Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

12.000 Ft
Derecske

Top támogatók... Köszönjük!


Persistent

Zsolt13

bikerlacee
4.
mocsar
5.
Szpeter
6.
Czaboo
7.
Safi
8.
PKristof
9.
Achmed
10.
Sovi

Csapat ajánló

Nyíregyháza


Blood Money - Rule of Two

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Szervező csapat:
Spectre Airsoft Sportegyesület

Főszervező:
Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2024.03.16. 08:00
Kezdés: 2024.03.16. 10:30
Befejezés: 2024.03.16. 15:30

Várható időjárás

enyhe eső
9 ℃

Részvételi díj

4.000 HUF

Helyszín

Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövőCím:
Miskolc

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

BLOOD MONEY

Egy játék, ahol a pénz számít. Egy játék, ahol csak rajtatok múlik, hogy ti lesztek e a leggazdagabb csapat a nap végére. Egy játék, ahol ténylegesen csak ti alakítjátok a játékmenetet. A Blood Money-ban minden a pénzről szól. A csapatok több helyszínen tudnak küldetéseket felvenni, amelyek sikeres teljesítése esetén pénzt kapnak a megbízótól. A cél összesen egymillió dollár összegyűjtése - de itt még nem kell befejezni, hiszen a mohóság, a kapzsiság nagy úr! Rabolhattok, guberálhattok, futárkodhattok vagy akár fejvadászok is lehettek - csak néhány a lehetséges megbízások közül.

Rule of Two vagyis a kettő szabálya: a csapatok kétfős tázpárokból állnak, több az ellenséges csapat így nagyobb kihívást jelent. Ha igazi kihívást kerestek a tűzpárotokkal akkor itt a lehetőség. 

A Blood Money rendezvény sorozatot a Call of Duty: Warzone, Plunder játékmódja ihlette. Igyekeztünk hűek maradni az alapanyaghoz de itt-ott pár saját ötlettel kiegészítettük/módosítottuk, hogy egy élvezetes legyen a játékmenet.

Haladó és tapasztalt játékosoknak ajánlott ez a rendezvény. Első játéknak semmiképp se ajánljuk, a rendezvény összetettsége, az alap ismeretek hiányában ez a rendezvény első játéknak csalódás lehet ami nem célunk. Kérjük első alkalommal látogassatok el egy Train the brain and pull the trigger - Gyakorló játékunkra ahol megismerhetitek az alapokat amire szükségetek lesz ezen a játékon.

Március 11, hétfőig ha nincs meg a minimum 12 db regisztrált 2 fős tűzpár akkor gyakorló játékot tartunk a rendezvény helyett. Maximum 20 db 2 fős tűzpár fogunk engedni a játékon!

A rendezvényre hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés. A rendezvény rossz időben is meg lesz tartva!

Ajánlott, hogy rendelkezz: karórával amivel tudod mérni a kivérzési időt; rádióval, hogy tudj kommunikálni a tűzpároddal illetve a szervezőkkel ha szükséges (Mi a Baofeng UV-5R és UV-82 típusokat használjuk). 

Ha Dogtag-en a profilodnál ez szerepel, “Eddig 1 feljelentkezett játékon nem jelent meg az utóbbi egy évben!” ezt egyszeri mulasztásnak fogjuk tekinteni. Két alkalom esetén a helyszíni regisztráció folyamán a játék belépőjén túl további 1000 Ft-ot vagy köteles megfizetni. Három alkalom esetén pedig automatikusan el fogjuk utasítani a regisztrációdat a rendezvényeinkre. Ha más szervezőnél nem jelentél meg azt is figyelembe fogjuk venni. A rendezvényeink után írásban tájékoztatni fogjuk azokat a játékosokat akik nem vették a fáradtságot a regisztrációjuk lemondására.

A JÁTÉK CÉLJA

A játékban a célokat egy trófea rendszerben alkottuk meg, ezeket különböző feladatok elérésével lehet megszerezni. Vannak állandó trófeák, ezek bármelyik Blood Money játékon megszerezhetőek, illetve vannak a időszakos trófeák, ezek játékról játékra változhatnak. Amelyik csapat elér egy trófeát az jutalmul kap a csapat létszámának megfelelő számú PVC felvarrót.

Állandó trófeák, ezek bármelyik Blood Money játékon megszerezhetőek:

 • GGWP: a győztes csapat, akinek a játék végén a legtöbb pénz lesz bankolva.
 • The First Million: a bankolt összege elsőként éri el az 1.000.000 dollárt.
 • Field Research: legtöbb végrehajtott Scavenger küldetés után jár.
 • Hitman: legtöbb végrehajtott Bounty Hunter küldetés után jár.
 • Code Hacker: leghamarabb végrehajtja mind a hat Recon kontraktot.
 • Delivery Man: legtöbb végrehajtott Supply Run küldetés után jár.

Időszakos trófea, ezek játékról játékra változhatnak:

 • Believe in Cash: a játék alatt legtöbb készpénzt befizető csapat.

A Spectre Airsoft Sportegyesület tagjai is résztvesznek a játékon, vezetve lesz a haladásuk de nem kapnak érte trófeákat, nem saját magunk jutalmazása a célunk.

