Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

10.000 Ft
Hajdúböszörmény

Legaktívabb játékosok


BaziJoe
99 játék

Safi
88 játék

Persistent
74 játék
4.
Vaktyuk 71 játék
5.
gBUTCHER 65 játék
6.
DIO 59 játék
7.
Csiga 58 játék
8.
Gimli 56 játék
9.
hablaty89 55 játék
10.
Heimdall 54 játék

Pálya ajánló

Téglás

Csapat ajánló

Az objektum

 

Debrecen, Lőtér u. 8

A Vasútépítő Zászlóalj volt laktanyája Apafán. Egy darab 3+1 szintes hosszú parancsnoki-, kettő darab 2+1szintes lakó- és egy darab földszintes étkezdeépület áll rendelkezésre. A pályához tartozik még több kisebb épület, köztük 3 nyitott gépkocsi tárolóhely, valamint kettő fedett javítóműhely.

A pálya alkalmas maximum kettő szakasz méretű alegység (50-54 fő) részére, raj szinten végrehajtott helységharc jellegű játékok végrehajtására.

Főbb rendszabályok:

A játék előtt szükséges a pálya házirendjének megismerése és a biztonsági rendszabályok jegyzőkönyvének aláírása, melyért a szervező felel. A játékokon a MASZ szabályai alapvetően érvényesek. Mindenki csak a saját felelősségére vesz részt a játékon, és csak a saját felelősségükre használják a játékterületen lévő tereptárgyakat, épületeket!

A szervező nem tartozik felelősséggel a játéktéren a bekövetkezett balesetekért és sérülésekért. Szintén nem tartozik felelősséggel a szervező a területre behozott vagyontárgyakért, a játékosok által gondatlanul vagy szándékosan okozott károkért - különösen a játékosok hanyagságáért, a biztonsági szabályok megsértéséért, nem engedélyezett vagy illegális felszerelés önkényes használatáért.

A játékosok közvetlenül felelősek az általuk elkövetett, bizonyítottan szándékos vagy gondatlan rongálásért.

Parkolás csak a laktanya előtti utca két oldalán a KRESZ rendszabályainak megfelelően. A szabálytalan parkolásért, a gépjárművekben és a benne elhelyezett felszerelésekben esett károkért a szervezőt szintén nem terheli felelősség.

A pályán játék előtt szintén szükséges a lőirányok és a tiltott zónák kijelölése. A pályán látásvédő eszköz használata kötelező, egyéb védőeszköz (pl:arcvédő,térdvédő,kesztyű) használata ajánlott.

Használható fegyverek:

Bármilyen CQB-re alkalmas rugós, gázüzemű vagy elektromos airsoft fegyverreplika, épületen belül egyes lövés alkalmazásával. Gumikés használható, de pirotechnikai eszköz alkalmazása nem engedélyezett.

Játékszervezés:

A játékok hetente kerülnek megszervezésre, nagyobb érdeklődés esetén akár több alkalommal. Igény esetén hétköznap éjszakai játék is levezetésre kerülhet. A tervek szerint havonta egy alkalommal egy MILSIM jellegű játék szintén szervezésre kerül.

Játék előtt szükséges az előzetes regisztráció, melynek módjáról a játékkiírásban fog a szervező tájékoztatást adni.

A pálya dedikált használója a Honvédség és Társadalom Baráti Kör (HTBK) debreceni szervezetének Airsoft Szekciója, akik kizárólagosan jogosultak a játékok szervezésére és lebonyolítására.

Pályabérlet, játékszervezés

Point of Contact:
http://www.keletsoft.hu/coyote-airsoft-team

E.István(Silvernail): (thirty/two,zero,five,six,three,zero,seven)
L.Laja: (harminc/nyolc,kettő,öt,nyolc,négy,nyolc,három)
AdamBlack: (harminc/hét,öt,nyolc,kettő,hét,hat,hat)

Pálya térképe

 

Csevegő

 

 
© 2015 - 2023 powered by TRONIX webdesign