Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

80.000 Ft
Budapest

Legutóbbi támogatók... Köszönjük!

1.
Sovi
2.
Persistent
3.
Dzu
4.
csirinyi
5.
Vaktyuk
6.
Zsolt13
7.
PKristof
8.
LeviT
9.
NT
10.
warhogs

Pálya ajánló

Csapat ajánló

Debrecen


Wildlands - 2023

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Szervező csapat:
Spectre Airsoft Sportegyesület

Főszervező:
Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2023.09.09. 08:00
Kezdés: 2023.09.09. 10:00
Befejezés: 2023.09.09. 16:00

Várható időjárás

kevés felhő
28 ℃

Részvételi díj

5.000 HUF

Helyszín

Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövőCím:
Miskolc

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

Wildlands - 2023 - MilSim

A Wildlands egy olyan összetett milsim játék, amely a Dél-amerikai kartellek világába repít el, akik folyamatosan harcolnak a kokaföldek és a feldolgozó üzemek feletti uralomért, hogy minél nagyobb legyen a befolyásuk és minél több pénzük legyen. Azonban nem csak egymással, hanem a GRF osztagokkal is fel kell venni a küzdelmet, ők ugyanis minden ültetvényt, feldolgozót és kartellt meg akarnak semmisíteni. Eközben még egy zsoldos csapat, a magukat La Unidadnek nevező, profi katonákból álló szervezet is jelen van, akik pénzért bármire képesek; a korrupt Oscuro atya bár mindenki barátja, mégis veszélyes figura. Többlépcsős, összetett feladatokra kell számítani, ahol a Kartell tagjai befolyásolják a történet menetét és a fejlődés ütemét, a végjátékban pedig akár ellenségből lehet barát, az addig megbízható embered pedig áruló.

Szeretnénk felhívni azoknak a játékosoknak a figyelmét akiknek a Wildlands 2023 lenne az első airsoft rendezvénye, hogy NE ez legyen. Kérjük első alkalommal látogassatok el egy Train the brain and pull the trigger - Gyakorló játékunkra ahol megismerhetitek az alapokat amire szükségetek lesz ezen a játékon.

Szeptember 3, vasárnapig ha nincs meg a minimum 80 fő regisztrált akkor gyakorló játékot tartunk a rendezvény helyett.

A játékra hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot, ami megfelel a dresszkódnak; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, hiszen a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés. A rendezvény rossz időben is meg lesz tartva!

Ha Dogtag-en a profilodnál ez szerepel, “Eddig 1 feljelentkezett játékon nem jelent meg az utóbbi egy évben!” ezt egyszeri mulasztásnak fogjuk tekinteni. Két alkalom esetén a helyszíni regisztráció folyamán a játék belépőjén túl további 1000 Ft-ot vagy köteles megfizetni. Három alkalom esetén pedig automatikusan el fogjuk utasítani a regisztrációdat a rendezvényeinkre. Ha más szervezőnél nem jelentél meg azt is figyelembe fogjuk venni. A rendezvényeink után írásban tájékoztatni fogjuk azokat a játékosokat akik nem vették a fáradtságot a regisztrációjuk lemondására.

Kartell

Játékmenet és feladatok: mindhárom kartell oldalon parancsnoki láncban fog történni a játék vezetése. A résztvevőket kis csapatokra fogjuk osztani kezdés előtt, akik az adott kartell vezetésének felelnek. Fő feladat a játékidő ⅔-ában a kokapaszta termelés fenntartása, ezeket az ültetvények és feldolgozók uralmával lehet biztosítani. Szállítási útvonalakat kell kialakítani, az ültetvényekről a feldolgozókba juttatni a kokacserjét, feldolgozás után pedig a kartell vezetőnek le kell adni a tiszta kokapasztát. A játékidő második részében a termelt kokapaszta fogja megadni, hogy melyik kartell végjátékát fogjuk végigvinni ahol lehetőséget biztosítunk akár a végeredmény megfordításra is illetve a nap végére amelyik kartell a legtöbb kokapasztát gyűjti, az az oldal harcolhat tovább a spin-off folytatáson.

Kezdetek és fejlesztések: csökkentett készletekkel kezdenek a kartellek, oldalanként két felcser, egyperces gyógyítási idő, 30 percenként van visszaállás, BB limit (AEG/SMG: 200 db, DMR: 100 db, Sniper: 40 db, LMG: 500 db), gránátok kezdetben nem használhatóak. Teljes térképet kapnak a csapatok, a kartellek itthon vannak a területen ismerik minden részét. Alap készleteket (plusz lőszer, gyógyítási lehetőség, gyorsabb visszaállás, túsz vallatás, trezort) tud vásárolni a kartell vezetés.

Kiknek ajánljuk: egyedül vagy csapatban is lehet jönni, kezdőknek (nem első játéknak) és tapasztaltaknak egyaránt ajánlott.

Létszám: kartellenként maximum 30 fő és összesen 3 kartell - Rojo, Amairillo és Azul. Csapatosztásnál a kartelleken rugalmasan kezeljük, hogy ki kivel szeretne együtt játszani, baráti társaságot, csapatokat szétszedni nem fogunk.

Dresszkód: a teljes civil, PMC, illetve félkatonai kinézet, azaz ebben az esetben csak a nadrág lehet katonai, keleti mintázatok használata engedélyezett! Felsőnek tökéletes egy kinyúlt póló, 'játszós' ing. Bármilyen katonai felső vagy ghillie használata tiltott bármelyik kartell oldalon. TILTOTT bármilyen nyugati minta használata ugyanis a GRF oldalnak lehetősége van beépülni bármelyik kartell oldalhoz és egy idő után a társaid fognak emiatt “rommá” lőni! Ez esetben tedd majd fel magadnak a kérdést, hogy ki a hibás? KÖTELEZŐ, minden kartellnek lesz egy saját színe, vagyis: Rojo - Piros; Amairillo - Sárga (citrom); Azul - Kék. A saját kartellednek megfelelő színű felsőt (pl.:póló/ing) viselni KELL!! Más kartell színeit nem lehet viselni! A rendezvényen ha ilyet látunk vagy lecseréled vagy mész haza! Fejfedő esetében csak fejkendő, patrolcap és a baseball sapka az engedélyezett. Barett sapka, boonie és sisakok használata nem engedélyezett kartell oldalakon. Felszerelés és mellény lehet chestrig vagy bármilyen könnyű mellény, body armor jellegű mellények tiltottak, illetve a ruházatnál tiltott minták a felszerelésekre is vonatkoznak (ha van egy zsebed ami multicam azt nem vetetjük le veled, de ha oda állítasz egy teljes multicam szettben akkor azt nem fogod használni).

Játékosok által befutott kérdések alapján kartell oldalon engedélyezett: pencott nadrág, cowboy kalap.

G.R.F. - Ghost Recon Force

Háttértörténe: hamarosan

Játékmenet és feladatok: nyílt világú játék menete van a GRF-nek, nincs oldal irányítás, teljes szabad kezet kapnak az ide regisztráló csapatok. A terület szélén található meg a védett ház, innen indulnak, itt tudnak táborozni, visszaállni, tárazni, küldetéseket felvenni a faliújságról amikért cserébe fejlesztési pontokat kapnak a csapatok. Egy összekötő tiszt segíti a munkájukat, a küldetésekkel kapcsolatban,  illetve tőle lehet megvásárolni a fejlesztéseket. A csapatok haladásának a spin-off folytatásra hatásuk lesz, így álljatok hozzá a küldetésekhez.

Kezdetek: kevés készlet, kezdetben csapatonként egy felcser, aki egyszer tud mindenkit gyógyítani. BB korlátozás (AEG:100bb, SMG: 100bb, LMG: 500bb, DMR: 50bb, Sniper: 20bb) illetve vaktérképet kapnak a csapatok a műveleti területről. További készleteket az összekötő tiszttől lehet vásárolni.

Kiknek ajánljuk: összeszokott csapatoknak akik képesek másokkal is együtt dolgozni, kezdőket nem fogunk engedni regisztrálni erre az oldalra. Kihívást jelentenek a feladatok, így többször össze kell dolgoznia az oldalnak és ezt nektek kell megoldani.

Létszám: 5 fős csapatokat kell alkotnia majd a résztvevőknek, külön fognak fejlődni a csapatok. Maximum 10 főt fogunk engedni az oldalra.

Dresszkód: ruházat bármilyen nyugati mintázat engedélyezett, mintákat lehet keverni. Fejfedőnek csak a sisak vagy booni engedélyezett, egyenruha vagy felszerelés színével megegyezőnek kell lennie. Felszerelés és mellény coyote, OD vagy egyenruha színével megegyezőnek kell lennie, kiegészítőkre is vonatkozik. Ha eltérően jelensz meg fenntartjuk a jogot, hogy hazaküldjünk a rendezvényről!

La Unidad

Háttértörténet: Háttértörténet: amikor kitört a kartellek közötti harc, a helyi bűnüldöző szervek nem rendelkeztek elegendő erőforrással ahhoz, hogy hatékonyan leküzdjék őket. A kormány válaszul létrehozta a La Unidad-ot, egy különleges katonai erőt, amelyet hadseregének legerősebb és legagresszívabb csapatai alkottak. A több hónapig tartó véres harcok során a polgári lakosság is szenvedett, számottevő civil halálos áldozata volt a konfliktusnak. Ez viszont már a La Unidadnak is sok volt, hiszen ők az egyszerű emberek védelmére is felesküdtek, ezért vezetőjük fegyverszünetet kötött mindhárom kartellel. A megegyezés után a kartellek zavartalanul működhettek tovább,  azonban volt egy nemvárt hozadéka is a paktumnak: a La Unidad csapatainak egy része - a busás fizetség reményében - ugyanolyan korrupt, saját hasznát leső csapattá valt,mint akik ellen korábban küzdöttek. Pénzért bármire kaphatóak, és az egykori "jófiúk" még a drogkereskedelembe is beszálltak...

Játékmenet és feladatok: pénzért felbérelhető zsoldos csapatot alkot a La Unidad, akik a Kartelleknek fognak dolgozni az egész nap folyamán. Adott ideig vagy a megegyezés teljesüléséig harcolnak egy adott kartellért. Gyorsan fognak változni a barát ellenség viszonyok. A terület központi részén található a táboruk. Teljesen lineáris játékvezetés, a harctéri parancsnok folyamatosan velük mozog, ő adja a parancsokat és dönti el a következő lépését az oldalnak. Együttműködés esetén karszalaggal jelölve lesznek a La Unidad csapatai, ehhez karszalagot biztosítunk.

Kezdetek: fix, nincs fejlesztési rendszer. BB limit: AEG/SMG: 400 db, DMR: 200 db, Géppuska: 1 teli rakasz, Sniper: 60 db egyéb replika típusok nincsenek korlátozva. Két felcser, 1-1 érszorítóval, ellátási idő fixen 30 másodperc, gyógyítási lehetőség: csapat létszám x3.

Kiknek ajánljuk: kezdő csapatoknak, akiket egész nap irányítanak majd, követik a parancsokat és képesek alkalmazkodni a gyorsan változó helyzetekhez. A játék eleje lassabban fog indulni de a végére nem bánjátok majd.

Létszám: 10 főig fogjuk engedni a La Unidad oldalt, több alkalommal is ketté lesz osztva a társaság ennek megfelelően készüljetek.

Dresszkód: ruházatnál bármilyen keleti minta engedélyezett (nyugati koppintásokat felejtsük el), engedélyezett mintákat keverni lehet. Fejfedőt mi biztosítunk, fekete barett sapkát de ha van saját természetesen lehet használni. Felszerelés és mellény OD vagy ruházattal megegyező színű, bármilyen mellény használható.

Kataris-26

Háttértörténet: a Kataris-26 egy lázadó csoport, amely ellenzi a drogkartellek működését. Fő céljuk kettős: ki akarják űzni az országból a kartelleket, valamint a jelenlegi korrupt kormányt is meg akarják buktatni, akiket a La Unidad képvisel. Mivel ők egyszerű állampolgárok, mondhatni lázadók, így az árnyékból dolgoznak, csoportjaik a hegyekben tanyáznak és bárhol lecsaphatnak. Sokáig nem rendelkeztek semmilyen komolyabb támogatással, de a GRF szállított már nekik felszerelést, így hatékonyabban tudják vívni harcokat. 

Játékmenet és feladatok: egyszerű feladatok, egyszerű célok - minél nagyobb kárt okozni a drogkartelleknek és a La Unidad csapatainak. Kis rajtaütéseket szerveznek annak érdekében, hogy minél több nyersanyagra és készletre tegyék rá a kezüket a szervezettebb fellépés érdekében. 

Készletek: fix, nincs fejlesztési rendszer. BB limit: AEG/SMG: 400 db, DMR: 200 db, Géppuska: 1 teli rakasz, Sniper: 60 db egyéb replika típusok nincsenek korlátozva. Két felcser, 1-1 érszorítóval, ellátási idő fixen 30 másodperc, gyógyítási lehetőség: csapat létszám x3. 

Kiknek ajánljuk: összeszokott csapatoknak, nem lesz irányítás ezen az oldalon. Egyszerű de nehezen teljesíthető célokat kap ez az oldal, erre készüljön aki ide regisztrál. 

Létszám: 5-6 főig fogjuk engedni a Kataris-26 oldalt. 

Dresszkód: ruházatnál csak a woodland engedélyezett. A fejfedőt, a zöld barett sapkát mi biztosítjuk (ha van saját, természetesen használhatod). Mellény: coyote vagy a ruházattal megegyező színű bármilyen mellény használható.

Játéktér

Az oldalaknak külön térképek kerülnek kiosztásra, minden rajparancsnoknak biztosítunk egy darab molinó térképet. A játék térrel kapcsolatos egyéb információkat, például: pálya megközelítése, korlátozások, hálózati elérhetőség, adottságait a helyszínnél találjátok.

Lokációk a játéktéren:

  • Farmok, kapott késztermék: kokapaszta. A farmokon aratják le a kokacserjét és készítik el a kokapasztát amit a feldolgozókba kell szállítani. Kezdéskor ami megtalálható paszta az már rögtön szállítható a feldolgozókba, a továbbiakban pedig óránként van egy termelési ciklusnak vége. Egy kartell több ültetvényt is uralhat. Ültetvényeken foglalást kell csinálnia a kartellnek: saját zászlót kell felakasztani, beíró lapra fel kell tüntetni a foglalást. A játék lefújása után a kartellek bónusz kokaint kapnak a szerzett mennyiségekhez (1.hely 20%, 2.hely 10%, 3.hely 5%). Összesen nyolc farm található a területen.
  • Feldolgozó üzemek, kapott késztermék: kokain. Az ide szállított kokapasztából tiszta kokaint készítenek. Átlagosan 30 perc alatt dolgoznak fel egy adag pasztát, amiből két adag kokain készül el. A feldolgozók semlegesek, folyamatosan termelnek. Összesen három feldolgozó található a területen. Feldolgozókat lehet fejleszteni illetve gyorsítani: Termelés fejlesztés: költsége 50.000 USD. Ha a pénz a feldolgozóba átadásra kerül a dolgozónak akkor egyszerre két pasztát tud feldolgozni és öt adag kokaint termel. Termelés gyorsítás: költsége 20.000 USD. Ha a pénz a feldolgozóban átadásra kerül a dolgozónak akkor 15 perc egy feldolgozási ciklus. A gyorsítás csak egyszeri bónuszt ad. A fejlesztett feldolgozó is gyorsítható. Szállítás menete: ha elkészült egy feldolgozás akkor bárki elviheti a készterméket. Szállításra nincs megkötés, bármennyit vihet egy játékos. Rablás: feldolgozóban megtalálható szállításra váró kokapasztát bárki elviheti, illetve a még feldolgozásra váró kokapaszta is szabadon rabolható.
  • Kartell táborok, feladat: raktározás. A kartell HQ-n lehet raktározni a kokaint. A kartell vezetőjének kell átadni aki gondoskodik majd a tárolásáról. Trezorban lévő kokapaszta nem rabolható, de ami nem fér be az igen. Trezor fejleszthető.
  • Kataris-26 tábor: GRF csapatok itt tudják leadni a gyájtött nyersanyagokat illetve visszaállóként funkcionál a két oldalnak (Kataris-26 és GRF).
  • GRF védett ház: a játékterületen kívül található meg. Itt vehetnek fel küldetéseket a GRF csapatok és vásárolhatnak fejlesztéseket.

Menetrend

Parkolás és regisztráció, a játéktéren kívül, a bevezető úton lehet parkolni illetve az út melletti épületnél található az elig/kronó/reg.

Kapunyitás ~8:00.

