Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

50.000 Ft
Kunhegyes

Legaktívabb játékosok


BaziJoe
65 játék

Safi
61 játék

Persistent
55 játék
4.
Csiga 51 játék
5.
Blacky 49 játék
6.
gBUTCHER 48 játék
7.
Gimli 45 játék
8.
Vaktyuk 42 játék
9.
WadloW 40 játék
10.
DrTothOtto 39 játék

Pálya ajánló

Mezőkeresztes

Csapat ajánló

Tiszakécske/Kecskemét


Mikulás pisztoly/shoti party

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Főszervező:
DrTothOtto

Játék ideje

Kapunyitás: 2021.12.05. 09:00
Kezdés: 2021.12.05. 10:00
Befejezés: 2021.12.05. 15:00

Várható időjárás

borús égbolt
2 ℃

Részvételi díj

1.500 HUF

Helyszín

Az objektumCím:
Debrecen, Lőtér u. 8

GPS koordináták:
47.56144, 21.65302

Idén kicsit változatosabbá tesszük a Mikulásos játékot. Csak pisztolyok és shotik játszhatnak. 

 

Fő feladat a két mikulás puzzle kirakása. Ezt a Mikulástól szerezhetitek meg, illetve a pályán elrejtett csomagokban találhatóak darabjai. A puzzle darabok összeszedésén kívül újdonság a tűz párok együtt mozgása és a klasszikus 2v2 cqb-s visszaállás is. 

 

Piros-fekete oldal, egyenlően elosztva. A szokásos két kiindulópont. Mindenkinek lesz egy fix párja, akivel meg kell próbálnia együtt mozognia. Medikelni csak egymást lehet, úgyhogy nagyon ne távolodjatok el egymástól! Kivérzési idő nincs, ha találatot kapsz, várod a társad, hogy egy perces kézrátétellel élesszen. Ezt korlátlanszor megtehetitek. Ha egy pár mindkét tagja egyszerre találatot kap, akkor irány a gulág. Ez az egyes épület gumiarénájában lesz, ahol is két pár játszik gyors cqb meccset egymás ellen, aztán a győztes mehet a visszaállóra, onnan indulhat játékba. 

Mikulás egyedül kódorog a pályán. Galád az öreg, mindenféle fegyverrel harcol mindenki ellen. Találat esetés 30 mp-ig megáll, ez idő alatt lehet tőle rabolni puzzle darabot. Amint egy darabot elvesznek tőle, elsétál a helyszínről és egy általa választott ponton éled újra.

 

Aktivitástól függően 2x2 órás kör, délben egy kis pihenővel. Teát főzünk, hűs időre készüljetek! 

 

Játékon való viselkedés:

A játékon, mint a játék szervezői, fenntartjuk a jogot arra, hogy nem megfelelő, etikátlan viselkedés esetén bármelyik résztvevőt hazaküldhessünk, mely esetben nem áll módunkban a részvételi díjat visszaadni, valamint későbbi játékokból az adott egyént kizárhatjuk. Találatot korrektül meg kell adni. Akire panasz lesz, egyszer figyelmeztetjük, másodjára megkérjük, hogy távozzon.

Tudatmódosító szerek használata tilos.

Új szabály Apafán: Kivétel nélkül minden hangos nézeteltérés, vita, véleménynyilvánítás azonnali és vitathatatlan pihenőt eredményez. A pálya első részén, a szervezői szobánál a felek együttesen megjelennek, szervezővel egyeztetik a kialakult helyzetet és aztán jóváhagyásig kellemesen eltöltenek némi időt.

Biztonsági szabályok:

A játék során csak a pincék, földszint és 1. emeletek játszanak. Épületek tetejére felmászni, több szintes épületek emeleteinek erkélyeire kimenni tilos, mert nincs korlát. Kordon szalaggal elválasztott területekre bemenni tilos. A területen találhatóak aknák, gödrök, amiket egyértelműen megjelöltünk szalaggal, esetleg raklapot, gumi oszlopot helyeztünk rá, ami fedezékként szolgálhat, azonban elmozdítani, szétszedni, piszkálni tilos. Épületek belsejében lévő lépcsőkön, lépcsőfordulókon fokozott óvatossággal közlekedni, mert korlát sok helyen nincs, vagy ha van is gyenge.

Előre telepített létrán emeletre mászni lehet, amibe bemászol SAFE-ZONE, ami annyit tesz, hogy nem a játék része, onnan lőni és oda lőni tilos. Mihelyt kiléptél abból a zónából oda vissza nem léphetsz.  

Kiegészítő szabály: Ablakokon csak úgy lehet kilőni, hogy a fegyver csöve nem ér kintebb az ablak síkjától. Pincéből ablakon kifele és befele lőni tilos. Emeletről lőni és emeletre lőni lehet.

A Játékon mindenki a saját felelősségén vesz részt, a szervezőket semmilyen felelősség nem terheli!

Játék keretszabályok:

A játékon MASZ2015(+kiegészítés) érvényes!

Minden fegyvernem esetén torkolat tűz imitáció, tracer vagy fegyver lámpa villogtatás kötelező a pincében és onnan felfele

FPS határok:

Pisztoly, Shotgun max. 400FPS

Aeg, Gbbr, DMR, Sniper, Támogató fegyver (kivéve a szervezőké) nem játszhat.

Ha akár csak 1-el is meghaladja a fegyvered az FPS határt, akkor az a fegyver nem játszhat. Úgyhogy legyél szíves megfelelően felkészített fegyverrel jönni. A magasnak mért fegyvereket a szervezői szobában megőrizzük neked a játék végéig

Fegyvert a parkolóban és az utcán nem veszed elő, csak miután bejöttél a kapun. A kapun való belépéstől védőszemüveg viselése kötelező, mindaddig, amíg nem távozol végleg a játékról. Kapun kilépve veheted csak le.

Ha a kapun beléptél egyből mész regisztrálni és utána be a pályára/öltözőkbe, ami a 6-os épület 2. emeletén található. Senkit nem akarunk hajkurászni, hogy beregisztrált-e már.  

 

Kapunyitás: 9.00, kapuzárás: 15.15

Eligazítás: 9:45

Játékkezdés: 10:00

Eligazításra már bekronózva, bekészülve jelensz meg, mivel erre kell némi idő, így a kaput 9.15kor bezárjuk és csak a játék indítását követően lehet majd a későknek bejönni. Időben érkezz!

 

A játékon csak 16 éven felüliek vehetnek részt. 16-18 év közöttiek csak szülői hozzájárulást igazoló nyilatkozattal.

 

Tárazás saját bb-ből, HQ-n vagy az öltözőben

Találat megadás: Narancssárga találatjelző kötelező!!! Akin nincsen, az élőnek számít, így lőhető. Megkérnénk mindenkit, hogy ne is mászkáljon anélkül. Vagy ha mégis, akkor megeshet, hogy találatot kap. Helyszínen kaphatsz 1.000.- kaució ellenében, ha akarod meg is tarthatod játék után.

 Késelés szigorúan gumikéssel, szemből legalább 3 helyen meg kell érinteni az ellenfél testét, hátba támadás esetén egy X-et rajzolsz a hátára. A megkéselt elfogadóan bólint/int nem kiabál, hogy "megvolt" és ezzel fedi fel a másik játékost. Találatot kapott játékos késeléssel kivégezhető.

Dobatás sportszerűen, de oda bízzuk, hogyan oldod meg. Senki ne lepődjön meg, ha visszalőnek.

Medikelés: Mindenkinek végtelen élete van. Találat esetén medikelhető tűzpár általi 60 másodperc kézrátartással. Csak a tűzpár medikelheti a társát! Kivérzési idő nincsen! Ha egy tűzpár mindkét tagja egy időben halott, akkor gumiarénában rendezett gulágba mennek 2v2 párbajra, Amely pár ott győztes, az vissza a HQ-ra, ahonnan azonnal játékba léphet. Visszaállás csakis párban, játékkezdet után a párok nem cserélgethetők! 

Gránát használat: Mindenféle durranó gránát, thunder B, gumitalpas gránát, BB-szóró gránátok használhatóak. A gránát elsülésének pillanatában 10x10m-es vagy attól kisebb szobában, szabad térben valamint 10x10m-nél nagyobb szobában 5m-es hatósugáron belül lévő személy halott és nem medikelhető, azonnal mehet a gulágba, ahol megvárja a társát és innen a szokásos rend. A hatókörön belül fedezék mögé ugró ember is halottnak minősül, mert a lökéshullám úgyis kinyírna. Ha nem egyértelmű, akkor inkább add meg sportszerűen....

BB szóró gránátnál, az 5m-en túli BB találat is találatnak minősül! 40-es BB-szóró gránát sörétes puskaként funkcionál.

A gránátot dobni, emeletről ejteni tilos és balesetveszélyes. Csak gurítani vagy alacsonyan ejteni (pl. egy ablakon beejted) lehet.

Házi gránát szabály: füstgránát használható épületben. Mivel zárt tér nincs sehol, minden ablak hiányzik, huzat van, kiviszi a füstöt.

Rádió kiosztás:

Szervező: 8-as
Piros oldal: 2-3-as csatorna
Fekete oldal: 5-6-os csatorna

 

A pontos részvételi összeggel a kezedben érkezz, ami 1500Ft. Könnyítsd meg légy szíves a dolgunkat. Nem tudunk váltani. Amíg nem fizettél nem léphetsz be a pályára.

Bankkártyával, Szép-kártyával is fizethetsz

 

Mindenkit várunk szeretettel!

Résztvevők

Fekete oldal
Létszám: 7 / 20 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Chucky EДSTERИ БLOCK Csáki Balázs
Csiga Kergekacsák István Csige
Dropper Molnár Attila
heczii S.O.A.P Héczey-Szabó Attila
Lavidaloka A REND Maczó János
Lensz Kergekacsák Veres László
Yeti B.T.
 
Mikulás
Létszám: 1 / 1 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
DIO EДSTERИ БLOCK Lipcsei Dániel
 
Piros oldal
Létszám: 9 / 20 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Adamo T.A.T. Farkas-Szabó Ádám
ArmaGedeon T.A.T. Tolvaj János
BabaYaga Final Solution Pap Orsolya
btms A REND
csetimate Cséti Máté
Fagyi T.A.T. Fagyal Zoltan
FenegyerekZsigi
Patrik020 T.A.T.
Persistent A REND Biró Péter Gábor
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2022 powered by TRONIX webdesign