Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok az évben


BaziJoe
10 játék

Safi
10 játék

Persistent
9 játék
4.
Matheus 8 játék
5.
Hidi 8 játék
6.
Atlasz16 8 játék
7.
Balajtars 7 játék
8.
craus 7 játék
9.
Tommie 7 játék
10.
SALLER 7 játék


Wildlands

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Beküldő

Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2021.09.12. 08:00
Kezdés: 2021.09.12. 09:30
Befejezés: 2021.09.12. 17:00

Várható időjárás

kevés felhő
27 ℃

Részvételi díj

4.000 HUF

Helyszín

CSENGŐS DIGÉP Ágyú belövőCím:
Bükkszentlászló

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

Wildlands - Milsim

A Wildlands egy összetett MILSIM játék, ahol több kartell harcol a kokaföldek és a feldolgozó üzemek feletti uralomért. Azonban nem csak egymással, hanem a GRF osztagokkal is fel kell venniük a küzdelmet, akik pontosan ezeket az ültetvényeket és üzemeket akarják felszámolni. A rendezvény
nem lesz megszakítva kisebb szünetekkel. Pihenés, étkezés, stb. a játék közben fog zajlani!
Többlépcsős, összetett feladatokra lehet számítani! BB, medik és egyéb korlátozások lesznek a rendezvény elején. A sztoriban és a fejlődésben az előrehaladást a játékosok fogják befolyásolni.
Előzmények: a kartellek összesen 152 csomag kokaint termeltek illetve a GRF csapatoknak nagyobb mennyiségben sikerült nyersanyagokat szereznie amivel a folytatásban komoly előnyhöz juthatnak.
Folytatásról: Kartell oldalon a termelési rendszeren fejlesztettünk, illetve újításként fog bekerülni a természeti csapások, lesz kereskedő illetve a medik rendszeren változtattunk az előző rendezvényhez képest.
A Milícia hasonlóan fogja ellátni a szerepét minimális változtatással.
GRF csapatainak továbbra is megmarad a nyersanyag gyűjtés opcionálisan, de ezzel párhuzamosan egy feladat rendszert is kapnak. GRF oldalon is lesz egy folyamatos HQ de csak rádióval lehet felvenni a kapcsolatot.

Replika bérlés űrlap → link
Szeretnék felhívni a figyelmeteket, hogy külön kezdőknek szóló eligazítást nem fogunk tartani. Bármilyen kérdés esetén előzetesen egyeztessetek velünk. Ha az eligazítás során valami nem érthető azt ott jelezzétek!
A rendezvény hivatalos Facebook oldala, kérjük ha részt veszel a rendezvényen nyomj rá az "ott leszek"-re → link


KARTELL

Kartellenként maximum 30 fő és összesen 3 kartell - Rojo, Amairillo és Azul. Egyedül vagy csapatban is lehet jönni, kezdőknek és tapasztaltaknak egyaránt ajánlott.
Feladataik: koka ültetvények, feldolgozók és HQ biztosítása, ezek között szállítási útvonalak kiépítése, megvédése, relikvia vadászat, túszejtés, stb...
A kokatermelésből a kartelleknek pénze lesz (milyen meglepő?), a harcoló oldalaknak a bázison további épületek fejleszthetőek, amelyek különböző pluszt adnak, mint például: kórház építése - orvosi fejlesztések; lőszerraktár telepítése - plusz tárak; gránátok engedélyezése, stb…
Mindhárom kartelnél oldalriányítás lesz a teljes játékidő alatt, ha ez valakinek nem szimpatikus akkor ez nem az ő oldala lesz.
Ruházat: csak és kizárólag teljes civil, PMC, illetve félkatonai kinézet engedélyezett, azaz ebben az esetben csak a nadrág lehet katonai! Felsőnek tökéletes egy kinyúlt póló, 'játszós' ing.
Fejfedő: fejkendő, patrolcap (baseball sapka).
Mellény: Cheastrig és könnyű mellények.
KÖTELEZŐ: minden kartellnek lesz egy saját színe, vagyis: Rojo - Piros; Amairillo - Sárga; Azul - Kék. A saját kartellednek megfelelő színű felsőt (pl.:póló/ing) viselni KELL!! Más kartell színeit nem lehet viselni! A rendezvényen ha ilyet látunk vagy lecseréled vagy mész haza!
Tiltott: bármilyen katonai felső, barett, sisak, boonie, ghillie, body armor jellegű mellények, GRF és Milícia oldalon engedélyezett minták használata!


G.R.F - Ghost Recon Force

~ 10 fő, maximum 2-3 raj. Olyan összeszokott csapatoknak ajánlott ez az oldal akik szeretik a kihívásokat, mindenki ellenetek lesz! Tár, medik és egyéb korlátozások lesznek, azonban különböző feladatok teljesítésével tudnak a nap folyamán a történetben előre haladni és az említett dolgokban fejlődni. A területen egy védett ház áll a rendelkezésükre, ami HQ-ként is funkcionál, de az irányítással csak rádión tudják felvenni a kapcsolatot.
FONTOS: mindegyik GRF csapatnak rendelkeznie kell olyan PMR rádióval amire 16 csatorna programozva van, vagy a frekvencia állítható.
Feladataik:
- információgyűjtés, kartell tevékenységről, helyszínekről (pl.: farm, feldolgozó, HQ) stb.
- kartell tevékenység akadályozása, első sorban a termelés és a szállítások megakadályozása.
- kartell tagok elfogása és kihallgatása, információt bármely kartell tagtól szerezhetnek ami értékes lehet.
- kapcsolatépítés a miliciával
Ruházat: Multicam/MTP/Camogrom/Marpat/Cadpat/AOR mintázat az engedélyezett, nadrágnak egységesnek kell lennie mindenkinek, a felső az lehet egyszínű/ing DE piros, sárga és kék színek használata TILOS! Fejfedő sisak vagy booni lehet, egyenruha színével megegyezőnek kell lennie. Mellénynek és kiegészítőknek coyote, OD vagy egyenruha színvel megegyezőnek kell lennie. Tiltott a fentiektől eltérően megjeleni!


Milicia

6-10 fő, nagyobb létszámú csapatnak ajánlott. Milicia oldalon nem lesz központi HQ/tábor, folyamatosan mozogni fognak, de harctéri parancsnok lesz velük.
Feladataik: zsoldért a kartelleknek fognak dolgozni. Mindig adott kartellnek teljesítenek megbízásokat és csak rövid ideig. Gyorsan fognak változni a barát ellenség viszonyok. G.R.F csapatokkal szemben semlegesen lépnek fel, nem akarnak újat húzni az amerikaiakkal még egy kartell kedvéért sem de ha megtámadják őket akkor megvédik magukat.
Ruházat: woodland vagy dpm. Alul-felül egységes megjelenés. Fejfedő Barett (fekete vagy zöld), boonie (ruha színével megegyező). Mellény csak OD vagy egyenruha színével megegyező mellény és kiegészítők. Tiltott: a fentiektől eltérően megjeleni!


Játék kezdés/vége
Helyszíni regisztráció/kronó kezdete ~ 8:00
Az oldalakon eltérő szabályokat, mint például játékmenetet érintő szabályok, gyógyítás, kivérzés és visszállás az eligazítások alatt fogjuk elmondani, illetve az adott oldalaknak eligazító lapokon is elérhető lesz.
GRF és Milícia oldalon az eligazítás kezdése ~9:30. GRF gyülekező a parkolónál található épület. Milícia gyülekező pedig a hangárban.
Kartell oldalakon a regisztráció kezdetétől 10-15 fős csoportoknak folyamatosan tartjuk.
Akik 9:30 után érkeznek, megvárják amíg elindul a játék majd utána csatlakozhatnak! (pár késő miatt nem rontjuk el azok napját akik időben meg tudnak érkezni)
Játék kezdete: ~ 10:00
Játék vége ~ 17:00


Szabályzat
MASZ2015
Kiegészítések:
Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái.
A teljes területen 10 méteren belül csak és kizárólag egyes lövés adható le.
Épületen belül csak és kizárólag egyeslövés engedélyezett, AEP-re is ez érvényes.
A játékokon a BB szóró (green gázos, rugós) és gumikupakos ThunderB kézigránátok, illetve 40mm-es BB-szóró gránátok használhatóak! Hasadó héjas ThunderB és 40Mike/Mastermike használata tilos.
Bármilyen pirotechnika, füstgránát, vagy fentebb nem említett egyéb gránát bemutatása a
szervezőnek, és vele való engedélyeztetése kötelező.


Helyszín
CSENGŐS / DIGÉP Ágyú belövő → link →
További részletek a területtel kapcsolatban a linkre kattintva
A terület pontos koordinátái: 48°03'20.3"N 20°42'03.7"E vagy 48.055640, 20.701031
Épületek tetejére felmenni SZIGORÚAN TILOS!
A teljes területen csak és kizárólag Bio BB használható! Szemetelni szigorúan TILOS!


Mit hozz magaddal
BIO BB, lásd fentebb!
MASZ 2015 FPS szabályzatnak megfelelő replika, a kronómester NEM fogja beengedni a határokon felüli puskákat a játékra, nincs %-os stb. tolerancia
Max. mid-cap tárak (nem, nem lehet csak 100-at tölteni egy high-cap-be!)
Oldaladnak megfelelő dress code
A MASZ 2015-nek megfelelő szemvédelem
Narancssárga találatjelző
Ajánlott csapatonként egy működő rádió
Arcvédő, fogvédő
Pótakksi, pótfegyver
Sportszerű viselkedés


Szeptember 5, vasárnapig ha nincs meg a minimum 60 fő regisztrált a rendezvény elmarad!

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2021 powered by TRONIX webdesign