Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok


BaziJoe
75 játék

Safi
68 játék

Persistent
67 játék
4.
Vaktyuk 53 játék
5.
Csiga 53 játék
6.
Gimli 51 játék
7.
gBUTCHER 50 játék
8.
Blacky 49 játék
9.
DIO 44 játék
10.
WadloW 43 játék

Csapat ajánló

Bagamér


A Gépek Lázadása

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Szervező csapat:
Final Solution

Főszervező:
Solenya

Társszervezők:
DrTothOtto

D0N

Játék ideje

Kapunyitás: 2022.08.06. 19:00
Kezdés: 2022.08.06. 21:00
Befejezés: 2022.08.07. 03:00

Várható időjárás

tiszta égbolt
34 ℃

Részvételi díj

3.500 HUF

Helyszín

Az objektumCím:
Debrecen, Lőtér u. 8

GPS koordináták:
47.56144, 21.65302

Az év 2029. A gépek végre védekezésre kényszerültek. Az Ellenállás számtalan emberáldozatának hála sikerült előrenyomulni és több megsemmisítő csapást mérni Skynet támaszpontjaira. Fogynak a forrásaik, de a gépek nem fáradnak, nem éheznek, és újjáépítik hadseregüket. Az élelem fogytával pedig az Ellenállás lendülete megtörhet. Nem maradt idő további tervezgetésre, további műveletekre, most kell lesúlytani, mert ha megerősítik állásaikat akkor az ellentámadás elsöpörheti a reményt.

Egy John Connor által vezetett egység sikeresen megbénította Skynet műholdas kommunikációs hálózatát, rövid időre ugyan, de csapdába esett. Nem védtelen, de már útban van a felmentés. Alig egy maréknyi - ám jól felfegyverzett - gép őrzi pillanatnyilag, egy meteorológiai állomáson, amit még napkelte előtt megostromol az Ellenállás. John fogságba esett valahol az állomáson, kiszabadítása életbevágó! Tudása nélkülözhetetlen Skynet megsemmisítéséhez.

A gépek már megkezdték a terület megerősítését és több vezérlőantennát telepítettek amivel közvetlenül irányíthatja Skynet az állomás védelmét. Ezek megsemmisítése prioritást élvez, ugyanis így korlátozható a vezérelt egységek által hatékonyan védelmezett terület. Az antennákról és azok gyenge pontjairól John rendelkezik átfogó ismeretekkel.

Skynet parancsnoki központját egy műholdas ion-ágyú védelmezi amely bármilyen behatoló érzékelése esetén csapást mér az épületre, elsöpörve minden szerves anyagot bent és az épület közelében. Szerencsére John és csapata szabotázsa miatt a műhold jelenleg képtelen pályát változtatni és csak a parancsnoki központ feletti pályán mozog. John ismeri a műhold parancskódjainak utolsó szekvenciáját és képes azt véglegesen lekapcsolni.

A célterületet a felderítők szerint legalább 4 erősen páncélozott T-600-as modell őrzi. Mivel nincs idő tüzérség ideszállítására ezért csak kézifegyverekre támaszkodhat az Ellenállás, ami vajmi kevés kárt képes okozni ezekben a járkáló gépszörnyekben. Sebezhetőségeik ismeretlenek, egy azonban bizonyos, ha a kitartó támadás átmenetileg ugyan össze is zavarja őket, utána újult erővel csapnak le!

A parancsnoki központot pedig több T-700-as modell védi akikben szintén nagyon nehéz kárt tenni. Hasonlóan a többi modellhez, ezek a gépek is képesek bármilyen sérülés rövid időn belül történő regenerálására hogy újból csapást mérhessenek. A felderítés szerint ők nem páncélozottak, de számuk ismeretlen. Jelenleg nem tudja a felderítés hol tartózkodnak a célterületen, de az ion-ágyú védelme miatt nem valószínű hogy a központban. 


A gépek jól felfegyverzettek és kegyetlenek, NEM hagynak túlélőket! Sugárfegyvereik szinte azonnal menthetetlenül halálos sebet ejtenek, ezért az Ellenállás súlyos veszteségekkel számol és minden elérhető hadosztályát ide vezényelte, amik hullámokban fognak megérkezni.


A haditerv:

A vezérlőantennák hatástalanítása szekvenciálisan történik amit a központban lévő vezérlőből lehet megtudni, mindig a sorban következő antennát. El kell hozni a vezérlőből az energiacellát John-nak aki biztonságosan fel tudja azt nyitni és megállapítja melyik fűtőanyag működtetni. A fűtőanyag bomlási mintájának ismeretében már könnyedén megállapítható a soron következő antenna reaktora. Amint a reaktor is azonosításra kerül szükséges továbbá egy második cella megszerzése is, amit a már elavult T-600as modellek reaktoraiból kell megszerezni, ám rövid felezési ideje miatt erre csak a reaktor azonosítása után kerülhet sor, a nem megfelelő cellákból rövid időn belül elszivárog a fűtőanyag. Ezért csak a bomlási minta ismeretében képes John a támadóknál lévő tárolók behangolására. John az egyetlen személy aki megfelelő tudással rendelkezik hogy az antennák tűzfalát feltörje és lekapcsolja őket.

A vezérlőantennák kiiktatásával megszűnik Skynet menekülési útvonala és csapdába esik a főhadiszállásán. John-nak ehhez az új fejlesztésű cellákat is meg kell szereznie amikkel Skynet tárolói üzemelnek. A tárolók kiiktatása ugyanúgy történik mint az antennáknál.

 

Játékon való viselkedés:

A játékon, mint a játék szervezői, fenntartjuk a jogot arra, hogy nem megfelelő/unkorrekt/etikátlan viselkedés esetén bármelyik résztvevőt hazaküldhessünk, mely esetben nem áll módunkban a részvételi díjat visszaadni, valamint későbbi játékokból az adott egyént kizárhatjuk. Találatot korrektül meg kell adni. Akire panasz lesz egyszer figyelmeztetjük, másodjára megkérjük, hogy távozzon. Tudatmódosító szerek használata tilos.

Kiegészítő szabály: 
Ablakokon csak úgy lehet kilőni, hogy a fegyver csöve nem ér kintebb az ablak síkjától. Pincéből ablakon kifele és befele lőni tilos. Emeletről lőni és emeletre lőni lehet.

Biztonsági szabályok:
A játék során a pincék, földszint és minden emelet játszanak. Épületek tetejére felmászni, több szintes épületek emeleteinek erkélyeire kimenni tilos, mert nincs korlát. Kordon szalaggal elválasztott területekre bemenni tilos. A területen találhatóak aknák, gödrök, amiket egyértelműen megjelöltünk szalaggal, esetleg raklapot, gumi oszlopot helyeztünk rá, ami fedezékként szolgálhat, azonban elmozdítani szétszedni, piszkálni tilos. Épületek belsejében lévő lépcsőkön, lépcsőfordulókon fokozott óvatossággal közlekedni, mert korlát sok helyen nincs vagy ha van is gyenge.

Előre telelpített létrán emeletre mászni lehet, a szoba, amibe bemászol SAFE-ZONE, ami annyit tesz, hogy nem a játék része, onnan lőni és oda lőni tilos. Mihelyt kiléptél a szobából oda vissza nem léphetsz.  

A Játékon mindenki a saját felelősségén vesz részt, a szervezőket semmilyen felelősség nem terheli!

Játékszabályok:

A játékon MASZ2015(+kiegészítés) érvényes! Nézz utána az éjszakai játékra vonatkozó szabályoknak is alaposan.

Minden fegyvernem esetén torkolat tűz imitáció (tracer vagy fegyver lámpa villogtatás) kötelező.

FPS határok:

AEG/GBBR max. 400FPS
Pisztoly, Shotgun max. 400FPS

DMR, Sniper, Támogató fegyver nem játszhat.

Ha meghaladja a fegyvered az FPS határt, akkor az a fegyver nem játszhat. Főleg, hogy éjszaka a lőtáv a látótávolsággal együtt lerövidül.

Ha a kapun beléptél egyből mész regisztrálni és utána be a pályára/öltözökbe. Senkit nem akarunk hajkurászni, hogy beregisztrált-e már.  Öltöző a 2.épület 2.emeletén lesz.

Folyamatos krónózás a belépéstől kezdve.

Eligazítás: 20:30

Játék kezdés: 21:00

Fegyvert a parkolóban és az utcán nem veszed elő, csak miután bejöttél a kapun. A kapun való belépéstől védőszemüveg viselése kötelező, mindaddig, amíg nem távozol végleg a játékról. Kapun kilépve veheted csak le.

A játékon csak 16 éven felüliek vehetnek részt. 16-18 év közöttiek csak szülői hozzájárulást igazoló nyilatkozattal.

Tárazás: 
Tárazás saját bb-ből. AEG/GBBR:300 BB. Táranként max. 100 BB lehet. Kérjük ezt tartsátok be.
Másod fegyver: pisztoly/SMG max. 2 tár(max 30 BB egy tárban), shotgun esetén, ha másodfegyver ként van nálad, max. 6 shell lehet egy embernél.
ajánlott (nem kötelező) felszerelés: zseblámpa, kullancsriasztó

Találat megadás: 
Pirosan villogó találatjelző(sima biciklis villogó jó) kötelező. Hozzál magaddal többet is, mert elszokott veszni. Találat megadása "hit-hit" "talált" vagy "megvolt" kiabálással. Felteszed a találatjelző piros villogót és máris mész a visszaállóra. A helikopterek minden 10. percben érkeznek meg az erősítéssel, ekkor mindenki aki a visszaállón van egyszerre visszaállhat. Késelés szigorúan gumikéssel, szemből legalább 3 helyen meg kell érinteni az ellenfél testét, hátba támadás esetén egy X-et rajzolsz a hátára. A megkéselt gépszörny ezután feléd fordul és beléd ereszt egy sorozatot.... Ezeket a szörnyeket közelharcban képtelen vagy legyűrni, de egy röhögést megért hogy megpróbáltad. 
Dobatás: megpróbálhatod, de a gépek nem félnek a haláltól és nem kegyelmeznek/dobatnak. Senki ne lepődjön meg, ha visszalőnek.

Medikelés, kivérzés, visszaállás:
A sugárfegyverek darabokra szaggatnak minden előt. Ha találatot kaptál akkor sajnos eljött a vég, azonnal mehetsz a visszaállóra és várod hogy a következő hullámmal visszaállj. A hullámok összevárhatják egymást. Az ostrom sok véráldozatot követel majd, de az Ellenállás hajlandó ezt megfizetni!

Gránát használat: 
BB-szóró gránátok használhatóak. Ha egy gránát nem működik el, az nem találat. A gránát elsülésének pillanatában 5x5m-es vagy attól kisebb szobában, szabad térben valamint 5x5m-nél nagyobb szobában 5m-es hatósugáron belül lévő SZEMÉLY halott és nem medikelhető. A hatókörön belül fedezék mögé ugró EMBER is halottnak minősül, mert a lökéshullám úgyis kinyírna. Ha nem egyértelmű, akkor inkább add meg sportszerűen.... A T-600as modellek páncélzata megvédi őket a kézi robbanószerektől. A T-700as modelleket átmenetileg regenerációra kényszeríti. A játékon várhatóan meglehetősen sok füst kerül felhasználásra, ezért a játékosokat is bíztatjuk hogy hozzanak magukkal. Ezek ellenőrzése a chronóállomáson történik. 40-es BB-szóró gránát sörétes puska ként funkcionál.
A gránátot dobni, emeletről ejteni tilos és balesetveszélyes. Csak gurítani vagy alacsonyan ejteni(pl. egy ablakon beejted) lehet.
Házi gránát szabály: engedélyezett füstgránát használható a teljes játéktéren.....mivel zárt tér nincs sehol, minden ablak hiányzik, huzat van, kiviszi a füstöt.


Mindenféle durranó gránát, petárda, thunder B használata tilos. Pirotechnika használata tilos, KIVÉVE a szervezők által jóváhagyott hanghatással nem járó eszközÖK (villanók, strobi, füst stb). Ezen a játékon most igyekszünk minél több pirotechnikát alkalmazni, ezért bíztatjuk a játékosokat is hogy hozzanak magukkal, engedélyezésük csak indokolt esetben lesz megtagadva.
BÁRMELY HÁZI KÉSZÍTÉSŰ PIROTECHNIKA TILOS!


Rádió kiosztás:
A gépek fejlett rádiókommunikációjuk révén minden forgalmazást lehallgatnak és minden megkötés nélkül forgalmaznak. Ez lehet az Ellenállás számára hátrány, de akár előny is.
Játékosok: 1-es
Szervező: 8-as


A pontos részvételi összeggel a kezedben érkezz, ami 3500Ft. Könnyítsd meg légyszi a dolgunkat. Nem tudunk váltani. Amíg nem fizettél nem léphetsz be a pályára

 

Résztvevők

Ellenállás
Létszám: 35 / 50 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
AdamBlack NoN Expendables Fekete Adam
Amstel RATS Gatfalvi Renátó
Atiwarband Bbetyárz Szabó Attila Alex
bacso99 Bacsó László
BiggestAvenger Z. Krisztián
btms A REND
Cseszi A REND Cseszlai Balázs
csetimate Cséti Máté
DesertGoat S.A.T
GAMER S.A.T
Gaz Ranger Team Csuja Gábor
Gergo96 M.K. Warriors Gergő Pásztor
Gimli R.C.A.T. Munkácsi János
Heimdall A REND Virág Tibor
Iron U.K.A.T. Lakatos Áron
Konrad Muri Konrád
Laki7 M.K. Warriors Lakatos Richárd
m0rtifear Ferenczi Richárd
Matheus Bbetyárz Szűcs Máté
MGeri RATS Marincsák Gergő
Mulder Faragó Tamás
Nemecsek AFO 300 Csatári Imre
Pocokezredes U.K.A.T.
Robi HLG Bán Róbert
Small Kiss Richárd
Tacsesz Pál Lajos
tadam Tolnai Ádám
Tomii
TonyMontana U.K.A.T. Török Ádám
Truck Józsa Roland
Vaktyuk A REND Nagy Sándor
VP GRAY WOLF Vadász Péter
Wolfi HLG Rácz Gergő
Zeus S.A.T Szilágyi László
zkaresz
 
John Connor
Létszám: 1 / 1 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Lacika RATS Pénzes László
 
Kyle Reese
Létszám: 1 / 1 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Komam HLG Marozsán Lóránt
 
T-600
Létszám: 4 / 4 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
BakosB Final Solution Bakos Balázs
D0N Final Solution Tóth Béla
Patrik020 T.A.T.
Sovi EДSTERИ БLOCK Sóvágó Dávid
 
T-700
Létszám: 4 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
BabaYaga Final Solution Pap Orsolya
Dzsy Final Solution Kiss Gábor
Harcos Final Solution Török Attila
Parti T.A.T. Parti Csaba
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2022 powered by TRONIX webdesign