Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

50.000 Ft
Kunhegyes

Legaktívabb játékosok


BaziJoe
65 játék

Safi
61 játék

Persistent
55 játék
4.
Csiga 51 játék
5.
Blacky 49 játék
6.
gBUTCHER 48 játék
7.
Gimli 45 játék
8.
Vaktyuk 42 játék
9.
WadloW 40 játék
10.
DrTothOtto 39 játék

Csapat ajánló

Nyíregyháza


Trónok harca

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Főszervező:
DrTothOtto

Játék ideje

Kapunyitás: 2022.01.09. 09:00
Kezdés: 2022.01.09. 10:00
Befejezés: 2022.01.09. 15:00

Várható időjárás

borús égbolt
-1 ℃

Részvételi díj

1.500 HUF

Helyszín

Az objektumCím:
Debrecen, Lőtér u. 8

GPS koordináták:
47.56144, 21.65302

Évadnyitó játék Apafán

 

Piros-kék oldal, egyenlően elosztva. A színek jelzik az adott házhoz való hovatartozást. A filmhez hűen itt is lesznek nagy átállások, apró csínytevések és sok-sok olyan dolog, amit nem is várnál :)

 

A két oldal két uralkodója lesz a kulcs a játékban. Nekik kell feladatokat teljesíteniük, de természetesen ezt csak az oldal játékosaival egyetemben teheti meg. Találat esetés 30 mp-ig megáll, ez idő alatt lehet pl. foglyul ejteni. Ha ez idő alatt senki sem megy oda, akkor újraéled. Ha nem érdemes adott helyen élednie, akkor elsétál a helyszínről és egy általa választott ponton éled újra. Ő saját embereit korlátlanszor élesztheti, egy perces kézrátétellel. Egyszerre egy embert gyógyíthat, kontakt esetén a perc újraindul.

 

Medic: öt perc kivérzés, egy perc medic, két élet. Ha egyszer már mediceltek, akkor visszaállóra mész, ahonnan azonnal visszaállhatsz. Az uralkodó általi gyógyítás NEM számít bele a limitbe!

 

Aktivitástól függően 1x4 vagy 2x2 órás kör, délben egy kis pihenővel. Hűs időre készüljetek! 

 

Játékon való viselkedés:

A játékon, mint a játék szervezői, fenntartjuk a jogot arra, hogy nem megfelelő, etikátlan viselkedés esetén bármelyik résztvevőt hazaküldhessünk, mely esetben nem áll módunkban a részvételi díjat visszaadni, valamint későbbi játékokból az adott egyént kizárhatjuk. Találatot korrektül meg kell adni. Akire panasz lesz, egyszer figyelmeztetjük, másodjára megkérjük, hogy távozzon.

Tudatmódosító szerek használata tilos.

Új szabály Apafán: Kivétel nélkül minden hangos nézeteltérés, vita, véleménynyilvánítás azonnali és vitathatatlan pihenőt eredményez. A pálya első részén, a szervezői szobánál a felek együttesen megjelennek, szervezővel egyeztetik a kialakult helyzetet és aztán jóváhagyásig kellemesen eltöltenek némi időt.

Biztonsági szabályok:

A játék során csak a pincék, földszint és 1. emeletek játszanak. Épületek tetejére felmászni, több szintes épületek emeleteinek erkélyeire kimenni tilos, mert nincs korlát. Kordon szalaggal elválasztott területekre bemenni tilos. A területen találhatóak aknák, gödrök, amiket egyértelműen megjelöltünk szalaggal, esetleg raklapot, gumi oszlopot helyeztünk rá, ami fedezékként szolgálhat, azonban elmozdítani, szétszedni, piszkálni tilos. Épületek belsejében lévő lépcsőkön, lépcsőfordulókon fokozott óvatossággal közlekedni, mert korlát sok helyen nincs, vagy ha van is gyenge.

Előre telepített létrán emeletre mászni lehet, amibe bemászol SAFE-ZONE, ami annyit tesz, hogy nem a játék része, onnan lőni és oda lőni tilos. Mihelyt kiléptél abból a zónából oda vissza nem léphetsz.  

Kiegészítő szabály: Ablakokon csak úgy lehet kilőni, hogy a fegyver csöve nem ér kintebb az ablak síkjától. Pincéből ablakon kifele és befele lőni tilos. Emeletről lőni és emeletre lőni NEM lehet.

A Játékon mindenki a saját felelősségén vesz részt, a szervezőket semmilyen felelősség nem terheli!

Játék keretszabályok:

A játékon MASZ2015(+kiegészítés) érvényes!

Minden fegyvernem esetén torkolat tűz imitáció, tracer vagy fegyver lámpa villogtatás kötelező a pincében és onnan felfele

FPS határok:

Aeg, Pisztoly, Shotgun max. 400FPS

Sniper. dmr most NEM játszhat

Ha akár csak 1-el is meghaladja a fegyvered az FPS határt, akkor az a fegyver nem játszhat. Úgyhogy legyél szíves megfelelően felkészített fegyverrel jönni. A magasnak mért fegyvereket a szervezői szobában megőrizzük neked a játék végéig

Fegyvert a parkolóban és az utcán nem veszed elő, csak miután bejöttél a kapun. A kapun való belépéstől védőszemüveg viselése kötelező, mindaddig, amíg nem távozol végleg a játékról. Kapun kilépve veheted csak le.

Ha a kapun beléptél egyből mész regisztrálni és utána be a pályára/öltözőkbe, ami a 6-os épület 2. emeletén található. Senkit nem akarunk hajkurászni, hogy beregisztrált-e már.  

 

Kapunyitás: 9.00, kapuzárás: 15.15

Eligazítás: 9:45

Játékkezdés: 10:00

Eligazításra már bekronózva, bekészülve jelensz meg, mivel erre kell némi idő, így a kaput 9.45kor bezárjuk és csak a játék indítását követően lehet majd a későknek bejönni. Időben érkezz!

 

A játékon csak 16 éven felüliek vehetnek részt. 16-18 év közöttiek csak szülői hozzájárulást igazoló nyilatkozattal.

 

Tárazás saját bb-ből, HQ-n vagy az öltözőben

Találat megadás: Narancssárga találatjelző kötelező!!! Akin nincsen, az élőnek számít, így lőhető. Megkérnénk mindenkit, hogy ne is mászkáljon anélkül. Vagy ha mégis, akkor megeshet, hogy találatot kap. Helyszínen kaphatsz 1.000.- kaució ellenében, ha akarod meg is tarthatod játék után.

Késelés szigorúan gumikéssel, szemből legalább 3 helyen meg kell érinteni az ellenfél testét, hátba támadás esetén egy X-et rajzolsz a hátára. A megkéselt elfogadóan bólint/int nem kiabál, hogy "megvolt" és ezzel fedi fel a másik játékost. Találatot kapott játékos késeléssel kivégezhető.

Dobatás sportszerűen, de oda bízzuk, hogyan oldod meg. Senki ne lepődjön meg, ha visszalőnek.

Gránát használat: Mindenféle durranó gránát, thunder B, gumitalpas gránát, BB-szóró gránátok használhatóak. A gránát elsülésének pillanatában 10x10m-es vagy attól kisebb szobában, szabad térben valamint 10x10m-nél nagyobb szobában 5m-es hatósugáron belül lévő személy halott és nem medikelhető, azonnal mehet a visszaállóra. A hatókörön belül fedezék mögé ugró ember is halottnak minősül, mert a lökéshullám úgyis kinyírna. Ha nem egyértelmű, akkor inkább add meg sportszerűen....

BB szóró gránátnál, az 5m-en túli BB találat normál találatnak minősül! 40-es BB-szóró gránát sörétes puskaként funkcionál.

A gránátot dobni, emeletről ejteni tilos és balesetveszélyes. Csak gurítani vagy alacsonyan ejteni (pl. egy ablakon beejted) lehet, illetve pl. félemeletre fel dobni, ha tisztán látod a helyet ahova érkezik.

Házi gránát szabály: füstgránát használható épületben. Mivel zárt tér nincs sehol, minden ablak hiányzik, huzat van, kiviszi a füstöt.

Rádió kiosztás:

Szervező: 8-as
Piros oldal: 2-3-as csatorna
Kék oldal: 5-6-os csatorna

 

A pontos részvételi összeggel a kezedben érkezz, ami 1500Ft. Könnyítsd meg légy szíves a dolgunkat. Nem tudunk váltani. Amíg nem fizettél nem léphetsz be a pályára.

Bankkártyával, Szép-kártyával is fizethetsz

 

Mindenkit várunk szeretettel!

Résztvevők

Kék oldal
Létszám: 22 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
attis
BabaYaga Final Solution Pap Orsolya
BakosB Final Solution Bakos Balázs
Baranyai Delta Baranyai Péter
BaziJoe R.C.A.T. Nagy Csaba
Csabbesz Final Solution Laboncz Csaba Zoltán
Dante1021 Airsoft Betyárz
Fenrir B.T. Norbert Kállai
Havaski Kákóczki Kornél
klkjoin Jánosi Máté
Kompi Kompanek István
Lavidaloka A REND Maczó János
Lensz Kergekacsák Veres László
Molnarcse Final Solution Molnár Csaba
Patrik
Persistent A REND Biró Péter Gábor
Phoenix86 M.K. Warriors Bende Szilvia
Roland Steigerwald Roland
Solenya Final Solution Imre Zoltán
Steven Airsoft Betyárz Palicz István
Vaktyuk Nagy Sándor
yombor B.T. Hegedűs Zsombor
 
Kék uralkodó
Létszám: 1 / 1 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
steewy Rétfalvi István
 
Piros oldal
Létszám: 21 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
ArmaGedeon T.A.T. Tolvaj János
DIO EДSTERИ БLOCK Lipcsei Dániel
Fagyi T.A.T. Fagyal Zoltan
Geri U.K.A.T. Kürti Gergely
Johny B.A.T. Mulik János
Jose U.K.A.T. Eszenyi József
Kodiak Quiet Killers
Komam STRIKEFORCE Marozsán Lóránt
lacikerti Kerti László
Nimi Fazekas Nimród
Nobody EДSTERИ БLOCK Kozma Péter
Pocokezredes U.K.A.T.
Renamed W.A.T Nagy Bence
Robotzsaru U.K.A.T. Figula Csaba
Sanyesz U.K.A.T. Varga Sándor
Schaff Ragadozók Schaff Attila
Skizoo Muri Konrád
Slade Pásztor Máté
Toth21
Wolfi STRIKEFORCE Rácz Gergő
Zsaksamuel
 
Piros uralkodó
Létszám: 1 / 1 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Patrik020 T.A.T.
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2022 powered by TRONIX webdesign