Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

5.000 Ft
Baktalórántháza

Legutóbbi támogatók... Köszönjük!

1.
Achmed
2.
BadBoy
3.
Persistent
4.
Probix
5.
Jose
6.
karolyII
7.
Tams
8.
LeviT
9.
AdamFromTheF
10.
Tommie


Train the brain and pull the trigger plusz DZ Burgers

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria

Szervező

Szervező csapat:
Spectre Airsoft Sportegyesület

Főszervező:
Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2023.01.14. 08:00
Kezdés: 2023.01.14. 10:00
Befejezés: 2023.01.14. 15:00

Várható időjárás

borús égbolt
5 ℃

Részvételi díj

3.000 HUF

Helyszín

Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövőCím:
Miskolc

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

Train the brain and pull the trigger plusz DZ Burgers - Gyakorló játék és burgazmus

Gyakorlás vagy szórakozás? Bármelyiket keresitek nálunk megtaláljátok. A “Train the brain and pull the trigger” nevet azok a játékaink viselik, ahol körökre osztott játék vezetést alkalmazunk; egyszerű de változatos feladatok; nincs dress code; nincs tárkorlátozás; létszámhoz igazítjuk a pályaméretet; egyszerű gyógyítási rendszer és profi szervezők várnak rátok! Gyere egyedül vagy csapattal, és játssz végig egy pörgős napot nálunk!

Január 12, csütörtökig ha nincs meg minimum 10 fő a rendezvény elmarad. Maximum 60 fő regisztrált vehet részt a rendezvényen.

A játékra hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, hiszen a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés. A rendezvény rossz időben is meg lesz tartva!

Azoknak a játékosoknak akik első alkalommal vesznek részt airsoft rendezvényen, számukra az eligazítás után egy plusz körülbelül 30 perces tréninget tartunk. Az eligazítás alatt elhangzott dolgok gyakorlati bemutatójára számítsatok illetve pár hasznos kiegészítést fogtok kapni. Első játék esetén kötelező, kezdő játékosoknak legalább két alkalommal ajánlott a részvétel kezdő tréningünkön.

Plusz DZBURGERS

Szeretnénk bemutatni nektek a DZ Burgers csapatát: "Sziasztok! Dodó és Zoli vagyunk, a DZ Burgers megálmodói! Főállás mellett vágtunk bele az ismeretlenbe, és valósítottuk meg álmunkat ezzel a hamburgerezővel. Mindketten a gasztronómia szerelmesei vagyunk, és megszállottan keressük a legjobb ízeket, összeállításokat, amivel még tökéletesebbé varázsolhatjuk burgereinket. A kiváló ízek és a jó minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyors kiszolgálásra, és a megfizethető árakra"

Kóstoljátok meg az ízletes DZ Hamburgereket, választható burgerek és árak:

Dozi Burger: buci, 100% Angus marhahúspogácsa, sali, cheddar, ropogósra sült bacon, karamellizált hagyma, pirított fokhagymás majonéz - 2.890Ft
DZ Cheesy: buci, 100% Angus marhahúspogácsa, sali, dupla CHEDDAR, ropogósra sült bacon, friss paradicsom, füstös DZ szósz - 2.890Ft
Mangus Burger: buci, 100% Angus marhahúspogácsa, sali, ropogósra sült bacon, izgalmas Mangós szósz - 2.890Ft
Fitt burger: bármelyik burgerünk kérhető buci nélkül, salátaágyon találva, friss paradicsommal - 2.890Ft

Kedvezményes belépő + szabadon választható Burger vagyis Burger jegy - 5.500 Ft

Csak készpénzes fizetésre van lehetőség a terület adottságai miatt illetve elég a regisztráció folyamán jelezni a kedvezményes jegy vásárlási igényt, de az előzetes Burger jegy regisztrációk alapján tudjuk felmérni az igényeket.

Kapunyitás / regisztráció / kronó / kezdés / vége

Kapunyitás ~8:00, érkezés után az első lépés az eligazítás a keretszabályokkal és játékmenettel kapcsolatban, 10-15 fős csopotokban fog történni folyamatosan.

Helyszíni regisztráció/kronó ~8:00 - 9:30 között.

Kronózás 0,20g BB-vel, amit mi biztosítunk. Fontos változás lesz, hogy 2023 év elején át fogunk állni a joule mérésre.  Regisztráció folyamán van lehetőség megvásárolni az alábbi termékeket (készletekről előzetesen érdemes tájékozódni): BLS Bio BB 0,25g - 6200 Ft/kg; 0,28g - 6800 Ft/kg; 0.30g - 7500 Ft/kg; 0.32g - 7800 Ft/kg, Narancssárga láthatósági mellény - 1500 t/db.

Nulladik kör, avagy a bemelegítő TDM ~ 9:00, akik 9-ig elkészülnek plusz egy kört játszhatnak.

Kezdő tréning ~ 10:00 - 10:30, gyakorlati bemutató és hasznos kiegészítések az eligazításon elhangzottakhoz.

Játék kezdete ~ 10:00, 40 perces körök lesznek, körök között rövid szünetekkel.

DZ Burgers 11:00 - 14:00 óra között szolgálja ki a játékosokat, így készüljetek majd. 

Játék vége ~ 15:00, vagy amíg bírjuk!

Szabályrendszer: MASZ2015, kiegészítések

Oldalak megkülönböztetése piros-sárga karszalaggal történik illetve játék közben köteles vagy beazonosítani magadat, hogy melyik oldalhoz tartozol. Karszalagnak legalább 4 cm szélesnek kell lennie!

Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái. A teljes területen 10 méteren belül csak és kizárólag egyes lövés adható le illetve épületen belül csak és kizárólag egyes lövés engedélyezett, AEP-re is ez érvényes.  Épületből kifelé illetve kintről épületbe akkor használható sorozat ha megvan a 10 méter.

A játékon BB szóró, gumikupakos ThunderB illetve hanggránátok használhatóak. Hanggránátok esetén maximum 100 dB a megengedett! Egyéb pirotechnika, füstgránát, gránát bemutatása a szervezőknek, és velük való engedélyeztetése kötelező. Kézigránátok esetében: kibiztosít majd hangos “gránát” kiáltás, ezután gránátdobás derékmagasság alatt. Amennyiben a gránát dobást nem előzi meg kiáltás vagy a gránát besül a találat érvénytelen. Minden kézigránát nyílt terepen, illetve szobába bedobva 5 méter átmérőjű körben talál, kivéve épített fedezék mögött. 40mm-es gránátvető esetében: hangos “gránátvető” kiáltás, ezután elsütés. Nyílt területen illetve folyosón (pl fésűs/kórház folyosó), nagy helyiségekben (pl hangár) BB találatnak kell lennie. Szobába belőve a becsapódás helyétől számított 5 méter átmérőjű körben talál, kivéve épített fedezék mögött, ez akkor érvényes csak ha a teljes kilőtt BB mennyiség a szobába érkezik. 

Taiwangun által forgalmazott piros találatjelzőt nem fogadjuk el, könnyen összetéveszthető a piros oldal jelzőkkel és szeretnénk elkerülni a felesleges problémákat, csak neon narancssárga találatjelzőt lehet használni. Fontos, hogy gyakorló játékainkon ha egyértelműen be lehet azonosítani, hogy csapattárstól kaptál lövést akkor a lövést leadót kell gyógyítani vagy megy a visszaálló pontra. 

Találat esetén kúszhatsz/mászhatsz, hogy egy biztonságos fedezékben lássanak el. Társad kihúzhat/vonszolhat. A vonszolás, a kúszás és ha a gyógyító visszalő az minden esetben megszakítja a gyógyítást. Ha megszakad a gyógyítás akkor utána újra kell kezdeni az ellátási idő leszámolását. Kötelező kivérzési idő nincs, ha úgy látod, hogy nem tudnak meggyógyítani vagy már nincs rá lehetőség akkor azonnal a játék megzavarása nélkül elindulsz a visszaálló pontra! Sérült játékost nem lehet fedezéknek használni! Illetve ha ellátás alatt vagy esetleg keresztezi a tűzvonalat a sérült játékos és ezalatt további találatokat kap azon ne lepődjön meg. Ebből konfliktus generálni Tilos!

Mindenki gyógyíthat mindenkit, visszaállásonként egy alkalommal, második találat esetén a játékos már csak a visszaálló ponton térhet vissza a játékba.. Ellátási idő 30 másodperc. A sérültet folyamatosan fogni kell a gyógyítás alatt. Élő játékos bármennyiszer gyógyíthat sérült játékost. A gyógyítás akkor teljes ha a sérült fél a találatjelzőjét elrakta, csak ezután folytatható a játék.

Replika bérlés

Ár: 5.000 Ft / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő. Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500 Ft, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.

Biztosítunk: védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és a játékmenethez szükséges kellékeket.

Hozz magaddal: kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.

Foglalás menete: kérjük a rendezvényre történő regisztráció folyamán a "Replika bérlés" opciót válaszd, illetve privát üzenetben vagy komment formájában tüntesd fel a replika típust. Választható replika típusok: AKs-74u, AK105, AK74, G36, MP5, P90. Maximálisan 10 db replikát tudunk bérbe adni. Egy személy bérelhet több replikát is, de a helyszíni regisztrációnál az ő nevére lesznek félre rakva a replikák. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A foglalás után csak abban az esetben fogunk keresni ha probléma merül fel a foglalással kapcsolatban, pl.: foglalt a kért replika stb.... A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.

Lemondás: amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek, elég a regisztrációt visszamondani.

Egyéb felszerelések, tár, mellény, védőszemüveg, arcvédő bérelhető ezeknek darabját 1.000 Ft áron tudjuk nektek biztosítani, kérjük a fentiek szerint jelezzétek felénk.

Kedvcsináló

Elérhetőségeink és partnereink

    .       .   

Partnerünk a DZ Burgers, kézműves burgereikkel egyedi és izgalmas ízélményt biztosítanak rendezvényeken.

        

Szerviz partnerünk a Kewok Tech Airsoft, Airsoft tech blog, Fancy upgrades, Custom guns, Tactical gears. Rendezvényeinken megvásárolható Kewok Tech felvarró (2500 Ft/db) és fegyver zsák (4000 Ft/db). Az ezekből befolyt teljes összeget a Kewok Tech Airsoft kapja.

        

Résztvevők

Burger jegy
Létszám: 31 / 31 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Balajtars Borsod Force
Bojler Tangli Bánhidi Bence Attila
Breuer Ádám Breuer
Charez Csarkó Zsolt
Cienfuegos
clutch Eagle Flank Bihari Tamás
DEVO Müller Dávid
erdotulaj Sebők Ákos
EvilRicky Night Recons Baló Krisztián
F0rtune Bánhidi Balázs
focek Eagle Flank Foczkó Ákos
hablaty89 R.C.A.T.
Hidi Borsod Force Hidasi Bence
Karaba László Karaba
Kgaben Borsod Force
Kimi Black Sheep Karsai Imre
KOSIK SPECTRE Kosik Gergő
Marci98 Eagle Flank Juhász Marci
Mazsi Borsod Force Juhász Martin
Mizsik SPECTRE Mizsik Marcell
Papo69 Eagle Flank Pék Károly
Peti02 Veres Péter
Po Black Sheep Dr. Auner Tamás
PPeti Eagle Flank Pék Péter
Skel Tamás Horváth
Soli Eagle Flank Tóth Zsolt
tidirium Bad Boys Gulyás Dénes
Tommie R.C.A.T. Tisza Tamás
Txmi Borsod Force Ferenczi Tamás
VrgMrk Varga Márk
Zereck R.C.A.T. Ambrus Zoltán
 
Regisztráltak
Létszám: 18 / 19 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Atyka Gál Attila
Eddy
Elvtars Borsod Force Kerek Hunor
FuvesCsipsz
gBUTCHER R.C.A.T. Mészáros Gábor
Georgee Török György
Gergo96 M.K. Warriors Gergő Pásztor
gubesz
kerek Borsod Force Kerek Magor
kistakony01
mate99 vajda máté
Molnarbalint14
Petya1 R.A.T Bendik Péter
Redhun
Rin Borsod Force
Robi007
Vakond1 Ranger Team Tibor Kónya
vakond2 Ranger Team Csuja Gábor
 
Replika bérlés
Létszám: 10 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Atesz21
dm
Gaszi
KlaraKornelia
Koti
Levi Kurucz Levente
Morro Halmi Zoltán
Norwegian Laczkó Zsolt
Pepiboy
ZUZU Lévai Gábriel
 
Szervezők
Létszám: 4 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Agysebesz SPECTRE Balázs Takács
Daev Eagle Flank Pék Dávid
Dudu SPECTRE Dudás István
vojtyek SPECTRE Tóth Béla
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2023 powered by TRONIX webdesign