Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok tavaly


BaziJoe
14 játék

Gimli
14 játék

gBUTCHER
12 játék
4.
WadloW 12 játék
5.
Druida 10 játék
6.
BabaYaga 8 játék
7.
Vindzsi 8 játék
8.
Solenya 8 játék
9.
Toni 8 játék
10.
Safi 8 játék

Pálya ajánló

Miskolc

Csapat ajánló

Debrecen


Új Hullám Milsim Gyakorló

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria

Szervező

Főszervező:
teglasi

Társszervezők:
ROLEX

Játék ideje

ELMARAD!

Kapunyitás: 2019.01.13. 07:00
Kezdés: 2019.01.20. 09:30
Befejezés: 2019.01.20. 17:00

Részvételi díj

2.000 HUF

HelyszínCím:
Sopronkőhida

Helyszín: Sopronkőhida, Green Hell
időpont: 2019.01.13 Vasárnap
kapunyitás: 7:00
kapuzárás: 9:30
eligazítás: 9:30
játék vége: 16:00 vagy ameddig van még kitartás
szervezők: Mad Dogs SE meg a haverok

A Játék (későbbiekben talán játéksorozat) célja hogy szélesebb körben megismertessük a milsim játékforma alapelemeit, kedvet csináljunk és segítsünk a milsim iránt érdeklődő kezdő és nem kezdő játékosoknak, illetve a rutinos csapatoknak gyakorlási lehetőséget biztosítsunk.
Amit tudni kell a játékról mielőtt jelentkezel:
Raj-rendszer van, a rajodat nem hagyhatod el. Parancsnoki lánc van, az oldalparancsnok a rajparancsnokok felé kommunikál, a rajparancsnokok pedig a rajuk felé. Ha kérdésed van, ehhez mérten tudod, hogy kihez fordulj. Mindig tudni fogod, hogy mi a feladatod, beleértve a pihenést is. A parancsokat mindenképpen végre kell hajtani, az oldalparancsnok nem mondja meg, hogy hogyan, csak azt, hogy mit.
Nem kell félni, teljesíthetetlen feladat nem lesz és szándékosan kellemetlen sem. 
(A parancsmegtagadás a többiek játékélményét vagy a játékmenetet rombolja, ezért szankciók járnak érte, amiket szeretnénk elkerülni)

Hozzatok magatokkal
Védőszemüveg (arcvédelem nem kötelező, de ajánlott)
Narancs sapka a találat jelzéséhez, akinek nincs az kint tud vásárolni
Ivóvíz (sok szaladgáláshoz mérve)
Kaja
Rajonként min. 1 db rádió (ez nem opcionális!)
Szülői engedély (ha 16–18 év között vagy)
Időjárásnak és az adott oldal dress code-jának megfelelő ruházat
Minden játékosnak kötelező 2 db medic szalagot hoznia, amit a dedikált medic fog felkötni neki, aki nem hoz, azt nem fogják tudni medicelni

Oldalak:

NATO:
dress code: minden modern nyugati minta pl: Marpat, Multicam, MTP stb Fejfedő: csak sisak és bonnie kalap, shemag és baseball sapka nem!
feladatok: Láda-keresés lőszer utánpótláshoz, FOB kialakítása az elfoglalandó pontokon, ellenséges vezetők kiiktatása/elfogásaElárultak Testvérisége:
dress code: orosz minták, PMC (civil ruházat csili vili geardo kiegészítők), lázadó/szakadt szedett-vedett milicista, tálib kinézet, fejfedő: shemag, baseball sapka, sisak nem!
feladatok: kiszorítani a térségből a NATO erőket, lőszeres láda keresése, táborok kialakítása az elfoglalandó pontokonTárazás: a játékon csak mid-low-real tárak használhatóak, ez alól csak a rakaszos fegyverek kivételek. 300 bb lehet nálad, táranként 50 db.Tárazni csak a megtalált és a FOB-ra vagy a visszaállóra vitt láda mellett lehet saját bb-ből. Oldal parancsnokok szúró próbaszerűen BÁRMELYIK játékost ellenőrizhetnek oldaltól függetlenül

Medic rendszer: dedikált medicek lesznek, rajonként egy darab. Medicet csak medic gyógyíthat. A medic odamegy a kilőtt játékoshoz, nem fordítva és a játékosnál lévő karszalagot köti fel az egyik kézre, ez a művelet 60 mp-ig tart. Közben sem a medic sem a játékos nem harcol. Rajszintű visszaállás van, taktikai visszaállás akkor lehet, ha a raj fele ki van lőve és biztosan nem medicelhető (vigyázzatok a társaitokra)

Egyéb fontos tudnivalók:
A játék a MASZ 2015+házi szabályok szerint fog lemenni, mindenkit kérünk, hogy olvassátok el, ha kérdésetek van nyugodtan még a játék előtt tegyétek fel!
A szervezők fenntartják a jogot hogy a szabálytalan, etikátlan viselkedésű embereket haza küldjék, későbbi játékoktól eltiltsák! 
Az oldalválasztást dress code alapján döntsétek el, a választott oldal dress code-jának nem megfelelően jöttök ki, akkor nem fogtok tudni azon az oldalon játszani (ha a haverok NATO oldalra mennek, de te PMC dress code-ba jössz, nem leszel NATO oldalon). Ezt a beléptetés előtt ellenőrizzük!
Mindenkit nyomatékosan megkérünk, hogy időben érkezzetek, hogy e fenti menetrend szerint tudjuk a játékot elkezdeni. A későkre NEM várunk!

 

Veranstalter: Mad Dogs und Freunde
Zeitpunkt: 03.11. 2018
- Feld Öffnung: 7:00
- Besprechung: 9:30
- Spielstart: Nach der Besprechung
- Spiel Ende: 16:00 oder nach Wunsch auch später

Der Zweck des Spiels ist es, die grundlegenden Elemente der milsim Spielform weiter zu kennen lernen, Spaß zu machen und Anfängern und Nichtanfängern, die an milsim interessiert sind, sowie für Routineteams das Üben zu erleichtern.
Was Ihr vor der Anmeldung über das Spiel wissen müsst:
Man hat immer ein Squad was man nicht verlassen darf. Es gibt eine Befehlskette, der Seitenkommandant kommuniziert mit den Befehlshabern und diese leiten jeweils die Befehle an ihre Männer weiter. Ihr werden immer Anweisung bekommen, was zur Zeit die Aufgabe ist, einschließlich Pausen.Die Befehle des Kommandanten müssen auf jeden Fall genaustens ausgeführt werden.
Jedoch keine Bange, es wird keine unmöglich machbaren Befehle geben.

Was Ihr mitbringen sollt
Schutzbrille (Gesichtsschutz ist optional, wird aber empfohlen)
Oranges Tuch als Hitmarker (nicht optional)
Trinkwasser
Lebensmittel
Min. 1 Radio pro Squad (nicht optional!)
Kleidung gemäß Wetter und der Kleiderordnung der bestimmte Seite
Jeder Spieler ist verpflichtet, 2 weiße Bänder mitzubringen, diese könne nur vom Ausgewähltem Medik benutzt werden. Wer die Bänder nicht mit hat kann auch nicht geheilt werden.

Seiten:

NATO:
Kleiderordnung: alle modernen westlichen Muster wie zB Marpat, Multicam, MTP etc., Helm oder Bonnie Hut!
Aufgaben: Suche nach Munitionsnachschub, FOB an den zu besetzenden Punkten bauen, feindliche Anführer ausschalten / gefangen nehmen.

Bruderschaft der Verratenen:
Kleiderordnung: Russische Muster, PMC (Zivilkleidung), rebellische / zerrissene Miliz, Taliban-Look, und nur Shemag oder Baseball Hut
Aufgaben: Unterdrückung der NATO-Truppen aus der Region, Suche nach Munition, Errichtung von Lagern an den zu besetzten Stellen

Munitionsregeln: Erlaubt sind nur Mid-,Low- und Real-Cap Magazine. Eine Ausnahme bilden hierbei Schwere Maschinengewehre. Man darf nur maximal 300BBs in dabei haben und nur jeweils 50 in einem Magazin. Nachladen kann man nur an gefundenen FOBs und neben in Sicherheit gebrachten Munitionskisten. Die Seiten Kommandanten dürfen jederzeit beliebig Spieler kontrollieren.

Résztvevők

Elárultak Testvérisége
Létszám: 3 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Cicuska
teglasi Zoltán Téglási
Vasoli EДSTERИ БLOCK Varga Zoltán Dávid
 
Nato
Létszám: 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Hipo
Kiskocka
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név
ROLEX Mad Dogs
Spyke
Tiburiusz

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2021 powered by TRONIX webdesign