Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

55.000 Ft
Sajóvámos

Legaktívabb játékosok tavaly


Heimdall
50 játék

tadam
46 játék

BaziJoe
42 játék
4.
TG 41 játék
5.
Probix 38 játék
6.
Safi 37 játék
7.
Vaktyuk 37 játék
8.
Parti 32 játék
9.
mocsar 31 játék
10.
Daev 30 játék

Pálya ajánló

Téglás

Csapat ajánló

Nyíregyháza


Eastland

résztvevők / jelentkezés
 

Szervező

Szervező csapat:
Spectre Airsoft Sportegyesület

Főszervező:
Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2024.07.20. 08:00
Kezdés: 2024.07.20. 10:30
Befejezés: 2024.07.20. 16:30

Részvételi díj

4.000 HUF

Helyszín

Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövőCím:
Miskolc

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

ELŐSZÓ

Az Eastland a Wasteland spinoff folytatása a játéksorozatnak. A szellemi kitalálója Vity0, lehetőséget biztosított számunkra, hogy folytassuk a kalandozást a Wastelanden. A játékmeneten változtattunk itt-ott, de igyekeztünk meghagyni a Wasteland játékok hangulatát. Fontos számunkra ez a játéksorozat, rengeteg jó emlékünk és élményünk van az előző epizódokról így igyekszünk ezt átadni minden régi motorosnak és új wastelandernek.

EASTLAND

Az Eastland játék jellegét tekintve egy minden raj-minden raj ellen alapú, “túlélő” túrajáték, mindenféle okos-ügyes extrával és társasjátékokat idéző elemekkel meg egy nagy rakás humorral. A 2-5 fős csapatok minimális felszereléssel indulnak és a játék során ezt fejleszthetik, miközben a nukleáris háború által átrendezett világban a mindennapi túlélésért küzdenek önmagukkal, az elemekkel és az ellenséges csapatokkal.
Fontos, hogy ez egy nem katonai ruhás játék, tehát minimum civil, ajánlottan pedig viccesebbnél-viccesebb posztapokaliptikus világokat idéző ruházatban várjuk a játákosokat. Elég sokat fogtok gyalogolni és ingázni a pályán, erre is érdemes készülni. Mindenképpen olvassátok el tiszességgel a kiírást, hogy ne a játák napján derüljön ki valami.

A játékra hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, hiszen a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés. Ajánlott, hogy rendelkezz: karórával amivel tudod mérni a kivérzési időt; rádióval, hogy tudj kommunikálni a társaiddal illetve a szervezőkkel ha szükséges.

Haladó és tapasztalt játékosoknak ajánlott ez a rendezvény. Első játéknak semmiképp se ajánljuk, mert csalódás lehet ami nem célunk. Kérjük első alkalommal látogassatok el egy Train the brain and pull the trigger - Gyakorló játékunkra ahol megismerhetitek az alapokat amire szükségetek lesz ezen a játékon.

ALAPVETŐ ELVÁRÁSAINK

Ez a játék sosem lesz olyan, mint amilyennek elképzeltük, ha ti, mint játékosok nem feleltek meg az alapvető elvárásainknak ill. nem tesztek meg mindent lehetőségeitekhez mérten, hogy hozzájáruljatok a játék hangulatához! Részletekért lásd a játékszabályokat!

Mr. RANDOM TOMBOLA

A regisztráció folyamán lehet vásárolni tombolát, darabja 1.000 Ft. Egy résztvevő maximum 5 darab tombolát vásárolhat. A nyereményeknél igyekeztünk olyan tárgyakat összeállítani amiket bármilyen posztapokaliptikus tematikájú játékon tudtok használni. A tombolát a játék kezdete előtt fogjuk megtartani, hogy a nyeremények nagy részét már tudjátok “élesben” használni:

 • DZ Burgers felajánlása: egy páros menü, amit bármelyik rendezvényükön be tudtok váltani. AJÁNLÁS: ne feltétlen akkor váltsátok be amikor nálunk vannak kitelepülve (isteni a fűszeres sült krumplijuk, nem éri meg kihagyni).

 • Gránát szett felajánlás az InfinityNadetől, a festést Daev Paint készítette: 2x ThunderB csomag: indító, alumínium héj, 10 CO patron, 10x 3-4-5mm gumitalp. A két csomag külön lesz kisorsolva.

 • Egyedi készítésű posztapokaliptikus mellény. Egyesületi tagunk készítette. Amire csak szükséged lehet a pusztaságon az elfér benne, néhány tár, pár üveg Bombi, ami csak kell. További képek az alábbi linken elérhetőek.

 • LCT AKS74M "SpectreCular" Exhaust - Postapoc AEG Replica. Egyesületi tagunk felajánlása az alap, a külsőt pedig a Breuer's Workshop készítette! Kiváló utitárs bármilyen posztapokaliptikus játékon, mint amilyen lesz ez is! További rélszleteket illetve képeket a replikával kapcsolatban az alábbi posztban találhattok.

JÁTÉKTÉR

Molinó térképet biztosítunk minden csapat számára, illetve a Skálánál nagy térkép is megtalálható. A játék térrel kapcsolatos egyéb információkat, például: pálya megközelítése, korlátozások, hálózati elérhetőség, adottságait a helyszínnél találjátok.

SKÁLA, A KÖZPONTI HELYSZÍN

A Skála, a Keleti földek fontos kereskedelmi és kulturális csomópontja, a puszták megfáradt harcosai gyakran töltenek itt el hosszabb-rövidebb időt, hogy információt szerezzenek, felhajtsanak néhány Bombit, vagy Trauma szódát és eladják a pusztában talált értékeiket.

OFFZONE-nak minősül a jól láthatóan, szalaggal megjelölt terület a Skála körül. Itt tudtok lepakolni a játék idejére illetve visszaállni és tárazni. A szalaggal jelölt területeken belül tilos a rablás, próbalövés, fegyver belövés, tűzharcot kezdeményezni illetve átsétálni tűzharc közben. A Skálánál minden játékos köteles a replikáját kitárazni. A Skála területére érkező és induló csapatok nem kezdeményezhetnek egymással tűzharcot. Sérült csapattárs a sérült mozgásának megfelelően bemehet a védett területre, de a csapat bejutott emberei nem mehetnek ki. Ha másik csapat érkezik, ne tartsátok fel őket. A Skála személyzete és szolgáltatásai:

M30 BÁR: A KOCSMÁROS üzemelteti az utolsó helyet a földön, ahol még le tudsz gurítani egy valamit, vagy bármit de az se kizárt, hogy még az íze is jó lesz. A Kocsmárost keresd….

 • Ha fejleszteni szeretnél: Mindent amire szükséged lehet az Eastlanden itt megtalálod.

 • Ha biztonságban akarod tudni az értékeidet: a régió legbiztosabb? vagy inkább az utolsó páncélterme itt található, kérdés, hogy megéri-e? napi egy kupak a tárolási díj, az értékkel rendelkező kártyákat kupak érték alapján tartjuk számon.

 • Ha túl akarsz élni egy napot: Minden nap végén szükséges leadni minden erőforrásból egyet, ez a túlélési folyamat vége. Ha ez megvan a csapat véletlenszerűen kap egy hatás kártyát ami a következő napon lesz aktív a teljes csapatra illetve egy kis mennyiségű kupakot amit szabadon felhasználhat.

 • Ha szeretnél pár plusz kupakot: A Skálától nem messze van három régi raktár, mindegyikhez egyedi belépéshez szükséges tárgyakra van szükség (gázálarc, belépőkártya, sugárvédelmi ruha). Vegyétek meg a kulcsot, jussatok be, szerezzétek meg a készletet ami bent van (kártya) és adjátok le a Kocsmárosnak, de vigyázzatok nehogy más is szemet vessen a zsákmányra. Jutalom: a leadott kártyának megfelelő értékű (2 - 4 kupak)

 • Dupla vagy Semmi? Bármelyik szállítás után hívjátok ki a Kocsmárost és kockapárbajra. Aki nagyobbat dob az visz mindent! Ha a Kocsmáros, nincs kifizetés ha a csapat, +2 kupak.

SÁMÁN LAK: A TÖRZSI SÁMÁN az ősi hagyományok szerint, a helyi növényekből készített varázs és gyógyitalok mestere. Megbízást lehet nála felvenni illetve rontás levételben is tud segíteni:

 • Rontáslevétel: Negatív hatás kártyát tudja semlegesíteni kupakért cserébe, de a Sámánnak ez sok erejébe telik, 3 nap mire kipiheni (csapatonként). Ár: 2 kupak

 • Zarándoklat: Kísérjétek el a Sámánt szent zarándoklatára. Útközben a szellemek vezetik, ők szabják meg ki barát és ki ellenség?! Sikeres teljesítés esetén kupak ütheti a markotokat. Ha sikerül egy csapattal békét kötni ők is kapnak egy kis alamizsnát. Jutalom: 4 kupak, minden békekötés esetén +1 kupak.

Küldetésekre az általános megkötés, hogy egy nap maximum csak egyet lehet teljesíteni, hasonló mechanika van itt is mint a pontoknál, küldetést akkor ismételhetsz meg ha túléltél öt napot az Eastlandet.

JÁTÉKMENET ÉS ÁLTALÁNOS JÁTÉKSZABÁLYOK

TÚLÉLÉS AZ EASTLANDEN: Egy nap túléléséhez csak pár egyszerű lépést kell tenni:

 1. Szerezzetek alapanyagokat, mindegyikből egyet (víz, kaja, gyógyszer). Nincs kötelező sorrend, a lényeg, hogy meglegyen mindhárom alapanyagból egy darab. Fontos, hogy egy fajta alapanyagból csak egy lehet a csapatnál.

 2. A három alapanyagot adjátok le a kocsmárosnak, cserébe húzhattok egy hatáskártyát ami a következő napon végig hatással lesz rátok és kaptok három kupakot. Költsétek el, fejlesszetek vagy tegyétek be a széfbe ez már rátok van bízva.

 3. Kezdődhet a következő nap!

NEVESÍTETT HELYSZÍNEK: 3 fajta nevesített helyszínt alakítottunk ki. Szabadon választható sorrendben lehet őket bejárni, de egy pontra addig nem mehetsz vissza ismét, amíg az összes többi pontot be nem jártad egyszer! A helyszínek neve alatti jelölések (víz, kaja, gyógyszer, kacat) azt jelentik, hogy az adott helyszínen mindenképp van az adott erőforrásból. A kirakott kártyapakliból kell egy lapot húzni.

 • Alapanyag pontok: 15 db ilyen pont van kialakítva, öt csoportban a terület (kaja, víz, gyógyszer)

 • Szeméttelep: 5 db ilyen pont van kialakítva, elszórtan a területen, naponta csak egyet tudtok meglátogatni.

 • Speciális szobák és zónák:  6 db ilyen pont van kialakítva, elszórtan a területen. Kérdőjellel jelölt lokációk, speciális kártyák segítségével tudtok majd ide bejutni (kártyát húzni). A bejutás módját az adott helyszíneken olvashatjátok, esetleg érdeklődjetek a kocsmában vagy hallgassátok az AKTÍV! rádiót.

CSAPATKÁRTYA: Minden csapat a térkép mellé kapni fog egy ilyet is (természetesen molinó ez is). Ennek egyszerű célja van, a napi haladást tudjátok rajta vezetni. Jelölni kell rajta a kifosztott pontokat, illetve a teljesített küldetéseket. Ha betelt semmi pánik! A Kocsmárostól kérjetek újat!

KÁRTYÁK: A kártyalap egy névjegykártya méretű laminált lap, amelyen mindig rajta van, hogy mire jó illetve a kereskedelmi értéke ha van. Kártyalapot nevesített helyszíneken fogsz tudni húzni illetve a kocsmában szerezni. Azok a kártyák amiknek nincs értéke azok nem rabolhatóak, ezek a játékmenetet és feladatokat mozgatnak. Amelyik kártyának van értéke (jobb felső sarokban egy szám) azok szabadon rabolhatóak. Fejlesztés megvásárlása után.

 • A piros-zöld színű kártyák a HATÁS kártyák ezeket a napok teljesítésekor kapjátok meg a Kocsmárostól. Amíg tart a hatása a csapatnál van.

 • A kék színű kártyák a TÁRGY kártyák, ide tartoznak az alapanyagok ami a napi túléléshez szükségesek, a kulcskártyák amik küldetésekhez illetve az egyéb értékes kacat kártyák amiket el tudsz adni a kocsmában.

FEJLESZTÉSEK: Minden csapat a Kocsmárostól kap egy “táskát” vagyis egy tépőzáras zsebet. Ezen tudjátok nyomon követni a csapat  fejlődését. Fejlesztéseket a Kocsmárostól tudjátok megvásárolni, kupakokért. Vásárolható fejlesztések és azok hatása:

 • Skuló: +1 tárat használhat a csapat, ez kezdetben egy. (6 kupak/db)

 • Fulltang: a csapat használhat gránátokat, nincs mennyiség limit. (10 kupak)

 • Stim-Pack: Plusz 1x gyógyítási lehetőség, maximum 3 vásárolható. (6 kupak/db)

 • A Kocsmáros barátja: Lehet széfetek a kocsmárosnál. (8 kupak)

 • A Kocsmáros legjobb barátja: Ha adod drágább, ha veszed olcsóbb minden, egy kupakkal. (10 kupak)

 • Fekete macska: Rabolhattok más csapatoktól, alkalmanként egy kupakot vagy egy kártyát. (10 kupak)

FIZETŐESZKÖZ VAGYIS A KUPAKOK: Az Eastland fizetőeszköze, fejlesztések vásárlására használhatjuk fel első sorban. Többféleképpen tudtok szerezni, minden túlélt nap végén jutalom jár, kacat kártyákat be lehet váltani a kocsmában, rabolhattok más csapatoktól illetve küldetésekért is szerezhetünk plusz kupakokat. Megbízásokat a Skálában tudtok felvenni. Rabláskor maximum 1 db kupak rabolható, ha már rendelkeztek a megfelelő fejlesztéssel.

M30 KARAVÁN: A Kocsmáros egy szentimentális ember, szereti a régi csecsebecséket. Járjatok nyitott szemmel és keressétek a régi emlékképeket. Ha találtok egyet, adjátok le a Kocsmárosnak, hálája kupakok formájában garantáltan nem marad el.

RADIOAKTÍV VIHAR: A játék során, véletlenszerű időpontokban nagyon erős radioaktív vihar csap le a területre. A vihar kétféleképpen élhető túl, ha van sugárvédelmi ruhátok vagy nevesített helyszín közvetlen közelében tartózkodtok adott időpontra. A vihar kezdetét és végét jelezni fogjuk rádión (csatorna: 1 és 8) illetve a szirénával is.

RÁDIÓ AKTÍV!: A Rádió AKTÍV! egy, az 1-es csatornán üzemelő rádióadó, hírek, interjúk, legendák, reklám és humor.

TÚLÉLŐ CSAPATOK FELÉPÍTÉSE ÉS DRESSZKÓD

Csapatok létszáma: minimum 2 fős és maximum 5 fős lehet. A túlélőknek együtt kell mozognia. Ha a csapat tagjai szétszakadnak, leghamarabb rendezni kell a soraikat. Szétszakadt csapattal nem fog szóbállni a Kocsmáros és a Sámán, nem fognak feladatokat kiadni és kifizetni. A játék során a csapatok nem foghatnak össze egymással, de egyéb lehetőségek (pl.: tűzharc nélkül továbbállni) vannak a játékban. Minden csapatnak rendelkeznie kell egy működő PMR rádióval. Egy csapaton belül maximum egy mesterlövész, egy DMR és egy géppuska replika lehet. Minden csapatnak kiosztásra kerül egy kezdő csomag, ami a következőket tartalmazza:

 • Kártyatartó és erszény. Előbbi a kártyák, utóbbi a kupakok tárolására szolgál.

 • Érszorító és postásgumik a gyógyításhoz. Bárkinél lehet, bármikor lehet cserélgetni egymás között, érdemes szétosztani.

 • Térkép, csapatkártya és filctoll. Jelölve van minden pont.

A kezdő csomagot illetve a játék közben kiadott kellékeket a játék végén kérjük a Skálában leadni! Ezek nem rabolhatóak.

Dresszkód: Ez egy posztapokaliptikus játék. Minimum vagy felül vagy alul civil ruhadarabot kell viselnetek! Mindenkit arra szeretnénk kérni és ösztönözni, hogy legyetek kreatívak, hagyjátok otthon a csilli-villi cuccokat, húzzátok fel az Adidas mackófelsőt és a gumicsizmát. Egy kopott hátizsák és MZ bukósisak többet dob a játék és saját magatok hangulatán is, mint bármilyen geardo, a sztoritől idegen kiegészítő. Lásd a fotókat a Wasteland Airsoft Facebook oldalán!

Csapatok regisztrációja: kérjük válasszatok magatoknak egy vicces-világvégés rajnevet és ezt írjátok meg nekünk! Ezután készítünk a névnek megfelelően egy oldalt ahova tudtok regisztálni. Ha egyedül vagy másodmagaddal jössz, akkor kérlek regisztrációnál a "csapatot keresek" oldalra regisztráljatok és majd alakítunk ki belőle 3-5 fős csapatokat. A csapat minden tagjának kötelező a regisztráció! 

MENETREND

Regisztráció: A rendezvényre kötelező az előzetes regisztráció a www.dogtag.hu oldalán. 8 regisztrált csapattól tudjuk megtartani a játékot és maximum 15 db csapatot tudunk indítani, a kellékek ennyire adnak lehetőséget. Nincs hatodik fő egy csapatban, nincs tizenhatodik csapatra lehetőség a játékban, ezt vegyétek figyelembe.

Nem megjelent játékos: Ha bármilyen okból úgy alakul, hogy a rendezvényen nem tudsz megjelenni és nem kerül lemondásra a regisztrációd az adott rendezvény kapunyitásáig úgy fenntartjuk a jogot, hogy legközelebb elutasítjuk a regisztrációt.

Parkolás: A játéktéren kívül, a bevezető úton lehet parkolni illetve az út melleti épületnél található az elig/kronó/reg.

Kapunyitás ~8:00: Mivel ez egy egyedi, kimondottan kis csapatoknak szóló játéksorozat, kérjük együtt kezdjétek el a belépési folyamatokat, mivel egyben adjuk ki a kezdő csomagot! Érkezés után, a lehető legrövidebb időn belül készítsük össze a szükséges felszerelést, az általunk játékba vinni kívánt összes replikával (tartalék replikákat is) és kezdjük el a reggeli folyamatokat:

 • Első lépés az eligazítás: kis csoportokban történik, rövid tájékoztatás a szabályokról illetve a fontosabb változásokról. Ha elkezdődött egy eligazítás, kérjük türelmesen várd meg a következő kezdetét. Folyamatban lévő eligazításra becsatlakozni nem lehet. Figyelj az eligazításon. Attól, hogy elolvastad az előre kiírt kerettörténetet, szabályokat, még lehet, hogy a szervező kibővíti, módosít rajta. Tiszteld meg azzal a szervezőt és játékostársaidat, hogy beszélgetéssel, távolmaradással nem zavarod az eligazítást.

 • Második lépés a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, személyi igazolvány/vezetői engedély/útlevél szükséges. Itt találhatjátok meg az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek), illetve a GDPR (Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzat) dokumentumokat. A felelősségvállalási dokumentumra fel kell vezetni az összes mérésköteles replikákat és a hozzájuk használt BB tömegét. Kitöltött és aláírt dokumentummal kell majd tovább menni a kronózáshoz.

 • Harmadik lépés a replikák bemérése, vagyis a kronó. Joule mérést alkalmazunk. Minden replika mérésköteles amit használni fogtok a rendezvény ideje alatt. Működőképes állapotban, a replikához tartozó egy darab tárral és a hozzá használt tömegű BB-vel megtöltve.

 • Negyedik lépés a helyszíni regisztráció, itt le kell adni a kitöltött és a kronómester által lepecsételt felelősségvállalási nyilatkozatot majd rendezni a belépőt.

Ezután beléphetünk a területre, lesz időtök a teljes felszerelkezésre ha időben érkeztek. Ezzel nagymértékben hozzájárulunk a játék pontos időben történő kezdéséhez.

Fenntartjuk a jogot ha valaki nem tartja be a folyamatainkat, nem tud kulturáltan viselkedni azt figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!

Gyülekező ~ 10:00: Tombola húzás utána felkészülés a játék indítására, illetve utolsó simítások.

Játék kezdete ~ 10:30: Nem lesz szünetekkel megszakítva a játékmenet. Pihenés, étkezés a Skálában fog történni. Amire szükségetek lesz a nap folyamán azt a Skálába kezdés előtt vigyétek be. Indítástól számítva 10 percig TILOS tűzharcot kezdeményezni.

Játék vége ~ 15:30: Játék lefújása után a ranglista véglegesítése és eredményhirdetés, illetve publikus brainstorming, személyesen adhattok visszajelzést a játékkal kapcsolatban.

SZABÁLYRENDSZER: ASZ2024

Az alábbi linken elérhetitek a Spectre Airsoft Sportegyesület által szervezett rendezvényekre szabott szabályrendszert.  FONTOS: az eredeti szabályzathoz képest a linken keresztül elérhető verzióban vannak eltérések, kiegészítések, mint péládul.: sérült mozgása, 5-10 BB sorozatlövés, rendezvényekre és területre vonatkozó specifikus szabályok. Ezt vegyétek figyelembe, rendezvényeinken ez a verzió az elfogadott! Részlet a szabályzatból: Rendezvényeink felépítése, kiegészítő szabályok 3. pont:

Túlélő: olyan játékmód amely egy minden raj-minden raj ellen alapú, “túlélő” túra játék. A résztvevők fix létszámú csapatokra vannak osztva, így kell teljesíteni az elérhető feladatokat. Fontosabb szabályok:

 • Oldalvezetés: Nincs, a csapatoknak maguknak kell megoldaniuk minden szituációt.

 • Csapatmozgás: A teljes csapatnak együtt kell mozognia. Ha a csapat tagjai szétszakadnak, a lehető leghamarabb rendezni kell a soraikat. A játék során ellenségnek tekintendő minden más csapat, együttműködésre nincs lehetőség.

 • Feladatorientált játékmenet: A játékosok kontakt-orientált küldetéseinek célja van ami túlmutat egymás kilövésén és in-off-game következményeket von maga után.

 • Realisztikus viselkedés: Szerepbe helyezkedés, egyénileg és csapat szinten is elvárt, hogy a játék kiírásnak megfelelő magatartást és viselkedést mindenki vérmérséklete és képességei szerint kövesse.

 • BB limit és tármegkötés: Mid (80-200 db) / Low (40-80 db) / RealCap (~30 db)  tárak használhatóak csak. Egy tárba tárazható BB maximum mennyisége van megkötve kategóriánként (AR/SMG: 100 db BB / tár, DMR: 50 db BB / tár), egyéb megkötés nincs vagyis annyi tárat hozol magaddal amennyit szeretnél. Pisztoly/sörétes/mesterlövész replikáknál nem lehet használni tár átalakítót, egyéb korlátozás nincs. SMG kit esetén az AR/SMG korlátozás lesz érvényes. Tárazni a visszaálló pontokon vagy ha van lőszeres ládák mellett lehetséges saját BB-ből. Eastland rendezvényünkön fejlesztési rendszer van, egy induló tárral rendelkezik minden játékos.

 • Kivérzés: Minden játékosnak 10 perc a kivérzési idő. Ha letelik a kivérzési idő akkor még nincs vége a játéknak, csak a gyógyulási idő duplázódik (120 másodperc) illetve már nem lehetséges a rablás amennyiben van a játékosnál rabolható kellék. Taktikai visszaállásra nincs lehetőség. Mikor kell a teljes csapatnak visszaállnia? ha kilőtték a csapat minden tagját és már nincs gyógyítási lehetőség illetve gyógyító személy.) + dedikált személy a csapatban. Ha a játékban dedikált személynél találhatóak a csapat értékei és ezt a játékos kilövik és letelik a kivérzési ideje (10 perc) vagy kirabolják akkor a teljes csapatnak mennie kell visszaállni. Eastland rendezvényünkön Dedikált személynél van a csapat "táskája" így érvényes a kiegészítés.

 • Dedikált felcser: Dedikált Medic / Felcser / Szanitéc láthatja csak el a játékosokat. 3-5 fős csapatonként egy fő kerül kinevezésre. Érszorítóval végzi el a gyógyítást a felcser, a sebesült játékos (fel)karjára felhelyezi és feszesre húzza. A gyógyítás alatt egy postásgumit is fel kell helyezni az ellátás alatt lévő játékos csuklójára, ezzel követik nyomon a felcserek az ellátási lehetőségeket. Gyógyulási idők: kivérzési időn belül (<10 perc) 60 másodperc, kivérzési időn kívül (10< perc) 120 másodperc. A gyógyítás befejezésével le lehet venni az érszorítót és az újra használható. A gyógyító közben harcolhat, vagy gyógyíthat más sérült játékost ha van plusz érszorítója. Ha a sebesültnél vannak az ellátáshoz szükséges eszközök, el lehet tőle venni és ellátni. Postásgumit visszaálló pontokon lehet rendezni, pótolni a hiányzó darabokat. A dedikált felcsert ha kilövik, a csapat bármely tagja elláthatja, az ellátás menete és ideje változatlan. Biztosított kellékek a felcsereknek: érszorító, postásgumi, vöröskeresztes karszalag.) + ÖNGYÓGYÍTÁSI lehetőség: Speciális érszorítóval saját magát is elláthatja a sebesült játékos, végtagra (kar vagy láb) kell felhelyezni és feszesre húzni. Visszaállásonként egy alkalommal teheti ezt meg a játékos. Ez az érszorító visszaállásig, vagy visszaálló ponton történő áthaladásig fennmarad. Levétel után újra elláthatja magát a játékos egy alkalommal. Az ellátási idő 60 másodperc. Biztosított kellékek a játékosoknak: egyedi érszorító az öngyógyításhoz. Eastland rendezvényünkön fejlesztési rendszer van, kezdetben csak öngyógyítás és 1x gyógyítási lehetőséggel rendelkeznek a csapatok.

 • Dedikált visszaálló pontok: Visszaállásra a kijelölt helyeken (vöröskeresztes zászlóval ellátott) van lehetősége a csapatoknak. Kötelező visszaállási idő nincs, rögtön indulhattok. Ha a teljes csapat áthalad egy visszaálló ponton a gyógyítási lehetőségeket újra lehet tölteni (postásgumit vissza lehet adni a felcsernek illetve levehetőek a speciális érszorítók). Visszaálló pontok nem támadhatóak! Eastland rendezvényünkön a Skálában van csak dedikált visszaálló pont.

 • Térkép: Jó minőségű molinó térképet biztosítunk amin az adott rendezvény specifikus helyszínek megtalálhatóak. Alapszintű térképolvasás és tájékozódás szükséges, ajánlott iránytű/tájoló használata.

 • Kommunikáció: Rádiót a csapaton belüli kommunikációra lehet használni amivel növelhető a csapat hatékonysága. Lehallgatás engedélyezett de a zavarás tilos!

Az Eastland rendezvényen az alábbi in-game kellékek rabolhatóak: Kupakok és értékkel rendelkező kártyák (jobb felső sarokban szám), kezdetben NEM LEHETSÉGES A RABLÁS, fejlesztés kiváltása után tudtok rabolni más csapatoktól. Ha megvan a fejlesztés akkor a táskából/erszényből bárki rabolhat, de azt a lehető legrövidebb időn belül el kell juttatni és behelyezni a saját tárolóba. A táskának és az erszénynek egy személynél kell lennie, nem lehet elosztani a csapaton belül. Nincs táska illetve erszény csere, ezek nem rabolhatóak.

BÉRLÉS, SHOP

Replika és teljes felszerelés bérlés: Biztosítunk védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát (típusa: JG 608 széria, G36c, képek a replikákról) tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és a játékmenethez szükséges kellékeket.

 • Ár: 5.000 Ft / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő. Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500 Ft, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.

 • Hozz magaddal: Kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.

 • Foglalás menete: A regisztráció folyamán komment vagy privát üzenet formájában tudod felénk jelezni a bérlési szándékodat. Egy személy egy bérlést foglalhat mivel minden résztvevő köteles regisztrálni a rendezvényre. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.

 • Lemondás: Amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek, elég a regisztrációt visszamondani.

 • Replika bérlést elsősorban olyan résztvevőknek biztosítunk a rendezvényen akik már vettek részt airsoft játékon, ismerik az alapokat, már van tapasztalatuk. Első játéknak ez a rendezvény lehet csalódás lenne így első alkalomnak nem ajánljuk.

Csak felszerelés bérlésre is (mellény, arcvédő, szemüveg) van lehetőség, kérjük előzetesen vedd fel a kapcsolatot mire van szükséged és az alapján adunk árat. Akkumlátor bérlésre nincs lehetőség!

Shop: A regisztráció folyamán az alábbi termékek érhetőek el, korlátozott mennyiségben (készletekről előzetesen érdemes tájékozódni), napközben már nincs kapacitásunk kiszolgálni az igényeket így kérjük e-szerint készüljetek:

 • BLS Bio BB termékek: 0,25g - 6500 Ft/kg | 0,28g - 7500 Ft/kg* | 0.30g - 8000 Ft/kg | 0.32g - 8000 Ft/kg.

 • InfinityNade termékek: Gumitalp 3-4-5 mm - 1000 Ft/10db | CO patron - 1500 Ft/10 db | Műanyag héj - 9000 Ft/db | Alumínium héj - 14000 Ft/db | Indító - 11000 Ft/db.

 • Gumis karszalag, választható színek: piros, sárga, kék - 1000 Ft/db

 • Egyéb termékek: Narancssárga láthatósági mellény/találatjelző - 2000 Ft/db.

ELÉRHETŐSÉGEINK, PARTNEREINK

Megtalálhatjátok egyesületünket FacebookonInstagrammonYoutubeon illetve az alábbi e-mailes elérhetőségen is felvehetitek velünk a kapcsolatot: spectre.miskolc@gmail.com

DZ Burgers, kézműves burgereikkel egyedi és izgalmas ízélményt biztosítanak rendezvényeken. A DZ Burgerst megtaláljátok Facebookon és Instagrammon.

Daev Paint, egyedi replikafestések esetén Ő az emberetek. A Daev Paint megtalálható Facebookon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: pek.david.7@gmail.com

Kewok Tech Airsoft, Airsoft tech blog, Fancy upgrades, Custom guns, Tactical gears, elektromos replikák javítása. Rendezvényeinken megvásárolható Kewok Tech felvarró (2500 Ft/db) és fegyver zsák (4000 Ft/db). Az ezekből befolyt teljes összeget a Kewok Tech Airsoft kapja. A Kewok Tech Airsoft elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: kewoktech@gmail.com

Breuer's Workshop, No waste, just postapoc stuff...& more! Üdvözöl a Breuer's Workshop! Hagyományőrzés (1980-1990-es évektől napjainkig, a Balkán vonal erős!); Replikák realisztikusabbá tétele; Replikák felületkezelése (barnítás, maratás, s egyéb speciális eljárások); Posztapok replikák, felszerelések s egyéb eszközök gyártása; GBB/GBBR replikák javítása; Alkatrész beszerzés (Közvetlen kontakt a következőkkel: Gunfire,Slong,E&L); Heavy modding: Hegesztés (Védőgázas MIG, acél vagy vas anyagok). A Breuer's Workshop elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: counteroly@gmail.com

InfinityNade, a kirobbanó sikerekről ők gondoskodnak, a gránátjaikról dióhéjban: az általuk gyártott airsoft gránát héjjal azonnali előnyhöz juthatsz bármilyen Airsoft játékon, legyen az erdős területtől kezdve elhagyatott laktanyákon át CQB arénákig bármi, ez a gránát minden alkalomra jó választás. Az InfinityNadet elérhetitek az alábbi oldalon keresztül: www.infinitynade.com

Résztvevők

01. Vad Sánta Kolibrik
Létszám: 4 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Mayer VSK
Nudli VSK Lenhardt Bálint
RamboHUNT3R VSK Nagy Roland
thatMatthew VSK Csizmadia Máté
 
02. Vakmerő Sportos Kenguruk
Létszám: 4 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Engelbert VSK
Lordzoldseg VSK
Mark23 VSK
RioPapa VSK
 
03. Veszett Sunyi Kecskék
Létszám: 4 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Dudumaci VSK
fajkadani VSK
Kristof01 VSK
Roberto VSK
 
04. 105-ös Menedék
Létszám: 3 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
APPLEFISH VVV Hlavács József
Barry VVV Kovács András
TunyaHUN VVV Turcsányi Ádám
 
05. Fosztogatók
Létszám: 5 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Bandi Eagle Flank Kovács András
Daev Eagle Flank Pék Dávid
Karaba Eagle Flank László Karaba
Manitou Eagle Flank Török Dániel
PPeti Eagle Flank Pék Péter
 
06. Jók, a Ravaszak meg a csúfak
Létszám: 3 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Djungo Ravaszak
Flippy Ravaszak Jóba Róbert Péter
PartizanJake Ravaszak Jakab János
 
07. M30 karaván
Létszám: 3 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Jimmybullet Ravaszak
Miki82 Ravaszak
Nemenye Ravaszak
 
08. Árnyéklégió
Létszám: 3 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
karolyII Ranger Team Károly István
Árnyéklégió
DodoSPCT SPECTRE
Peky
 
09. Káosz Lovagjai
Létszám: 2 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Bojler Tangli Bánhidi Bence Attila
ManCalledMaX Tangli Ákos Rozgonyi
 
10. Éhezők
Létszám: 5 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Fenyes Vlords
Kisbota Ragadozók Bota Roland
Pain T.A.T. Farkas Gyula
ujpal Vlords Ujpál Attila
Ulquiorra Vlords Majkó Béci
 
11.
Létszám: 1 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Bondski
 
12.
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
13.
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
14.
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
15. Elveszett Lovagok
Létszám: 2 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
MarshallDude Fábián károly
Monty Babos András
 
Csapatot keresek
Létszám: 1 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Joker79
 
Skála személyzete
Létszám: 6 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Aaron007 SPECTRE Bialkó Áron
clutch Eagle Flank Bihari Tamás
Dudu SPECTRE Dudás István
Kamondi SPECTRE Kamondi Ádám
Rebird Babos Orsolya
vojtyek SPECTRE Tóth Béla
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign