Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

33.000 Ft
Nyékládháza

Legaktívabb játékosok az évben


tadam
10 játék

Heimdall
9 játék

Csubakka
9 játék
4.
Vaktyuk 8 játék
5.
spin 8 játék
6.
hupi 8 játék
7.
Lodog 7 játék
8.
Atiwarband 7 játék
9.
Futtyos 7 játék
10.
Probix 7 játék

Csapat ajánló

Nyíregyháza

Az objektum

 

Debrecen, Lőtér u. 8

A Vasútépítő Zászlóalj volt laktanyája Apafán. Egy darab 3+1 szintes hosszú parancsnoki-, kettő darab 2+1szintes lakó- és egy darab földszintes étkezdeépület áll rendelkezésre. A pályához tartozik még több kisebb épület, köztük 3 nyitott gépkocsi tárolóhely, valamint kettő fedett javítóműhely.

A pálya alkalmas maximum kettő szakasz méretű alegység (50-54 fő) részére, raj szinten végrehajtott helységharc jellegű játékok végrehajtására.

Főbb rendszabályok:

A játék előtt szükséges a pálya házirendjének megismerése és a biztonsági rendszabályok jegyzőkönyvének aláírása, melyért a szervező felel. A játékokon a MASZ szabályai alapvetően érvényesek. Mindenki csak a saját felelősségére vesz részt a játékon, és csak a saját felelősségükre használják a játékterületen lévő tereptárgyakat, épületeket!

A szervező nem tartozik felelősséggel a játéktéren a bekövetkezett balesetekért és sérülésekért. Szintén nem tartozik felelősséggel a szervező a területre behozott vagyontárgyakért, a játékosok által gondatlanul vagy szándékosan okozott károkért - különösen a játékosok hanyagságáért, a biztonsági szabályok megsértéséért, nem engedélyezett vagy illegális felszerelés önkényes használatáért.

A játékosok közvetlenül felelősek az általuk elkövetett, bizonyítottan szándékos vagy gondatlan rongálásért.

Parkolás csak a laktanya előtti utca két oldalán a KRESZ rendszabályainak megfelelően. A szabálytalan parkolásért, a gépjárművekben és a benne elhelyezett felszerelésekben esett károkért a szervezőt szintén nem terheli felelősség.

A pályán játék előtt szintén szükséges a lőirányok és a tiltott zónák kijelölése. A pályán látásvédő eszköz használata kötelező, egyéb védőeszköz (pl:arcvédő,térdvédő,kesztyű) használata ajánlott.

Használható fegyverek:

Bármilyen CQB-re alkalmas rugós, gázüzemű vagy elektromos airsoft fegyverreplika, épületen belül egyes lövés alkalmazásával. Gumikés használható, de pirotechnikai eszköz alkalmazása nem engedélyezett.

Játékszervezés:

A játékok hetente kerülnek megszervezésre, nagyobb érdeklődés esetén akár több alkalommal. Igény esetén hétköznap éjszakai játék is levezetésre kerülhet. A tervek szerint havonta egy alkalommal egy MILSIM jellegű játék szintén szervezésre kerül.

Játék előtt szükséges az előzetes regisztráció, melynek módjáról a játékkiírásban fog a szervező tájékoztatást adni.

A pálya dedikált használója a Honvédség és Társadalom Baráti Kör (HTBK) debreceni szervezetének Airsoft Szekciója, akik kizárólagosan jogosultak a játékok szervezésére és lebonyolítására.

Pályabérlet, játékszervezés

Point of Contact:
http://www.keletsoft.hu/coyote-airsoft-team

E.István(Silvernail): (thirty/two,zero,five,six,three,zero,seven)
L.Laja: (harminc/nyolc,kettő,öt,nyolc,négy,nyolc,három)
AdamBlack: (harminc/hét,öt,nyolc,kettő,hét,hat,hat)

Pálya térképe

 

Csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign