.A.A.T.
Reo R.A.A.T.
Robo R.A.A.T. Tamás Róbert
R.C.A.T.
Cienfuegos R.C.A.T.
gBUTCHER R.C.A.T. Mészáros Gábor
hablaty89 R.C.A.T.
Safi R.C.A.T. Sáfrány Gábor
Zereck R.C.A.T. Ambrus Zoltán
Reapers
Carlos Reapers
GrBrandon Reapers
GrChef Reapers Barna Terjék
Hawk Reapers
 
Task Force
Létszám: 36 / 40 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Accross Retro Farkas Patrik
Garador Retro Kuszkó Zsolt
Gubo
Hocsi Mordor Company Medgyesi Gyula
Manitou Eagle Flank Török Dániel
Norwegian Laczkó Zsolt
Petyko Marton Péter
Push Puskás Attila
Skynet27 Mordor Company Palcsó Dávid
Szurke Retro Szloboda Béla
vadsz2031 Mordor Company Békési Bence
H.M.T.G
Lesi SIERRA18
Wersten SIERRA18 Vértes Zsombor
Káoszbrigád
JozsaWick Káoszbrigád Józsa Viktor
LeviT Káoszbrigád Tarr Levente
Ranger Team
Arkangyal Ranger Team Bence Erdei
Boti Ranger Team
Bujdoso Ranger Team
Edo Ranger Team Reszegi Edina
Ferry Ranger Team Kalapos Ferenc
Gaz Ranger Team Csuja Gábor
karolyII Ranger Team Károly István
Kobinho Koba Máté
Kutya996 Ranger Team
Mute Ranger Team Kalapos Roland
Robi87 Ranger Team Weinbach Róbert
Sicka90 Ranger Team
Sino Ranger Team Nagyházi Sándor
Vakond1 Ranger Team Tibor Kónya
Task Force törzsraj
Bandi Eagle Flank Kovács András
Daev Eagle Flank Pék Dávid
focek Eagle Flank Foczkó Ákos
Karaba Eagle Flank László Karaba
Marci98 Eagle Flank Juhász Marci
PPeti Eagle Flank Pék Péter
Remi Eagle Flank Remeczki Martin
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign