Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

75.000 Ft
Debrecen

Legaktívabb játékosok


BaziJoe
124 játék

Safi
114 játék

Vaktyuk
101 játék
4.
Heimdall 86 játék
5.
gBUTCHER 83 játék
6.
Persistent 82 játék
7.
DIO 79 játék
8.
tadam 75 játék
9.
Zereck 71 játék
10.
Csiga 68 játék

Pálya ajánló

Miskolc

Csapat ajánlóWildlands - El ascenso del Cartel Amairillo

résztvevők / jelentkezés
 

Szervező

Szervező csapat:
Spectre Airsoft Sportegyesület

Főszervező:
Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2024.05.18. 08:00
Kezdés: 2024.05.18. 10:00
Befejezés: 2024.05.18. 15:30

Részvételi díj

4.000 HUF

Helyszín

Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövőCím:
Miskolc

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

WILDLANDS - EL ASCENSO DEL CARTEL AMAIRILLO - MILSIM

A fegyverropogás a dzsungelben csupán néhány napig tartott, aztán csend lett. Az Amairillo kartell teljesen átvette a hatalmat a régió drogtermelése felett, a másik két helyi rivális banda véres fejjel és megfogyatkozva visszavonulót fújt, a piacnak új, minden eddiginél erősebb ura lett. Ezt persze nem nézte mindenki tétlenül, ugyanis a már ott lévő GRF egységeknek erősítése érkezett, a készleteket feltöltötték és felkészültek arra, hogy az Amairillo további terjeszkedését megakadályozzák.

A Wildlands - El ascenso del Cartel Amairillo, vagyis az Amairillo kartell felemelkedése egy spin-off folytatása a Wildlands rendezvénysorozatunknak, ahol pontot teszünk a történet végére.

Szeretnénk felhívni azoknak a játékosoknak a figyelmét akiknek a Wildlands - El ascenso del Cartel Amirillio lenne az első airsoft rendezvénye, hogy NE ez legyen. Kérjük első alkalommal látogassatok el egy Train the brain and pull the trigger - Gyakorló játékunkra ahol megismerhetitek az alapokat amire szükségetek lesz ezen a játékon.

Május 13, hétfőig ha nincs meg a minimum 50 fő regisztrált akkor gyakorló játékot tartunk a rendezvény helyett.

A játékra hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot, ami megfelel a dresszkódnak; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, hiszen a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés. A rendezvény rossz időben is meg lesz tartva!

Ajánlott, hogy rendelkezz: karórával amivel tudod mérni a kivérzési időt; rádióval, hogy tudj kommunikálni a társaiddal illetve a szervezőkkel ha szükséges (Mi a Baofeng UV-5R és UV-82 típusokat használjuk). 

Ha Dogtag-en a profilodnál ez szerepel, “Eddig 1 feljelentkezett játékon nem jelent meg az utóbbi egy évben!” ezt egyszeri mulasztásnak fogjuk tekinteni. Két alkalom esetén a helyszíni regisztráció folyamán a játék belépőjén túl további 1000 Ft-ot vagy köteles megfizetni. Három alkalom esetén pedig automatikusan el fogjuk utasítani a regisztrációdat a rendezvényeinkre. Ha más szervezőnél nem jelentél meg azt is figyelembe fogjuk venni. A rendezvényeink után írásban tájékoztatni fogjuk azokat a játékosokat akik nem vették a fáradtságot a regisztrációjuk lemondására.

AMAIRILLO KARTELL

Jefe: Ő a kartell vezetője, irányítja és koordinálja a hadnagyokat. Oldal és harctéri irányítás lesz az Amairillo oldalon.

Hadnagyok és feladatok: harctéren ők a Jefe végrehajtói. Előzetesen a hadnagyokhoz lehet regisztrálni, de a játék közben lesz lehetőség átszerveződésre.

 • Méreg feladata biztosítani a termelést és a raktárazást. Termeléshez folyamatos kíséretet kell adni a Vegyésznek, aki átadja a feldolgozókban a kész kokain tömböket. Átadás után rögtön a rejtett raktárakba kell szállítani. Termelésre 10 főt fogunk engedni regisztrálni.
 • Gorilla és a Mexikói felelnek a terület biztosításáért. Biztosítaniuk kell az Előörsöket, a korábbi kartell táborokat amik visszaállóként funkcionálnak. Folyamatos kontrollt kell fenntartaniuk a farmokon ezzel segítve a termelés munkáját. Illetve ha szükséges további védelmet kell biztosítani Méregnek. Biztonságiakhoz 30 főt fogunk engedni regisztrálni.

Dresszkód: 

 • Felső: kötelező (citrom) SÁRGA színű felsőt (pl.:póló/ing) viselni!! Neon/fényvisszaverő sárga pólók/felsők használatát kerüljük.
 • Nadrág: engedélyezett bármilyen civil vagy katonai nadrág az alábbi mintákat leszámítva: Multicam/MTP/Marpat/Woodland/DPM ezek tiltottak kartell oldalakon!
 • Fejfedő: fejkendő, baseball sapka, patrol cap, cowboy kalap engedélyezett. Boonie, sisakok illetve barett sapkák/fejfedők nem használhatóak.
 • Felszerelés és mellény: lehet chestrig vagy bármilyen könnyű mellény, body armor jellegű mellények tiltottak. Nadrágra vonatkozó szín korlátozások ide is vonatkoznak.
 • Egyéb korlátozás: piros és kék kartell színeit nem lehet viselni! A rendezvényen ha ilyet látunk vagy lecseréled vagy mész haza! Illetve a színkorlátozások minden ruhára és kiegészítőre vonatkoznak, pl.: multicam/MTP/Woodland/DPM mellény és kiegészítők nem használhatóak egy kartellnél se!

G.R.F. - GHOST RECON FORCE

Irányítás: a GRF csapatainak helyi vezetője, információval támogatja a harctéri parancsnokok munkáját. Oldal és harctéri irányítás lesz a GRF oldalon.

Harctéri parancsnokok és feladatok: harctéren ők vezetik a csapatokat. GRF oldalon a játék közben nem lesz lehetőség a harctéri parancsnokok között átjárni.

 • Párduc feladata a lokációk, mozgások és értékes célpontok felderítése. Lopakodás, rejtőzködés, kontaktkerülés. Lehet egész nap nem fogtok visszamenni a HQ-ra. Felderítésre kimondottan azok jelentkezzenek akik akár egy egész napot is hajlandóak végig játszani egy lövés nélkül! Maximum 10 főt engedünk regisztrálni.
 • Barrikád és Kalapács a csapásmérőket vezetik. A felderítés által adott célpontokat iktatják ki, ők veszik fel közvetlenül a harcot a Kartell embereivel. Műveleti területen központi bázis kialakítása és annak biztosítása. Csapásmérőknél sok kontaktra és nagy túlerőre készüljetek. Maximum 20 főt engedünk regisztrálni.

Dresszkód:

 • Felső és nadrág: csak Multicam/MTP/Marpat/Woodland/DPM mintázat engedélyezett.
 • Fejfedő: boonie és sisak engedélyezett, színben ruházattal megegyezőnek kell lennie.
 • Felszerelés és mellény: ruházattal megegyező vagy coyote színű lehet.

Wildlands23 hatásai: 

 • Vaktérképet kapnak a csapatok, nem sikerült felderíteni a műveleti területet.
 • Kivonási kísérletet megakadályozták, nincs a műveleti területen aktív bevethető csapat vagyis mindenki a Védett házból indul (regisztrációs épület).

JÁTÉKTÉR

Az oldalaknak külön térképek kerülnek kiosztásra, minden rajparancsnoknak biztosítunk egy darab molinó térképet. A játék térrel kapcsolatos egyéb információkat, például: pálya megközelítése, korlátozások, hálózati elérhetőség, adottságait a helyszínnél találjátok.

