Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

Legaktívabb játékosok tavaly


Persistent
20 játék

Safi
17 játék

BaziJoe
15 játék
4.
Hidi 14 játék
5.
Tommie 13 játék
6.
Atlasz16 13 játék
7.
DIO 13 játék
8.
Balajtars 12 játék
9.
Vaktyuk 11 játék
10.
Zereck 11 játék


Dark Night - Control Zone

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria

Szervező

Főszervező:
Janii

Társszervezők:
DrTothOtto

Játék ideje

Kapunyitás: 2021.07.31. 19:00
Kezdés: 2021.07.31. 21:00
Befejezés: 2021.08.01. 03:00

Várható időjárás

enyhe eső
30 ℃

Részvételi díj

2.000 HUF

Helyszín

Az objektumCím:
Debrecen, Lőtér u. 8

GPS koordináták:
47.56144, 21.65302

Két oldal...piros és sárga. 5 zóna: 1-2-3-6. épületek és a gyülekező tér (Trabi).

Minden zónában egy "domination" visszaszámláló lesz elhelyezve.

Feladat: Behatolni a zónába, aktiválni a saját oldal számlálóját és uralni/védeni a zónát. A számláló mindkét félnek 150 percről indul. Az ellenségnek meg kell próbálnia elfoglalni az uralt zónát. Rendelkezésre álló idő 2,5 óra hossza/kör. A 2,5 óra lejártakor lefújjuk a kört és megnézzük melyik félnek mennyi ideje maradt a számlálón egy adott zónában. Amelyik oldalé a kevesebb idő az azért a zónáért kap egy pontot.

A kört az az oldal nyeri, amelyiknek több pontja van.

Special feladat: A játék során lesz lehetőség seftelni. Kérhető a szervezőtől támogatás: épület berobbantás, épület tisztítása gépfegyverrel valamint 5 perc terminátor mód egy dedikált csapattársra. A támogatásért cserébe viszont kérni fogunk... :P

2x2,5 órás kör lesz oldalcserével, két kör között némi szünettel. 

A játék lényege, hogy az 5 zóna folyamatosan védelem és támadás alatt álljon...ezzel a pálya minden szegletében folyamatosan legyen kontakt és ne koncentrálódjon a játék 1-1 épületre.

Játékon való viselkedés:

A játékon, mint a játék szervezői, fenntartjuk a jogot arra, hogy nem megfelelő/unkorrekt/etikátlan viselkedés esetén bármelyik résztvevőt hazaküldhessünk, mely esetben nem áll módunkban a részvételi díjat visszaadni, valamint későbbi játékokból az adott egyént kizárhatjuk. Találatot korrektül meg kell adni. Akire panasz lesz egyszer figyelmeztetjük, másodjára megkérjük, hogy távozzon. Tudatmódosító szerek használata tilos.

Kiegészítő szabály: Ablakokon csak úgy lehet kilőni, hogy a fegyver csöve nem ér kintebb az ablak síkjától. Pincéből ablakon kifele és befele lőni tilos. Emeletről lőni és emeletre lőni lehet.

Biztonsági szabályok:

A játék során csak a pincék, földszint és 1. emeletek játszanak. Épületek tetejére felmászni, több szintes épületek emeleteinek erkélyeire kimenni tilos, mert nincs korlát. Kordon szalaggal elválasztott területekre bemenni tilos. A területen találhatóak aknák, gödrök, amiket egyértelműen megjelöltünk szalaggal, esetleg raklapot, gumi oszlopot helyeztünk rá, ami fedezékként szolgálhat, azonban elmozdítani szétszedni, piszkálni tilos. Épületek belsejében lévő lépcsőkön, lépcsőfordulókon fokozott óvatossággal közlekedni, mert korlát sok helyen nincs vagy ha van is gyenge.

Előre telepített létrán emeletre mászni lehet, a szoba, amibe bemászol SAFE-ZONE, ami annyit tesz, hogy nem a játék része, onnan lőni és oda lőni tilos. Mihelyt kiléptél a szobából oda vissza nem léphetsz.  

A Játékon mindenki a saját felelősségén vesz részt, a szervezőket semmilyen felelősség nem terheli!

Játék keretszabályok:

A játékon MASZ2015(+kiegészítés) érvényes! Nézz utána az éjszakai játékra vonatkozó szabályoknak is alaposan.

Minden fegyvernem esetén torkolat tűz imitáció (tracer vagy fegyver lámpa villogtatás) kötelező.

FPS határok:

AEG/GBBR max. 400FPS
Pisztoly, Shotgun max. 400FPS

DMR, Sniper, Támogató fegyver(kivéve a szervezőké) nem játszhat.

Ha akár csak 1-el is meghaladja a fegyvered az FPS határt, akkor az a fegyver nem játszhat. Úgyhogy legyél szíves megfelelően felkészített fegyverrel jönni.

Fegyvert a parkolóban és az utcán nem veszed elő, csak miután bejöttél a kapun. A kapun való belépéstől védőszemüveg viselése kötelező, mindaddig, amíg nem távozol végleg a játékról. Kapun kilépve veheted csak le.

Ha a kapun beléptél egyből mész regisztrálni és utána be a pályára/öltözökbe, ami a 6-os épület 2. emeletén található. Senkit nem akarunk hajkurászni, hogy beregisztrált-e már.  

Folyamatos krónózás a belépéstől kezdve.

Eligazítás: 20:30-45

Játék kezdés: 21:00

A játékon csak 16 éven felüliek vehetnek részt. 16-18 év közöttiek csak szülői hozzájárulást igazoló nyilatkozattal.

Tárazás: 

AEG/GBBR:300 BB. Táranként max. 100 BB lehet.

Másod fegyver: pisztoly/SMG max. 2 tár(max 30 BB egy tárban), shotgun esetén, ha másodfegyver ként van nálad, max. 6 shell lehet egy embernél.

Ha csak pisztoly/SMG-vel vagy shotgunnal játszol akkor is max. 300 BB lehet összesen betárazva.

Tárazás saját bb-ből.

Találat megadás: Pirosan villogó találatjelző(sima biciklis villogó jó) kötelező. Hozzál magaddal többet is, mert elszokott veszni. Találat megadása "hit-hit" "talált" vagy "megvolt" kiabálással. Felteszed a találatjelző piros villogót és nem mozdulsz. Késelés szigorúan gumikéssel, szemből legalább 3 helyen meg kell érinteni az ellenfél testét, hátba támadás esetén egy X-et rajzolsz a hátára. A megkéselt elfogadóan bólint/int nem kiabál, hogy "megvolt" és ezzel fedi fel a másik játékost. Találatot kapott játékos késeléssel kivégezhető. Dobatás.....sportszerűen, de oda bízzuk, hogyan oldod meg. Senki ne lepődjön meg, ha visszalőnek.

Medikelés: Mindenkinek 2 élete van. Első találat esetén medikelhető 60 másodperc kézrátartással. Mindenki medikelhet mindenkit. Második találat esetén 5 perc kivérzés és vissza a HQ-ra. Visszaállás, ha min. 3 ember összegyült a HQ-n. 

Gránát használat: BB-szóró gránátok használhatóak. A gránát elsülésének pillanatában 10x10m-es vagy attól kisebb szobában, szabad térben valamint 10x10m-nél nagyobb szobában 5m-es hatósugáron belül lévő személy halott és nem medikelhető. 5 perc kivérzést meg kell várja. A hatókörön belül fedezék mögé ugró ember is halottnak minősül, mert a lökéshullám úgyis kinyírna. Ha nem egyértelmű, akkor inkább add meg sportszerűen....

Mindenféle durranó gránát, petárda, thunder B, gumitalpas gránát használata tilos, mert laknak a környéken és éjszaka többnyire aludnának.

40-es BB-szóró gránát sörétes puska ként funkcionál.

A gránátot dobni, emeletről ejteni tilos és balesetveszélyes. Csak gurítani vagy alacsonyan ejteni(pl. egy ablakon beejted) lehet.

Házi gránát szabály: füstgránát használható épületben.....mivel zárt tér nincs sehol, minden ablak hiányzik, huzat van, kiviszi a füstöt.

A pontos részvételi összeggel a kezedben érkezz, ami 2000Ft. Könnyítsd meg légyszíves a dolgunkat. Nem tudunk váltani. Amíg nem fizettél nem léphetsz be a pályára.

Mindenkit várunk szeretettel!!!

Résztvevők

Játékosok
Létszám: 21 / 50 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
BabaYaga Final Solution Pap Orsolya
BakosB Final Solution Bakos Balázs
BigP Final Solution
Csiga Kergekacsák István Csige
EmLevi T.A.T. Marczin Levente
Iknowduway
Lacika RATS Pénzes László
Lensz Kergekacsák
LeventeHUN137
MGeri RATS Marincsák Gergő
Nunika T.A.T. Nagy Vivien
Olajbogyo STRIKEFORCE Bálint Ádám
Patrik020 T.A.T.
Pocokezredes U.K.A.T.
Robotzsaru U.K.A.T. Figula Csaba
sany Sándor Varga
Solenya Final Solution Imre Zoltán
szilardigazi
Truck Józsa Roland
Vindzsi EДSTERИ БLOCK Virág László
zsoli EДSTERИ БLOCK Papp Zsolt
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2022 powered by TRONIX webdesign