  • Első lépés az eligazítás, rövid tájékoztatás a biztonsági szabályokról illetve a fontosabb változásokról.
  • Második lépés a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, személyi igazolvány/vezetői engedély/útlevél legyen nálatok. Kitöltött és aláírt dokumentummal kell majd menni a kronózáshoz.
  • Harmadik lépés a replikák bemérése, vagyis a kronó. Jelenleg 0,20g BB-vel mérünk FPS-t, MASZ2015 szabályrendszer szerint.  Fontos változás lesz, hogy 2023 év közben át fogunk állni a joule mérésre. Ennek részleteit időben közzé fogjuk tenni.
  • Negyedik lépés a helyszíni regisztráció, itt le kell adni a kitöltött és a kronómester által lepecsételt felelősségvállalási nyilatkozatot majd kifizetni a belépőt illetve további termékeket is itt tudtok majd vásárolni. Az alábbi termékeket tudjátok megvásárolni a helyszínen (készletekről előzetesen érdemes tájékozódni): BLS Bio BB 0,25g - 6700 Ft/kg; 0,28g - 7300 Ft/kg; 0.30g - 8000 Ft/kg; 0.32g - 8200 Ft/kg (készlethiány júniusig), Narancssárga láthatósági mellény - 2000 t/db.

Játék kezdete ~ 10:00.

Játék vége ~ 16:00.

Biztonsági szabályok

Szemvédőt a pálya teljes területén, az esemény teljes időtartama alatt, minden játékosnak és a játékterület közelében tartózkodóknak viselnie kell!

A szervezőket azonnal értesíteni illetve a játékot fel kell függeszteni ha egy személy védőfelszerelés nélkül a pályán tartózkodik vagy ellátást igénylő sérülés történik. Amennyiben a “játék állj” kifejezés hallatszik, az összes játékos köteles minden tűzharcot beszüntetni, illetve a replikáját biztosítani, míg a szervezők a játék folytatására jelet nem adnak.

A körök közötti szünetek kezdetekor illetve a játék végén minden résztvevő köteles a tárakat kivenni és üresre lőni az összes replikáját. A tár eltávolítása után a csőben lövedék maradhat, a teljes ürítéshez adjunk le biztonságos irányba legalább 2-3 lövést!

Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái. A teljes területen 10 méteren belül csak és kizárólag egyes lövés adható le illetve épületen belül csak és kizárólag egyes lövés engedélyezett, AEP-re is ez érvényes.

Csak célzott lövést szabad leadni! A4-es méretnél kisebb ablakon, nyílásokon kilőni illetve fedezék mögül kitartott, ablakon-ajtónyíláson át bedugott fegyverrel, VAKTÁBAN TÜZELNI TILOS ÉS BALESETVESZÉLYES! Kiállt játékosra, csapattársra, megkülönböztető jelzést viselő személyre lőni TILOS!

Használható gránátok: BB szóró, gumikupakos ThunderB, hanggránátok 100 dB-ig, illetve bármilyen gránát kinézetű dummy. Egyéb pirotechnika, gránát bemutatása a szervezőknek, és velük való engedélyeztetése kötelező. Füstgránátok csak nyílt területen használhatóak, a gránát elműködését minden esetben meg kell várni. Házi készítésű füstgránátok nem használhatóak. Gránát találatok gyógyíthatóak.

Gránátdobás menete: kibiztosít majd hangos “gránát” kiáltás, ezután gránátdobás derékmagasság alatt. Amennyiben a gránát dobást nem előzi meg kiáltás vagy a gránát besül vagy csak dummy akkor a találat érvénytelen. Minden kézigránát nyílt terepen, illetve szobába bedobva 5 méter sugarú körben talál, kivéve épített fedezék mögött.

40mm-es gránátvető esetében BB-találatnak kell lennie, egyéb megkötésünk nincs rá.

Alkalmas szituációkban az ellenfél “késelhető”, kizárólag a szervező által engedélyezett gumikés használatával történhet. A játékos csendben jelezze a késelés tényét az ellenfélnek. Késelést leszámítva az ellenfelek nem kerülhetnek fizikai kontaktusba egymással! Késelt játékos NEM GYÓGYÍTHATÓ, mehet a visszaálló pontra.

Keretszabályok

A keretszabályokról a helyszínen külön eligazítást nem tartunk. Vannak oldalspecifikus szabályok, gyógyítás, kivérzés stb.. ezekről külön tájékoztatni fogunk Titeket illetve írásos formában minden HQ-n minden információ elérhető lesz. Kérjük figyelmesen olvassátok át ha kérdésetek merülne fel keressetek minket. Minden egyéb esetben a MASZ2015 a mérvadó.

Másodlagos/géppuska/mesterlövész replikákhoz nincs tár típus korlátozás, a többi replikánál csak Mid/Low/RealCap tár használható. Tárazható BB mennyisége korlátozva lesz de a tárak száma nem. Oldalanként eltérőek a kezdeti készletek, ezeket az oldal leírásoknál találjátok meg. Tárazni a HQ-n és a lőszeres láda mellett lehetséges saját BB-ből.

Lehetőség van az ellenfelet megadásra felszólítani, vagyis “dobatni”. A dobatást kizárólag hátulról vagy oldalról szabad, a felszólításnak hangosnak, egyértelműnek kell lennie (pl.: "Dobd el!", "Kezeket fel!"), 5m-en belül és maximum 2 főt.

Találat: A játékos testét, ruházatát, felszerelését, illetve a fegyver bármely részét érő lövés találatnak számít. Fedezéken keresztül illetve tereptárgyon, növényzeten keresztül érkező lövedék is találatnak számít. Az A4-es szabály itt nem érvényes, kisebb résen keresztül kapott lövés is találat. Visszapattanó lövés viszont nem találat! Ha két játékos kevesebb mint egy másodpercen belül ér el találatot egymáson, mindketten álljanak ki, összelövés CSAK SZEMBŐL, a "ráfordulva" leadott találatot nem kell megadni! Visszapattanó lövés viszont nem találat!

A találatot kapott játékos AZONNAL beszünteti a küzdelmet és hangos, lehetőleg többszöri “MEGVOLT” kiáltással jelzi a találatot illetve ezzel párhuzamosan a lehető legrövidebb idő alatt előveszi a NARANCSSÁRGA TALÁLATJELZŐJÉT és azt felveszi! Találat jelzése után a játékos NEM ADHAT ÁT SEMMILYEN INFORMÁCIÓT (mutogatással sem!) a még játékban lévőknek! Legfeljebb a találat tényét, saját kiesését erősítheti meg!

Taiwangun által forgalmazott piros találatjelzőt nem fogadjuk el, könnyen összetéveszthető a piros oldal jelzőkkel és szeretnénk elkerülni a felesleges problémákat, csak neon narancssárga találatjelzőt lehet használni.

Találat után amíg védtelen vagy, odalépnek hozzád, melléd lőnek vagy megkéselnek és hangos felszólítással közlik: KIVÉGEZTELEK. Kivégzett játékos nem gyógyítható, mehet a visszaálló pontra. Élő játékos késelése esetén autómatikusan kivégzett játékosnak fog számítani.

Találat esetén kúszhatsz/mászhatsz, hogy egy biztonságos fedezékben lássanak el, DE maximum 1 percig mozoghat a játékos találat után. Társad kihúzhat/vonszolhat, erre nincs időlimit. A vonszolás, a kúszás és ha a gyógyító visszalő az minden esetben megszakítja a gyógyítást. Ha megszakad a gyógyítás akkor utána újra kell kezdeni az ellátási idő leszámolását. Ha nem vagy hajlandó kúszni/mászni akkor tyúklépésben vagyis úgy kell lépegetni, hogy az egyik lábad sarkát a másik lábad lábujjai elé helyezed.

Sérült játékost nem lehet fedezéknek használni! Illetve ha ellátás alatt vagy esetleg keresztezi a tűzvonalat a sérült játékos és ezalatt további találatokat kap azon ne lepődjön meg. Ebből konfliktus generálni Tilos!

Rabolni kilőtt játékostól, kivérzési idő alatt lehet rabolni. A rablás nem jelenti azt, hogy rögtön menni kell visszaállni. Ha megkérdezik, hogy van-e nálad bármi rabolható köteles vagy megmutatni és átadni! Mi rabolható: kokapaszta, kokain, pénz, orvosság, élelem, elektronika, üzemanyag ÉS SEMMI MÁS! Ha kivéreztél és senki nem veszi el tőled a rabolható kellékeket (se ellenség se szövetségesek) akkor az újraéledés után marad nálad és használható. Elrejteni tilos a fenti kellékeket csak a kijelölt helyeken lehet lerakni, egymás között átadni lehetséges. Milícia ha ellenséges akkor lehetséges tőlük a rablás.

Visszaállni a HQ-n lehetséges, ezek vöröskeresztes zászlóval jelölve lesznek. H-k támadhatóak. Visszaállási idők oldalanként eltérőek. HQ-n történő áthaladáskor a gyógyítási lehetőségek újratöltődnek, a postás gumikat le kell adni a csapat felcserének.

A körök között szünetek nincsenek, pihenni, enni, inni a játék közben kell majd a saját oldalad kijelölt HQ-ján. A nap folyamán amire szükségetek lesz, azt még a kezdés előtt juttassátok el.

Rádió csatorna kiosztás az alábbi: Azul kartell: 1 - 446.006 / 2 - 446.018. Rojo kartell: 3 - 446.031 / 4 - 446.043. Amairillo kartell: 5 - 446.056 / 6 - 446.068 / 7 - 446.08. Szervező: 8 - 446.093. Központi irányítás van a rendezvényen. Amit szeretnénk kérni, rádió használattal kapcsolatban, hogy előbb nyomjátok meg a PTT-t és utána kezdjetek el forgalmazni! Ha headsettel használjátok, figyeljetek arra, hogy a mikrofonba beszéljetek. A forgalmazás rövid és lényegre törő legyen.

Replika bérlés*

Ár: 5.000 Ft / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő. Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500HUF, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.

Biztosítunk: védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és a játékmenethez szükséges kellékeket.

Hozz magaddal: kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.

Foglalás menete: kérjük a rendezvényre történő regisztráció után, privát üzenetben vagy a rendezvény kiírása alatt kommentben jelezd felénk bérlési szándékodat. Egy személy egy bérlést foglalhat mivel minden résztvevő köteles regisztrálni a rendezvényre. A replikákat a helyszínen érkezési sorrendben lehet kiválasztani, helyszínen választható típusok: AKs-74u, AK105, G36, MP5, P90. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.

Lemondás: amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek, elég a regisztrációt visszamondani.

Egyéb felszerelések, akku (T-csatlakozós), tár, mellény, védőszemüveg, arcvédő bérelhető ezeknek darabját 1.000 Ft áron tudjuk nektek biztosítani, kérjük a fentiek szerint jelezzétek felénk.

*Replika bérlést elsősorban olyan résztvevőknek biztosítunk a rendezvényen akik már vettek részt airsoft játékon, ismerik az alapokat, már van tapasztalatuk. Első játéknak ez a rendezvény lehet csalódás lenne így első alkalomnak nem ajánljuk.

Kedvcsináló a Wildlands - 2022 rendezvényről

Elérhetőségeink és partnereink

Megtalálhatjátok egyesületünket FacebookonInstagrammonYoutubeon illetve az alábbi e-mailes elérhetőségen is felvehetitek velünk a kapcsolatot: spectre.miskolc@gmail.com

Partnerünk a DZ Burgers, kézműves burgereikkel egyedi és izgalmas ízélményt biztosítanak rendezvényeken. A DZ Burgerst megtaláljátok Facebookon és Instagrammon.

Szerviz partnerünk a Kewok Tech Airsoft, Airsoft tech blog, Fancy upgrades, Custom guns, Tactical gears. Rendezvényeinken megvásárolható Kewok Tech felvarró (2500 Ft/db) és fegyver zsák (4000 Ft/db). Az ezekből befolyt teljes összeget a Kewok Tech Airsoft kapja. A Kewok Tech Airsoft elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: kewoktech@gmail.com

Partnerünk az InfinityNade, a kirobbanó sikerekről ők gondoskodnak, a gránátjaikról dióhéjban: az általuk gyártott airsoft gránát héjjal azonnali előnyhöz juthatsz bármilyen Airsoft játékon, legyen az erdős területtől kezdve elhagyatott laktanyákon át CQB arénákig bármi, ez a gránát minden alkalomra jó választás. Rendezvényeinken HAMAROSAN megvásárolhatóak az alábbi termékeik: Gumi 3-4-5 mm (700 Ft/10db), CO patron (150 Ft/db), Műanyag héj (9000 Ft/db), Alumínium héj (14000 Ft/db), indító (11000 Ft/db). Az InfinityNadet elérhetitek az alábbi oldalon keresztül: www.infinitynade.com

                  

Résztvevők

Cartel Amairillo
Létszám: 28 / 30 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
BackPain HLG AT Orosz Melinda
BadBoy HLG Tóth Ferenc
BESZEKUGI21
BLghost Levente Bámli
CsakDetti Ragadozók Papp Bernadett
D0DI98999 Dominik Koncz
DrTothOtto T.A.T. Tóth Ottó
Dzsy Kiss Gábor
Dzu EДSTERИ БLOCK Magyar Zoltán
Flepnis HLG Orosz Emese
Harcos Final Solution Török Attila
Indi Herczegh István
Leves HLG AT Fazekas László
LEVI98999
Liu Ragadozók Asztalos László
Manitou Eagle Flank Török Dániel
Palladium HLG AT Kazsuk Ákos
Parti T.A.T. Parti Csaba
Patrikg T.A.T. Gyarmati Patrik
Probix T.A.T. Papp Róbert
RedFox Muszka Gábor
SafAti Ragadozók Schaff Attila
Schaffne Ragadozók Schaffné Nyikus Ágnes
Solenya Final Solution Imre Zoltán
Suszi Eagle Flank Suszták Ákos
Sziren HLG AT Fazekasné Szabó Éva Irén
tadam Tolnai Ádám
Vityaa Viktor Hodik
 
Cartel Azul
Létszám: 29 / 30 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
BBarna
BBoti Botond Bencze
Bojler Tangli Bánhidi Bence Attila
BTomi R.A.T
Bujdoso Ranger Team
csirinyi 47 SQUAD Csirinyi László
ElTrigger 47 SQUAD Sütő Tibor
Hegyivadasz Pásztor Ádám
Horst Yakov Shargorodskiy
kenieSz
KOSIK SPECTRE Kosik Gergő
Lacka85 R.A.T László Vályi
Latyak Tangli
Lulydzsi Pintér Norbert
ManCalledMaX Tangli Ákos Rozgonyi
N0clips Bánhidi Balázs
Naracht Crisis Corps Szűcs Nándor
NOMAD Ranger
Ozin SPECTRE Szanyi Máté
Petya1 R.A.T Bendik Péter
SeniorGenyo 47 SQUAD Deák Sándor
Sicka90 Ranger Team
Sniper82 Ranger Tokay Kornél
SniperZsuzsa79 Ranger Judit
TibTib Ranger
Vakond1 Ranger Team Tibor Kónya
Viking22 Erik Kerékgyártó
wataindemon
Zsolt Ranger Molnár Zsolt
 
Cartel Rojo
Létszám: 27 / 30 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
007
Balajtars Borsod Force
Barocsi Barócsi Balázs
Cervantes
Cienfuegos R.C.A.T.
Cranes A REND Györki Zsolt Sándor
Cseszi A REND Cseszlai Balázs
Deadpool Péter Feke
Dew0n A REND Tanyi Ádám
gBUTCHER R.C.A.T. Mészáros Gábor
Gimli A REND Munkácsi János
gubesz
Kisleves A REND Palócz Richárd
LeviT Káoszbrigád Tarr Levente
mocsar A REND László Zoltán
NeedAmedic Attila Varga Fodor
Ria A REND Tóth Viktória
Safi R.C.A.T. Sáfrány Gábor
Satorlap Rási Péter
Sterlok89 R.C.A.T. Meskó Dávid
Stinger A REND Nagy Attila
Sturm A REND Bóla Bán István
Tannto A REND Szabó László
TG A REND Teleki Gàbor
TomSinner Pataki Tamás
Vaktyuk A REND Nagy Sándor
Zereck R.C.A.T. Ambrus Zoltán
 
G.R.F. - Ghost Recon Force
Létszám: 10 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Bandi Eagle Flank Kovács András
clutch Eagle Flank Bihari Tamás
Csuty Eagle Flank Ruttkay Tamás
Daev Eagle Flank Pék Dávid
KewokDomiii Last Hope Somogyi Dominik
Marci98 Eagle Flank Juhász Marci
Mizsik SPECTRE Mizsik Marcell
Morfejin SPECTRE Dániel Pap
Peti02 Eagle Flank Veres Péter
PPeti Eagle Flank Pék Péter
 
Kataris-26
Létszám: 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Agysebesz SPECTRE Balázs Takács
tomeKK Kövér Tamás
 
La Unidad
Létszám: 8 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Eddy BadBoys
erdotulaj Sebők Ákos
FanThomasz Pallay Tamás
Geriboy82 Szűcs Gergely
kistakony01
MikiRoli Miklós Roland
Resi BadBoys
tidirium BadBoys Gulyás Dénes
 
Szervezők
Létszám: 4 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Dudu SPECTRE Dudás István
Karaba Eagle Flank László Karaba
Misha SPECTRE Kovács Dávid
vojtyek SPECTRE Tóth Béla
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign