Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

45.000 Ft
Zalaegerszeg

Legutóbbi támogatók... Köszönjük!

1.
Sovi
2.
Persistent
3.
Dzu
4.
csirinyi
5.
Vaktyuk
6.
Zsolt13
7.
PKristof
8.
LeviT
9.
NT
10.
warhogs

Pálya ajánló

Miskolc

Csapat ajánlóCrossfire x Taghunting

résztvevők / jelentkezés
 

Szervező

Szervező csapat:
Spectre Airsoft Sportegyesület

Főszervező:
Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2024.10.19. 08:00
Kezdés: 2024.10.19. 10:00
Befejezés: 2024.10.19. 15:30

Részvételi díj

4.500 HUF

Helyszín

Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövőCím:
Miskolc

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

ELŐSZÓ

A Crossfire játéksorozatot 2016-ban tomeKK a Vadkanok Airsoft Team égisze alatt indította útjára. Mi ehhez az alaphoz mentünk vissza, a játék mechanikáját és szabályait nem mi dolgoztuk ki, nem a mi munkánk. Tettünk hozzá, alakítottunk rajta egy kicsit de hűek maradtunk az alaphoz.

CROSSFIRE x TAGHUNTING - TÚLÉLŐ

Ezt a rendezvényt elsősorban olyan játékosoknak szánjuk, akik nem a feladatok okát, vagy értelmét keresik, hanem azt, hogy hogyan lehetne minél önállóbban és hatékonyabban megoldani azokat anélkül, hogy az airsoft technikai korlátaiból próbálnak előnyt kovácsolni. Sokat menős, leginkább technikai kihívást jelentő sztori nélküli, minimál kellékes játékot tervezünk sallangok nélkül.  A játék során az egymástól függetlenül mozgó 2 - 5 fős csapatok (maximum 15 db) különböző pontokat (országokat) keresnek fel, amikhez odaérve derül majd ki, hogy mi lesz a következő célpont, így számukra előre nem tervezhető módon kell bejárni majd az egész pályát töviről hegyire úgy, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsék be, miközben a többi csapat is aktívan járja az országokat keresztezve az ellenfeleik útvonalát.

A szerencsére bízzuk, hogy melyik csapat honnan indul és milyen útvonalat kell majd bejárnia. A csapatok az induló pontokról kürtjelzésre kezdhetik meg a játékot vagyis indulhatnak el az első országba, egyszerre (indítás után 2 percig tűzszünet van a csapatok között). Amint elértek a célországba, a megfelelő városnévvel jelölt cetlit kibontva kiderül a következő célország (pl: első pont: Germany-Köln; odaértek Germany-ba, leszakítjátok a Köln feliratú cetlit, kibontjátok és abban az áll majd, hogy pl.: Jamaica - Kingston, tehát irány Jamaica). A cél, minél több pontot begyűjteni a játék ideje alatt. Mivel nagyon sok múlik a szerencsén (útvonal nehézsége, ki-mikor-kivel fut össze, stb), így semmiképp se a többi rajjal versengjetek, inkább tűzzetek ki egy célt magatok elé és próbáljatok magatok által támasztott elvárásoknak megfelelni. A csapatok haladását nem fogjuk vezetni illetve a nap végén nem összesítjük. Programozható rádiót hozzatok, a sorsoláson eldől majd hogy melyik csapat milyen frekvenciát használhatja a játék ideje alatt, belső kommunikációra.

Opcionális és egész napos küldetés a Tag Hunting, vagyis a biléta szerzés. A csapatok egyedi bilétákkal rendelkeznek, ezeket tudjátok egymástól elrabolni illetve ha elég ügyesek és szerencsések vagytok akkor akár vissza rabolni! Egy alkalommal egy biléta rabolható csak, illetve ha már van attól a csapattól bilétátok akkor nem rabolhattok tőlük újat. Nem az a cél, hogy a másik csapatot kiiktassátok hanem, hogy megszerezzetek minden csapattól egy bilétát és azt meg is tartsátok a játék végéig.

A játékra hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, hiszen a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés. Ajánlott, hogy rendelkezz: karórával amivel tudod mérni a kivérzési időt; rádióval, hogy tudj kommunikálni a társaiddal illetve a szervezőkkel ha szükséges.

Haladó és tapasztalt játékosoknak ajánlott ez a rendezvény. Első játéknak semmiképp se ajánljuk, mert csalódás lehet ami nem célunk. Kérjük első alkalommal látogassatok el egy Train the brain and pull the trigger - Gyakorló játékunkra ahol megismerhetitek az alapokat amire szükségetek lesz ezen a játékon.

JÁTÉKTÉR

A játék térrel kapcsolatos egyéb információkat, például: pálya megközelítése, korlátozások, hálózati elérhetőség, adottságait a helyszínnél találjátok. Minden csapatnak biztosítunk egy darab molinó térképet, illetve egy filctollat.

Piros lokáció jelölők a visszaálló illetve induló pontok. A kék lokáció jelölők, benne számokkal értelemszerűen az ország lokációk, a párosítás pedig oldalt megtalálható.

CSAPATOK FELÉPÍTÉSE, DRESSZKÓD

Csapatok létszáma: 2 - 5 fős csapatok, a létszámmal fordítottan arányos a játék nehézsége. Minél kevesebben vagytok annál nehezebb lesz, ezt vegyétek figyelembe! A teljes csapatnak együtt kell mozognia. Ha a csapat tagjai szétszakadnak, a lehető leghamarabb rendezni kell a soraikat. A játék során ellenségnek tekintendő minden más csapat, együttműködésre nincs lehetőség. Minden csapatnak rendelkeznie kell egy működő PMR rádióval. Olyan ruhában gyertek, amelyben jól érzitek magatokat: lehet gyakorló, civil melegítő vagy akár munkásruha is. Mellény, sisak, bármi jöhet. Egy csapaton belül maximum egy mesterlövész, egy DMR és egy géppuska replika lehet. Csapatoknak kiosztott kellékek amiket biztosítunk a játék idejére:

 • Molinó térkép és filctoll: A helyszínnél található térkép pontos másolatát biztosítjuk kiváló minőségű molinóra nyomtatva illetve filctollat, ha bármit rögzíteni szeretnétek.

 • Biléták: A Taghunting játékmechanikához szükségesek. A színt a csapatok véletlenszerűen kapják majd meg a regisztráció folyamán, nincs variálásra lehetőség. A kiosztott bilétákat egyformán szét kell osztani a csapat tagjai között, hogy mindenkinél legyen folyamatosan biléta.

 • Gyógyításhoz szükséges kellékek: Részletek a szabályzatnál.

A kiadott kellékeket a játék végén kérjük adjátok le egy szervezőnek vagy a pihenőben kijelölt helyre rakjátok le. Molinó térképet megtarthatják a csapatok.

BATYUS KIHÍVÁS

Teljesítsd a napot anélkül, hogy a pihenőbe időt töltenél, készülj fel a teljes játékidőre és oldj meg mindent kint a pályán. Ez egy ÖNKÉNTES kihívás, tehát nem fogjuk vezetni és számonkérni a csapatokat, hogy állnak ezzel.

Mi szükséges egy CF-re, ami jó, ha nálad van? Legyen mit ellőni, legyen mit inni és legyen mit enni. Csengősön másra nagyon nem leszel ráutalva abban a néhány órában, ami alatt játszani fogsz. Így ha ezt egy zsákba össze tudod rakni, azt egész nap magaddal viheted és nem kell a pihenőbe mászkálni állandóan, egyúttal egyfajta gyakorlás is olyan játékokra, ahol szükséged lehet, hogy a hátadon vidd a „házad”.

Egy 15 literes kis zsákot alapul véve:

 • A bb-t és akksit nem kell részletezni. Tudsz bárhol tárazni, ahol a csapatod épp elvonul pihenni, a tartalék akksi pedig mindig jó, ha kéznél van.

 • Víz és izotóniás ital: érdemes csapvizet vinni flakonban, legalább másfél litert (a csapvíz fogyasztás előnyeinek mindenki olvasson utána), de egy intenzív játék alatt akár 2 liter folyadékra is szükségünk lehet és a hidratálás fontos dolog. Az izotóniás ital segít visszapótolni a szükséges szénhidrátokat, elektrolitokat.

 • Étel: mivel néhány óra csupán a játék, előtte és utána is bőven akad idő egy villásreggelire vagy majd egy ötfogásos vacsorára, így kevés élelmet kell cipelni. Szendvics, tonhalsaláta, müzliszelet – néhány olyan dolog, amivel kihúzod a napot és nem foglal sok helyet.

 • A nedves törlőkendő és a kézfertőtlenítő talán tudjuk, miért fontos.

Opcionális, hogy emellé ki mit szeretne még magával vinni, azonban ezzel a „basic” felállással a CF úgy teljesíthető, hogy nem kell a pálya egy adott pontjára folyamatosan visszajárni tárazni/enni.

Összegezve: kevés plusz súlyt kell vinni, azonban ez lehetővé teszi, hogy a csapatod mobil maradjon, bárhol és bármikor tudj tárazni, tartani egy 5 perces szünetet és elkezdeni gyakorolni egy másabb stílusra.

MENETREND

Regisztráció: A rendezvényre kötelező az előzetes regisztráció a www.dogtag.hu oldalán. 8 regisztrált csapattól tudjuk megtartani a játékot és maximum 15 db csapatot tudunk indítani, a kellékek ennyire adnak lehetőséget. Nincs hatodik fő egy csapatban, nincs tizenhatodik csapatra lehetőség a játékban, ezt vegyétek figyelembe.

Nem megjelent játékos: Ha bármilyen okból úgy alakul, hogy a rendezvényen nem tudsz megjelenni és nem kerül lemondásra a regisztrációd az adott rendezvény kapunyitásáig úgy fenntartjuk a jogot, hogy legközelebb elutasítjuk a regisztrációt.

Parkolás: A játéktéren kívül, a bevezető úton lehet parkolni illetve az út melleti épületnél található az elig/kronó/reg.

Kapunyitás ~8:00: Mivel ez egy egyedi, kimondottan csapatoknak szóló játéksorozat, kérjük együtt kezdjétek el a belépési folyamatokat, mivel egyben adjuk ki a kezdő csomagot! Érkezés után, a lehető legrövidebb időn belül készítsük össze a szükséges felszerelést, az általunk játékba vinni kívánt összes replikával (tartalék replikákat is) és kezdjük el a reggeli folyamatokat:

 • Első lépés az eligazítás, kis csoportokban történik, rövid tájékoztatás a szabályokról illetve a fontosabb változásokról. Ha elkezdődött egy eligazítás, kérjük türelmesen várd meg a következő kezdetét. Folyamatban lévő eligazításra becsatlakozni nem lehet. Figyelj az eligazításon. Attól, hogy elolvastad az előre kiírt kerettörténetet, szabályokat, még lehet, hogy a szervező kibővíti, módosít rajta. Tiszteld meg azzal a szervezőt és játékostársaidat, hogy beszélgetéssel, távolmaradással nem zavarod az eligazítást.

 • Második lépés a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, személyi igazolvány/vezetői engedély/útlevél szükséges. Itt találhatjátok meg az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek), illetve a GDPR (Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzat) dokumentumokat. A felelősségvállalási dokumentumra fel kell vezetni az összes mérésköteles replikákat és a hozzájuk használt BB tömegét. Kitöltött és aláírt dokumentummal kell majd tovább menni a kronózáshoz.

 • Harmadik lépés a replikák bemérése, vagyis a kronó. Joule mérést alkalmazunk. Minden replika mérésköteles amit használni fogtok a rendezvény ideje alatt. Működőképes állapotban, a replikához tartozó egy darab tárral és a hozzá használt tömegű BB-vel megtöltve.

 • Negyedik lépés a helyszíni regisztráció, itt le kell adni a kitöltött és a kronómester által lepecsételt felelősségvállalási nyilatkozatot majd rendezni a belépőt.

Ezután beléphetünk a területre, lesz időtök a teljes felszerelkezésre ha időben érkeztek. Ezzel nagymértékben hozzájárulunk a játék pontos időben történő kezdéséhez.

Fenntartjuk a jogot ha valaki nem tartja be a folyamatainkat, nem tud kulturáltan viselkedni azt figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!

Gyülekező ~ 10:00: Felkészülés a játék indítására, utolsó simítások.

Játék indítása ~ 10:30: Folyamatos játék, nincsenek szünetek. Pihenést, étkezést, stb... magatoknak kell megoldani játék közben.

Játék vége ~ 15:30.

SZABÁLYRENDSZER: ASZ2024

Az alábbi linken elérhetitek a Spectre Airsoft Sportegyesület által szervezett rendezvényekre szabott szabályrendszert.  FONTOS: az eredeti szabályzathoz képest a linken keresztül elérhető verzióban vannak eltérések, kiegészítések, mint péládul.: sérült mozgása, 5-10 BB sorozatlövés, rendezvényekre és területre vonatkozó specifikus szabályok. Ezt vegyétek figyelembe, rendezvényeinken ez a verzió az elfogadott! Részlet a szabályzatból: Rendezvényeink felépítése, kiegészítő szabályok 3. pont:

Túlélő: olyan játékmód amely egy minden raj-minden raj ellen alapú, “túlélő” túra játék. A résztvevők fix létszámú csapatokra vannak osztva, így kell teljesíteni az elérhető feladatokat. Fontosabb szabályok:

 • Oldalvezetés: Nincs, a csapatoknak maguknak kell megoldaniuk minden szituációt.

 • Csapatmozgás: A teljes csapatnak együtt kell mozognia. Ha a csapat tagjai szétszakadnak, a lehető leghamarabb rendezni kell a soraikat. A játék során ellenségnek tekintendő minden más csapat, együttműködésre nincs lehetőség.

 • Feladatorientált játékmenet: A játékosok kontakt-orientált küldetéseinek célja van ami túlmutat egymás kilövésén és in-off-game következményeket von maga után.

 • Realisztikus viselkedés: Szerepbe helyezkedés, egyénileg és csapat szinten is elvárt, hogy a játék kiírásnak megfelelő magatartást és viselkedést mindenki vérmérséklete és képességei szerint kövesse.

 • BB limit és tármegkötés: Mid (80-200 db) / Low (40-80 db) / RealCap (~30 db)  tárak használhatóak csak. Egy tárba tárazható BB maximum mennyisége van megkötve kategóriánként (AR/SMG: 100 db BB / tár, DMR: 50 db BB / tár), egyéb megkötés nincs vagyis annyi tárat hozol magaddal amennyit szeretnél. Pisztoly/sörétes/mesterlövész replikáknál nem lehet használni tár átalakítót, egyéb korlátozás nincs. SMG kit esetén az AR/SMG korlátozás lesz érvényes. Tárazni a visszaálló pontokon vagy ha van lőszeres ládák mellett lehetséges saját BB-ből.

 • Kivérzés: Minden játékosnak 10 perc a kivérzési idő. Ha letelik a kivérzési idő akkor még nincs vége a játéknak, csak a gyógyulási idő duplázódik (120 másodperc) illetve már nem lehetséges a rablás amennyiben van a játékosnál rabolható kellék. Taktikai visszaállásra nincs lehetőség. Mikor kell a teljes csapatnak visszaállnia? ha kilőtték a csapat minden tagját és már nincs gyógyítási lehetőség illetve gyógyító személy.) + dedikált személy a csapatban. Ha a játékban dedikált személynél találhatóak a csapat értékei és ezt a játékos kilövik és letelik a kivérzési ideje (10 perc) vagy kirabolják akkor a teljes csapatnak mennie kell visszaállni. Kiegészítés: Crossfire rendezvényen nincs dedikált személy, a csapat minden tagjánál van rabolható biléta, rablás után folytatható a játék és rögtön pótolni kell a bilétát.

 • Dedikált felcser: Dedikált Medic / Felcser / Szanitéc láthatja csak el a játékosokat. 2-5 fős csapatonként egy fő kerül kinevezésre. Érszorítóval végzi el a gyógyítást a felcser, a sebesült játékos (fel)karjára felhelyezi és feszesre húzza. A gyógyítás alatt egy postásgumit is fel kell helyezni az ellátás alatt lévő játékos csuklójára, ezzel követik nyomon a felcserek az ellátási lehetőségeket. Gyógyulási idők: kivérzési időn belül (<10 perc) 60 másodperc, kivérzési időn kívül (10< perc) 120 másodperc. A gyógyítás befejezésével le lehet venni az érszorítót és az újra használható. A gyógyító közben harcolhat, vagy gyógyíthat más sérült játékost ha van plusz érszorítója. Ha a sebesültnél vannak az ellátáshoz szükséges eszközök, el lehet tőle venni és ellátni. Postásgumit visszaálló pontokon lehet rendezni, pótolni a hiányzó darabokat. A dedikált felcsert ha kilövik, a csapat bármely tagja elláthatja, az ellátás menete és ideje változatlan. Biztosított kellékek a felcsereknek: érszorító, postásgumi, vöröskeresztes karszalag.) + ÖNGYÓGYÍTÁSI lehetőség: Speciális (lila) érszorítóval saját magát is elláthatja a sebesült játékos, végtagra (kar vagy láb) kell felhelyezni és feszesre húzni. Visszaállásonként egy alkalommal teheti ezt meg a játékos. Ez az érszorító visszaállásig, vagy visszaálló ponton történő áthaladásig fennmarad. Levétel után újra elláthatja magát a játékos egy alkalommal. Az ellátási idő 60 másodperc. Biztosított kellékek a játékosoknak: egyedi érszorító az öngyógyításhoz.

 • Dedikált visszálló pontok: Visszaállásra a kijelölt helyeken (vöröskeresztes zászlóval ellátott) van lehetősége a csapatoknak. Kötelező visszaállási idő nincs, rögtön indulhattok. Ha a teljes csapat áthalad egy visszaálló ponton a gyógyítási lehetőségeket újra lehet tölteni (postásgumit vissza lehet adni a felcsernek illetve levehetőek a speciális érszorítók). Visszaálló pontok nem támadhatóak!

 • Térkép: Jó minőségű molinó térképet biztosítunk amin az adott rendezvény specifikus helyszínek megtalálhatóak. Alapszintű térképolvasás és tájékozódás szükséges, ajánlott iránytű/tájoló használata.

 • Kommunikáció: Rádiót a csapaton belüli kommunikációra lehet használni amivel növelhető a csapat hatékonysága. Lehallgatás engedélyezett de a zavarás tilos!

A Crossifre x Taghunting rendezvényen az alábbi in-game kellékek rabolhatóak: Színes biléták. Egyedi eset ami megtörténhet: ha a csapat minden tagját kilőtték és megtörtént a rablás akkor a csapat mehet visszaállni ez esetben nem kell kivárni a kivérzési időt a csapat minden tagjának! Ha több csapat is részt vett a harcban, értelemszerűen akkor is alkalmazható ez a kiegészítés, ha megtörténtek a rablások.

BÉRLÉS, SHOP

Replika és teljes felszerelés bérlés: Biztosítunk védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát (típusa: JG 608 széria, G36c, képek a replikákról) tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és a játékmenethez szükséges kellékeket.

 • Ár: 5.000 Ft / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő. Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500 Ft, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.

 • Hozz magaddal: Kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.

 • Foglalás menete: A regisztráció folyamán komment vagy privát üzenet formájában tudod felénk jelezni a bérlési szándékodat. Egy személy egy bérlést foglalhat mivel minden résztvevő köteles regisztrálni a rendezvényre. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.

 • Lemondás: Amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek, elég a regisztrációt visszamondani.

 • Replika bérlést elsősorban olyan résztvevőknek biztosítunk a rendezvényen akik már vettek részt airsoft játékon, ismerik az alapokat, már van tapasztalatuk. Első játéknak ez a rendezvény lehet csalódás lenne így első alkalomnak nem ajánljuk.

Csak felszerelés bérlésre is (mellény, arcvédő, szemüveg) van lehetőség, kérjük előzetesen vedd fel a kapcsolatot mire van szükséged és az alapján adunk árat. Akkumlátor bérlésre nincs lehetőség!

Shop: A regisztráció folyamán az alábbi termékek érhetőek el, korlátozott mennyiségben (készletekről előzetesen érdemes tájékozódni), napközben már nincs kapacitásunk kiszolgálni az igényeket így kérjük e-szerint készüljetek:

 • BLS Bio BB termékek: 0,25g - 6500 Ft/kg | 0,28g - 7500 Ft/kg | 0.30g - 8000 Ft/kg | 0.32g - 8000 Ft/kg

 • InfinityNade termékek: Gumitalp 3-4-5 mm - 1000 Ft/10db | CO patron - 1500 Ft/10 db | Műanyag héj - 9000 Ft/db | Alumínium héj - 14000 Ft/db | Indító - 11000 Ft/db

 • Gumis karszalag, választható színek: piros, sárga, kék - 1000 Ft/db

 • Narancssárga láthatósági mellény/találatjelző - 2000 Ft/db

ELÉRHETŐSÉGEINK ÉS PARTNEREINK

Megtalálhatjátok egyesületünket FacebookonInstagrammonYoutubeon illetve az alábbi e-mailes elérhetőségen is felvehetitek velünk a kapcsolatot: spectre.miskolc@gmail.com

DZ Burgers, kézműves burgereikkel egyedi és izgalmas ízélményt biztosítanak rendezvényeken. A DZ Burgerst megtaláljátok Facebookon és Instagrammon.

Daev Paint, egyedi replikafestések esetén Ő az emberetek. A Daev Paint megtalálható Facebookon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: pek.david.7@gmail.com

Kewok Tech Airsoft, Airsoft tech blog, Fancy upgrades, Custom guns, Tactical gears, elektromos replikák javítása. Rendezvényeinken megvásárolható Kewok Tech felvarró (2500 Ft/db) és fegyver zsák (4000 Ft/db). Az ezekből befolyt teljes összeget a Kewok Tech Airsoft kapja. A Kewok Tech Airsoft elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: kewoktech@gmail.com

Breuer's Workshop, No waste, just postapoc stuff...& more! Üdvözöl a Breuer's Workshop! Hagyományőrzés (1980-1990-es évektől napjainkig, a Balkán vonal erős!); Replikák realisztikusabbá tétele; Replikák felületkezelése (barnítás, maratás, s egyéb speciális eljárások); Posztapok replikák, felszerelések s egyéb eszközök gyártása; GBB/GBBR replikák javítása; Alkatrész beszerzés (Közvetlen kontakt a következőkkel: Gunfire,Slong,E&L); Heavy modding: Hegesztés (Védőgázas MIG, acél vagy vas anyagok). A Breuer's Workshop elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: counteroly@gmail.com

InfinityNade, a kirobbanó sikerekről ők gondoskodnak, a gránátjaikról dióhéjban: az általuk gyártott airsoft gránát héjjal azonnali előnyhöz juthatsz bármilyen Airsoft játékon, legyen az erdős területtől kezdve elhagyatott laktanyákon át CQB arénákig bármi, ez a gránát minden alkalomra jó választás. Az InfinityNadet elérhetitek az alábbi oldalon keresztül: www.infinitynade.com

Résztvevők

01. csapat
Létszám: 1 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
DK
 
02. csapat
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
03. csapat
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
04. csapat
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
05. csapat
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
06. csapat
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
07. csapat
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
08. csapat
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
09. csapat
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
10. csapat
Létszám: 3 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Dome SPECTRE
Dudu SPECTRE Dudás István
vojtyek SPECTRE Tóth Béla
 
11. csapat
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
12. csapat
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
13. csapat
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
14. csapat
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
15. csapat
Létszám: 0 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign