Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

5.000 Ft
Baktalórántháza

Top támogatók... Köszönjük!


Persistent

bikerlacee

mocsar
4.
Szpeter
5.
Safi
6.
Achmed
7.
Czaboo
8.
Tommie
9.
AdamFromTheF
10.
Covboj

Csapat ajánló

Debrecen


Wildlands - 2023

résztvevők / jelentkezés
 

Szervező

Szervező csapat:
Spectre Airsoft Sportegyesület

Főszervező:
Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2023.09.09. 08:00
Kezdés: 2023.09.09. 10:00
Befejezés: 2023.09.09. 16:00

Részvételi díj

5.000 HUF

Helyszín

Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövőCím:
Miskolc

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

Wildlands - 2023 - Milsim

A Wildlands egy olyan összetett milsim játék, amely a Dél-amerikai kartellek világába repít el, akik folyamatosan harcolnak a kokaföldek és a feldolgozó üzemek feletti uralomért, hogy minél nagyobb legyen a befolyásuk és minél több pénzük legyen. Azonban nem csak egymással, hanem a GRF osztagokkal is fel kell venni a küzdelmet, ők ugyanis minden ültetvényt, feldolgozót és kartellt meg akarnak semmisíteni. Eközben még egy zsoldos csapat, a magukat Milíciának nevező, egykori profi katonákból álló szervezet is jelen van, akik pénzért bármire képesek; a korrupt Oscuro atya bár mindenki barátja, mégis veszélyes figura; a CIA saját emberei pedig szinte bárhol felbukkanhatnak. Többlépcsős, összetett feladatokra kell számítani, ahol a Kartell tagjai befolyásolják a történet menetét és a fejlődés ütemét, a végjátékban pedig akár ellenségből lehet barát, az addig megbízható embered pedig áruló.

Szeretnénk felhívni azoknak a játékosoknak a figyelmét akiknek a Wildlands 2023 lenne az első airsoft rendezvénye, hogy NE ez legyen. Kérjük első alkalommal látogassatok el egy Train the brain and pull the trigger - Gyakorló játékunkra ahol megismerhetitek az alapokat amire szükségetek lesz ezen a játékon.

Szeptember 3, vasárnapig ha nincs meg a minimum 80 fő regisztrált akkor gyakorló játékot tartunk a rendezvény helyett.

A játékra hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot, ami megfelel a dresszkódnak; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, hiszen a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés. A rendezvény rossz időben is meg lesz tartva!

Ha Dogtag-en a profilodnál ez szerepel, “Eddig 1 feljelentkezett játékon nem jelent meg az utóbbi egy évben!” ezt egyszeri mulasztásnak fogjuk tekinteni. Két alkalom esetén a helyszíni regisztráció folyamán a játék belépőjén túl további 1000 Ft-ot vagy köteles megfizetni. Három alkalom esetén pedig automatikusan el fogjuk utasítani a regisztrációdat a rendezvényeinkre. Ha más szervezőnél nem jelentél meg azt is figyelembe fogjuk venni. A rendezvényeink után írásban tájékoztatni fogjuk azokat a játékosokat akik nem vették a fáradtságot a regisztrációjuk lemondására.

Kartell

Játékmenet és feladatok: mindhárom kartell oldalon parancsnoki láncban fog történni a játék vezetése. A résztvevőket kis csapatokra fogjuk osztani kezdés előtt akik az adott kartell vezetésének felelnek. Fő feladat a játékidő ⅔-ában a kokapaszta termelés fenntartása, ezeket az ültetvények és feldolgozók uralmával lehet biztosítani. Szállítási útvonalakat kell kialakítani, az ültetvényekről a feldolgozókba juttatni a kokacserjét, feldolgozás után pedig a kartell vezetőnek le kell adni a tiszta kokapasztát. A játékidő második részében a termelt kokapaszta fogja megadni, hogy melyik kartell végjátékát fogjuk végigvinni ahol lehetőséget biztosítunk akár a végeredmény megfordításra is.

Kezdetek és fejlesztések: csökkentett készletekkel kezdenek a kartellek, oldalanként két felcser, egyperces gyógyítási idő, BB limit (AEG/SMG: 200 db, DMR: 100 db, Sniper: 40 db, LMG: 500 db), 30 percenként van kezdetben visszaállás. Teljes térképet kapnak a csapatok, a kartellek itthon vannak a területen ismerik minden részét. Alap készleteket (plusz lőszer, gyógyítási lehetőség, gyorsabb visszaállás, túsz vallatás, trezort) tud vásárolni a kartell vezetés, (gránátok/gránátvetők, mesterlövész, DMR, géppuska replikák a kezdetektől használhatóak).

Kiknek ajánljuk: egyedül vagy csapatban is lehet jönni, kezdőknek (nem első játéknak)  és tapasztaltaknak egyaránt ajánlott.

Létszám: kartellenként maximum 30 fő és összesen 3 kartell - Rojo, Amairillo és Azul. Csapatosztásnál a kartelleken rugalmasan kezeljük, hogy ki kivel szeretne együtt játszani, baráti társaságot, csapatokat szétszedni nem fogunk.

Dresszkód: ruházatban a teljes civil, PMC, illetve félkatonai kinézet, azaz ebben az esetben csak a nadrág lehet katonai! Felsőnek tökéletes egy kinyúlt póló, 'játszós' ing. Bármilyen katonai felső vagy ghillie használata tiltott bármelyik kartell oldalon. TILTOTT a DPM, Woodland, Multicam, MTP, Camogrom, Marpat, Cadpat, AOR, ATACS minták, ugyanis a GRF oldalnak lehetősége van beépülni bármelyik kartell oldalhoz és egy idő után a társaid fognak emiatt “rommá” lőni! Ez esetben tedd majd fel magadnak a kérdést, hogy ki a hibás? KÖTELEZŐ, minden kartellnek lesz egy saját színe, vagyis: Rojo - Piros; Amairillo - Sárga (citrom); Azul - Kék. A saját kartellednek megfelelő színű felsőt (pl.:póló/ing) viselni KELL!! Más kartell színeit nem lehet viselni! A rendezvényen ha ilyet látunk vagy lecseréled vagy mész haza! Fejfedő esetében csak fejkendő, patrolcap és a baseball sapka az engedélyezett. Barett sapka, boonie és sisakok használata nem engedélyezett kartell oldalakon. Felszerelés és mellény lehet chestrig vagy bármilyen könnyű mellény, body armor jellegű mellények tiltottak, illetve a ruházatnál tiltott minták a felszerelésekre is vonatkoznak (ha van egy zsebed ami multicam azt nem vetetjük le veled, de ha oda állítasz egy teljes multicam szettben akkor azt nem fogod használni).

Végjáték: a nap végére amelyik kartell a legtöbb kokapasztát gyűjti, az az oldal harcolhat tovább a spin-off folytatáson.

G.R.F. - Ghost Recon Force

Játékmenet és feladatok: nyílt világú játékvezetés, vagyis a játékosok szabadon döntik el, hogy milyen feladatokat csinálnak és azokat, hogy oldják meg. Védett házból indul el a GRF, itt megtalálható egy összekötő tiszt aki segíti a munkájukat és kezeli a csapatok fejlesztéseit. Küldetéseket a faliújságról lehet felvennie a csapatoknak, fő küldetés felderíteni az összes lokációt ha ez sikeres akkor a Wildlands spin off rendezvényen plusz előnyökkel indulhat az oldalatok. Egyéb felvehető küldetések keretein belül le kell vadászni a kartellek vezetőit és hadnagyait illetve akadályozni a kokatermelést a területen.

Kezdetek és fejlesztések: kevés készlet, kezdetben csapatonként egy felcser, aki egyszer tud mindenkit gyógyítani. BB korlátozás (AEG:100bb, SMG: 100bb, LMG: 500bb, DMR: 50bb, Sniper: 20bb) illetve vaktérképet kapnak a csapatok a műveleti területről. Alap készleteket (plusz lőszer, gyógyítási lehetőség, stb…)  lehet vásárolni a védett házban illetve vannak fejlesztések és képességek (vallatás, álruha) amik feladatokhoz vannak kötve, minden típusú replika használható a kezdetektől.

Kiknek ajánljuk: összeszokott csapatoknak akik képesek másokkal is együtt dolgozni, kezdőket nem fogunk engedni regisztrálni erre az oldalra. Kihívást jelentenek a feladatok így többször össze kell dolgoznia az oldalnak és ezt nektek kell megoldani.

Létszám: 3-6 fős csapatokat kell alkotnia majd a résztvevőknek, külön fognak fejlődni a csapatok nem közös haladás lesz. Maximum 15 főt fogunk engedni az oldalra.

Dresszkód: ruházat lehet Multicam/MTP/Camogrom/Marpat/Cadpat/AOR, ATACS mintázat az engedélyezett, egy csapaton belül a nadrágnak egységesnek kell lennie mindenkinek, a felső az lehet egyszínű/ing DE piros, sárga és kék színek használata TILOS! Fejfedőnek csak a sisak vagy booni engedélyezett, egyenruha vagy felszerelés színével megegyezőnek kell lennie. Felszerelés és mellény coyote, OD vagy egyenruha színével megegyezőnek kell lennie, kiegészítőkre is vonatkozik. Ha eltérően jelensz meg fenntartjuk a jogot, hogy hazaküldjünk a rendezvényről! 

Végjáték: ha sikerül a nap végére minden lokációt felderíteni akkor a spin-off folytatáson plusz előnnyel indulhat a GRF oldal.

La Unidad

Játékmenet és feladatok: teljesen lineáris játékvezetés van a La Unidad oldalon, a harctéri parancsnok folyamatosan velük mozog, ő adja a parancsokat és dönti el az oldal következő lépéseit. Pénzért felbérelhető zsoldos csapatot alkot a La Unidad, akik a Kartelleknek fognak dolgozni az egész nap folyamán, illetve fontos szerepe lesz a rendezvény végjátékában. Adott ideig vagy a megegyezés teljesüléséig harcolnak egy adott kartellért. Gyorsan fognak változni a barát ellenség viszonyok. Központi HQ nincs, de biztosítunk a játéktéren lezárt helyiséget a plusz felszerelések tárolására.

Kezdetek és harcba vihető ellátmány: 20 perccel a játék kezdése után indul el az oldal, a játék elején csak ismerkedés lesz a kartellekkel. Lesz BB limit (AEG: 400bb, DMR: 200bb, egyéb nincs), két felcsere van, 1-1 érszorítóval, ellátási idő fixen 30 másodperc az oldalon. Ezek az egész napra érvényesek nincs fejlődési rendszer.

Kiknek ajánljuk: Összeszokott csapatoknak, akiket egész nap irányítanak majd, követik a parancsokat és képesek alkalmazkodni a gyorsan változó helyzetekhez. A játék eleje lassabban fog indulni de a végére nem bánjátok majd.

Létszám: 10 főig fogjuk engedni a Milícia oldalt (ha 11-en vagytok tudunk rugalmasak lenni, de csak mértékkel).

Dresszkód: ruházatnál Woodland vagy DPM, alul-felül egységes megjelenés várunk el. Fejfedőt mi biztosítunk, Zöld barett sapkát, de ha hozol sajátot nem vitatkozunk. Felszerelés és a mellény OD vagy egyenruha színével megegyezőnek kell lennie. Ha eltérően jelensz meg fenntartjuk a jogot, hogy hazaküldjünk a rendezvényről!

Menetrend

Parkolás és regisztráció, a játéktéren kívül, a bevezető úton lehet parkolni illetve az út melleti épületnél található az elig/kronó/reg.

Kapunyitás ~8:00.

  • Első lépés az eligazítás, rövid tájékoztatás a biztonsági szabályokról illetve a fontosabb változásokról.
  • Második lépés a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, személyi igazolvány/vezetői engedély/útlevél legyen nálatok. Kitöltött és aláírt dokumentummal kell majd menni a kronózáshoz.
  • Harmadik lépés a replikák bemérése, vagyis a kronó. Jelenleg 0,20g BB-vel mérünk FPS-t, MASZ2015 szabályrendszer szerint.  Fontos változás lesz, hogy 2023 év közben át fogunk állni a joule mérésre. Ennek részleteit időben közzé fogjuk tenni.
  • Negyedik lépés a helyszíni regisztráció, itt le kell adni a kitöltött és a kronómester által lepecsételt felelősségvállalási nyilatkozatot majd kifizetni a belépőt illetve további termékeket is itt tudtok majd vásárolni. Az alábbi termékeket tudjátok megvásárolni a helyszínen (készletekről előzetesen érdemes tájékozódni): BLS Bio BB 0,25g - 6700 Ft/kg; 0,28g - 7300 Ft/kg; 0.30g - 8000 Ft/kg; 0.32g - 8200 Ft/kg (készlethiány júniusig), Narancssárga láthatósági mellény - 2000 Ft/db.

Játék kezdete ~ 10:00.

Játék vége ~ 16:00.

Biztonsági szabályok

Szemvédőt a pálya teljes területén, az esemény teljes időtartama alatt, minden játékosnak és a játékterület közelében tartózkodóknak viselnie kell!

A szervezőket azonnal értesíteni illetve a játékot fel kell függeszteni ha egy személy védőfelszerelés nélkül a pályán tartózkodik vagy ellátást igénylő sérülés történik. Amennyiben a “játék állj” kifejezés hallatszik, az összes játékos köteles minden tűzharcot beszüntetni, illetve a replikáját biztosítani, míg a szervezők a játék folytatására jelet nem adnak.

Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái. A teljes területen 10 méteren belül csak és kizárólag egyes lövés adható le illetve épületen belül csak és kizárólag egyes lövés engedélyezett, AEP-re is ez érvényes.

Csak célzott lövést szabad leadni! A4-es méretnél kisebb ablakon, nyílásokon kilőni illetve fedezék mögül kitartott, ablakon-ajtónyíláson át bedugott fegyverrel, VAKTÁBAN TÜZELNI TILOS ÉS BALESETVESZÉLYES! Kiállt játékosra, csapattársra, megkülönböztető jelzést viselő személyre lőni TILOS!

A játékon BB szóró, gumikupakos ThunderB illetve hanggránátok használhatóak. Hanggránátok esetén maximum 100 dB a megengedett! Egyéb pirotechnika, füstgránát, gránát bemutatása a szervezőknek, és velük való engedélyeztetése kötelező.

Kézigránátok esetében: kibiztosít majd hangos “gránát” kiáltás, ezután gránátdobás derékmagasság alatt. Amennyiben a gránát dobást nem előzi meg kiáltás vagy a gránát besül a találat érvénytelen. Minden kézigránát nyílt terepen, illetve szobába bedobva 5 méter átmérőjű körben talál, kivéve épített fedezék mögött.

40mm-es gránátvető esetében: hangos “gránátvető” kiáltás, ezután elsütés. Nyílt területen illetve folyosón (pl fésűs/kórház folyosó), nagy helyiségekben (pl hangár) BB találatnak kell lennie. Szobába belőve a becsapódás helyétől számított 5 méter átmérőjű körben talál, kivéve épített fedezék mögött, ez akkor érvényes csak ha a teljes kilőtt BB mennyiség a szobába érkezik.

Alkalmas szituációkban az ellenfél “késelhető”, kizárólag a szervező által engedélyezett gumikés használatával történhet. A játékos csendben jelezze a késelés tényét az ellenfélnek. Késelést leszámítva az ellenfelek nem kerülhetnek fizikai kontaktusba egymással! Gyógyításra váró játékos is késelhető. Késelt játékos NEM GYÓGYÍTHATÓ, mehet a visszaálló pontra ezt már a csapatoknak maguknak kell megoldaniuk hol rendezik soraikat.

Bunkereknél található lépcső használható, de aki a lépcsőn tartózkodik az nem használhatja a replikáját illetve nem lehet rá lövést leadni, csak dobatni. A területen található többi épület tetejére felmászni TILOS és balesetveszélyes. Piros-fehér szalaggal jelölt területeken fokozott óvatossággal közlekedjen mindenki.

Keretszabályok

A keretszabályokról a helyszínen külön eligazítást nem tartunk. Kérjük figyelmesen olvassátok át ha kérdésetek merülne fel keressetek minket. Minden egyéb esetben a MASZ2015 a mérvadó. A kiírásban található “ellentmondások” szándékosak, a keretszabályoknál leírt állapotok fejlesztésekkel érhetőek el az oldalak nagy részén.

Másodlagos/géppuska/mesterlövész replikákhoz nincs tár típus korlátozás, a többi replikánál csak Mid/Low/RealCap tár használható. Tárazható BB mennyisége korlátozva lesz de a tárak száma nem. AEG/SMG: 400 db, DMR: 200 db, Géppuska: 1 teli rakasz, Sniper: 60 db egyéb replika típusok (pisztoly és sörétes replikáknál) nincsenek korlátozva. Tárazni a HQ-n és a FOB-on lehetséges saját BB-ből.

Lehetőség van az ellenfelet megadásra felszólítani, vagyis “dobatni”. A dobatást kizárólag hátulról vagy oldalról szabad, a felszólításnak hangosnak, egyértelműnek kell lennie (pl.: "Dobd el!", "Kezeket fel!"), 5m-en belül és maximum 2 főt.

Találat: A játékos testét, ruházatát, felszerelését, illetve a fegyver bármely részét érő lövés találatnak számít. Fedezéken keresztül illetve tereptárgyon, növényzeten keresztül érkező lövedék is találatnak számít. Az A4-es szabály itt nem érvényes, kisebb résen keresztül kapott lövés is találat. Visszapattanó lövés viszont nem találat! Ha két játékos kevesebb mint egy másodpercen belül ér el találatot egymáson, mindketten álljanak ki, összelövés CSAK SZEMBŐL, a "ráfordulva" leadott találatot nem kell megadni! Visszapattanó lövés viszont nem találat!

A találatot kapott játékos AZONNAL beszünteti a küzdelmet és hangos, lehetőleg többszöri “MEGVOLT” kiáltással jelzi a találatot illetve ezzel párhuzamosan a lehető legrövidebb idő alatt előveszi a NARANCSSÁRGA TALÁLATJELZŐJÉT és azt felveszi! Találat jelzése után a játékos NEM ADHAT ÁT SEMMILYEN INFORMÁCIÓT (mutogatással sem!) a még játékban lévőknek! Legfeljebb a találat tényét, saját kiesését erősítheti meg!

Taiwangun által forgalmazott piros találatjelzőt nem fogadjuk el, könnyen összetéveszthető a piros oldal jelzőkkel és szeretnénk elkerülni a felesleges problémákat, csak neon narancssárga találatjelzőt lehet használni.

Találat esetén kúszhatsz/mászhatsz, hogy egy biztonságos fedezékben lássanak el, DE maximum 1 percig mozoghat a játékos találat után. Társad kihúzhat/vonszolhat, erre nincs időlimit. A vonszolás, a kúszás és ha a gyógyító visszalő az minden esetben megszakítja a gyógyítást. Ha megszakad a gyógyítás akkor utána újra kell kezdeni az ellátási idő leszámolását. Ha nem vagy hajlandó kúszni/mászni akkor tyúklépésben vagyis úgy kell lépegetni, hogy az egyik lábad sarkát a másik lábad lábujjai elé helyezed.

Sérült játékost nem lehet fedezéknek használni! Illetve ha ellátás alatt vagy esetleg keresztezi a tűzvonalat a sérült játékos és ezalatt további találatokat kap azon ne lepődjön meg. Ebből konfliktus generálni Tilos!

Dedikált felcser végzi el a gyógyítást, csapatonként egy fő kerül kinevezésre. A felcsernek biztosítunk vöröskeresztas karszalagot, két érszorítót, ezzel lehet gyógyítani illetve csapatlétszámszor x 2 postásgumit, ezzel kell számolni a gyógyítási alkalmakat. Vöröskeresztes karszalagot, érszorítót és postás gumit biztosítunk a HQ-n a játékosoknak.

Gyógyítás menete: a felcser a sérült játékos karjára felhelyezi és feszesre húzza az érszorítót illetve egy postásgumit, ellátási idő kiívérzésen belül 30 másodperc, azon kívül pedig 60 másodperc ezta a sérült magának számolja le. A felcser közben harcolhat, vagy gyógyíthat más sérült játékost ha van plusz érszorítója. A gyógyítás akkor teljes ha a sérült fél a találatjelzőjét elrakta, csak ezután folytatható a játék. Gyógyítás után az érszorítót vissza kell adni a felcsernek, hogy újra tudja használni. Az érszorítók és a postás gumik nem rabolhatóak. Felcsert csak másik felcser tudja gyógyítani, ellátás menete változatlan.

Minden játékosnak 10 perc a kivérzési idő. A csapat felcserét ha kilövik és letelt a kivérzési idő akkor a teljes csapatnak azonnal mennie kell visszaállni. A csapat többi tagjánál ha letelik a kivérzési idő akkor még nincs vége a játéknak csak duplázódik az ellátási idő. Taktikai visszaállásra abban a formában van lehetőség, hogy a felcser feladja a harcot, felteszi a találatjelzőjét és kivárja a 10 perces kivérzési időt!

Rabolni kilőtt játékostól, kivérzési idő alatt lehet rabolni. A rablás nem jelenti azt, hogy rögtön menni kell visszaállni. Ha megkérdezik, hogy van-e nálad bármi rabolható köteles vagy megmutatni és átadni! Mi rabolható: kokalevél, kokapaszta, pénz, orvosság, élelem, elektronika, üzemanyag ÉS SEMMI MÁS! Ha kivéreztél és senki nem veszi el tőled a rabolható kellékeket (se ellenség se szövetségesek) akkor az újraéledés után marad nálad és használható. Elrejteni tilos a fenti kellékeket csak a kijelölt helyeken lehet lerakni, egymás között átadni lehetséges. Milícia ha ellenséges akkor lehetséges tőlük a rablás.

Visszaállni a HQ-n és ha aktív akkor a FOB-on (előretolt visszaálló pont) lehetséges, ezek vöröskeresztes zászlóval jelölve lesznek. HQ nem támadható, de a FOB felszámolható. Visszaállási idő HQ-n 10 perc, FOB-on 5 perc. HQ-n vagy FOB-on történő áthaladáskor a gyógyítási lehetőségek újratöltődnek, a postás gumikat le kell adni a csapat felcserének.

A körök között szünetek nincsenek, pihenni, enni, inni a játék közben kell majd a saját oldalad kijelölt HQ-ján. A nap folyamán amire szükségetek lesz, azt még a kezdés előtt juttassátok el.

Rádió csatorna kiosztás az alábbi: Azul kartell: 1 - 446.006 / 2 - 446.018. Rojo kartell: 3 - 446.031 / 4 - 446.043. Amairillo kartell: 5 - 446.056 / 6 - 446.068 / 7 - 446.08. Szervező: 8 - 446.093. Központi irányítás van a rendezvényen. Amit szeretnénk kérni, rádió használattal kapcsolatban, hogy előbb nyomjátok meg a PTT-t és utána kezdjetek el forgalmazni! Ha headsettel használjátok, figyeljetek arra, hogy a mikrofonba beszéljetek. A forgalmazás rövid és lényegre törő legyen.

Replika bérlés*

Ár: 5.000 Ft / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő. Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500HUF, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.

Biztosítunk: védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és a játékmenethez szükséges kellékeket.

Hozz magaddal: kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.

Foglalás menete: kérjük a rendezvényre történő regisztráció után, privát üzenetben vagy a rendezvény kiírása alatt kommentben jelezd felénk bérlési szándékodat. Egy személy egy bérlést foglalhat mivel minden résztvevő köteles regisztrálni a rendezvényre. A replikákat a helyszínen érkezési sorrendben lehet kiválasztani, helyszínen választható típusok: AKs-74u, AK105, G36, MP5, P90. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.

Lemondás: amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek, elég a regisztrációt visszamondani.

Egyéb felszerelések, tár, mellény, védőszemüveg, arcvédő bérelhető ezeknek darabját 1.000 Ft áron tudjuk nektek biztosítani, kérjük a fentiek szerint jelezzétek felénk.

*Replika bérlést elsősorban olyan résztvevőknek biztosítunk a rendezvényen akik már vettek részt airsoft játékon, ismerik az alapokat, már van tapasztalatuk. Első játéknak ez a rendezvény lehet csalódás lenne így első alkalomnak nem ajánljuk.

Kedvcsináló a Wildlands - 2022 rendezvényről

Elérhetőségeink és partnereink

Megtalálhatjátok egyesületünket FacebookonInstagrammonYoutubeon illetve az alábbi e-mailes elérhetőségen is felvehetitek velünk a kapcsolatot: spectre.miskolc@gmail.com

Partnerünk a DZ Burgers, kézműves burgereikkel egyedi és izgalmas ízélményt biztosítanak rendezvényeken. A DZ Burgerst megtaláljátok Facebookon és Instagrammon.

Szerviz partnerünk a Kewok Tech Airsoft, Airsoft tech blog, Fancy upgrades, Custom guns, Tactical gears. Rendezvényeinken megvásárolható Kewok Tech felvarró (2500 Ft/db) és fegyver zsák (4000 Ft/db). Az ezekből befolyt teljes összeget a Kewok Tech Airsoft kapja. A Kewok Tech Airsoft elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: kewoktech@gmail.com

Partnerünk az InfinityNade, a kirobbanó sikerekről ők gondoskodnak, a gránátjaikról dióhéjban: az általuk gyártott airsoft gránát héjjal azonnali előnyhöz juthatsz bármilyen Airsoft játékon, legyen az erdős területtől kezdve elhagyatott laktanyákon át CQB arénákig bármi, ez a gránát minden alkalomra jó választás. Rendezvényeinken HAMAROSAN megvásárolhatóak az alábbi termékeik: Gumi 3-4-5 mm (700 Ft/10db), CO patron (150 Ft/db), Műanyag héj (9000 Ft/db), Alumínium héj (14000 Ft/db), indító (11000 Ft/db). Az InfinityNadet elérhetitek az alábbi oldalon keresztül: www.infinitynade.com

                  

Résztvevők

Cartel Amairillo
Létszám: 0 / 30 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Cartel Azul
Létszám: 5 / 30 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
csirinyi 47 SQUAD Csirinyi László
Dudu SPECTRE Dudás István
Lulydzsi Pintér Norbert
Petya1 R.A.T Bendik Péter
Viking22 Erik Kerékgyártó
 
Cartel Rojo
Létszám: 12 / 30 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Balajtars Borsod Force
Cseszi A REND Cseszlai Balázs
Dew0n A REND Tanyi Ádám
gBUTCHER R.C.A.T. Mészáros Gábor
Heimdall A REND Virág Tibor
Kisleves A REND Palócz Richárd
mocsar A REND László Zoltán
Persistent A REND Biró Péter Gábor
Sturm A REND Bóla Bán István
Tannto A REND Szabó László
TG A REND Teleki Gàbor
Vaktyuk A REND Nagy Sándor
 
G.R.F. - Ghost Recon Force
Létszám: 10 / 15 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Bandi Eagle Flank Kovács András
clutch Eagle Flank Bihari Tamás
Daev Eagle Flank Pék Dávid
DodoSPCT SPECTRE
focek Eagle Flank Foczkó Ákos
grizzly22
Karaba Eagle Flank László Karaba
Marci98 Eagle Flank Juhász Marci
Mizsik SPECTRE Mizsik Marcell
PPeti Eagle Flank Pék Péter
 
La Unidad
Létszám: 1 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Monty Babos András
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2023 powered by TRONIX webdesign