Lokációk és ezekkel kapcsolatos feladatok:

hamarosan

MENETREND

Parkolás és regisztráció, a játéktéren kívül, a bevezető úton lehet parkolni illetve az út melletti épületnél található az elig/kronó/reg.

Kapunyitás ~8:00, folyamataink:

 • Első lépés az eligazítás, rövid tájékoztatás a biztonsági szabályokról illetve a fontosabb változásokról. Ha elkezdődött egy eligazítás, kérjük türelmesen várd meg a következő kezdetét. Folyamatban lévő eligazításra becsatlakozni nem lehet.
 • Második lépés a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, személyi igazolvány/vezetői engedély/útlevél legyen nálatok. Itt találhatjátok meg az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek), illetve a GDPR (Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzat) dokumentumokat. Kitöltött és aláírt dokumentummal kell majd menni a kronózáshoz.
 • Harmadik lépés a replikák bemérése, vagyis a kronó. Joule mérést alkalmazunk. Minden replika mérésköteles amit használni fogtok a rendezvény ideje alatt. Működőképes állapotban és a replikához tartozó egy üres tárral jelenjetek meg.
 • Negyedik lépés a helyszíni regisztráció, itt le kell adni a kitöltött és a kronómester által lepecsételt felelősségvállalási nyilatkozatot majd kifizetni a belépőt. Ha egy játékos nem rendelkezik előzetes regisztrációval úgy az haza lesz küldve! Dresszkódos játék, nincs majd beférek valahová opció!
 • Fenntartjuk a jogot ha valaki nem tartja be a folyamatainkat, nem tud kulturáltan viselkedni azt figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!

Gyülekező ~ 10:00, hadnagyok és harctéri parancsokok általi eligazítés, felkészülés a játék indítására.

Játék kezdete ~ 10:30, folyamatos játék, nincsenek szünetek.

Játék vége ~ 15:30, játék lefújása után publikus brainstorming, személyesen adhattok visszajelzést a játékkal kapcsolatban.

REPLIKA KATEGÓRIÁK, MÉRÉHATÁROK

Karabély/Assault: használható legnehezebb BB: 0,32g, mérésre használt BB: 0,32g, méréshatár: 1,5 Joule (400fps), korlátozások: 10 méteren belül nincs sorozat/burst/binary.

Támogató lövész (DMR): használható legnehezebb BB: 0,40g, mérésre használt BB: 0,40g, méréshatár: 2,2 Joule (500fps), korlátozások: 20 méteren belül lövést leadni tilos, nincs sorozat, burst, binary, maximum 3 BB lehet a levegőben illetve nincs hosszmegkötés a replikára, kötelező másodlagos replika ami a Karabély/Assault kategóriának megfelel!

Mesterlövész (Sniper): használható legnehezebb BB: 0,50g, mérésre használt BB: 0,48g, méréshatár: 3,3 Joule (600fps), korlátozások: 20 méteren belül lövést leadni tilos, nincs sorozat, burst, binary, nincs hosszmegkötés a replikára, kötelező másodlagos replika ami a Karabély/Assault kategóriának megfelel!

A mérésre mi biztosítjuk a megfelelő tömegű BB-t. Ha valaki nem elégedett az első mérések eredményével másik kronóval kérhet új mérést ez esetben a kisebb értéket vesszük alapul és kerül rögzítésre. A mérések megkérdőjelezése, "otthon nem ennyit mértem, stb..." kommenteket tartsuk meg magunknak.

Karabély kategóriárig (0,32g-ig) KÖTELEZŐ a bio BB használata, felette engedélyezettek a normál BB-k is. Üveg/fém/egyéb egzotikus BB-k használata TILTOTT!

BIZTONSÁGI SZABÁLYOK

Szemvédőt a pálya teljes területén, az esemény teljes időtartama alatt, minden játékosnak és a játékterület közelében tartózkodóknak viselnie kell!

A szervezőket azonnal értesíteni illetve a játékot fel kell függeszteni ha egy személy védőfelszerelés nélkül a pályán tartózkodik vagy ellátást igénylő sérülés történik. Amennyiben a “játék állj” kifejezés hallatszik, az összes játékos köteles minden tűzharcot beszüntetni, illetve a replikáját biztosítani, míg a szervezők a játék folytatására jelet nem adnak.

Másik játékost inzultálni, fenyegetni vagy obszcén megjegyzésekkel illetni Tilos!

A játék végén minden résztvevő köteles a tárakat kivenni és üresre lőni az összes replikáját. A tár eltávolítása után a csőben lövedék maradhat, a teljes ürítéshez adjunk le biztonságos irányba legalább 2-3 lövést!

Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái. A teljes területen 10 méteren belül csak és kizárólag egyes lövés adható le illetve épületen belül csak és kizárólag egyes lövés engedélyezett, AEP-re is ez érvényes.

Csak célzott lövést szabad leadni! A4-es méretnél kisebb ablakon, nyílásokon kilőni illetve fedezék mögül kitartott, ablakon-ajtónyíláson át bedugott fegyverrel, VAKTÁBAN TÜZELNI TILOS ÉS BALESETVESZÉLYES! Kiállt játékosra, csapattársra, megkülönböztető jelzést viselő személyre lőni TILOS!

Gránátdobás menete: kibiztosít majd hangos “gránát” kiáltás, ezután gránátdobás derékmagasság alatt. Lehetőség van a gránátot ablakon keresztül beejteni. Amennyiben a gránát dobást nem előzi meg kiáltás esetleg gránát besül vagy csak dummy akkor a találat érvénytelen. Minden kézigránát nyílt terepen, illetve szobába bedobva 5 méter sugarú körben talál, kivéve épített fedezék mögött.

Gránátdobás menete: kibiztosít majd hangos “gránát” kiáltás, ezután gránátdobás derékmagasság alatt. Amennyiben a gránát dobást nem előzi meg kiáltás vagy a gránát besül vagy csak dummy akkor a találat érvénytelen. Minden kézigránát nyílt terepen, illetve szobába bedobva 5 méter sugarú körben talál, kivéve épített fedezék mögött.

40mm-es gránátvető esetében BB-találatnak kell lennie, egyéb megkötésünk nincs rá.

Alkalmas szituációkban az ellenfél “késelhető”, kizárólag a szervező által engedélyezett gumikés használatával történhet. A játékos csendben jelezze a késelés tényét az ellenfélnek. Késelést leszámítva az ellenfelek nem kerülhetnek fizikai kontaktusba egymással! Késelt játékos NEM GYÓGYÍTHATÓ, mehet a visszaálló pontra.

Ha egy játékos biztonságtechnikai szabályt szeg akkor 30 percre kiáll a játékból és türelmesen várakozik a saját HQ-n.

KERETSZABÁLYOK

A keret szabályokról és a játékmenetről  a helyszínen külön eligazítást nem tartunk. Lesznek kihelyezve információs pontok a visszaállókon ott tudtok tájékozódni.  Kérjük figyelmesen olvassátok át ha kérdésetek merülne fel keressetek minket. Minden egyéb esetben a MASZ2015 a mérvadó.

Másodlagos/géppuska/mesterlövész replikákhoz nincs tár típus korlátozás, a többi replikánál csak Mid/Low/RealCap tár használható. Tárazható BB mennyisége korlátozva lesz de a tárak száma nem. AEG/SMG: 400 db, DMR: 200 db, Géppuska: 1 teli rakasz, Sniper: 60 db egyéb replika típusok (pisztoly és sörétes replikáknál) nincsenek korlátozva. Tárazni a HQ-n és a FOB/Előörsön lehetséges saját BB-ből.

Lehetőség van az ellenfelet megadásra felszólítani, vagyis “dobatni”. A dobatást kizárólag hátulról vagy oldalról szabad, a felszólításnak hangosnak, egyértelműnek kell lennie (pl.: "Dobd el!", "Kezeket fel!"), 5m-en belül és maximum 2 főt.

Találat: A játékos testét, ruházatát, felszerelését, illetve a fegyver bármely részét érő lövés találatnak számít. Fedezéken keresztül illetve tereptárgyon, növényzeten keresztül érkező lövedék is találatnak számít. Az A4-es szabály itt nem érvényes, kisebb résen keresztül kapott lövés is találat. Visszapattanó lövés viszont nem találat! Ha két játékos kevesebb mint egy másodpercen belül ér el találatot egymáson, mindketten álljanak ki, összelövés CSAK SZEMBŐL, a "ráfordulva" leadott találatot nem kell megadni! Visszapattanó lövés viszont nem találat!

A találatot kapott játékos AZONNAL beszünteti a küzdelmet és hangos, lehetőleg többszöri “MEGVOLT” kiáltással jelzi a találatot illetve ezzel párhuzamosan a lehető legrövidebb idő alatt előveszi a NARANCSSÁRGA TALÁLATJELZŐJÉT és azt felveszi! Találat jelzése után a játékos NEM ADHAT ÁT SEMMILYEN INFORMÁCIÓT (mutogatással sem!) a még játékban lévőknek! Legfeljebb a találat tényét, saját kiesését erősítheti meg!

Taiwangun által forgalmazott piros találatjelzőt nem fogadjuk el, könnyen összetéveszthető a piros oldal jelzőkkel és szeretnénk elkerülni a felesleges problémákat, csak neon narancssárga találatjelzőt lehet használni.

Találat után amíg védtelen vagy, odalépnek hozzád, melléd lőnek vagy megkéselnek és hangos felszólítással közlik: KIVÉGEZTELEK. Kivégzett játékos nem gyógyítható, mehet a visszaálló pontra. Élő játékos késelése esetén autómatikusan kivégzett játékosnak fog számítani.

Találat esetén kúszhatsz/mászhatsz, hogy egy biztonságos fedezékben lássanak el, DE maximum 1 percig mozoghat a játékos találat után. Társad kihúzhat/vonszolhat, erre nincs időlimit. A vonszolás, a kúszás és ha a gyógyító visszalő az minden esetben megszakítja a gyógyítást. Ha megszakad a gyógyítás akkor utána újra kell kezdeni az ellátási idő leszámolását. Ha nem vagy hajlandó kúszni/mászni akkor tyúklépésben vagyis úgy kell lépegetni, hogy az egyik lábad sarkát a másik lábad lábujjai elé helyezed.

Sérült játékost nem lehet fedezéknek használni! Illetve ha ellátás alatt vagy esetleg keresztezi a tűzvonalat a sérült játékos és ezalatt további találatokat kap azon ne lepődjön meg. Ebből konfliktus generálni Tilos!

Dedikált felcser végzi el a gyógyítást, csapatonként egy fő kerül kinevezésre. A felcsernek biztosítunk vöröskeresztas karszalagot, két érszorítót, ezzel lehet gyógyítani illetve csapatlétszámszor x 2 postásgumit, ezzel kell számolni a gyógyítási alkalmakat ezt akár egy főre is fel lehet használni.

Gyógyítás menete: a felcser a sérült játékos karjára felhelyezi és feszesre húzza az érszorítót illetve egy postásgumit, ellátási idő kiívérzésen belül 30 másodperc, azon kívül pedig 60 másodperc ezta a sérült magának számolja le. A felcser közben harcolhat, vagy gyógyíthat más sérült játékost ha van plusz érszorítója. A gyógyítás akkor teljes ha a sérült fél a találatjelzőjét elrakta, csak ezután folytatható a játék. Gyógyítás után az érszorítót vissza kell adni a felcsernek, hogy újra tudja használni. Az érszorítók és a postás gumik nem rabolhatóak. Felcsert csak másik felcser tudja gyógyítani, ellátás menete változatlan. Fontos, ha a csapat felcsere más csapat játékosát gyógyítja ugyan úgy kell adni postásgumit, ilyen esetekben a HQ-n kell rendezni a parancsnokkal a készleteket.

Minden játékosnak 10 perc a kivérzési idő. A csapat felcserét (karszalaggal jelölt játékos) ha kilövik és letelt a kivérzési idő vagy a felcser már nem tudja ellátni a további sérülteket akkor a teljes csapatnak azonnal mennie kell visszaállni. A csapat többi tagjánál ha letelik a kivérzési idő akkor még nincs vége a játéknak csak duplázódik az ellátási idő. Taktikai visszaállásra akkor van lehetőség ha a csapatnál nincs semmi rabolható (pl.: kokain) minden egyéb esetben a 10 percet meg kell várni!

A visszállást mindkét oldal esetében a vezetés fogja megszabni, ez kommunikálva lesz a hadnagyoknak így velük mindenképp tartani kell a kapcsolatot. Visszaállási idő is változó lehet.

A körök között szünetek nincsenek, pihenni, enni, inni a játék közben kell majd. Kartell oldalon lesz egy kijelölt hely ahova kipakolhatják a játékosok a cuccaikat, ellenben a GRF oldalon a játék elején ingame be kell jutni a területre és létesíteni egy HQ-t. Amire a nap folyamán szükségetek lesz azt eszerint oldjátok meg.

Kilőtt játékostól, kivérzési idő alatt lehet rabolni. A rablás nem jelenti azt, hogy rögtön menni kell visszaállni. Ha megkérdezik, hogy van-e nálad bármi rabolható köteles vagy megmutatni és átadni! A játékban csak a kokain és biléták rabolhatóak csak! Ha kivéreztél és senki nem veszi el tőled a kokaint (se ellenség se szövetségesek) akkor az újraéledés után marad nálad és továbbvihető. Elrejteni tilos a kokaint csak a kijelölt helyeken lehet lerakni, egymás között átadni lehetséges.

Rádió csatorna kiosztás az alábbi: Amairillo: Termelés: 1 - 446.006 / Biztonságiak: 2 - 446.018 csatorna, GRF felderítés: 5 - 446.056 / GRF Csapásmérők: 6 - 446.068 csatorna, Szervezői: 8 - 446.093. Központi irányítás van a rendezvényen. Amit szeretnénk kérni, rádió használattal kapcsolatban, hogy előbb nyomjátok meg a PTT-t és utána kezdjetek el forgalmazni! Ha headsettel használjátok, figyeljetek arra, hogy a mikrofonba beszéljetek. A forgalmazás rövid és lényegre törő legyen.

BÉRLÉS, SHOP

Replika és teljes felszerelés bérlés: biztosítunk védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát (típusa: JG 608 széria, G36c, képek a replikákról) tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és a játékmenethez szükséges kellékeket.

 • Ár: 5.000 Ft / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő. Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500 Ft, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.
 • Hozz magaddal: kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.
 • Foglalás menete: a regisztráció folyamán a “Replika bélés” oldalt választva tudod felénk jelezni a bérlési szándékodat. Egy személy egy bérlést foglalhat mivel minden résztvevő köteles regisztrálni a rendezvényre. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.
 • Lemondás: amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek, elég a regisztrációt visszamondani.
 • Replika bérlést elsősorban olyan résztvevőknek biztosítunk a rendezvényen akik már vettek részt airsoft játékon, ismerik az alapokat, már van tapasztalatuk. Első játéknak ez a rendezvény lehet csalódás lenne így első alkalomnak nem ajánljuk.

Felszerelés bérlés: akkumlátor (T-csatlakozós), tár, mellény (Pencott Chest Rig), védőszemüveg, arcvédő bérelhető ezeknek darabját 1.000 Ft áron tudjuk nektek biztosítani, kérjük előzetesen komment vagy privát üzenet formájában jelezzétek felénk.

Shop: a regisztráció folyamán az alábbi termékek érhetőek el, korlátozott mennyiségben (készletekről előzetesen érdemes tájékozódni), napközben már nincs kapacitásunk kiszolgálni az igényeket így kérjük e-szerint készüljetek:

 • BLS Bio BB termékek: 0,25g - 6500 Ft/kg | 0,28g - 7500 Ft/kg | 0.30g - 8000 Ft/kg | 0.32g - 8000 Ft/kg.
 • InfinityNade termékek: Gumitalp 3-4-5 mm - 1000 Ft/10db | CO patron - 1500 Ft/10 db | Műanyag héj - 9000 Ft/db | Alumínium héj - 14000 Ft/db | Indító - 11000 Ft/db.
 • Egyéb termékek: Narancssárga láthatósági mellény/találatjelző - 2000 Ft/db.

ELÉRHETŐSÉGEINK, PARTNEREINK

Megtalálhatjátok egyesületünket FacebookonInstagrammonYoutubeon illetve az alábbi e-mailes elérhetőségen is felvehetitek velünk a kapcsolatot: spectre.miskolc@gmail.com

DZ Burgers, kézműves burgereikkel egyedi és izgalmas ízélményt biztosítanak rendezvényeken. A DZ Burgerst megtaláljátok Facebookon és Instagrammon.

Daev Paint, egyedi replikafestések esetén Ő az emberetek. A Daev Paint megtalálható Facebookon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: pek.david.7@gmail.com

Kewok Tech Airsoft, Airsoft tech blog, Fancy upgrades, Custom guns, Tactical gears, elektromos replikák javítása. Rendezvényeinken megvásárolható Kewok Tech felvarró (2500 Ft/db) és fegyver zsák (4000 Ft/db). Az ezekből befolyt teljes összeget a Kewok Tech Airsoft kapja. A Kewok Tech Airsoft elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: kewoktech@gmail.com

Breuer's Workshop, No waste, just postapoc stuff...& more! Üdvözöl a Breuer's Workshop! Hagyományőrzés (1980-1990-es évektől napjainkig, a Balkán vonal erős!); Replikák realisztikusabbá tétele; Replikák felületkezelése (barnítás, maratás, s egyéb speciális eljárások); Posztapok replikák, felszerelések s egyéb eszközök gyártása; GBB/GBBR replikák javítása; Alkatrész beszerzés (Közvetlen kontakt a következőkkel: Gunfire,Slong,E&L); Heavy modding: Hegesztés (Védőgázas MIG, acél vagy vas anyagok). A Breuer's Workshop elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: counteroly@gmail.com

InfinityNade, a kirobbanó sikerekről ők gondoskodnak, a gránátjaikról dióhéjban: az általuk gyártott airsoft gránát héjjal azonnali előnyhöz juthatsz bármilyen Airsoft játékon, legyen az erdős területtől kezdve elhagyatott laktanyákon át CQB arénákig bármi, ez a gránát minden alkalomra jó választás. Az InfinityNadet elérhetitek az alábbi oldalon keresztül: www.infinitynade.com

Résztvevők

Amairillo - Biztonságiak
Létszám: 8 / 30 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
BabaYaga Final Solution Imre Orsolya
DrTothOtto T.A.T. Tóth Ottó
Dudu SPECTRE Dudás István
hupi HLG AT Danka Richárd
Komam HLG Marozsán Lóránt
Palladium HLG AT Kazsuk Ákos
Patrikg T.A.T. Gyarmati Patrik
tadam Final Solution Tolnai Ádám
 
Amairillo - Termelés
Létszám: 0 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Ghost Recon Force - Csapásmérők
Létszám: 6 / 20 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Daev Eagle Flank Pék Dávid
Domi10154 Bad Batch Virág Dominik
focek Eagle Flank Foczkó Ákos
Karaba Eagle Flank László Karaba
Suszi Eagle Flank Suszták Ákos
vojtyek SPECTRE Tóth Béla
 
Ghost Recon Force - Felderítés
Létszám: 0 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign