Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

30.000 Ft
Debrecen

Legutóbbi támogatók... Köszönjük!

1.
Zsolt1
2.
Dzu
3.
Achmed
4.
BadBoy
5.
Persistent
6.
Probix
7.
Jose
8.
karolyII
9.
Tams
10.
LeviT

Pálya ajánló

Debrecen

Csapat ajánló

Miskolc


Division 3. - Green Poison

résztvevők / jelentkezés
 

Szervező

Főszervező:
Komam

Játék ideje

Kapunyitás: 2023.10.22. 09:00
Kezdés: 2023.10.22. 09:30
Befejezés: 2023.10.22. 16:00

Részvételi díj

4.000 HUF

Helyszín

R.C. ArénaCím:
Miskolc, Kerpely Antal u.

GPS koordináták:
48.09408, 20.71641

Kedves emberek!

A dimenziókapu újra megnyílt, és átléphetünk az apokaliptikus jövőbe, ahol a dollárinfluenza formálta világban a különböző erők ismét felveszik a harcot egymás ellen, hogy hagymázas álmaikat, vagy a törvényes rendet valósítsák meg.

Egy kis videós segítség, azoknak, akik nem ismerik a világot:

Ezúttal egy fanatikus csoport a Zöld Méreg előállításán munkálkodik, hogy a JTF és a Division munkáját ellehetetlenítve a vírust túlélt lakosok bevonásával létrehozzák saját anarchista kommunájukat. Szerencsére nem áll minden eszköz a rendelkezésükre, így a heelyi JTF-nek és a marokni ügynöknek még van ideje, hogy felkészüljön az őrületre, ami a körzetre vár.

A helyzetet csak bonyolítja a helyi Black Tusk sejt felbukkanása, akik a szokott módon a saját érdekekiért mindenkin átgázolnak.

Érdemes gázállarcokkal készülnötök, mert az elgázosított területek hamar halálcsapdává válhatnak az óvatlan harcosok számára.

FRAKCIÓK

JTF

A jól ismert katonai oldal, akik a törvényes rendet járőrözéssel és a civilekkel való kapcsolattartással, a bűnöző elemek kiiktatásával igyekeznek fenntartani.

Ruházatuk teljesen katonai, lehetőleg sisakban, de bármilyen, a ruházathoz passzoló színű fejfedő elfogadott.

Medik: dedikált medik, rajonként. A mediknek fix. mennyiségű medikszalag áll rendelkezésére, amit a raj tagjaira tetszés szerint használhat fel, a szalagok elfogyásáig. Medik időtartama 1 perc, amit a medik nem szakíthat meg harccal, nem engedheti, nem mozgathatja a gyógyítandó személyt a gyógyítás ideje alatt, ellenkező esetben a gyógyítás ideje újra indul. Kivérzési idő 5 perc. Mediket, csak medik gyógyíthat, az általános szabályok szerint, tehát szalag felhelyezése után 1 perc érintés.

 

Division Agents

A Division ügynökei, ezúttal is kemény ellenfelek és ismét átállíthatók. Ehhez a náluk lévő karikákat kell elrabolni egy medikelés keretén belül. Ha a 3. karikát is megszerezte az ellenséges oldal, a kiiktatott ügynököt a saját HQ-jukra kísérik és onnantól az ő érdekeiket szolgálja. Az ügynökök a JTF segítségére siethetnek, de ugyanakkor saját küldetéseiket is teljesíteniük kell, hogy minél jobb feltételekkel vehessék fel a harcot az ellenfeleikkel.

Cserébe nem könnyű elkapni őket, a jól bevált medikrendszert alkalmazzuk ezúttal is.

Medikrendszer: Az ügynöknek az első két találat esetén fedezékben 5 ásodperc hangos számolásig meg húzódnia. Harmadik találatnál magát is gyógyíthatja, minden ezt követő találatnál csakis JTF medik gyógyíthatja 1 perces érintéssel és medikszalaggal. Az ügynök bármennyiszer gyógyítható, ha nem vérez ki és van medikszalag. A kivérzési idő 5 perc.

Dresscode: Civil és katonai ruházat keveréke, két kötelező tartozék van: a hátizsák és a gázálarc.

 

Black Tusk

Ruházatuk, kiegészítőik a hirhedt fekete színben pompáznak, rajban tevékenykednek és nem kímélnek senkit. Céljuk a Control Pointok feletti ellenőrzés és a JTF kiírtása, valamint a civilek feletti uralom megszerzése.

Medikrendszerük megegyezik a JTF-ével.

 

Ellenállók/Civilek.

Az ismert módszerrel különböztetjük meg a Civileket az Ellenállóktól: ha van szalgjuk (sárga) akkor ellenállók, ha nincs, akkor civilek. Most is lehet fegyvert eldugni a következmények (elfogás, börtön) ismeretében.

Dresscode természetesen civil ruházat, kiegészítők (mellény, tárzsebek, taktikai öv és társaik) csak ellenállóként viselhetők, civilként NEM!

Medikrendszer: Az ellenállóknál 2 db medikszalag lesz, az egyikkel magukat gyógyíthatják, a másikkal valamelyik társuk gyógyíthatja őket, harmadik találatnál kivérzést követően visszatérés a HQ-ra. Kivérzési idő 5 perc.

Orvosok

Minden frakció rendelkezik legalább egy orvossal, aki képzett a dollárinfluenza kezelésével kapcsolatban. Ők képesek telepíteni és semlegesíteni a zöld mérget, és ők gyógyíthatják meg a fertőzést szenvedett embereket.

 

SZABÁLYOK

 

BB limit: NINCS

Tár limit: NINCS

Dresscode: a leírtak szerint

FPS/Joule limit: 400 fps/ 1.5 Joule

Kötelező felszerelés:

védőszemüvegv narancs kendő

Ajánlott felszerelés:

arcvédelem

 

Fegyverszabályok

Karabélyok: max. 400 fps (1,5 Joule), épületben egyes lövés engedélyezett, binari nincs.

Sniper/DMR: Csak a külső területeken, a rálövési távolságok és a MASZ szerint engedélyezett fps határok betartásával. Kötelező másodfegyver.

Géppuska: Csak külső területen engedélyezett, bipoddal rendelkező, valódi eszköz replikája, letámasztva, 3mp-es sorozatokkal.

Gránát: Minden gránáttípus engedélyezett, 5 méter sugarú körben, vagy kisebb helyiségben öl. A bb-szóró gránátokra ugyanez a szabály vonatkozik. 40 mm gránát engedélyezett, szintén területre hat.

Késelés: Az ismert módon, keresztet rajzolsz a késelt játékos hátára, vagy szemből 3 ponton megérinted a GUMIKÉSEDDEL. Más anyagú eszköz, valódi szúró-vágóeszköz használata, behozatala a pályára szigorúan TILOS!

Összelövés: Csak szemből. Nincs ráfordulásos visszalövés. Ebben az esetben csak az első lövést kell megadni.

Baráti tűz: Találatnak számít, a vétkes lövő magára vállalhatja a visszaállást, ha ezt nem teszi meg, az eltalált játékos áll vissza.

Fegyvertalálat: Fegyvertalálatnak számít. Másik fegyver használható, vagy ennek hiányában egyéb tevékenység (kendősök medikhez húzása, informálás, késelés) végezhető.

Dobatás: Ha úgy érzed, hogy olyan pozícióban vagy, hogy nem akarsz közeli lövéssel fájdalmat okozni, dobathatsz is. De készülj fel, hogy az ellenfél is ügyesnek gondolja magát és ellenáll, hiszen a dobatást nem kötelező elfogadni. Ha pedig nem fogadtad el és mégis lelőnek, viseld sportemberhez méltóan a fájdalmat és a vereséget...

 

Control Points

A kontrolpontokon lehetőség van medikszalagok levételére és tárazásra, ebben az esetben a lehetőséggel élő játékosoknak 5 percig tartaniuk kell a pozíciójukat. Találat esetén medikelés szabályai ugyanazok, mint a pálya többi részén, ha nem sikerül gyógyítani, kivérzést követően visszatérés a HQ-ra. Sikeres védés esetén visszatérés a játékba.

Civilek ellenőrzése, átvizsgálás

A JTF tagjai járőrözést folytatnak a területen, hogy az ellenállókat kiszűrjék. A civilek kötelesek együttműködni (I.D. kártyájukat átadni), ellenkező esetben a JTF tagjai lőhetnek. A civilek átkutatása engedélyezett, az ismert módokon. Beleegyezés esetén csak a megtalált dolgok offolódnak, visszautasítás esetén minden, ami a játékosnál van,m ide értve minden nemű fegyvert és kommunikációs eszközt is. Utóbbi esetben a JTF a delikvenst magával viszi a HQ-ra, ahol el kell mondania, milyen tárgyakat rejteget.

Fogolyejtés

A foglyok szállítása érintéssel történik, mindaddig elfogóival kell tartania, amíg megvan a testi kontaktus. Ha elengedték, elmenekülhet. A civil, akiről bebizonyosodik, hogy ellenálló, a áték további részében csak ellenállóként vehet részt.

Green Poison

A Zöld Méreg előállításához az ellenállóknak össze kell gyűjteniük a megfelelő komponenseket, ahogy a JTF-nek is az ellenanyagokat az Ügynökök segítségével.

A méreg telepítését és semlegesítését is kizárólag a képzett emberek (orvosok) végezhetik.

KÖZÖSSÉGI SZABÁLYOK

Úgy viselkedj, ahogy veled szemben elvárod másoktól!

Kerüld a vitát, veszekedést, ha időre van szükséged a lehiggadáshoz, fél órás pihenő áll rendelkezésedre a pihenőrészben...

A találatmegadás ne legyen opcionális. Ugyanakkor tudd, hogy az a találat, amit megadnak! 

Alkalmazd a BIZALMI ELVet, tehát feltételezd a többekről, hogy ők is betartják a szabályokat. HA kétség merül fel benned, talán érdemes először magadba nézni...

A játék lehetőséget biztosít a LARP-ra, de aki nem érez magában kedvet ehhez, megtalálhatja a maga frakcióját. A civilek lehetnek ugyanolyan rafkósak, mint eddig, a vezetőjükre ugyanúgy vadászni fog a JTF, mint előző alkalommal. Legyetek kreatívak!

 

Résztvevők

Black Tusk
Létszám: 9 / 15 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Dew0n A REND Tanyi Ádám
Heimdall A REND Virág Tibor
John A REND Lakatos Krisztián
mocsar A REND László Zoltán
Persistent A REND Biró Péter Gábor
Ria A REND Tóth Viktória
TG A REND Teleki Gàbor
Vaktyuk A REND Nagy Sándor
vecseibotond NYH141 Vécsei Botond
 
Division Agents
Létszám: 4 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
EvilRicky Night Recons Baló Krisztián
Karaba Eagle Flank László Karaba
Safi R.C.A.T. Sáfrány Gábor
Vodor Nádi András
 
Ellenálló Orvos
Létszám: 2 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Leves HLG Fazekas László
Sziren HLG Fazekasné Szabó Éva Irén
 
Ellenállók/Civilek
Létszám: 12 / 30 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
BadBoy HLG Tóth Ferenc
BaziJoe R.C.A.T. Nagy Csaba
DeadHouse HLG Félegyházi-Kiss Nándor
Garry HLG Rácz Gergő
Gimli R.C.A.T. Munkácsi János
MexicoKid Varga Attila Bendegúz
NT HLG Bodnar Antal
oort J Zoli
Palladium HLG Kazsuk Ákos
szilagyipeti HLG Szilágyi Péter
sztomi Szabo Tamas
tadam Final Solution Tolnai Ádám
 
J.T.F.
Létszám: 11 / 30 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Axxel B.T. Kecskés Alex
Balintxd Tóbiás Bálint
Csubakka M.K. Warriors Matolay Dániel
KannibAl M.K. Warriors Figeczki Kristóf
Liu Ragadozók Asztalos László
Lodog M.K. Warriors Adrián Barna
Mikey Németh Márk
Ordog M.K. Warriors Namessánszky Richárd
Sovergin B.T. Körmendi Tibor
Wersten H.M.T.G Vértes Zsombor
yombor B.T. Hegedűs Zsombor
 
JTF Orvos
Létszám: 0 / 2 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név
Komam HLG Marozsán Lóránt

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2023 powered by TRONIX webdesign