Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok tavaly


BaziJoe
14 játék

Gimli
14 játék

gBUTCHER
12 játék
4.
WadloW 12 játék
5.
Druida 10 játék
6.
BabaYaga 8 játék
7.
Toni 8 játék
8.
Safi 8 játék
9.
Solenya 8 játék
10.
Vindzsi 8 játék

Pálya ajánló

Hajdúszoboszló


Dark Night - A Csuhás

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Főszervező:
Janii

Társszervezők:
DrTothOtto

Játék ideje

Kapunyitás: 2021.10.09. 17:00
Kezdés: 2021.10.09. 19:00
Befejezés: 2021.10.10. 00:00

Várható időjárás

tiszta égbolt
15 ℃

Részvételi díj

2.000 HUF

Helyszín

Az objektumCím:
Debrecen, Lőtér u. 8

GPS koordináták:
47.56144, 21.65302

Egy szerzetes, aki eladta a lelkét az ördögnek, most visszatér a pokolból, hogy lelkeket vigyen magával vissza és rabigába hajtsa őket.

Éjszakai játék!!!!

A játék során egy csuhás szerzetes fogja áldozatait szedni és a pokolba vitt lelkek után a jutalma az, hogy fejlődik és egyre durvább fegyver arzenállal tér vissza mindaddig, amíg meg nem állítják.

A csuhás halhatatlan, semmilyen halandó fegyver nem árt neki.

Egy Piros és egy Sárga oldal fog küzdeni, amit a helyszínen osztunk majd fel. Mindkét oldalnak ugyanaz lesz a dolga.....megölni a csuhást és kihozni a pokolban rekedt lelkeket. Mindezt komplex feladatok elvégzésével, csapdákon, fejtörőkön keresztül.

Lehetőség lesz seftelésre a szervezőkkel. Lehet kérni támogatást (épület berobbantás, terület tisztítás gépfegyverrel, 5 perc terminátor üzemmód, stb.) vagy információt( keresett tárgy pontos helye, kódszám, stb.) Cserébe viszont teljesíteni kell egy a szervező által kiszabott feladatot.

Játékon való viselkedés:

A játékon, mint a játék szervezői, fenntartjuk a jogot arra, hogy nem megfelelő/unkorrekt/etikátlan viselkedés esetén bármelyik résztvevőt hazaküldhessünk, mely esetben nem áll módunkban a részvételi díjat visszaadni, valamint későbbi játékokból az adott egyént kizárhatjuk. Találatot korrektül meg kell adni. Akire panasz lesz egyszer figyelmeztetjük, másodjára megkérjük, hogy távozzon. Tudatmódosító szerek használata tilos.

Kiegészítő szabály: Ablakokon csak úgy lehet kilőni, hogy a fegyver csöve nem ér kintebb az ablak síkjától. Pincéből ablakon kifele és befele lőni tilos. Emeletről lőni és emeletre lőni lehet.

Biztonsági szabályok:

A játék során csak a pincék, földszint és minden emelet játszanak. Épületek tetejére felmászni, több szintes épületek emeleteinek erkélyeire kimenni tilos, mert nincs korlát. Kordon szalaggal elválasztott területekre bemenni tilos. A területen találhatóak aknák, gödrök, amiket egyértelműen megjelöltünk szalaggal, esetleg raklapot, gumi oszlopot helyeztünk rá, ami fedezékként szolgálhat, azonban elmozdítani szétszedni, piszkálni tilos. Épületek belsejében lévő lépcsőkön, lépcsőfordulókon fokozott óvatossággal közlekedni, mert korlát sok helyen nincs vagy ha van is gyenge.

Előre telelpített létrán emeletre mászni lehet, a szoba, amibe bemászol SAFE-ZONE, ami annyit tesz, hogy nem a játék része, onnan lőni és oda lőni tilos. Mihelyt kiléptél a szobából oda vissza nem léphetsz.  

A Játékon mindenki a saját felelősségén vesz részt, a szervezőket semmilyen felelősség nem terheli!

Játékszabályok:

A játékon MASZ2015(+kiegészítés) érvényes! Nézz utána az éjszakai játékra vonatkozó szabályoknak is alaposan.

Minden fegyvernem esetén torkolat tűz imitáció (tracer vagy fegyver lámpa villogtatás) kötelező.

FPS határok:

AEG/GBBR max. 400FPS
Pisztoly, Shotgun max. 400FPS

DMR, Sniper, Támogató fegyver nem játszhat.

Ha meghaladja a fegyvered az FPS határt, akkor az a fegyver nem játszhat. Főleg, hogy éjszaka a lőtáv a látótávolsággal együtt lerövidül.

Ha a kapun beléptél egyből mész regisztrálni és utána be a pályára/öltözökbe. Senkit nem akarunk hajkurászni, hogy beregisztrált-e már.  Öltöző a 6.épület 2.emeletén lesz.

Folyamatos krónózás a belépéstől kezdve.

Eligazítás: 18:45

Játék kezdés: 19:00

Fegyvert a parkolóban és az utcán nem veszed elő, csak miután bejöttél a kapun. A kapun való belépéstől védőszemüveg viselése kötelező, mindaddig, amíg nem távozol végleg a játékról. Kapun kilépve veheted csak le.

A játékon csak 16 éven felüliek vehetnek részt. 16-18 év közöttiek csak szülői hozzájárulást igazoló nyilatkozattal.

Tárazás: 

AEG/GBBR:300 BB. Táranként max. 100 BB lehet

Másod fegyver: pisztoly/SMG max. 2 tár(max 30 BB egy tárban), shotgun esetén, ha másodfegyver ként van nálad, max. 6 shell lehet egy embernél.

Tárazás saját bb-ből.

Találat megadás: Pirosan villogó találatjelző(sima biciklis villogó jó) kötelező. Hozzál magaddal többet is, mert elszokott veszni. Találat megadása "hit-hit" "talált" vagy "megvolt" kiabálással. Felteszed a találatjelző piros villogót és nem mozdulsz. Késelés szigorúan gumikéssel, szemből legalább 3 helyen meg kell érinteni az ellenfél testét, hátba támadás esetén egy X-et rajzolsz a hátára. A megkéselt elfogadóan bólint/int nem kiabál, hogy "megvolt". Találatot kapott játékos késeléssel kivégezhető. Csak a jóindulatodon múlik, hogy hagyod-e élni. Dobatás.....sportszerűen, de oda bízzuk, hogyan oldod meg. Senki ne lepődjön meg, ha visszalőnek.

Medikelés, kivérzés, visszaállás:

2 életed van. Első találat esetén hívhatsz mediket. Bárki medikelhet bárkit. 1 perc kézrátétel és mehetsz is tovább. Második találat esetén vissza HQ-ra. Kivérzési idő 5 perc. HQ-ról 5 perc várakozás után indulhatsz újra.

Gránát használat: BB-szóró gránátok használhatóak. A gránát elsülésének pillanatában 10x10m-es vagy attól kisebb szobában, szabad térben valamint 10x10m-nél nagyobb szobában 5m-es hatósugáron belül lévő személy halott és nem medikelhető. 5 perc kivérzést meg kell várja. A hatókörön belül fedezék mögé ugró ember is halottnak minősül, mert a lökéshullám úgyis kinyírna. Ha nem egyértelmű, akkor inkább add meg sportszerűen.... Pirotechnika használata tilos.

Mindenféle durranó gránát, petárda, thunder B használata tilos.

40-es BB-szóró gránát sörétes puska ként funkcionál.

A gránátot dobni, emeletről ejteni tilos és balesetveszélyes. Csak gurítani vagy alacsonyan ejteni(pl. egy ablakon beejted) lehet.

Házi gránát szabály: füstgránát használható épületben.....mivel zárt tér nincs sehol, minden ablak hiányzik, huzat van, kiviszi a füstöt.

Rádió kiosztás:

  • Szervező: 8-as
  • Piros oldal: 2-3-as csatorna
  • Sárga oldal: 5-6-os csatorna

A pontos részvételi összeggel a kezedben érkezz, ami 2000Ft. Könnyítsd meg légyszi a dolgunkat. Nem tudunk váltani. Amíg nem fizettél nem léphetsz be a pályára.

Résztvevők

Játékosok
Létszám: 32 / 50 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Alan Renátó Takács Alan
Beni R.A.A.T. Benkő Norbert
boiler
btms
craus
Csanad
Cseszi Red Raven Cseszlai Balázs
Csiga Kergekacsák István Csige
Csuzi T.A.T. Csuzi Balázs
David813 Ragadozók
DIO EДSTERИ БLOCK Lipcsei Dániel
Figu89
FirghyTibor Balogh Tibor
Haxxor Red Raven Balazs Kis
Iknowduway
Janek
Jani
josti R.A.A.T. Antal József
Kyky
Lensz Kergekacsák
Lenu R.A.A.T. Lénárt Péter
Matheus Bbetyárz Szűcs Máté
Peeti55 R.A.A.T.
Persistent A REND Biró Péter Gábor
Pocokezredes
sany Sándor Varga
steewy LarpSoft SE Rétfalvi István
Truck Józsa Roland
VaFe85
Verebej EДSTERИ БLOCK Veréb Kristóf
Vindzsi EДSTERИ БLOCK Virág László
Zsozso Ragadozók Sándor Zsolt
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2021 powered by TRONIX webdesign