JÁTÉKTÉR

Molinó térképet biztosítunk minden csapat számára, illetve a Banknál és a kontraktoroknál nagy térképek is megtalálhatóak. A játék térrel kapcsolatos egyéb információkat, például: pálya megközelítése, korlátozások, hálózati elérhetőség, adottságait a helyszínnél találjátok.

 

KONTRAKTOROK ÉS A BANK

OFFZONE-nak minősül a jól láthatóan, szalaggal megjelölt terület a Banknál és minden Kontraktornál. Ezeken a területeken tudsz majd visszaállni, tárazni illetve különböző megbízásokat felvenni. A szalaggal jelölt területeken belül tilos a rablás, próbalövés, fegyver belövés, tűzharcot kezdeményezni illetve átsétálni tűzharc közben. A Banknál minden játékos köteles a replikáját kitárazni, illetve szalaggal jelölt területeken belül csak a kontraktorok és a Bank szolgálat emberei használhatnak replikát. Kontraktor területre érkező és induló csapatok nem kezdeményezhetnek egymással tűzharcot. Sérült csapattárs a sérült mozgásának megfelelően bemehet a védett területre, de a csapat bejutott emberei nem mehetnek ki. Ha másik csapat érkezik Kontraktorhoz vagy a Bankárhoz, ne tartsátok fel őket, vegyétek fel a küldést. Kontraktoroknál gyors pihenőt tartsatok, ne itt táborozzatok le. A fenti szabályokat megszegő csapatok 500.000 USD pénzbüntetést kapnak!

BANK

A Bankban tudod biztonságba helyezni a megszerzett készpénzedet illetve itt vezetjük a ranglistát. Az első órában nincs nyitva a bank de utalásokat ez idő alatt is fogad, nyitás után bármikor lehet pénzt behelyezni a csapat számlájára de ha vannak előtted akkor kultúráltan kivárod a sorod. A játék végén csak az a pénzmennyiség fog számítani ami a csapat számláján van, amelyik csapat beér a bank területére a játék lefújása előtt az még bankkolhat. A Bank kirablása nem opció, nem lehetséges, akik mégis megpróbáljuk kérdés nélkül haza lesznek küldve! A banknál pakold le a cuccod, illetve itt tarts hosszabb pihenőt. A Bank épületben van lehetőség meleg teát kérni, viszont a fentieket ez esetben is be kell tartani.

Készpénz és gyémánt: csak a "pénzeszsákban" lehet szállítani, egy zsákban maximum 30 adagot. Minden csapat rendelkezik egy sárga pénzeszsákkal, ezt TILOS rejtve szállítani. A Bankban csak azt a pénzt és gyémántot veszik át ami a csapat zsákjában volt. A csapat bármely tagja viheti a zsákot, viszont egymás között átadni csak a bankban lehet. A csapatoknak mérlegelnie kell, hogy a kifizetett pénzösszeget el tudja-e szállítani, ha nem fér bele a pénzeszsákba, a többletet elvesztik. Területen elrejteni a pénzt szigorúan TILOS!

Átutalások: az átutalásokat rögtön jóváírjuk mihelyst teljesítésre kerül egy kontrakt.

Lucky Strike: ha egy csapat eléri az egymillió dollár befizetést a bankban akkor kapnak egy darab saját csapat névvel ellátott Lucky Strike bilétát. Csak pénzes zsákot cipelő játékosnál lehet és rabolható. Aki megszerzi másik csapat bilétáját és leadja a bankárnak az 20% jóváírást kap. Illetve akinek leadják a Lucky Strike bilétáját attól a csapattól levonnak 20%-ot a bankolt összegéből, ezután már nem kerül vissza a csapathoz a zöld biléta. A Lucky Strike biléták folyamatosan rabolhatóak, vagyis a rablótól is rabolható, akár vissza is rabolható.

SHOP

A pénz vadászoknak lehetőségük van a bank területén lévő shopban beváltani a Token kártyájukat hatáskártyákra. Ezeket a hatás kártyákat a kontraktoroknál tudják felhasználni. Nem rabolható kártyák.

Deposit Balloon, Ár: 1 db Token: 100.000 USD-t ki tudsz menekíteni és a bankban jóváírásra kerül. A kimenekített összeget a kontraktornak kell átadni. Kiegészítés: Deposit Ballon kártya bármikor beváltható nem csak kontrakt teljesítéskor. Kevesebb pénzt lehet velük kimenekíteni, de többet nem. Egy alkalommal többet is ki lehet játszani.

Double Money, Ár: 3 db Token: a következő kifizetéskor dupla pénz álljon a házhoz. Kifizetés teljesítése előtt kell odaadni a kontraktornak. Kiegészítés: kifizetés alatt kell jelezni a játékosnak és át adnia a kontraktornak a hatás kártyát. Egy kifizetésre lehet felhasználni, vagyis egy teljesített kontraktra. Bónusz kifizetésre illetve halmozott kifizetésre nem lehet felhasználni. Double Money kártyából egy alkalommal csak egy használható fel. Bankba történő befizetés duplázására nem használható fel!

Joker, Ár: 1 db Token: kifizetési bónusz esetén húzhatok még egy kártyát és a kedvezőbb ajánlatot kapjátok meg. Egy bónusz kifizetéskor csak egy kártyát lehet felhasználni.

Nope, Ár: 1 db Token: egy alkalommal nem lehet rabolni a kivérzési idő alatt a csapattól aki birtokolja a kártyát. Érvényesítéskor át kell adni annak a csapatnak aki a rabolni akart. Kiegészítés: két darab ilyen kártyát lehet venni a shopban. A rabolt csapatnak kötelezően mennie kell visszaállni a kártya kijátszása után. Csak a zsákból történő rablást lehet megakadályozni a kártyával.

Red Bag, Ár: 1 db Token: két zsákotok lehet, de ez a zsák bármennyiszer rabolható, tilos elrejteni, rejtve szállítani. Két piros zsákot adhat ki a shop. Kiegészítés: Bankoláskor nem kell leadni a bankban.

PÉNZSZERZÉSI LEHETŐSÉGEK, VAGYIS A KONTRAKTOK

BOUNTY HUNTER KONTRAKT

Megbízás díja: 200.000 USD / 100.000 készpénz és 100.000 átutalással, plusz Token kártya.

Felvehető a Bounty Hunter kontraktornál.

Minden csapat rendelkezik egyedi Bounty Target sárga bilétákkal, ezek megszerzése a cél de csak akkor ha van ra aktív kontrakt a Bounty Huntertől. Kontrak felvételekor a csapat felveheti az összes csapat Bounty Hunter piros bilétáját. Akkor van kifizetés ha sikerül párban leadni egy csapat piros és sárga bilétáját. Leadás után már arra a csapatra nem vehetsz fel új kontraktot. Akkor is rabolhattok bilétát ha nem általatok lett kilőve az ellenfél játékosa illetve ha már elkértétek a bilétát de közben kilőnek köteles átadni. Ha egy csapatnak több sárga bilétája kerül leadásra azért nem jár semmilyen bónusz. Vissza nem rabolhatóak a megszerzett biléták.

SCAVENGER KONTRAKT

Megbízás díja: 180.000 USD / 120.000 készpénz és 60.000 átutalással, plusz Token kártya.

Felvehető a Scavenger kontraktornál.

A területen megtalálható 20 számozott pont, mindegyiknél megtalálhatóak számozott sárga Scavenger kártyák. Küldetés felvételekor a csapat véletlenszerűen választ egy kártyát, ami megadja a három egymáshoz közeli Scavenger pont helyét. A három Scavenger Hunter (piros) kártya által megadott pontokról el kell hozni 1-1-1 Scavenger (sárga) kártyát és azokat leadni a kontraktornál. Kifizetés csak akkor van ha mind a három kártya párban leadásra kerül (sárga-piros). Egyszerre csak egy aktív Scavenger küldetése lehet egy csapatnak. Scavenger kártyák nem rabolhatóak. A pontoknál csak akkor lehet kivenni kártyát ha a piros párja nálatok van.

RECON KONTRAKT

Megbízás díja: 180.000 USD / 120.000 készpénz és 60.000 átutalással, plusz Token kártya.

Felvehető a Recon kontraktornál.

A területen megtalálható 6 darab Recon pont ahol kódfejtést kell végrehajtani. Küldetés felvételekor a csapatnak húznia kell egy pontot ami megadja hova kell menni. Kódfejtés menete: x;y koordináta rendszerben kell kiolvasni a kódrészleteket. Egy ponton összesen 3 kódfejtést kell végrehajtani. Csak akkor van kifizetés ha megvan mindhárom kódrészlet és azok hitelesek is. Megfejtett kódot csak a Kódkulcs kártyán, olvashatóan felvezetve fogadjuk el. Egyszerre egy aktív recon küldetése lehet egy csapatnak illetve egy ponton egyszer csinálhat kódfejtést. Recon és Kódkulcs kártyák nem rabolhatóak.

SUPPLY RUN KONTRAKT

Megbízás díja: 150.000 USD / 100.000 készpénz és 50.000 átutalással, plusz 2 db Token kártya.

Felvehető bármelyik kihelyezett (BH, SC, RE) kontraktornál.

Adott idő alatt kell eljuttatni egy csomagot. Induláskor véletlenszerűen kaptok egy Supply Run csomag kártyát és ezt kell eljuttatni a megadott kontraktorig. A csapat csak a kontraktor jelzésére indulhat el. A célállomáson át kell adni a kontraktornak a csomagot ahol a szállítási idő alapján meg is kapjátok a kifizetést. Egyszerre csak egy aktív Supply Run küldetése lehet egy csapatnak. Supply Run kártyák nem rabolhatóak. Fontos megkötésünk, hogy ha szállítás közben kilőnek akkor a célpont kontraktornál nem lehetséges a visszaállás, nem adható le a kontrakt. Ilyen esetben van lehetőség a kiinduló kontraktortól (ahol felvették a kontraktot) újraindulni, új indulási idővel vagy feladni a kontraktot.

Szállítási idők, minden esetben:

1.≤10:00 = 150.000 USD / 100.000 kp és 50.000 utalással, 2 Token kártya.

2. 10:00+  = 80.000 USD / 50.000 kp és 30.000 utalással, 1 Token kártya.

ESCORT PAYLOAD KONTRAKT

Megbízás díja: ISMERETLEN

A Bankból egy pénzszállító konvoj fog elindulni a kontraktorokhoz. Értékes célpont lehet bármelyik csapat számára. A konvoj tagjait a Shadow Company emberei fogják adni, ebben az esetben rabolhatóak de ők is rabolhatnak bárkitől a pályán. A lehetséges zsákmányok között lehet pénz, piros zsák illetve Token kártya! Ezt a kontraktot nem kell felvenni, bármikor összefuthattok velük a pályán.

CASH DROPS

Megbízás díja: 300.000 USD (gyémántban) + Red bag

Felvehető Cash Drop pontokon.

A területen megtalálható több drop pont ahol időzáras lakattal ellátott ládák vannak. Mindegyik ládában egy piros zsák és 300.000 USD található. Ha a lakatokon lejárt az idő kinyílnak és szabadon rabolhatóak a zsákok. A ládák nem kerülnek újratöltésre a játékidő folyamán.

BÓNUSZ KIFIZETÉS

A három lokációhoz kötött kontrakt esetén, (Bounty, Scavenger, Recon) amikor egy csapat sikeresen végrehajt két darab azonos kontraktot akkor lehetőséget kap, hogy húzzon a “Bónusz” kártyákból. Ezeken a kártyákon fix pénzösszegek vannak, amiket a csapat átutalással rögtön meg is kap.

PÉNZVADÁSZOK

Csapatok létszáma: 2 fős tűzpárok. A pénz vadászoknak együtt kell mozogni. Ha a csapat tagjai szétszakadnak, a legközelebbi kontraktornál rendezni kell a soraikat. Szétszakadt csapatoknak nem fognak a kontraktorok feladatokat jóváírni és kiadni, illetve nem fogják elfogadni tőlük a pénzt a bankban! A játék során ellenségnek tekintendő minden más csapat, együttműködésre nincs lehetőség. Minden csapatnak rendelkeznie kell egy működő PMR rádióval. Olyan ruhában gyertek, amelyben jól érzitek magatokat: lehet gyakorló, civil melegítő vagy akár munkásruha is. Mellény, sisak, bármi jöhet. Egy csapaton belül maximum egy mesterlövész, egy DMR és egy géppuska replika lehet. A játékon a csapatoknak a NATO abc szerint kapnak egy hívójelet, ezt a regisztráció folyamán érkezési sorrendben fogjuk kiosztani. Minden csapatnak kiosztásra kerül egy kezdő csomag, ami tartalmaz egy pénzeszsákot, két érszorítót, térképet, filctollat illetve a saját bounty hunter bilétákat:

 • Pénzeszsákban lehet tárolni csak a készpénzt, egy zsákban maximum 30 köteget illetve a zsákot TILOS rejtve szállítani. A Bankban csak azt a készpénzt veszik át ami a pénzeszsákban van. A csapat bármely tagja viheti, viszont egymás között átadni csak a bankban lehet. Területen elrejteni a pénzt szigorúan TILOS!
 • Érszorítóval lehet elvégezni a gyógyítást. Bárkinél lehet, bármikor lehet cserélgetni egymás között, érdemes szétosztani.
 • Térképen jelölve van minden pont, térképek nem rabolható.
 • Fontos, hogy a Bounty Hunter bilétákat a csapat tagjai egymás között egyenlően szétosszák. A játék folyamán minden játékosnak a csuklóján egy darab saját bilétának lennie kell! Rablás után a következő visszaálláskor kell pótolni.

A kezdő csomagot illetve a játék közben kiadott kellékeket a játék végén kérjük a bankban leadni!

SHADOW COMPANY

Zsoldos csapat akik kis létszámban vannak jelen a területen a Bankár megbízásából. Két feladatuk van:

Bank biztosítása: ebben az esetben a Shadow Company emberei semlegesek, azokat a csapatokat fogják megtámadni akik inkorrekt módon viselkednek. Fő feladatuk a beérkező csapatok támogatása. Azonosítás: PMC kinézet, karszalag nélkül. Nem rabolnak, nem rabolhatóak.

Járőrözés és portyázás a területen: néhány tűzpár folyamatosan kint fog tartózkodni a területen, akik nehezítik a Pénzvadászok dolgát. Azonosítás: PMC kinézet és piros karszalag. Folyamatosan lesz náluk nagyobb mennyiségű pénz, ami rabolható illetve ők is rabolhatnak!

Általános megkötések: nem vásárolhatóak meg, a Bank környékét leszámítva nem dolgoznak össze más csapatokkal. A Shadow Company oldalt szervezők fogják biztosítani, ide előzetesen regisztrálni nem lehetséges. Ha egy Pénzvadász csapat feladja a játékot akkor természetesen csatlakozhat erre az oldalra, de csak a biztosítást végzők mellé, karszalaggal megkülönböztetve!

MENETREND

Parkolás és regisztráció, a játéktéren kívül, a bevezető úton lehet parkolni illetve az út melletti épületnél található az elig/kronó/reg.

Kapunyitás ~8:00.

 • Első lépés az eligazítás, rövid tájékoztatás a biztonsági szabályokról illetve a fontosabb változásokról. Ha elkezdődött egy eligazítás, kérjük türelmesen várd meg a következő kezdetét. Folyamatban lévő eligazításra becsatlakozni nem lehet.
 • Második lépés a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, személyi igazolvány/vezetői engedély/útlevél legyen nálatok. Itt találhatjátok meg az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek), illetve a GDPR (Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzat) dokumentumokat. Kitöltött és aláírt dokumentummal kell majd menni a kronózáshoz.
 • Harmadik lépés a replikák bemérése, vagyis a kronó. Joule mérést alkalmazunk. Minden replika mérésköteles amit használni fogtok a rendezvény ideje alatt. Működőképes állapotban és a replikához tartozó egy üres tárral jelenjetek meg.
 • Negyedik lépés a helyszíni regisztráció, itt le kell adni a kitöltött és a kronómester által lepecsételt felelősségvállalási nyilatkozatot majd kifizetni a belépőt.
 • Fenntartjuk a jogot ha valaki nem tartja be a folyamatainkat, nem tud kulturáltan viselkedni azt figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!

Gyülekező ~ 10:00, felkészülés a játék indítására, utolsó simítások.

Játék kezdete ~ 10:30, nem lesz szünetekkel megszakítva a játékmenet. Pihenés, étkezés a Bankban fog történni. Amire szükségetek lesz a nap folyamán azt a Bankba kezdés előtt vigyétek be. Indítástól számítva 10 percig TILOS tűzharcot kezdeményezni.

Játék vége ~ 15:30, játék lefújása után a ranglista véglegesítése és eredményhirdetés, illetve publikus brainstorming, személyesen adhattok visszajelzést a játékkal kapcsolatban.

REPLIKA KATEGÓRIÁK, MÉRÉSHATÁROK

Karabély/Assault: használható legnehezebb BB: 0,32g, mérésre használt BB: 0,32g, méréshatár: 1,5 Joule (400fps), korlátozások: 10 méteren belül nincs sorozat/burst/binary.

Támogató lövész (DMR): használható legnehezebb BB: 0,40g, mérésre használt BB: 0,40g, méréshatár: 2,2 Joule (500fps), korlátozások: 20 méteren belül lövést leadni tilos, nincs sorozat, burst, binary, maximum 3 BB lehet a levegőben illetve nincs hosszmegkötés a replikára, kötelező másodlagos replika ami a Karabély/Assault kategóriának megfelel!

Mesterlövész (Sniper): használható legnehezebb BB: 0,50g, mérésre használt BB: 0,48g, méréshatár: 3,3 Joule (600fps), korlátozások: 20 méteren belül lövést leadni tilos, nincs sorozat, burst, binary, nincs hosszmegkötés a replikára, kötelező másodlagos replika ami a Karabély/Assault kategóriának megfelel!

A mérésre mi biztosítjuk a megfelelő tömegű BB-t. Ha valaki nem elégedett az első mérések eredményével másik kronóval kérhet új mérést ez esetben a kisebb értéket vesszük alapul és kerül rögzítésre. A mérések megkérdőjelezése, "otthon nem ennyit mértem, stb..." kommenteket tartsuk meg magunknak.

Karabély kategóriárig (0,32g-ig) KÖTELEZŐ a bio BB használata, felette engedélyezettek a normál BB-k is. Üveg/fém/egyéb egzotikus BB-k használata TILTOTT!

BIZTONSÁGI SZABÁLYOK

Szemvédőt a pálya teljes területén, az esemény teljes időtartama alatt, minden játékosnak és a játékterület közelében tartózkodóknak viselnie kell!

A szervezőket azonnal értesíteni illetve a játékot fel kell függeszteni ha egy személy védőfelszerelés nélkül a pályán tartózkodik vagy ellátást igénylő sérülés történik. Amennyiben a “játék állj” kifejezés hallatszik, az összes játékos köteles minden tűzharcot beszüntetni, illetve a replikáját biztosítani, míg a szervezők a játék folytatására jelet nem adnak.

Másik játékost inzultálni, fenyegetni vagy obszcén megjegyzésekkel illetni Tilos!

Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái. A teljes területen 10 méteren belül csak és kizárólag egyes lövés adható le illetve épületen belül csak és kizárólag egyes lövés engedélyezett, AEP-re is ez érvényes.

Csak célzott lövést szabad leadni! A4-es méretnél kisebb ablakon, nyílásokon kilőni illetve fedezék mögül kitartott, ablakon-ajtónyíláson át bedugott fegyverrel, VAKTÁBAN TÜZELNI TILOS ÉS BALESETVESZÉLYES! Kiállt játékosra, csapattársra, megkülönböztető jelzést viselő személyre lőni TILOS!

Használható gránátok: BB szóró, gumikupakos ThunderB, hanggránátok 100 dB-ig, illetve bármilyen gránát kinézetű dummy. Egyéb pirotechnika, gránát bemutatása a szervezőknek, és velük való engedélyeztetése kötelező. Gránát találatok gyógyíthatóak.

Füstgránátok csak nyílt területen használhatóak, a gránát elműködését minden esetben meg kell várni. Házi készítésű füstgránátok nem használhatóak.

Gránátdobás menete: kibiztosít majd hangos “gránát” kiáltás, ezután gránátdobás derékmagasság alatt. Lehetőség van a gránátot ablakon keresztül beejteni. Amennyiben a gránát dobást nem előzi meg kiáltás esetleg gránát besül vagy csak dummy akkor a találat érvénytelen. Minden kézigránát nyílt terepen, illetve szobába bedobva 5 méter sugarú körben talál, kivéve épített fedezék mögött.

40mm-es gránátvető esetében BB-találatnak kell lennie, egyéb megkötésünk nincs rá.

Alkalmas szituációkban az ellenfél “késelhető”, kizárólag a szervező által engedélyezett gumikés használatával történhet. A játékos csendben jelezze a késelés tényét az ellenfélnek. Késelést leszámítva az ellenfelek nem kerülhetnek fizikai kontaktusba egymással! Gyógyításra váró játékos is késelhető. Késelt játékos NEM GYÓGYÍTHATÓ, mehet a visszaálló pontra ezt már a csapatoknak maguknak kell megoldaniuk hol rendezik soraikat.

Ha egy játékos biztonságtechnikai szabályt szeg határozatlan időre kiállításra kerül a játékból! Illetve a szabályok nem tudása vagy nem megfelelő tudása nem mentesít a betartásuk alól.

KERETSZABÁLYOK

A keret szabályokról és a játékmenetről  a helyszínen külön eligazítást nem tartunk. Lesznek kihelyezve információs pontok a kontraktoroknál ott tudtok tájékozódni.  Kérjük figyelmesen olvassátok át ha kérdésetek merülne fel keressetek minket. Minden egyéb esetben a MASZ2015 a mérvadó.

Másodlagos/géppuska/mesterlövész replikákhoz nincs tár típus korlátozás, a többi replikánál csak Mid/Low/RealCap tár használható. Tárazható BB mennyisége korlátozva lesz de a tárak száma nem. AEG/SMG: 400 db, DMR: 200 db, Géppuska: 1 teli rakasz, Sniper: 60 db egyéb replika típusok (pisztoly és sörétes replikáknál) nincsenek korlátozva. Tárazni a Bankban és a Kontraktoroknál lehetséges saját BB-ből.

Lehetőség van az ellenfelet megadásra felszólítani, vagyis “dobatni”. A dobatást kizárólag hátulról vagy oldalról szabad, a felszólításnak hangosnak, egyértelműnek kell lennie (pl.: "Dobd el!", "Kezeket fel!"), 5m-en belül és maximum 2 főt.

Találat: A játékos testét, ruházatát, felszerelését, illetve a fegyver bármely részét érő lövés találatnak számít. Csapattárs kilövése, illetve a fedezéken, tereptárgyon, növényzeten keresztül érkező lövedék is találatnak számít. Visszapattanó lövés viszont nem találat! Az A4-es szabály itt nem érvényes, kisebb résen keresztül kapott lövés is találat. Visszapattanó lövés viszont nem találat! Ha két játékos kevesebb mint egy másodpercen belül ér el találatot egymáson, mindketten álljanak ki, összelövés CSAK SZEMBŐL, a "ráfordulva" leadott találatot nem kell megadni!

A találatot kapott játékos AZONNAL beszünteti a küzdelmet és hangos, lehetőleg többszöri “MEGVOLT” kiáltással jelzi a találatot illetve ezzel párhuzamosan a lehető legrövidebb idő alatt előveszi a NARANCSSÁRGA TALÁLATJELZŐJÉT és azt felveszi! Találat jelzése után a játékos NEM ADHAT ÁT SEMMILYEN INFORMÁCIÓT (mutogatással sem!) a még játékban lévőknek! Legfeljebb a találat tényét, saját kiesését erősítheti meg!  A találatot kapott játékos ha keresztezi a tűzvonalat vagy ellátás ideje alatt további találatokat kap azon ne lepődjön meg, ebből konfliktust generálni TILOS.

Találat után amíg védtelen vagy, odalépnek hozzád, melléd lőnek vagy megkéselnek és hangos felszólítással közlik: KIVÉGEZTELEK. Kivégzett játékos nem gyógyítható, mehet a visszaálló pontra. Élő játékos késelése esetén autómatikusan kivégzett játékosnak fog számítani.

Találat esetén kúszhatsz/mászhatsz, hogy egy biztonságos fedezékben lássanak el, DE maximum 1 percig mozoghat a játékos találat után. Társad kihúzhat/vonszolhat, erre nincs időlimit. A vonszolás, a kúszás és ha a gyógyító visszalő az minden esetben megszakítja a gyógyítást. Ha megszakad a gyógyítás akkor utána újra kell kezdeni az ellátási idő leszámolását. Ha nem vagy hajlandó kúszni/mászni akkor tyúklépésben vagyis úgy kell lépegetni, hogy az egyik lábad sarkát a másik lábad lábujjai elé helyezed.

Minden játékosnak 10 perc a kivérzési idő. Pénzeszsákot cipelő játékost ha kilövik és letelt a kivérzési idő vagy kirabolták a pénzeszsákot akkor a teljes csapatnak azonnal mennie kell visszaállni. A csapat többi tagjánál ha letelik a kivérzési idő akkor még nincs vége a játéknak, csak a Bounty Hunter bilétákat nem lehet az adott játékostól rabolni. Taktikai visszaállásra abban a formában van lehetőség, hogy a pénzeszsákot cipelő játékos feladja a harcot és kivárja a 10 perces kivérzési időt!

Rablásnál kérjük fokozottan törekedjetek a fair playre, rablás esetén ne keressétek a kiskapukat, hogy hogy úszhatjuk meg. Kilőtt játékostól, kivérzési idő alatt lehet rabolni. Ha megkérdezik, hogy van-e nálad bármi rabolható köteles vagy megmutatni és átadni! Kétfajta rablás lehetséges a játékon, a játékosoktól való rablás illetve a pénzeszsákból történő rablás. Játékosoktól rabolhatóak a Bounty Hunter biléták és a rabolható kártyák. Ha játékostól rabolnak és a csapatnak még vannak élő játékosai, akkor nem kell rögtön visszaállni, a játékosok még gyógyíthatóak. Bilétát ha raboltak egy játékostól, akkor a következőt újraéledés vagy visszaállás után lehetséges újra bilétát rabolni attól a játékostól.

A játékban rabolhatóak a sárga és zöld biléták, a pénz, a piros pénzeszsák illetve önkéntesen átadható a Nope kártya. Pénzeszsákból rabolható a pénz. Ha a pénzeszsákból vesznek el akár egy köteget is, akkor a teljes csapatnak mennie kell visszaállni a rablás befejezése után. Pénzrabláskor a zsákból bárki kiveheti a pénzt, de azt a lehető legrövidebb időn belül el kell juttatni és behelyezni a saját pénzeszsákba. Nincs zsákcsere! Zsákok nem rabolhatóak!  A bankban és a kontraktoroknál nem lehetséges a rablás.

Mindenki gyógyíthat mindenkit. Társad felhelyezi az érszorítót, feszesrehúzza majd leszámolja a gyógyulási időt ami 30 másodperc. A gyógyító visszalőhet de megszakítja a gyógyítás idejét. Ha letelt a kivérzési idő akkor dupla gyógyítási időt leszámolva vissza tudnak hozni a játékba, ez a kiegészítés a pénzes zsákot cipelő játékosra nem érvényes! Érszorítók nem rabolhatóak. A gyógyítás akkor teljes ha a sérült fél a találatjelzőjét elrakta, csak ezután folytatható a játék. Késelt/kivégzett játékos nem gyógyítható.

Visszaállásra bármelyik kontraktornál illetve a bankban van lehetőség. Csapat visszaálláskor a nála lévő pénzt ha nem rabolják el az továbbra is az ő birtokukban marad. Visszaállás esetén a felvett kontraktok nem szakadnak meg, folytathatóak. Győztes csapat nem vehet át a küldetés! Aki felvette annak kell teljesítenie!

A játék indítása után 10 percig tűzszünet van a csapatok között, ez idő alatt el lehet indulni a kontraktorokhoz, felvenni és elkezdeni a küldetéseket.

Csatornakiosztás: Az 1-es csatornán elérhető a Kontraktor Rádió, itt helyzetjelentést kaphatnak a csapatok az aktualitásokról és a 8-as csatorna a szervezői.

BÉRLÉS, SHOP

Replika és teljes felszerelés bérlés: biztosítunk védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát (típusa: JG 608 széria, G36c, képek a replikákról) tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és a játékmenethez szükséges kellékeket.

 • Ár: 5.000 Ft / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő. Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500 Ft, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.
 • Hozz magaddal: kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.
 • Foglalás menete: a regisztráció folyamán komment vagy privát üzenet formájában tudod felénk jelezni a bérlési szándékodat. Egy személy egy bérlést foglalhat mivel minden résztvevő köteles regisztrálni a rendezvényre. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.
 • Lemondás: amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek, elég a regisztrációt visszamondani.
 • Replika bérlést elsősorban olyan résztvevőknek biztosítunk a rendezvényen akik már vettek részt airsoft játékon, ismerik az alapokat, már van tapasztalatuk. Első játéknak ez a rendezvény lehet csalódás lenne így első alkalomnak nem ajánljuk.

Felszerelés bérlés: akkumlátor (T-csatlakozós), tár, mellény (Pencott Chest Rig), védőszemüveg, arcvédő bérelhető ezeknek darabját 1.000 Ft áron tudjuk nektek biztosítani, kérjük előzetesen komment vagy privát üzenet formájában jelezzétek felénk.

Shop: a regisztráció folyamán az alábbi termékek érhetőek el, korlátozott mennyiségben (készletekről előzetesen érdemes tájékozódni), napközben már nincs kapacitásunk kiszolgálni az igényeket így kérjük e-szerint készüljetek:

 • BLS Bio BB termékek: 0,25g - 6500 Ft/kg | 0,28g - 7500 Ft/kg* | 0.30g - 8000 Ft/kg | 0.32g - 8000 Ft/kg.
 • InfinityNade termékek: Gumitalp 3-4-5 mm - 1000 Ft/10db | CO patron - 1500 Ft/10 db | Műanyag héj - 9000 Ft/db | Alumínium héj - 14000 Ft/db | Indító - 11000 Ft/db
 • Egyéb termékek: Narancssárga láthatósági mellény/találatjelző - 2000 Ft/db

KEDVCSINÁLÓ

TÁMOGATÓ FELVARRÓ

Mi ez és hogyan működik? A támogató felvarrókkal tudtok további hozzájárulást adni egy adott rendezvényünknek. Az ebből befolyt összeg száz százalékát az adott játékra fordítjuk, hogy további újításokat, fejlesztéseket tudjunk eszközölni. A felvarró megvásárlásának a költsége minimum 4.000 Ft, melyért cserébe egy Blood Money felvarrót biztosítunk. Továbbá, hogy kifejezzük hálánkat a támogatóknak, az adott rendezvény  kiírásában egy külön szekcióban folyamatosan vezetni fogjuk azoknak a  nicknevét akik támogatják munkánkat. A támogatás összege nem fogja befolyásolni a sorrendet. A játék támogatói:

Shorty | Viking22 | cRuel | imhu | focek | Junior | Soli

ELÉRHETŐSÉGEINK, PARTNEREINK

Megtalálhatjátok egyesületünket FacebookonInstagrammonYoutubeon illetve az alábbi e-mailes elérhetőségen is felvehetitek velünk a kapcsolatot: spectre.miskolc@gmail.com

DZ Burgers, kézműves burgereikkel egyedi és izgalmas ízélményt biztosítanak rendezvényeken. A DZ Burgerst megtaláljátok Facebookon és Instagrammon.

Daev Paint, egyedi replikafestések esetén Ő az emberetek. A Daev Paint megtalálható Facebookon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: pek.david.7@gmail.com

Kewok Tech Airsoft, Airsoft tech blog, Fancy upgrades, Custom guns, Tactical gears, elektromos replikák javítása. Rendezvényeinken megvásárolható Kewok Tech felvarró (2500 Ft/db) és fegyver zsák (4000 Ft/db). Az ezekből befolyt teljes összeget a Kewok Tech Airsoft kapja. A Kewok Tech Airsoft elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: kewoktech@gmail.com

Breuer's Workshop, No waste, just postapoc stuff...& more! Üdvözöl a Breuer's Workshop! Hagyományőrzés (1980-1990-es évektől napjainkig, a Balkán vonal erős!); Replikák realisztikusabbá tétele; Replikák felületkezelése (barnítás, maratás, s egyéb speciális eljárások); Posztapok replikák, felszerelések s egyéb eszközök gyártása; GBB/GBBR replikák javítása; Alkatrész beszerzés (Közvetlen kontakt a következőkkel: Gunfire,Slong,E&L); Heavy modding: Hegesztés (Védőgázas MIG, acél vagy vas anyagok). A Breuer's Workshop elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: counteroly@gmail.com

InfinityNade, a kirobbanó sikerekről ők gondoskodnak, a gránátjaikról dióhéjban: az általuk gyártott airsoft gránát héjjal azonnali előnyhöz juthatsz bármilyen Airsoft játékon, legyen az erdős területtől kezdve elhagyatott laktanyákon át CQB arénákig bármi, ez a gránát minden alkalomra jó választás. Az InfinityNadet elérhetitek az alábbi oldalon keresztül: www.infinitynade.com

Résztvevők

01. csapat
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
karolyII Ranger Team Károly István
Kondy
 
02. csapat
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
APPLEFISH VVV Hlavács József
TunyaHUN VVV Turcsányi Ádám
 
03. csapat
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Racsni Team Zombor
Szunyog Team Zombor Szilágyi József
 
04. csapat
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Gray Team Zombor
Rics Team Zombor Szendrei-Mikó Richárd
 
05. csapat
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Egy
MexicoKid Varga Attila Bendegúz
 
06. csapat
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Bandi Eagle Flank Kovács András
focek Eagle Flank Foczkó Ákos
 
07. csapat
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
imhu Mészáros Imre
wicser Orosz Tamás
 
08. csapat
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Bagee22
ChoodHUN Kaszás Dániel
 
09. csapat
Létszám: 1 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Dankyou Team Zombor
 
10. csapat
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Haromlab
Lulydzsi Pintér Norbert
 
11. csapat
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Csov Team Zombor
Jozska Team Zombor
 
12. csapat
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Aaron007 SPECTRE Bialkó Áron
Morfejin SPECTRE Dániel Pap
 
13. csapat
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Hunicorn45
VadaszHUN
 
14. csapat
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Daev Eagle Flank Pék Dávid
PPeti Eagle Flank Pék Péter
 
15. csapat
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Pohubi Borsod Force
SpeedyGonzales Borsod Force
 
16. csapat
Létszám: 0 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
17. csapat
Létszám: 0 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Shadow Company
Létszám: 7 / 7 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
clutch Eagle Flank Bihari Tamás
Dudu SPECTRE Dudás István
Jeff SPECTRE Orosz Péter
Levike SPECTRE Kovács Levente-Kálmán
Manitou Eagle Flank Török Dániel
Misha SPECTRE Kovács Dávid
Papo69 Eagle Flank Pék Károly
 
Tűzpárt keresek
Létszám: 0 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign