Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok


BaziJoe
75 játék

Safi
68 játék

Persistent
67 játék
4.
Vaktyuk 53 játék
5.
Csiga 53 játék
6.
Gimli 51 játék
7.
gBUTCHER 50 játék
8.
Blacky 49 játék
9.
DIO 44 játék
10.
WadloW 43 játék

Pálya ajánló

Békéscsaba

Csapat ajánló

Derecske

A kezdő sniper naplója!

 
Beküldte


medve

Első bejegyzés

Kedves naplóm!

Ma moziban voltam, és megnéztem a haverral a Súter című filmet. Fúúde istencsászár volt benne a Márki Márk... Eldöntöttem. Igen, sznájper leszek. Tapasztalt airsoft játékos vagyok, két hónapja Airsoftozok, már a második Well R7-est koptatom ebben a hónapban.

Feltettem magamnak a kérdéseket:

- Tudok pontosan lőni?

Hogyne tudnék. Minden 20-as sorozatból legalább 5 találat van. Jó arány.

- Tudok halkan mozogni?

Naná. Anyám eddig csak egyszer hallotta meg, hogy stikában kimentem az erkélyre cigizni. Ez is rendben van.
Van önuralmam, kitartásom?

Hogy a viharba ne lenne. Aki harmincadjára fut neki a GTA Vice Cityben az autós versenynek, úgy hogy csak két gamepad-ot vágott a falhoz...Mi ez ha nem kitartás, kérdem én... Engem az isten is sznájpernek teremtett...

Második bejegyzés

Kedves naplóm!

Hazaértem a suliból, internet bekapcsol, gúgli beír: SNIPER. Kb. 24 000 000 találat (0,12 másodperc) alatt. Eeez igeeeeeen. Ki a tököm az a Wikipedia? Biztos a sniperek védőszentje. Vadászoknak is van. Faterom barátja vadász, és mindig valami Szt.Hubertusról beszél.
Na mindegy átugrom. Fáúúúúú, mennyi távcsöves stuki. Kell egy nekem is. Mit egy, legalább három.

Nézzük meg milyen puskák vannak AS-ben? Irány a cybergun.hu. A Welleket is mindig onnan szerzem be, már kedvezményem is van 5%.

Na nézzük:

CA M24. 79900 HUF. Anyátokat, lopom én a pénzt? Ennyi pénze még a királynak sincs, nemhogy nekem...

TM VSR 10 G-Spec. 64000HUF. Mán' jobb egy fokkal, de még mindig anyutokat...

És igen, megtaláltam, Ő kell, vele isten leszek, nekem teremtették:

Swiss Arms Black Eagle M6 sniper 365 fps. És csak 21990HUF.
Minek tesznek fel hetvenrugós puskákat is a netre, amikor itt van ez is. Ezek tök idióták , meg azok a pöts, újgazdag szemetek, akik megveszik maguknak azokat a drága sz@rokat. Black Eagle. Már a neve is rémisztő.

És szinte ingyen van, meg különben is jövő héten szülinapom lesz. Mamáéktól mindig kapok 10-10 rugót. Anyunál kisírok még egy 10-est, és sínen vagyok. Nekem van 2 rugóm, és ha a héten a kajára kapott pénzen nem veszek semmit ,akkor távcsőre is futi a kínai piacról. Ez lesz, és kész...

Harmadik bejegyzés

Kedves naplóm!

Nem volt egyszerű meggyőzni anyámat, de sikerült. Jó nekem a tavalyi pufidzseki, nem kell új, sportcipőnek az orra is csak kicsit vállt el. Pici FBS gumiragasztó, és jobb, mint újkorában. Leülök a gép elé, és beírom a menyországba vezető út kódját: WWW.CYBERGUN.HU. Kosárba teszem, megrendelem, elintézem az anyagiakat. Kicsit, király vagyok? Rendelés után tíz perccel rájuk telefonálok:

- ÖÖÖ hellószia! Rendeltem egy Swiss Arms Black Eagle sznájper csúzlit. Mikorra lesz itt? Jövő Héten? Gyorsabban nem lehet? Ahham... és mennyivel több úgy a postaköltség? Kétezer? Kerül, amibe kerül. Kell.

Holnap itt van a drááágaszááágom.

Negyedik bejegyzés

Kedves naplóm!

Reggel hamarabb elindultam suliba, de elkéstem az első óráról.
Miért, miért? Ezt nézd meg! Vettem egy Tasco brutál kukkert. 5500-at kért a kis ferdeszemű, és lealkudtam 5200-re. A biznisz az biznisz.

Faterom barátja beájul ha meglátja mekkora távcsövet vettem potom pézé. Megkérdeztem, hogy az Ő vadászpuskáján milyen távcső van, és mennyibe került?
Aszonta, hogy valami Kárlcejsz távcsöve van, ami 70ezer volt, meg 40ezerért vett távcsőgyűrűt. Ha tudná ez a barom, hogy mennyiért vettem, és grátiszba még gyűrűt is kaptam, arról nem is beszélve, hogy az enyimének vörösen világít a célkeresztje ha bekapcsolom...

Nem hiába üzleti érzéke nem sok embernek van. Hazaértem, feltépem a postaládát. Ott a cetli, hogy csomagom érkezett. Majd elsírtam magam örömömben. Felrohan, táska ledob, rohanás a postára, mert egy óra múlva bezárnak.

Odaértem. Cetlit beadom a postásnéninek, és Ő kihozza nekem dobozt. Mit doboz? Fenséges piros kartoncsoda, rajta a Black Eagle képével.

Hazafelé a villamoson már fejben összeraktam. Rajta a távcső, fúúúúdebrutál. Felmegyek a lakásba, leteszem az ágyra a dobozt, mellé a távcsövet.

Elkezdődik a szertartás. Késsel felvágom a dobozt, hogy annak se essen baja. Kinyitom. Könnybe lábad a szemem. Ez szebb, mint a képen. Lassan, kiveszem a dobozból, csikorog a hungarocel. Istenem! Gyönyörű, a vállamhoz emelem. Bumm Heccsát... Ráteszem a távcsövet. Mintha direkt ehhez gyártották volna. Félrehúzom az ötödiken a függönyt, kinyitom az ablakot. A parkban kutyát sétáltató csaj, Tescó-szatyros Jodák, és egyéb potenciális célpontok.

Belenézek a távcsőbe: Bumm heccsát. Gondolatban már mind fekszik...

Este az ágyam mellé teszem, vele alszom. Jobb érzés, mint nővel feküdni, bár azt még nem próbáltam, de tuti hogy jobb...

Ötödik bejegyzés

Kedves naplóm!

Eljött végre a szombat.

Megyek játszani. Kinn a pályán figyelem az embereket, kinek milye van. Várom a rémült tekinteteket. - Ú sznájper puska... Jönnek hozzám a kis csirigli Airsoftosok, akik csak egy hónapja kezdtek el játszani.
A tekintetükből érzem, hogy félnek, sőt rettegnek tőlem.

De mi ez? Az egyik kocsiból egy csávó valami idióta ruhát vesz fel magára. A hülye, úgy néz ki, mint Csubakka a csillagok háborújából. Elővesz egy nagy tokot a kocsiból, és bipodon feltámaszt a kocsi tetejére valami zöldre pingált távcsöves puskát. Hmm, remélem nem egy csapatba osztanak be vele, és rá fogok vadászni egész nap. Véged haver. Bumm heccsát...

Elkezdődik a játék. Beosztottak egy rajba, hogy támogassam őket. Mi vagyok én? OTP?
Én magányos farkas leszek, és mindenkit leszedek. Le is szakadok a rajomtól, és cserkészem a Csubit.
Basszus, hol lehet? Francba! Mi volt ez? Biztos csak egy ág csapott a mellemre, ez nem volt találat, mert nem látok senkit. Még egy. Ez BB volt, mert lepattant a mellényről. Pattanó lövés lehetett, mert még mindig nem látok senkit.Megyek tovább. Anyádat! Ki lőtt fejbe? Megvolt!!! Ki vagy? Honnan lőttél? 30 méterre megszólal egy bokor:

- Na mostmár érezted, hogy eltaláltalak?

Az a szemét Csubakka volt. Visszamentem a visszaálló pontra, ahol a rajom már várt rám. Gyerünk ott van a másik csapat sznájpere. Mutatnám az utat, de a rajpk azt mondja, hogy akkor azt a szakaszt kikerüljük. Besz@riak... gyáva népnek nincs hazája. Majd én megmutatom Csubinak. Minden bokrot figyelek, és megyek arrafelé ahol kilőtt engem. Fákk, nincs sehol a bokor. Tovább megyek.

Sssss. BB hasít el a fülem mellett. Hasra vágom magam. megvagy Csubi. Lövök rá egyet. Közelebb kell mennem , mert féltávon leesett a BB. De rálövök még vagy háromat. Fölétartok, lövöm mint az állat, de még így sem járok a közelében sem. Feltérdelek, célba veszem, három embernyit főlé tartok.
Csatt. BB esik le rólam elém a földre. Nagyon fáj a melkhasam, de jobban fáj az önérzetemnek a találat.

Vége a játéknak. Odamegyek Csubihoz, és kérdezem:

- Hogy csináltad ezt?

Kajánul mosolyog és megveregeti a vállam.

- Majd belejössz. - mondja.

Hazafelé megkérdem a kocsiban az egyik öreget, hogy ki a f@sz volt az Csubakka. Elmondja. Meg hogy milyen puskája van, meg hogy mennyire lő el. Hát mi tagadás a Well-el több embert kilőttem, mint ezzel a sz@r távcsöves kapanyéllel.

Hatodik bejegyzés

Kedves naplóm!

Tele van a cerkám ezzel a sok idiótával, aki nem képes segíteni, hogy hogyan tudnám megcsinálni a puskám 500 fps-re. Mind azt mondja, hogy olvassak vissza, meg hogy maradjak az AEG-nél, meg hogy az én puskám sz@rt se ér. Köcsögök. Ha ti ilyenek vagytok, akkor le vagytok...
Nézzük meg mennyiért lehetne meghirdetni az eladó mesterlövész topikban.
Leírok róla mindenféle ódákat, és meghirdetem 18-ért, hátha lesz valami looser aki elviszi tőlem.

Utolsó bejegyzés.

Kedves naplóm!

Na végre 15-ért megvette egy pancser távcsövestől az egészet. Majd megtudja...

Utóirat:

Az összes sniper kapja be. Biztos csal mindegyik...

by: Abaqsz
Forrás: www.szegedairsoft.hu


Csevegő

 

 
© 2015 - 2022 powered by TRONIX webdesign