Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

30.000 Ft
Derecske

Legaktívabb játékosok tavaly


Heimdall
50 játék

tadam
46 játék

BaziJoe
42 játék
4.
TG 41 játék
5.
Probix 38 játék
6.
Vaktyuk 37 játék
7.
Safi 37 játék
8.
Parti 32 játék
9.
mocsar 31 játék
10.
Daev 30 játék

Pálya ajánló

Debrecen

Csapat ajánló

Budapest


Train the brain and pull the trigger

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Szervező csapat:
Spectre Airsoft Sportegyesület

Főszervező:
Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2024.06.08. 08:00
Kezdés: 2024.06.08. 10:00
Befejezés: 2024.06.08. 15:00

Várható időjárás

enyhe eső
26 ℃

Részvételi díj

4.000 HUF

Helyszín

Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövőCím:
Miskolc

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

FONTOS! SZABÁLYVÁLTOZÁS TÖRTÉNT! Kérjük olvassátok át figyelmesen a kiírást.

TRAIN THE BRAIN AND PULL THE TRIGGER - GYAKORLÓ JÁTÉK

Gyakorlás vagy szórakozás? Bármelyiket keresitek nálunk megtaláljátok. Mégis mire számíthattok? Körökre osztott játékvezetés, egyszerű feladatok, nincs dresszkód és nincs tárkorlátozás. Gyere egyedül vagy csapattal, és játssz végig egy pörgős napot nálunk!

Feladatok tekintetében arra törekszünk, hogy élvezetes és "akciódús" köröket tudjunk biztosítani. Játékmódok amikre számíthattok a nap folyamán: 

 • King of the Hill (~30 perc/kör): klasszikus támadó-védő felállás, a területen megtalálható egy pont, itt található meg a védők zászlaja ezt kell a támadó oldalnak elfoglalnia. Foglaláshoz csak át kell húzni teljesen a zászlót. Maximum 30 percig vagy addig tart amíg el nem foglalják a pontot. Védők a pont mellől indulnak. Körök között térfélcsere.

 • Domination (45 perc/kör): a játéktéren megtalálható két pont, ezeknek az elfoglalása és megtartása a cél! Foglaláshoz áthúzzuk a zászlót majd átbillenthető a sakkóra a megfelelő állásba. A sakk órák keresztbe számolnak.

 • Moshpit (~3 perc/kör): ha már kevesen maradunk a végére, akkor gyors pörgős körök szűkített területen. Egy élet, egy lehetőség egy körben, ha kilőttek kiállsz. Egy csapat akkor nyer ha sikerült kilőnie a másik oldal játékosait, nincs gyógytás, csak egyes lövés engedélyezett.

A játékra hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, hiszen a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés.

KEZDŐ TRÉNING

Mire számítsatok egy kezdő tréningen? a kiírásban megtalálható illetve az eligazításon elhangzó szabályoknak kiegészítéseire illetve hasznos gyakorlati bemutatókra számítsatok. Célunk, hogy ténylegesen élvezettessé tegyük az első airsoft rendezvényeteket. Az érintette témák között lesz például: felszerelés igazítás, fegyverkezelés, célzott lövés, lövetés, mi a találat, összelövés és baráti tűz, találat érzékelése, megadása illetve a sérült mozgása és gyógyítás.

Kiknek szól? ha ez az első airsoft rendezvényed akkor kötelező, egyéb esetekben opcionális.

Hogy tudsz jelentkezni? a kiírás alatti komment szekciót használd, vagy privát üzenet formájában jelezd felénk a részvételi szándékodat. Amennyiben nem kapunk igényt a rendezvény előtti estéig! úgy nem fogunk készülni tréningekkel, így nyomatékosan megkérünk Titeket ha első játék, vagy ha fejlődni szeretnél azt jelezd felénk és ennek megfelelően készülni fogunk.

Mikor kezdődik? kérjük legkésőbb 9:00-ra legyél kész, tudd le addig a reggeli folyamatokat, készítsd össze a felszerelésed, tárazz be, stb... Gyülekező a pihenőnél, ott várjuk majd a résztvevőket.

JÁTÉKTÉR

A játék térrel kapcsolatos egyéb információkat, például: pálya megközelítése, korlátozások, hálózati elérhetőség, adottságait a helyszínnél találjátok.

Visszaálló pontokat és a egyéb lokációk nem lesznek jelölve a térképeken, erről majd a helyszínen kaptok tájékoztatást mivel ezeket a létszámokhoz igyekszünk igazítani játékról játékra. Kis térképet (20x20 cm) tudtok kérni a regisztrációnál díjmentesen, amíg a készlet tart.

MENETREND

Regisztráció: A rendezvényre kötelező az előzetes regisztráció a www.dogtag.hu oldalán, ha nem rendelkezel előzetes regisztrációval úgy plusz 1.000 Ft kezelési díjat kell a belépőn túl kifizetni! Amennyiben május 8, szerdáig nincs meg minimum 20 fő a rendezvény elmarad.

Nem megjelent játékos: Ha bármilyen okból úgy alakul, hogy a rendezvényen nem tudsz megjelenni és nem kerül lemondásra a regisztrációd az adott rendezvény kapunyitásáig úgy fenntartjuk a jogot, hogy legközelebb elutasítjuk a regisztrációt.

Parkolás: A játéktéren kívül, a bevezető úton lehet parkolni illetve az út melleti épületnél található az elig/kronó/reg.

Kapunyitás ~8:00: Érkezés után, a lehető legrövidebb időn belül készítsük össze a szükséges felszerelést, az általunk játékba vinni kívánt összes replikával (tartalék replikákat is) és kezdjük el a reggeli folyamatokat:

 • Első lépés az eligazítás, kis csoportokban történik, rövid tájékoztatás a szabályokról illetve a fontosabb változásokról. Ha elkezdődött egy eligazítás, kérjük türelmesen várd meg a következő kezdetét. Folyamatban lévő eligazításra becsatlakozni nem lehet. Figyelj az eligazításon. Attól, hogy elolvastad az előre kiírt kerettörténetet, szabályokat, még lehet, hogy a szervező kibővíti, módosít rajta. Tiszteld meg azzal a szervezőt és játékostársaidat, hogy beszélgetéssel, távolmaradással nem zavarod az eligazítást.

 • Második lépés a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, személyi igazolvány/vezetői engedély/útlevél szükséges. Itt találhatjátok meg az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek), illetve a GDPR (Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzat) dokumentumokat. Kitöltött és aláírt dokumentummal kell majd tovább menni a kronózáshoz.

 • Harmadik lépés a replikák bemérése, vagyis a kronó. Joule mérést alkalmazunk. Minden replika mérésköteles amit használni fogtok a rendezvény ideje alatt. Működőképes állapotban, a replikához tartozó egy darab tárral és a hozzá használt súlyú BB-vel megtöltve.

 • Negyedik lépés a helyszíni regisztráció, itt le kell adni a kitöltött és a kronómester által lepecsételt felelősségvállalási nyilatkozatot majd rendezni a belépőt.

Ezután beléphetünk a területre, lesz időtök a teljes felszerelkezésre ha időben érkeztek. Ezzel nagymértékben hozzájárulunk a játék pontos időben történő kezdéséhez.

Fenntartjuk a jogot ha valaki nem tartja be a folyamatainkat, nem tud kulturáltan viselkedni azt figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!

Tréning kezdete ~ 9:00: Amennyiben kaptunk rá előzetesen igényt.

Gyülekező ~ 10:00: Oldalak elosztása, utána játékindítás.

Játék vége ~ 15:00, vagy amíg bírjuk!

SZABÁLYRENDSZER: ASZ2024

Az alábbi linken elérhetitek a Spectre Airsoft Sportegyesület által szervezett rendezvényekre szabott szabályrendszert.  FONTOS: az eredeti szabályzathoz képest a linken keresztül elérhető verzióban vannak eltérések, kiegészítések, mint péládul.: sérült mozgása, 5-10 BB sorozatlövés, rendezvényekre és területre vonatkozó specifikus szabályok. Ezt vegyétek figyelembe, rendezvényeinken ez a verzió az elfogadott! Részlet a szabályzatból: Rendezvényeink felépítése, kiegészítő szabályok 1. pont:

 • BB limit és tármegkötés: Nincs általános tármegkötés és BB limit, bármilyen tárak és bármennyi BB tárazható. Újratárazni a visszaálló pontokon lehetséges saját BB-ből.

 • Kivérzési idő: Nincs, ha úgy látod, hogy nem tudnak meggyógyítani vagy már nincs rá lehetőség, akkor azonnal a játék megzavarása nélkül elindulsz a visszaálló pontra.

 • Gyógyítás: Nincs dedikált Medic / Felcser / Szanitéc, mindenki gyógyíthat mindenkit. Gyógyítás menete: a sebesült játékost folyamatosan fogni kell, ha a gyógyító visszalő az minden esetben megszakítja a gyógyítást. Ha megszakad a gyógyítás akkor utána újra kell kezdeni az ellátási idő leszámolását.. Gyógyulási idő: 30 másodperc. Gyógyítások száma: visszaállásonként egy alkalommal, második találat esetén már csak a visszaálló ponton térhet vissza a játékba. Élő játékos bármennyiszer gyógyíthat sebesült játékost, erre nincs limit.

 • Dresszkód: Piros-sárga karszalaggal történik illetve játék közben köteles vagy beazonosítani magadat, hogy melyik oldalhoz tartozol. Karszalagnak legalább 4 cm szélesnek kell lennie. Mindkét karon szükséges hordani karszalagot illetve ghillie/álcaruha esetén engedélyezett a lábszáron hordani. Piros-sárga ragasztószalag a visszaálló pontokon lesz kirakva azoknak a játékosoknak akik nem rendelkeznek vele.

 • Baráti tűz: Gyakorló játékainkon ha egyértelműen be lehet azonosítani, hogy csapattárstól kaptál lövést akkor a lövést leadót kell gyógyítani vagy megy a visszaálló pontra.

 • Visszaálló pont: Saját visszaálló pontról adhatsz le lövéseket kifelé. Ha a saját visszálló ponton lőnek ki, egy pozíció váltást végre kell hajtani visszaállás előtt. Ellenfél visszaálló pontjára bemenni illetve megtámadni tilos!

BÉRLÉS, SHOP

Replika és teljes felszerelés bérlés: Biztosítunk védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát (típusa: JG 608 széria, G36c, képek a replikákról) tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és a játékmenethez szükséges kellékeket.

 • Ár: 5.000 Ft / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő. Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500 Ft, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.

 • Hozz magaddal: Kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.

 • Foglalás menete: A regisztráció folyamán a “Replika bélés” oldalt választva tudod felénk jelezni a bérlési szándékodat. Egy személy egy bérlést foglalhat mivel minden résztvevő köteles regisztrálni a rendezvényre. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.

 • Lemondás: Amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek, elég a regisztrációt visszamondani.

 • Első játék esetén: Jelezd számunkra, hogy ez lesz az első airsoft rendezvényed illetve KÖTELES vagy résztvenni a kezdő tréningünkön. Részletek a KEZDŐ TRÉNING szekcióban.

Csak felszerelés bérlésre is (mellény, arcvédő, szemüveg) van lehetőség, kérjük előzetesen vedd fel a kapcsolatot mire van szükséged és az alapján adunk árat. Akkumlátor bérlésre nincs lehetőség!

Shop: A regisztráció folyamán az alábbi termékek érhetőek el, korlátozott mennyiségben (készletekről előzetesen érdemes tájékozódni), napközben már nincs kapacitásunk kiszolgálni az igényeket így kérjük e-szerint készüljetek:

 • BLS Bio BB termékek: 0,25g - 6500 Ft/kg | 0,28g - 7500 Ft/kg | 0.30g - 8000 Ft/kg | 0.32g - 8000 Ft/kg

 • InfinityNade termékek: Gumitalp 3-4-5 mm - 1000 Ft/10db | CO patron - 1500 Ft/10 db | Műanyag héj - 9000 Ft/db | Alumínium héj - 14000 Ft/db | Indító - 11000 Ft/db

 • Gumis karszalag, választható színek: piros, sárga, kék - 1000 Ft/db

 • Narancssárga láthatósági mellény/találatjelző - 2000 Ft/db

ELÉRHETŐSÉGEINK, PARTNEREINK

Megtalálhatjátok egyesületünket FacebookonInstagrammonYoutubeon illetve az alábbi e-mailes elérhetőségen is felvehetitek velünk a kapcsolatot: spectre.miskolc@gmail.com

DZ Burgers, kézműves burgereikkel egyedi és izgalmas ízélményt biztosítanak rendezvényeken. A DZ Burgerst megtaláljátok Facebookon és Instagrammon.

Daev Paint, egyedi replikafestések esetén Ő az emberetek. A Daev Paint megtalálható Facebookon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: pek.david.7@gmail.com

Kewok Tech Airsoft, Airsoft tech blog, Fancy upgrades, Custom guns, Tactical gears, elektromos replikák javítása. A Kewok Tech Airsoft elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: kewoktech@gmail.com

Breuer's Workshop, No waste, just postapoc stuff...& more! Üdvözöl a Breuer's Workshop! Hagyományőrzés (1980-1990-es évektől napjainkig, a Balkán vonal erős!); Replikák realisztikusabbá tétele; Replikák felületkezelése (barnítás, maratás, s egyéb speciális eljárások); Posztapok replikák, felszerelések s egyéb eszközök gyártása; GBB/GBBR replikák javítása; Alkatrész beszerzés (Közvetlen kontakt a következőkkel: Gunfire,Slong,E&L); Heavy modding: Hegesztés (Védőgázas MIG, acél vagy vas anyagok). A Breuer's Workshop elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: counteroly@gmail.com

InfinityNade, a kirobbanó sikerekről ők gondoskodnak, a gránátjaikról dióhéjban: az általuk gyártott airsoft gránát héjjal azonnali előnyhöz juthatsz bármilyen Airsoft játékon, legyen az erdős területtől kezdve elhagyatott laktanyákon át CQB arénákig bármi, ez a gránát minden alkalomra jó választás. Az InfinityNadet elérhetitek az alábbi oldalon keresztül: www.infinitynade.com

Résztvevők

Regisztráltak
Létszám: 42 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Aaron007 SPECTRE Bialkó Áron
Ak0s VAT
Apex R.A.T Dávid Békési
Betyar00 Szatmár Force Varga Krisztián
Cienfuegos R.C.A.T.
Daev Eagle Flank Pék Dávid
Deetpool92
Demain Rácz Gábor
DodoSPCT SPECTRE
Dudu SPECTRE Dudás István
FODI VAT Fodor Dávid
Franky Szatmár Force Kocsis Péter
Gabeen Mordor Company
Gabi997 Szatmár Force Kovács Gábor
Gabor93K
gBUTCHER R.C.A.T. Mészáros Gábor
GeRy1994
Groza Puskás Tibor
Gyulesz82 R.A.T
Honved
Jamby Mordor Company Jámbor Péter
Jeff SPECTRE Orosz Péter
Kassai Kassai Tamás
Levike SPECTRE Kovács Levente-Kálmán
LeviT Káoszbrigád Tarr Levente
Lulydzsi Pintér Norbert
Manitou Eagle Flank Török Dániel
Marci05 M.K. Warriors Himer Marcell
Milwoki VAT Demkó Balázs
NeedAmedic34
Nemeth
Ozin SPECTRE Szanyi Máté
Papo69 Eagle Flank Pék Károly
Petya1 R.A.T Bendik Péter
Skynet27 Mordor Company Palcsó Dávid
Sturm A REND Bóla Bán István
Sztetem Szatmár Force Tar Gábor
TRK Török Máté
vadsz2031 Mordor Company Békési Bence
Vaktyuk A REND Nagy Sándor
vojtyek SPECTRE Tóth Béla
Ytong A REND Nagy Roland
 
Replika bérlés
Létszám: 8 / 11 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
007
cro
Ganjaa Juhász Marci
Imrush777 Kovács Imre
Penge222 Varga Attila
Rudy
Snooker Bartók Gábor
Wallrider Stefán Szabolcs
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign