Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

35.000 Ft
Baktalórántháza

Legutóbbi támogatók... Köszönjük!

1.
karolyII
2.
Tams
3.
LeviT
4.
AdamFromTheF
5.
Tommie
6.
Szpeter
7.
Persistent
8.
Achmed
9.
Schaff
10.
Sovi

Pálya ajánló

Hajdúszoboszló

Csapat ajánló

Hajdúnánás


R.C. Challenge - Crossfire

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Szervező csapat:
Rabbit Choppers Airsoft Team

Főszervező:
Safi

Játék ideje

Kapunyitás: 2022.10.23. 08:00
Kezdés: 2022.10.23. 09:30
Befejezés: 2022.10.23. 16:00

Várható időjárás

szórványos felhőzet
18 ℃

Részvételi díj

3.000 HUF

Helyszín

R.C. ArénaCím:
Miskolc, Kerpely Antal u.

GPS koordináták:
48.09408, 20.71641

Üdv!

Egy egész napos játékra szeretnénk meghívni Téged a Rabbit Choppers Airsoft Team nevében. A helyszín az R.C.A.T. Új pályája az Aréna, ami a Digép ipari parkban található (Régi pályával szemben lévő utca végén). A pálya egy nagy belső térrel rendelkező épület több szinttel, szobával, és lépcsővel, valamint külső épületekkel és erdős területtel.

Hely:

R.C. ARÉNA

DIGÉP Ipari Park /DIGÉP Industrial Park
Miskolc, Kerpely Antal u., 3533
48.093801, 20.720074

Dátum: 2022.10.23.

Szervezők:
Safi: 06 70 276 hetvenegy hetvenhét
Valamint a 8-as pmr csatornán leszünk elérhetőek

Menetrend:

Kapunyitás: 8:00 (érkezz időben vagy jelezd a késésed)

Chrono: 8:30 (1 üres tárral érkezz )

Eligazítás: 9:30 (menetkészen, játékra készen állva)

Kezdés: 09:45 - 10:00

Vége: ~ 16:00

 

Belépő: 09:00-ig 3000HUF, 09:00 után 3500HUF

Hölgyeknek ingyenes!


Kötelező és Javasolt felszerelés:

Kötelező a védőszemüveg használata! Elsősorban az arc vonalához szorosan illeszkedő (szivacs vagy gumiharang) perforált acéllemezes vagy polikarbonát szemüvegek használatát javasoljuk! Nekünk ez a típus vált be: https://www.taiwangun.com/tactical-glasses-goggles/panoramic-ventilated-goggle-clear-olive-pj

Narancssárga találatjelző kendő/sapka megléte minden Játékosnál!

Ajánlott az arc védelem, valamint térd illetve könyökvédők és bakancs/strapabíró túracipő!

Volt ipari területen lett kialakítva a játéktér, ezért mindenki ügyeljen a saját és játékos társai testi épségére!

Lehetőleg mindenkinél legyen PMR rádió, de egységenként legalább egy rádió megléte fontos!

Lámpa vagy tracer használatával történő torkolattűz imitáció a földalatti és sötét területeken kötelező!


Játék leírás:

A játék célja az, hogy több egymással szemben álló csapat egy előre meghatározott (a többi csapatétól eltérő) útvonalon haladjon végig, és az egymást rendszeresen keresztező csapat mozgások során kialakuló konfliktusokat „kezeljék”. A csapatok nem ismerik előre a saját útvonaluk pontos részleteit (az állomások sorrendjét), mindig csak a soron következő állomás pozíciójáról szerezhetnek tudomást az éppen meglátogatott regisztrációs ponton. Az a csapat győz, amelyik a legrövidebb időn belül teljesíti a teljes útvonalat.


A Harcoló felek:

 

A Csapatok

Létszám: a résztvevők 90%-a.

Csapat jelölés: csapatonként különböző színű karszalagok, mindkét felkaron.

Szerveződés: max. 10-15fős (8-12fő lövész + 2-3fő Medik) csapatok.

Célok: Lásd fentebb.

Visszaálló pont(ok):

A csapat harcképtelenné válása esetén a játék elején számukra kisorsolt alap visszaálló ponton (HQ) élednek újra negyed óránként (10:15; 10:30; 10:45; 11:00; stb.). A HQ-k nem számítanak harci területnek, tehát tilos ostroma alá venni vagy a HQ-n tartózkodó csapatnak onnan kifelé támadni! A HQ-n a sárga találatjelző kendő viselése kötelező!

Medikelés:

Minden csapatban lesz két vagy három fő Medik (extra fehér karszalaggal lesz azonosítva mindkét felkaron), kizárólag ők gyógyíthatnak. Ezt a szerepet kizárólag a visszaálló ponton cserélhetik egymás között a csapattagok! A csapattagok bármennyiszer gyógyíthatóak, viszont a Medik egyszer sem, neki az első találat után azonnal a visszaálló pontra kell mennie. A sikeres medikeléshez a sérült játékos csuklóját kell fogni egy percig megszakítás nélkül! A kivérzési idő 5perc (amit nem kötelező kivárni), ennek letelte után a játékos azonnal a visszaálló pontra megy, ahol negyed óránként tudnak újra éledni.

 

Orvlövészek

Létszám: max. 7fő.

Csapat jelölés: nincs.

Szerveződés: max. két fős csapatok.

Célok: Vadászat a regisztrációs pontok felkeresését végző Csapatok tagjaira.

Visszaálló pont(ok):

Külön HQ-val rendelkeznek (Trafóház emelete, C-pont feletti védett ház), amely visszaálló pont is egyben. Itt a visszaállás folyamatos. A HQ-k nem számítanak harci területnek, tehát tilos ostroma alá venni vagy a HQ-n tartózkodó csapatnak onnan kifelé támadni! A HQ-n a sárga találatjelző kendő viselése kötelező!

Medikelés: Nincs medik lehetőség, az első találat után azonnal a visszaálló pontra megy az adott játékos.


Általános szabályok

Tárhasználat/BB limit:

High/mid/low/real-cap tárak használata engedélyezett!

Tárazás csak a visszaálló ponton megengedett!

Pisztolyok, sotik: nincs lekorlátozva a betárazott BB-k száma.

Rohamfegyverek,SMG-k: max. 500BB (összesen/fő) lehet egyszerre betárazva.

Támogató fegyverek: max. egy rakasznyi, vagy más tárrendszerű replikáknál 2500BB lehet betárazva.

Félautomata/DMR: összesen 500BB lehet egyszerre betárazva (max. 80BB/tár), másodfegyver kötelező!

Ismétlő mesterlövész fegyverek: max. 500BB lehet egyszerre betárazva (max. 40BB/tár), másodfegyver kötelező!

Egyszerre egy darab lövedéknél nem lehet több a levegőben félautomata/DMR és ismétlő mesterlövész fegyverek használata közben!

Épületen belül 200fps-alatt mehet a hosszabb (max. 20db. BB) sorozat, illetve 200 és 300fps között engedélyezett a rövid sorozat (max. 5db. BB) is.

Kézigránátok: Kézi erővel ejtve, gurítva (nem dobva!) célba juttatott, BB-szóró vagy hanggal/fénnyel jelző eszközök. A BB-gránát lövedéke maximum 1.1 Joule energiával rendelkezhet! Hang/fényjelző gránátnak jól észlelhető jelzést kell kibocsájtania, aktiváláskor 5x5m-nél kisebb alapterületű szobában mindenkit találat ért, ennél nagyobb szobában vagy nyílt terepen 5m sugarú körön belül sebez minden ott tartózkodót (ez a szabály érvényes a BB szóró gránátokra is, azaz nem csak a kiszórt BB általi találat számít). Az eszközt KIZÁRÓLAG a tulajdonosa érintheti meg, célba juttatáskor a földön, biztonságos körülmények között kell működésbe lépnie. Gránát találat esetén nincs medikelés, azonnal a visszaálló pontra megy újraéledni a játékos. Visszaállásonként 1db. gránát /fő használható!

Pajzs használat: A Pajzsok maximális mérete 1,5m x 1m. Pajzs mellé kizárólag pisztolyt lehet viselni melynek esetleges sorozatlövés funkcióját (<200fps) tilos használni! Fontos: kizárólag célzott lövést lehet leadni a pajzs mögül a pisztolyt kitartva és a célzáshoz minimálisan kihajolva! Dobtár használata tilos a pisztolynál pajzs használat mellett, a max. tárkapacitás 100db. BB!

Pirotechnikai BB-szóró, látászavart okozó gránátok SZIGORÚAN TILTOTTAK! A használat egyéb szabályait (engedélyezett típusok, hányszor vethetők be, stb.) a Játékszervező határozza meg.

Találatjelzés

Fegyver találat esetén hangos „FEGYVERTALÁLAT!” kiáltással jelzik a találat tényét, majd amennyiben rendelkeznek másodfegyverrel (gumikés/balta/stb. ilyenkor nem számít), azzal folytatják a küzdelmet (ennél is él a fegyver találat lehetősége), viszont ha nincs másodfegyver, akkor normál találatként kell kezelni a helyzetet.

Normál találat esetén hangos „MEGVOLT!” vagy „HIT-HIT!” kiáltással jelzik a találatot, majd narancsszínű találatjelző kendőt/sapkát tesznek a fejükre. Ezután 5 percük van a „kivérzésig”, azaz ennyi idejük van arra, hogy a saját csapatuk Medic-je gyógyítsa őket. Csak és kizárólag a Medic gyógyíthat, Ő maga viszont nem gyógyítható, neki az első találat is az alap visszaálló pontra való azonnali visszatéréshez vezet. Ha a kivérzési idő lejárt, akkor az adott Játékos hangos „HALOTT VISSZATÉR A VISSZAÁLLÓRA!” kiáltással jelzi, hogy ő már nem medikelhető és elindul az alap visszaálló pontra. A gyógyítás előtt (szükség esetén) a Medik vagy egy másik csapat tag kihúzza a sérültet a tűzvonalból és utána végezheti el a gyógyítást. Amennyiben a Mediket támadás éri a gyógyítási idő lejárta előtt és úgy dönt, hogy viszonozza a tüzet, akkor a fenyegetés (sikeres) elhárítása után újra kell kezdeni a gyógyítási folyamatot.

A baráti tűz is találatnak számít, viszont ilyenkor a lövést leadó játkosnak kell bemondani a találatot és a találatjelző kendőt feltéve a visszaálló pontra menni/mediket kérni a játékmódtól függően!

Késelésnél egy „X”-et rajzolsz az ellenfél testére a gumikéssel/baltával/stb. A megkéselt játékos hangos jelzés nélkül felveszi a találatjelző narancssárga kendőt/sapkát és anélkül, hogy a csapatának különjelezné, azonnal a visszaálló pontra indul. A találatot kapott és kivérzési idejüket töltő játékosok késelés esetén azonnal a visszaállóra vonulnak, ők már nem gyógyíthatóak abban a körben.


Különleges szabályok:

A pályán a MASZ 2015 van érvényben, amelyet az R.C.A.T. saját szabályzata egészít ki. A játékon, mint a játék Szervezői, fenntartjuk a jogot arra, hogy nem megfelelő/etikátlan viselkedés esetén bármelyik résztvevőt kizárhassuk a további játékból! A Játékon mindenki a saját akaratából és felelősségére vegyen részt, a személyes felszerelésben esett kárért a Szervezőket semmilyen felelősség nem terheli!

Öltöző területén nincs lövöldözés illetve a Replika nem lehet betárazva!

Létrán mászó emberre lőni tilos, csak dobatni lehet!

Halott nem beszél! Ez alól csak abban az esetben térhetnek el, ha a csapattársai keresik rádión, ekkor is csak a annyit erősíthet meg, hogy kiesett a játékból!

A zöld hálóval letakart ablakokon/korlátokon átlövés nincs!

A3-asnál kisebb méretű nyíláson közelről nincs átlövés!

A korlátok, ablakok síkján túlra nem lóghat a replikák csöve, ablakokon/korlátokon ki/áthajolni tilos!

Az épületből kifelé illetve épületre lövésnél kizárólag egyes lövés engedélyezett!

Szinteken van átlövés.

Épületből ki és befelé csak ajtónyílásokon és ablakokon lehet lőni. Zöld Hálón átlőni tilos!

Piros-fehér jelölő szalagon áthaladni tilos, csak átlőni szabad!

Masz 2015 + Szülői engedély formanyomtatvány: (http://www.softair.hu/airsoft/szabalyzat.html)

Résztvevők

Alfa
Létszám: 8 / 12 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Chewie Night Recons Várady Máté
Devyen Night Recons Kelemen Dévald
EvilRicky Night Recons Baló Krisztián
Karaba László Karaba
kgabHun Night Recons Kiss Gábor
Olhmrc Marci Oláh
Zalanovics Night Recons Klobusovszki Zalán
Zuzo R.C.A.T. Kiss Zoltán
 
Bravo
Létszám: 9 / 12 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
GMorc H.M.T.G Gavallér Márk Tamás
Guccsi R.C.A.T. Hidvégi József
hablaty89 R.C.A.T.
Kimi Black Sheep Karsai Imre
Po Black Sheep Dr. Auner Tamás
Stewe
Wersten H.M.T.G Vértes Zsombor
Zed R.C.A.T.
Zereck R.C.A.T. Ambrus Zoltán
 
Charlie
Létszám: 12 / 12 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Cranes A REND Györki Zsolt Sándor
Dew0n A REND Tanyi Ádám
Donor A REND Brezina Gábor
halalgyar A REND Tóth Ákos
Heimdall A REND Virág Tibor
John A REND Lakatos Krisztián
Persistent A REND Biró Péter Gábor
Stinger A REND Nagy Attila
Sturm A REND Bóla Bán István
T0xic A REND Tóth Gergely
Tannto A REND Szabó László
Vaktyuk A REND Nagy Sándor
 
Delta
Létszám: 10 / 12 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Cseszi A REND Cseszlai Balázs
EretnekKutya78 Káoszbrigád Lengyel Tibor
Garai Garai Gábor
Haxxor A REND Balazs Kis
Lavidaloka NoN Expendables Maczó János
LeviT Káoszbrigád Tarr Levente
MichaelCC Szarka Miklós
Palacsinta
Probix T.A.T. Papp Róbert
Szasza81 Káoszbrigád Lengyel Szabolcs
 
Echo
Létszám: 10 / 12 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Almasi Almási Attila
ArmaGedeon T.A.T. Tolvaj János
Banna Bodó Anna
DrTothOtto T.A.T. Tóth Ottó
Janii T.A.T. Nagy János Péter
mocsar A REND László Zoltán
Parti T.A.T. Parti Csaba
Patrik020 T.A.T.
PeCsaba Ragadozók Pétervári Csaba
tadam Tolnai Ádám
 
Orvlövész
Létszám: 6 / 6 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Atlasz16 R.C.A.T. Szászfai Bence
BaziJoe R.C.A.T. Nagy Csaba
dani05 Pálinkás Dániel
Gimli R.C.A.T. Munkácsi János
MexicoKid Varga Attila Bendegúz
Tommie R.C.A.T. Tisza Tamás
 
Szervező
Létszám: 1 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Safi R.C.A.T. Sáfrány Gábor
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2023 powered by TRONIX webdesign