Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok az évben


Persistent
16 játék

Safi
14 játék

BaziJoe
14 játék
4.
Hidi 12 játék
5.
Tommie 11 játék
6.
Zereck 11 játék
7.
Balajtars 11 játék
8.
Atlasz16 11 játék
9.
SALLER 10 játék
10.
DIO 10 játék

Pálya ajánló

Debrecen

Csapat ajánló

Derecske


A széf #2 - Éjszakai játék

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Főszervező:
DrTothOtto

Társszervezők:
Janii

Játék ideje

Kapunyitás: 2021.11.20. 16:00
Kezdés: 2021.11.20. 17:30
Befejezés: 2021.11.20. 23:00

Várható időjárás

kevés felhő
11 ℃

Részvételi díj

2.000 HUF

Helyszín

Az objektumCím:
Debrecen, Lőtér u. 8

GPS koordináták:
47.56144, 21.65302

Két oldal harcol a nagyobb vagyonért. Egy széf. Ami zárva van. Egy darabig…

Feladat: Mindkét oldalnak ugyanaz: megszerezni, megőrizni és adott időben biztonságba helyezni a pályán elrejtett pénzt. A pálya közepén elhelyezett széf kombinációját kell megtalálni. Adott időben borítékolni és belerakni a pénzeket. Pénzt csak az oldalszínnek megfelelő színű borítékban lehet berakni, csak azok lesznek érvényesek a számoláskor.

A játékot az nyeri, akinek több pénze van a széfben a játék lefújásakor

Special feladat: A játék során lesz lehetőség üzletet kötni a speciális emberekkel. (Segítek: enélkül NEM fogsz tudni lényegesen előre haladni). Kérhető támogatás: épület berobbantás, épület szint tisztítása, illetve a legfontosabb: információ...  A támogatásért cserébe viszont kérni fogunk... :P

2x2,5 órás kör lesz oldalcserével, két kör között némi szünettel. 

A játék lényege, hogy a pálya egész területe folyamatos védelem és támadás alatt álljon, ezzel a pálya minden szegletében folyamatosan legyen kontakt és ne koncentrálódjon a játék 1-1 épületre.

Amit tudni érdemes: a kódok, borítékok, a pénzek és úgy kb. minden el lesz rejtve a pálya egész játszható területén. Készülj arra, hogy keresgetni fogsz! Sőt! Az is lehet, hogy egy már átkutatott területen ismét felbukkan némi kis aprópénz…

Játékon való viselkedés:

A játékon, mint a játék szervezői, fenntartjuk a jogot arra, hogy nem megfelelő, etikátlan viselkedés esetén bármelyik résztvevőt hazaküldhessünk, mely esetben nem áll módunkban a részvételi díjat visszaadni, valamint későbbi játékokból az adott egyént kizárhatjuk. Találatot korrektül meg kell adni. Akire panasz lesz, egyszer figyelmeztetjük, másodjára megkérjük, hogy távozzon.

Tudatmódosító szerek használata tilos.

Új szabály Apafán: Kivétel nélkül minden hangos nézeteltérés, vita, véleménynyilvánítás azonnali és vitathatatlan pihenőt eredményez. A pálya első részén, a szervezői szobánál a felek együttesen megjelennek, szervezővel egyeztetik a kialakult helyzetet és aztán jóváhagyásig kellemesen eltöltenek némi időt.

Biztonsági szabályok:

A játék során csak a pincék, földszint és 1. emeletek játszanak. Épületek tetejére felmászni, több szintes épületek emeleteinek erkélyeire kimenni tilos, mert nincs korlát. Kordon szalaggal elválasztott területekre bemenni tilos. A területen találhatóak aknák, gödrök, amiket egyértelműen megjelöltünk szalaggal, esetleg raklapot, gumi oszlopot helyeztünk rá, ami fedezékként szolgálhat, azonban elmozdítani, szétszedni, piszkálni tilos. Épületek belsejében lévő lépcsőkön, lépcsőfordulókon fokozott óvatossággal közlekedni, mert korlát sok helyen nincs, vagy ha van is gyenge.

Előre telepített létrán emeletre mászni lehet, amibe bemászol SAFE-ZONE, ami annyit tesz, hogy nem a játék része, onnan lőni és oda lőni tilos. Mihelyt kiléptél abból a zónából oda vissza nem léphetsz.  

Kiegészítő szabály: Ablakokon csak úgy lehet kilőni, hogy a fegyver csöve nem ér kintebb az ablak síkjától. Pincéből ablakon kifele és befele lőni tilos. Emeletről lőni és emeletre lőni lehet.

A Játékon mindenki a saját felelősségén vesz részt, a szervezőket semmilyen felelősség nem terheli!

Játék keretszabályok:

A játékon MASZ2015(+kiegészítés) érvényes! Nézz utána az éjszakai játékra vonatkozó szabályoknak is alaposan.

Minden fegyvernem esetén torkolat tűz imitáció, tracer vagy fegyver lámpa villogtatás kötelező.

FPS határok:

AEG/GBBR max. 400FPS
Pisztoly, Shotgun max. 400FPS

DMR, Sniper, Támogató fegyver(kivéve a szervezőké) nem játszhat.

Ha akár csak 1-el is meghaladja a fegyvered az FPS határt, akkor az a fegyver nem játszhat. Úgyhogy legyél szíves megfelelően felkészített fegyverrel jönni. A magasnak mért fegyvereket a szervezői szobában megőrizzük neked a játék végéig

Fegyvert a parkolóban és az utcán nem veszed elő, csak miután bejöttél a kapun. A kapun való belépéstől védőszemüveg viselése kötelező, mindaddig, amíg nem távozol végleg a játékról. Kapun kilépve veheted csak le.

Ha a kapun beléptél egyből mész regisztrálni és utána be a pályára/öltözőkbe, ami a 6-os épület 2. emeletén található. Senkit nem akarunk hajkurászni, hogy beregisztrált-e már.  

 

Kapunyitás: 16.00, kapuzárás: 17.15

Eligazítás: 17:30

Játékkezdés: 18:00

Eligazításra már bekronózva, bekészülve jelensz meg, mivel erre kell némi idő, így a kaput 17.15kor bezárjuk és csak a játék indítását követően lehet majd a későknek bejönni. Időben érkezz!

 

A játékon csak 16 éven felüliek vehetnek részt. 16-18 év közöttiek csak szülői hozzájárulást igazoló nyilatkozattal.

 

Tárazás: 

Csak real/low/midcap tárak játszanak. (Éjszaka lesz, ne áruld el magad vagy társaid a csörgéssel)

AEG/GBBR:300 BB. Táranként max. 100 BB lehet.

Másod fegyver: pisztoly/SMG max. 2 tár(max 30 BB egy tárban), shotgun esetén, ha másodfegyverként van nálad, max. 6 shell lehet egy embernél.

Ha csak pisztoly/SMG-vel vagy shotgunnal játszol akkor is max. 300 BB lehet összesen betárazva.

Tárazás saját bb-ből, HQ-n vagy az öltözőben

Találat megadás: Pirosan villogó találatjelző (sima biciklis villogó jó) kötelező. Hozzál magaddal többet is, mert el szokott veszni. Találat megadása "hit-hit" "talált" vagy "megvolt" kiabálással. Felteszed a találatjelző piros villogót és nem mozdulsz. Késelés szigorúan gumikéssel, szemből legalább 3 helyen meg kell érinteni az ellenfél testét, hátba támadás esetén egy X-et rajzolsz a hátára. A megkéselt elfogadóan bólint/int nem kiabál, hogy "megvolt" és ezzel fedi fel a másik játékost. Találatot kapott játékos késeléssel kivégezhető. Dobatás sportszerűen, de oda bízzuk, hogyan oldod meg. Senki ne lepődjön meg, ha visszalőnek.

Medikelés: Mindenkinek 2 élete van. Első találat esetén medikelhető 60 másodperc kézrátartással. Mindenki medikelhet mindenkit. Második találat esetén 3 perc kivérzés és vissza a HQ-ra. Visszaállás, ha min. 2 ember összegyűlt a HQ-n. 

Gránát használat: BB-szóró gránátok használhatóak. A gránát elsülésének pillanatában 10x10m-es vagy attól kisebb szobában, szabad térben valamint 10x10m-nél nagyobb szobában 5m-es hatósugáron belül lévő személy halott és nem medikelhető. 3 perc kivérzést nem kell megvárnia. A hatókörön belül fedezék mögé ugró ember is halottnak minősül, mert a lökéshullám úgyis kinyírna. Ha nem egyértelmű, akkor inkább add meg sportszerűen....

Mindenféle durranó gránát, petárda, thunder B, gumitalpas gránát használata tilos, mert laknak a környéken és éjszaka többnyire aludnának.

40-es BB-szóró gránát sörétes puskaként funkcionál.

A gránátot dobni, emeletről ejteni tilos és balesetveszélyes. Csak gurítani vagy alacsonyan ejteni (pl. egy ablakon beejted) lehet.

Házi gránát szabály: füstgránát használható épületben. Mivel zárt tér nincs sehol, minden ablak hiányzik, huzat van, kiviszi a füstöt.

A pontos részvételi összeggel a kezedben érkezz, ami 2000Ft. Könnyítsd meg légy szíves a dolgunkat. Nem tudunk váltani. Amíg nem fizettél nem léphetsz be a pályára.

Bankkártyával, Szép-kártyával is fizethetsz

 

Mindenkit várunk szeretettel!

Résztvevők

Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név
Alan Renátó Takács Alan
bacso99
BaziJoe R.C.A.T. Nagy Csaba
csetimate Cséti Máté
DIO EДSTERИ БLOCK Lipcsei Dániel
DOKIcsaszes CousinSoft Császi Dániel Attila
Geriwill M.K. Warriors Deli Gergo
Gimli R.C.A.T. Munkácsi János
MainDocK
Nagyzozo Delta
Nunika T.A.T. Nagy Vivien
Persistent A REND Biró Péter Gábor
steewy LarpSoft SE Rétfalvi István
Vindzsi EДSTERИ БLOCK Virág László
WadloW R.C.A.T. Nagy Béla

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2021 powered by TRONIX webdesign