Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok az évben


Persistent
16 játék

Safi
14 játék

BaziJoe
14 játék
4.
Hidi 12 játék
5.
Tommie 11 játék
6.
Balajtars 11 játék
7.
Zereck 11 játék
8.
Atlasz16 11 játék
9.
DIO 10 játék
10.
SALLER 10 játék

Pálya ajánló

Bükkszentlászló

Csapat ajánló

Hajdúhadház

Warhead 13 - A Reapers szemszögéből

 
Beküldte


Hawk

Véget ért a Warhead XIII., azaz a Warhead: Bad Luck. A felvarrón, pólón és találatok nyomain kívül persze rengeteg jó élménnyel is gazdagodtunk. Kiderült, hogy lesz "tankos warhead", a 14., Tapolcán, ami plusz jó hír, mivel sokunk nagy kedvence, nyilván érthető okokból.

Mi érkeztünk a legkorábban, biztosra akartunk menni a helyünket illetően, hiszen a főépület szálláskapacitása limitált, habár végül nem volt túl telített, sokan sátraztak. Pénteken, 15:30-kor már a helyszínen voltunk, onnantól a megbeszélt négy óráig vártunk a szervezőségre, akik megérkezte után kipakoltunk a kocsiból, be a bejárattal szemben lévő terembe. Ekkor már a többi koránérkező is megkezdte a sátorállítást. Pakolászás, kajálás, beszélgetés az IBW sátornál töltötte ki a nap további részét egészen olyan este tízig, amikor már elkezdtünk visszavánszorogni hálózsákjainkhoz, kipihenni a közel 2 órás utat és a nem túl klasszikus zenék túl hangos feléneklését a kocsiban. Másnap már 8:00 előtt fenn voltunk, a regisztrációt a sor elejéről akartuk kezdeni. A közel 1 órás kajálás, rendezkedés, dumálgatás persze megtette a kellő hatását, a sor végéről kezdtük, mint mindenki más. Persze nem panaszkodhatunk, pörgősen ment minden, pedig ahogy hallottuk valami váratlan nehézség is adódott a papírokkal, de a szervezők ezt korrektül megoldották. Kronózás után felszerelkeztünk, megtöltöttük a tárakat, elrágcsáltuk első müzliszeleteinket, készen álltunk az eligazításra. Ez is elég pörgős volt, megkíméltek a fölösleges marhaságoktól, kiemelték a lényeget. Tiszta ügy. Ez után el is kezdődött a játék.

Rengeteg komoly ütközetben volt részünk, ami valószínű a jó szervezői összedolgozásnak köszönhető. Megvolt a szokásos Vadkanok/6mm féle minőségi milsim hangulat. Korrekt mód betartatott dresscode, autentikusan felépített táborok, terepzöld járművek, és a többi. Éreztük, hogy jól bejáratják velünk az egész pályát, ami azért volt nagyon izgalmas, mert "A Front" nagyon szép hely. Veszprém jellemzően fenyős, kavicsos terepén kívül jártunk még a néhai épületek romjaival taglalt pusztás mezőkön, elszórt fás terepeken és a szokásos magyar bokros, szúrós, áthatolhatatlan ágas-bogas rengetegeken. A rádiózás is tetszett, kevés szemetet lehetett hallani, a parancsnokság csak a rajparancsnokokat, illetve közvetlen rádiósukat engedte megszólalni, ez jócskán leredukálta a fölösleges információáramlást. Külön élmény volt a külföldiekkel való közös harcok. A játékon javarészt veterán vendégeskedők voltak, akik azért már hozzászoktak az itteni limitekhez, ezért ez sem okozott különösebb félreértést. Volt egy alkalom, ahol egy baráti Osztrák csapattal egymásba ütköztünk, éppenséggel a két épület sötét belteréből lőttünk egymásra - jobb híján - fegyveralapú célpont azonosítással, aminek eredménye rajonként 1-2 találat és egy jó egymásra nevetés volt. Ez a fajta baráti hangulat jellemezte a játék mindkét napját. nem tagadható, hogy a TF megtudott néha lepni minket egy-két húzással, de azt hiszem büszkén mondhatjuk, hogy az Orosz-PMC páros kellően viszonozta ezt. Hamarosan képekre is számítunk, hiszen szokás szerint több profi fotós is kint volt a játékon, azokat a képeket később feltöltjük.

http://gr.ibw.hu/


Csevegő

 

 
© 2015 - 2021 powered by TRONIX webdesign