Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok az évben


Spin
23 játék

tadam
23 játék

Heimdall
23 játék
4.
Ytong 21 játék
5.
Vaktyuk 20 játék
6.
Damzo 19 játék
7.
hupi 18 játék
8.
Dudu 18 játék
9.
TonyMontana 18 játék
10.
Lodog 17 játék

Csapat ajánló

Nyíregyháza


Wildlands

résztvevők / jelentkezés
 

Szervező

Szervező csapat:
Spectre Airsoft Sportegyesület

Főszervező:
Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2024.09.14. 08:00
Kezdés: 2024.09.14. 10:00
Befejezés: 2024.09.14. 18:30

Részvételi díj

6.500 HUF

Helyszín

Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövőCím:
Miskolc

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

WILDLANDS - MILSIM

A Wildlands egy olyan összetett milsim játék, amely a Dél-amerikai kartellek világába repít el, akik folyamatosan harcolnak a kokaföldek és a feldolgozó üzemek feletti uralomért, hogy minél nagyobb legyen a befolyásuk és minél több pénzük legyen. Azonban nem csak egymással, hanem a GRF osztagokkal is fel kell venni a küzdelmet, ők ugyanis minden ültetvényt, feldolgozót és kartellt meg akarnak semmisíteni. Eközben egy zsoldos csapat, a magukat La Unidadnek nevező, profi katonákból álló szervezet is jelen van, akik pénzért bármire képesek. Többlépcsős, összetett feladatokra kell számítani, ahol a Kartell tagjai befolyásolják a történet menetét, a végjátékban pedig akár ellenségből lehet barát, az addig megbízható embered pedig áruló.

A rendezvény hossza 8, azaz nyolc! óra! Kérjük a regisztráció előtt ezt vegyétek számításba. Erre az időre dolgoztuk ki a játékmenetet is. FONTOS: kérjük úgy készüljetek a felszerelésetekkel, hogy napközben költöznötök kell majd, a GRF oldalt leszámítva mindegyiknek.

A játékra hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, hiszen a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés. Ajánlott, hogy rendelkezz: karórával amivel tudod mérni a kivérzési időt; rádióval, hogy tudj kommunikálni a társaiddal illetve a szervezőkkel ha szükséges.

Haladó és tapasztalt játékosoknak ajánlott ez a rendezvény. Első játéknak semmiképp se ajánljuk, mert csalódás lehet ami nem célunk. Kérjük első alkalommal látogassatok el egy Train the brain and pull the trigger - Gyakorló játékunkra ahol megismerhetitek az alapokat amire szükségetek lesz ezen a játékon.

JÁTÉKTÉR

Az oldalaknak külön térképek kerülnek kiosztásra, minden rajparancsnoknak biztosítunk egy darab molinó térképet. A játék térrel kapcsolatos egyéb információkat, például: pálya megközelítése, korlátozások, hálózati elérhetőség, adottságait a helyszínnél találjátok.

KARTELL FRAKCIÓK

Játékmenet és feladatok: mindhárom kartell oldalon parancsnoki láncban fog történni a játék vezetése. A résztvevőket kis csapatokra fogjuk osztani kezdés előtt, akik az adott kartell vezetésének felelnek. Feladatok: a három kartell között megy a versengés, egymás felé próbálnak kerekedni a termelésben bármilyen áron. A történetnek csak egy vége lehet, egy kartell maradhat csak. Termelés menete:

 • Koka ültetvények vagyis a farmok biztosítása: A termelés alapjául szolgál, feladat elfoglalni és a lehető legtovább saját kézben tartani őket. Plusz koka tömböket kapnak az oldalak ha sikerül uralom alatt tartani az ültetvényeket. Foglaláshoz először húzzátok át a zászlót az oldalatoknak megfelelően majd a beírólapra rögzítsétek be a foglalás idejét és az oldalt. Zászló áthúzását csak élő játékos csinálhatja, de a beírólapot már kilőtt státuszban is ki lehet tölteni. Összesen nyolc farm található a területen: Mendez, Bocca, Atollo, Cotani, Buena, Culta, Itacua, Ana.

 • Feldolgozók vagyis a konyhák biztosítása és a szállítások megszervezése: Itt készítik el és csomagolják a tiszta kokaint, a termelés folyamatosan megy. Fix időkben készülnek el a tömbök és azt bárki elviheti onnan illetve egy játékos bármennyit vihet. A termelési időkkel érdemes tisztában lenni, hogy mikor és hol készül el egy adag szállítmány. Összesen három feldolgozó található a területen: Pantoja, Puerto, Ocoro. A feldolgozókban van személyzet, a vegyészek, ők helyi civilek akik a kartell szolgálatába álltak egy kis pénzért és biztonságért cserébe. Semlegesek az oldalakkal szemben.

 • Raktározás: Mindegyik kartellnek a táborában van egy tároló, amiben korlátlan mennyiségű kokain tárolható de a teljes mennyiség rabolható és egy széf, amiben korlátozott mennyiségű kokain tárolható, ez nem rabolható.

 • Mindegyik termelő egység addig üzemel amíg az megsemmisítésre nem kerül vagyis amíg a GRF fel nem égeti. Megsemmisítés folyamán leveszik a zászlót, begyűjtik a vezető lapot illetve fekete füstöt használnak. Ha már nincsenek meg ezek a kellékek egy ponton az már végleg odalett.

Létszám: kartellenként maximum 20 fő és összesen 3 kartell - Amairillo, Azul és Rojo.

Dresszkód a kartell oldalakon: kartell oldalakon egy fontos megkötésünk van, minden kartellnek van egy saját színe, vagyis: Rojo - Piros; Amairillo - Sárga (citrom); Azul - Kék. A saját kartellednek megfelelő színű felsőt (pl.:póló/ing) viselni KELL!! Törekedjünk a sötétebb színű felsők használatára. Más kartell színeit nem lehet viselni, pl.: kék farmert csak az Azul oldalon lehet hordani. Ajánlás a ruházatra: mivel ez egy tematikus játék, kérjük igyekezzetek ehhez hűek lenni, ne feltétlen ide gyertek body armorban vagy plate carrierben, inkább könnyű mellényeket, vagy öveket használjátok ezen az oldalon. Ruházatban is hasonlóan törekedjetek a teljes civil megjelenésre.

LA UNIDAD

Háttértörténet: Amikor kitörtek a kartellek közötti harcok, a helyi bűnüldöző szervek nem rendelkeztek elegendő erőforrással ahhoz, hogy hatékonyan leküzdjék őket. A kormány válaszul létrehozta a La Unidad-ot, egy különleges katonai erőt, amelyet hadseregének legerősebb és legagresszívabb csapatai alkottak. A több hónapig tartó véres harcok során a polgári lakosságnak számottevő halálos áldozata volt. Végül, mivel nem akarta elviselni az ártatlan életek folyamatos elvesztését azok között, akiknek védelmére felesküdött, az Unidad vezetője, fegyverszünetet kötött a kartellekkel: cserébe engedélyezte a zavartalan működésüket Bolíviában. A megegyezés továbbá azt eredményezte, hogy a Unidad jelentős elemei a kartellek korrupciónak áldozataivá váltak és aktívan részt vesznek a kokain kereskedelemben.

Játékmenet és feladatok: A La Unidad egységeinek a területen három fő feladata van biztosítani a saját előörsöt, beszedni a feldolgozókból a sarcot illetve a kartelleknek megbízásokat teljesíteni, ezeket a helyi parancsok fogja felügyelni. Gyorsan fognak változni a barát ellenség viszonyok. Megbízás ideje alatt karszalaggal lesz megkülönböztetve a Unidad egysége. Más Unidad csapattal nem veszik fel a harcot illetve ha nincs karszalag akkor semlegesek ilyenkor nem érdemes harcolni velük.

Létszám: 15 főig fogjuk engedni a La Unidad oldalt, három 5 fős csapatra fogjuk osztani az ide regisztrálókat ezt vegyétek figyelembe az ide történő regisztrációkor.

Dresszkód a La Unidad oldalon: Csak fekete felső engedélyezett, lehet póló vagy zubbony. Nadrágnál illetve felszerelésnél sötétebb mintákat lehet használni, vagyis fekete/szürke/OD/Woodland/DPM. A fejfedő bármilyen feketet sapka/sisak lehet. Továbbá biztosítunk piros-sárga-kék karszalagot, értelemszerűen amilyen karszalagot hord egy csapat annak a kartellnek dolgozik, ha nincs karszalag akkor semlegesek.

G.R.F. - GHOST RECON FORCE

Háttértörténet: A Ghost Recon, más néven "The Ghosts", korábban az Egyesült Államok hadseregének első osztályú különleges küldetési egysége volt. Mára már nemzetközi szintre nőtt a kokain kartellek elleni harc, több ország is képviselteti magát a legjobbjaival.

Játékmenet és feladatok: Kezdetben nincs oldal irányítás, a játékidő első felében teljes szabad kezet kapnak az ide regisztráló csapatok. A terület szélén található meg a védett ház, innen indulnak, itt tudnak táborozni, visszaállni, tárazni, küldetéseket felvenni a faliújságról amikért cserébe fejlesztési pontokat kapnak a csapatok:

 • Lokációk felderítése, ha az oldalnak sikerül minden termelési lokációt (11 db) felderíteni akkor feloldódik a teljes térkép.

 • Termelés akadályozása, kezdetben nem rendelkezik a GRF megfelelő eszközökkel, hogy teljesen felszámolja a termelést, így azt csak akadályozni tudja. Ha a GRF egy termelési lokációt 5 percig tud tartani akkor húzhat egy fejlesztési pont kártyát, halmozásra nincs lehetőség. Egy lokációrol akkor vehet el újra egy csapat, ha a többi lokációt is sikerült akadályozni.

 • Információgyűjtés, a területen megtalálható információ a kartell termeléséről, ezeket kell megszerezni. Minden sikeres termelési ciklussal kikerül egy ilyen dokumentum az adott feldolgozóba. Egy dokumentum egy fejlesztési pontot ér, a GRF már a fejlesztési pontot kapja meg a feldolgozókban.

Alapkészletek és fejlesztések: A csapatok rendelkeznek egy "táskával" ebben kell vezetni a csapat készleteinek az állását. Kis mennyiségű alapkészlettel rendelkeznek a csapatok (1 tár, nincs gránát, 1x gyógyítás). Küldetések teljesítéséért a GRF csapatai fejlesztési pontokat kapnak, ezekből lehet fejlesztéseket és további készleteket vásárolni. Egy küldetés teljesítése után rögtön beváltható az érte kapott fejlesztési pont. A csapatok haladása külön-külön megy, vagyis a fejlesztéseket külön meg kell vásárolni. Vásárolható fejlesztések, amik egy csapatra vonatkoznak:

 • Plusz tár: +1 tár használata. Ár: 4 fejlesztési pont/db

 • Gránát: +1 gránát használata. Ár: 6 fejlesztési pont/db

 • EÜ készlet: plusz gyógyítási lehetőség a felcsernek, maximum 3. Ár: 5 fejlesztési pont/db

Létszám: 3-5 fős csapatok regisztrációját várjuk, maximum 15 főt fogunk engedni erre az oldalra.

Dresszkód a GRF oldalon: Csapat szinten egységes nadrág-felső-fejfedő-nek kell lennie. A mintázat mindegy, de az egységességből nem engedünk. Felszerelés színe lehet a ruházatával megegyező vagy egyszínű Coyoto/OD.

MENETREND

Regisztráció: A rendezvényre kötelező az előzetes regisztráció a www.dogtag.hu oldalán, ha nem rendelkezel előzetes regisztrációval úgy plusz 1.000 Ft kezelési díjat kell a belépőn túl kifizetni! Szeptember 9, hétfőig ha nincs meg a minimum 60 fő regisztrált akkor gyakorló játékot tartunk a rendezvény helyett.

Nem megjelent játékos: Ha bármilyen okból úgy alakul, hogy a rendezvényen nem tudsz megjelenni és nem kerül lemondásra a regisztrációd az adott rendezvény kapunyitásáig úgy fenntartjuk a jogot, hogy legközelebb elutasítjuk a regisztrációt.

Parkolás: A játéktéren kívül, a bevezető úton lehet parkolni illetve az út melleti épületnél található az elig/kronó/reg.

Kapunyitás ~8:00: Érkezés után, a lehető legrövidebb időn belül készítsük össze a szükséges felszerelést, az általunk játékba vinni kívánt összes replikával (tartalék replikákat is) és kezdjük el a reggeli folyamatokat:

 • Első lépés az eligazítás: kis csoportokban történik, rövid tájékoztatás a szabályokról illetve a fontosabb változásokról. Ha elkezdődött egy eligazítás, kérjük türelmesen várd meg a következő kezdetét. Folyamatban lévő eligazításra becsatlakozni nem lehet. Figyelj az eligazításon. Attól, hogy elolvastad az előre kiírt kerettörténetet, szabályokat, még lehet, hogy a szervező kibővíti, módosít rajta. Tiszteld meg azzal a szervezőt és játékostársaidat, hogy beszélgetéssel, távolmaradással nem zavarod az eligazítást.

 • Második lépés a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, személyi igazolvány/vezetői engedély/útlevél szükséges. Itt találhatjátok meg az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek), illetve a GDPR (Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzat) dokumentumokat. A felelősségvállalási dokumentumra fel kell vezetni az összes mérésköteles replikákat és a hozzájuk használt BB tömegét. Kitöltött és aláírt dokumentummal kell majd tovább menni a kronózáshoz.

 • Harmadik lépés a replikák bemérése, vagyis a kronó. Joule mérést alkalmazunk. Minden replika mérésköteles amit használni fogtok a rendezvény ideje alatt. Működőképes állapotban, a replikához tartozó egy darab tárral és a hozzá használt tömegű BB-vel megtöltve.

 • Negyedik lépés a helyszíni regisztráció, itt le kell adni a kitöltött és a kronómester által lepecsételt felelősségvállalási nyilatkozatot majd rendezni a belépőt.

Ezután beléphetünk a területre, lesz időtök a teljes felszerelkezésre ha időben érkeztek. Ezzel nagymértékben hozzájárulunk a játék pontos időben történő kezdéséhez.

Fenntartjuk a jogot ha valaki nem tartja be a folyamatainkat, nem tud kulturáltan viselkedni azt figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!

Gyülekező ~ 10:00, oldal parancsokok általi eligazítés, felkészülés a játék indítására.

Játék kezdete ~ 10:30, folyamatos játék, nincsenek szünetek.

Játék vége ~ 18:30, játék lefújása után publikus brainstorming, személyesen adhattok visszajelzést a játékkal kapcsolatban.

SZABÁLYRENDSZER: ASZ2024

Az alábbi linken elérhetitek a Spectre Airsoft Sportegyesület által szervezett rendezvényekre szabott szabályrendszert.  FONTOS: az eredeti szabályzathoz képest a linken keresztül elérhető verzióban vannak eltérések, kiegészítések, mint péládul.: sérült mozgása, 5-10 BB sorozatlövés, rendezvényekre és területre vonatkozó specifikus szabályok. Ezt vegyétek figyelembe, rendezvényeinken ez a verzió az elfogadott! Részlet a szabályzatból: Rendezvényeink felépítése, kiegészítő szabályok 2. pont:

Military Simulation - olyan játékmód, mely a valódi katonai hierarchiát és stratégiákat modellező játékmenetet ad meg. Alapja, hogy a játékos minden a játékban szükséges felszerelésével lép  játékba, a játék területét csak indokolt esetben hagyja el. Milsim rendezvényeinken az alábbiakra lehet számítani:

 • Oldalvezetés: parancsnoki lánc van érvényben, vagyis Oldalparancsnok <-> Szakaszparancsnok(opcionális) <-> Rajparancsnok. Parancskövető magatartást várunk el a játékosoktól az ésszerűség határain belül.

 • Feladatorientált játékmenet: a játékosok kontakt-orientált küldetéseinek célja van ami túlmutat egymás kilövésén és in-off-game következményeket von maga után.

 • Realisztikus viselkedés: szerepbe helyezkedés, egyénileg és csapat szinten is elvárt, hogy a játék kiírásnak megfelelő magatartást és viselkedést mindenki vérmérséklete és képességei szerint kövesse.

 • Dresszkód: adott játékon kötelezően előírt ruha és felszerelés viselet. Maradéktalan betartása minden esetben kötelező.

 • BB limit és tármegkötés: Mid (80-200 db) / Low (40-80 db) / RealCap (~30 db)  tárak használhatóak csak. Egy tárba tárazható BB maximum mennyisége van megkötve kategóriánként (AR/SMG: 100 db BB / tár, DMR: 50 db BB / tár), egyéb megkötés nincs vagyis annyi tárat hozol magaddal amennyit szeretnél. Pisztoly/sörétes/mesterlövész replikáknál nem lehet használni tár átalakítót, egyéb korlátozás nincs. SMG kit esetén az AR/SMG korlátozás lesz érvényes. Tárazni a visszaálló pontokon vagy ha van lőszeres ládák mellett lehetséges saját BB-ből. Wildlands rendezvényünkön a GRF oldalon van csak fejlesztési rendszer!

 • Kivérzési idő: minden játékosnak 10 perc a kivérzési idő. Ha letelik a kivérzési idő akkor még nincs vége a játéknak, csak a gyógyulási idő duplázódik (120 másodperc) illetve már nem lehetséges a rablás amennyiben van a játékosnál rabolható kellék. Taktikai visszaállásra nincs lehetőség. Mikor kell a teljes csapatnak visszaállnia? ha kilőtték a csapat minden tagját és már nincs gyógyítási lehetőség illetve gyógyító személy.

 • Dedikált felcser: dedikált Medic / Felcser / Szanitéc láthatja csak el a játékosokat. 3-5 fős csapatonként egy fő kerül kinevezésre. Érszorítóval végzi el a gyógyítást a felcser, a sebesült játékos (fel)karjára felhelyezi és feszesre húzza. A gyógyítás alatt egy postásgumit is fel kell helyezni az ellátás alatt lévő játékos csuklójára, ezzel követik nyomon a felcserek az ellátási lehetőségeket. Gyógyulási idők: kivérzési időn belül (<10 perc) 60 másodperc, kivérzési időn kívül (10< perc) 120 másodperc. A gyógyítás befejezésével le lehet venni az érszorítót és az újra használható. A gyógyító közben harcolhat, vagy gyógyíthat más sérült játékost ha van plusz érszorítója. Ha a sebesültnél vannak az ellátáshoz szükséges eszközök, el lehet tőle venni és ellátni. Postásgumit visszaálló pontokon lehet rendezni, pótolni a hiányzó darabokat. A dedikált felcsert ha kilövik, a csapat bármely tagja elláthatja, az ellátás menete és ideje változatlan. Biztosított kellékek a felcsereknek: érszorító, postásgumi, vöröskeresztes karszalag.

 • Dedikált visszálló pontok: visszaállásra az oldalanként kijelölt helyeken (vöröskeresztes zászlóval ellátott) van lehetőség. Kötelező visszaállási idő nincs, rögtön indulhattok. Ha a teljes csapat áthalad egy visszaálló ponton a gyógyítási lehetőségeket újra lehet tölteni (postásgumit vissza lehet adni a felcsernek). Visszaálló pontok támadhatóak, ekkor szünetel a visszaállás.

 • Térkép: jó minőségű molinó térképet biztosítunk amin az adott rendezvény specifikus helyszínek megtalálhatóak. Alapszintű térképolvasás és tájékozódás szükséges, ajánlott iránytű/tájoló használata.

 • Kommunikáció: műveleti egységeken belüli, legalább rajonként PMR rádió használat szükséges.

BÉRLÉS, SHOP

Replika és teljes felszerelés bérlés: biztosítunk védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát (típusa: JG 608 széria, G36c, képek a replikákról) tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és a játékmenethez szükséges kellékeket.

 • Ár: 5.000 Ft / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő. Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500 Ft, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.

 • Hozz magaddal: Kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.

 • Foglalás menete: A regisztráció folyamán komment vagy privát üzenet formájában tudod felénk jelezni a bérlési szándékodat. Egy személy egy bérlést foglalhat mivel minden résztvevő köteles regisztrálni a rendezvényre. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.

 • Lemondás: Amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek, elég a regisztrációt visszamondani.

 • Replika bérlést elsősorban olyan résztvevőknek biztosítunk a rendezvényen akik már vettek részt airsoft játékon, ismerik az alapokat, már van tapasztalatuk. Első játéknak ez a rendezvény lehet csalódás lenne így első alkalomnak nem ajánljuk.

Csak felszerelés bérlésre is (mellény, arcvédő, szemüveg) van lehetőség, kérjük előzetesen vedd fel a kapcsolatot mire van szükséged és az alapján adunk árat. Akkumlátor bérlésre nincs lehetőség!

Shop: A regisztráció folyamán az alábbi termékek érhetőek el, korlátozott mennyiségben (készletekről előzetesen érdemes tájékozódni), napközben már nincs kapacitásunk kiszolgálni az igényeket így kérjük e-szerint készüljetek:

 • BLS Bio BB termékek: 0,25g - 6500 Ft/kg | 0,28g - 7500 Ft/kg* | 0.30g - 8000 Ft/kg | 0.32g - 8000 Ft/kg.

 • InfinityNade termékek: Gumitalp 3-4-5 mm - 1000 Ft/10db | CO patron - 1500 Ft/10 db | Műanyag héj - 9000 Ft/db | Alumínium héj - 14000 Ft/db | Indító - 11000 Ft/db.

 • Gumis karszalag, választható színek: piros, sárga, kék - 1000 Ft/db

 • Egyéb termékek: Narancssárga láthatósági mellény/találatjelző - 2000 Ft/db.

KEDVCSINÁLÓ

ELÉRHETŐSÉGEK, PARTNEREK

Megtalálhatjátok egyesületünket FacebookonInstagrammonYoutubeon illetve az alábbi e-mailes elérhetőségen is felvehetitek velünk a kapcsolatot: spectre.miskolc@gmail.com

DZ Burgers, kézműves burgereikkel egyedi és izgalmas ízélményt biztosítanak rendezvényeken. A DZ Burgerst megtaláljátok Facebookon és Instagrammon.

Daev Paint, egyedi replikafestések esetén Ő az emberetek. A Daev Paint megtalálható Facebookon olletve az alábbi e-mail címen keresztül: pek.david.7@gmail.com

Kewok Tech Airsoft, Airsoft tech blog, Fancy upgrades, Custom guns, Tactical gears, elektromos replikák javítása. Rendezvényeinken megvásárolható Kewok Tech felvarró (2500 Ft/db) és fegyver zsák (4000 Ft/db). Az ezekből befolyt teljes összeget a Kewok Tech Airsoft kapja. A Kewok Tech Airsoft elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: kewoktech@gmail.com

Breuer's Workshop, No waste, just postapoc stuff...& more! Üdvözöl a Breuer's Workshop! Hagyományőrzés (1980-1990-es évektől napjainkig, a Balkán vonal erős!); Replikák realisztikusabbá tétele; Replikák felületkezelése (barnítás, maratás, s egyéb speciális eljárások); Posztapok replikák, felszerelések s egyéb eszközök gyártása; GBB/GBBR replikák javítása; Alkatrész beszerzés (Közvetlen kontakt a következőkkel: Gunfire,Slong,E&L); Heavy modding: Hegesztés (Védőgázas MIG, acél vagy vas anyagok). A Breuer's Workshop elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: counteroly@gmail.com

InfinityNade, a kirobbanó sikerekről ők gondoskodnak, a gránátjaikról dióhéjban: az általuk gyártott airsoft gránát héjjal azonnali előnyhöz juthatsz bármilyen Airsoft játékon, legyen az erdős területtől kezdve elhagyatott laktanyákon át CQB arénákig bármi, ez a gránát minden alkalomra jó választás. Az InfinityNadet elérhetitek az alábbi oldalon keresztül: www.infinitynade.com

Résztvevők

G.R.F. - Ghost Recon Force - LEZÁRVA
Létszám: 7 / 15 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
Alpha csapat - Spectre Airsoft Team
Dudu SPECTRE Dudás István
vojtyek SPECTRE Tóth Béla
Bravo csapat - Boris Airsoft Team
ahajah Dániel Wéber
dzola Dudás Zoltán
Levkosz Varjú Levente
MatthewChaves Strausz Máté
Viking22 Erik Kerékgyártó
 
Kartell Amairillo
Létszám: 0 / 20 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Kartell Azul
Létszám: 1 / 20 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Petya1 R.A.T Bendik Péter
 
Kartell Rojo
Létszám: 0 / 20 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
La Unidad
Létszám: 0 / 15 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név
Aaron007 SPECTRE Bialkó Áron
karolyII Ranger Team Károly István

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign