Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

70.000 Ft
Budapest

Legaktívabb játékosok az évben


tadam
10 játék

Heimdall
9 játék

Csubakka
9 játék
4.
hupi 8 játék
5.
Vaktyuk 8 játék
6.
spin 8 játék
7.
Gery320 7 játék
8.
KannibAl 7 játék
9.
Futtyos 7 játék
10.
TonyMontana 7 játék

Csapat ajánló

Pest Megye


Train the brain and pull the trigger

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Szervező csapat:
Spectre Airsoft Sportegyesület

Főszervező:
Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2024.02.17. 08:00
Kezdés: 2024.02.17. 10:00
Befejezés: 2024.02.17. 15:00

Várható időjárás

erős felhőzet
10 ℃

Részvételi díj

4.000 HUF

Helyszín

Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövőCím:
Miskolc

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

TRAIN THE BRAIN AND PULL THE TRIGGER

Gyakorlás vagy szórakozás? Bármelyiket keresitek nálunk megtaláljátok. A “Train the brain and pull the trigger” nevet azok a játékaink viselik, ahol körökre osztott játék vezetést alkalmazunk; egyszerűek a feladatok; nincs dress code; nincs tárkorlátozás; egyszerű gyógyítási rendszer és profi szervezők várnak rátok! Gyere egyedül vagy csapattal, és játssz végig egy pörgős napot nálunk!

A rendezvényre kötelező az előzetes regisztráció a www.dogtag.hu oldalán, amennyiben november 23, csütörtökig nincs meg minimum 20 fő a rendezvény elmarad.

A játékra hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, hiszen a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés.

Ajánlott, hogy rendelkezz: karórával amivel tudod mérni a kivérzési időt; rádióval, hogy tudj kommunikálni a társaiddal illetve a szervezőkkel ha szükséges (Mi a Baofeng UV-5R és UV-82 típusokat használjuk). 

Ha Dogtag-en a profilodnál ez szerepel, “Eddig 1 feljelentkezett játékon nem jelent meg az utóbbi egy évben!” ezt egyszeri mulasztásnak fogjuk tekinteni. Két alkalom esetén a helyszíni regisztráció folyamán a játék belépőjén túl további 1000 Ft-ot vagy köteles megfizetni. Három alkalom esetén pedig automatikusan el fogjuk utasítani a regisztrációdat a rendezvényeinkre. Ha más szervezőnél nem jelentél meg azt is figyelembe fogjuk venni. A rendezvényeink után írásban tájékoztatni fogjuk azokat a játékosokat akik nem vették a fáradtságot a regisztrációjuk lemondására.

+TRÉNING

Gyakorló játékaink kezdete előtt lehetőséget szeretnénk biztosítani a kezdő és a fejlődni vágyó játékosoknak. Plusz költséggel nem jár a tréningeken való részvétel. Jelentkezéshez annyit kell csak tenned, hogy a kiírás alatt kommentben vagy privát üzenet formájában jelezd felénk az igényt! Gyülekező a pihenőnél 8:55-kor, menetkészen és betárazva.

Tréning anyagok:

 • Kezdő tréning: az eligazítás alatt elhangzott dolgok gyakorlati bemutatójára számítsatok illetve pár hasznos kiegészítést fogtok kapni. Első játék esetén kötelező, kezdő játékosoknak legalább két alkalommal ajánlott a részvétel kezdő tréningünkön.
 • Haladó tréning: Tűzpárok, maximum 8 főnek tudjuk biztosítani. A márciusi Blood Money - Rule of Two játékunkra felkészülési lehetőség.

Amennyiben nem kapunk igényt a rendezvény előtti estéig! úgy nem fogunk készülni tréningekkel, így nyomatékosan megkérünk Titeket ha első játék, ha fejlődni szeretnél azt jelezd felénk és ennek megfelelően készülni fogunk!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Friendly Fire Group - FFG tagjainak illetve az Airsoft - komolyan, Komámnak, igyekszünk a tanultakkal megfelelően kiegészíteni a tréning anyagunkat és azt továbbadni az érdeklődő játékosoknak.

+DZBURGERS

Szeretnénk bemutatni nektek a DZ Burgers csapatát: "Sziasztok! Dodó és Zoli vagyunk, a DZ Burgers megálmodói! Főállás mellett vágtunk bele az ismeretlenbe, és valósítottuk meg álmunkat ezzel a hamburgerezővel. Mindketten a gasztronómia szerelmesei vagyunk, és megszállottan keressük a legjobb ízeket, összeállításokat, amivel még tökéletesebbé varázsolhatjuk burgereinket. A kiváló ízek és a jó minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyors kiszolgálásra, és a megfizethető árakra"

Kóstoljátok meg az ízletes DZ Hamburgereket, választható burgerek és árak:

 • Dozi: buci, 100% Angus marhahúspogácsa, sali, cheddar, ropogósra sült bacon, karamellizált hagyma, pirított fokhagymás majonéz - 3.000 Ft
 • DZ Cheesy: buci, 100% Angus marhahúspogácsa, sali, dupla CHEDDAR, ropogósra sült bacon, friss paradicsom, füstös DZ szósz - 3.000 Ft
 • Mangusbuci, 100% Angus marhahúspogácsa, sali, ropogósra sült bacon, izgalmas Mangós szósz - 3.000 Ft
 • Burger jegy: belépő + szabadon választható burger - 6000 Ft. Burger jegy oldalra regisztrálj ha szeretnél burgerezni!

Fontos, hogy csak az előre jelzett burgerigényeket tudjuk kiszolgálni, a továbbiakban nincs helyszíni vásárlási lehetőség. Ha plusz burgert szeretnél, előre jelezd azt is! Amennyiben replikát is bérlesz és burgert is szeretnélk, kérjük minden esetben a replika bérlés oldalra regisztrálj és komment vagy privát üzenet formájában jelezd a burger igényt.

JÁTÉKTÉR

A játék térrel kapcsolatos egyéb információkat, például: pálya megközelítése, korlátozások, hálózati elérhetőség, adottságait a helyszínnél találjátok.

Visszaálló pontokat és a egyéb lokációk nem lesznek jelölve a térképeken, erről majd a helyszínen kaptok tájékoztatást mivel ezeket a létszámokhoz igyekszünk igazítani játékról játékra. Kis térképet (20x20 cm) tudtok kérni a regisztrációnál díjmentesen, amíg a készlet tart.

MENETREND

Parkolás és regisztráció, a játéktéren kívül, a bevezető úton lehet parkolni illetve az út melleti épületnél található az elig/kronó/reg.

Kapunyitás ~8:00, belépési folyamataink:

 • Első lépés az eligazítás, rövid tájékoztatás a biztonsági szabályokról illetve a fontosabb változásokról. Ha elkezdődött egy eligazítás, kérjük türelmesen várd meg a következő kezdetét. Folyamatban lévő eligazításra becsatlakozni nem lehet.
 • Második lépés a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, személyi igazolvány/vezetői engedély/útlevél legyen nálatok. Itt találhatjátok meg az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek), illetve a GDPR (Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzat) dokumentumokat. Kitöltött és aláírt dokumentummal kell majd menni a kronózáshoz.
 • Harmadik lépés a replikák bemérése, vagyis a kronó. Joule mérést alkalmazunk. Minden replika mérésköteles amit használni fogtok a rendezvény ideje alatt. Működőképes állapotban és a replikához tartozó egy üres tárral jelenjetek meg.
 • Negyedik lépés a helyszíni regisztráció, itt le kell adni a kitöltött és a kronómester által lepecsételt felelősségvállalási nyilatkozatot majd kifizetni a belépőt.
 • Fenntartjuk a jogot ha valaki nem tartja be a folyamatainkat, nem tud kulturáltan viselkedni azt figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!

Tréning kezdete ~ 9:00, amennyiben kaptunk rá igényt.

Gyülekező ~ 10:00, oldalak elosztása, utána játékindítás. 45 perces körökre számítsatok, játékmódok:

 • Kezdés Team deathmatch: A csapatoknak az ellenfél kilövésével kell pontot gyűjtenie. Mindkét oldal visszaálló pontján ki van helyezve egy adag biléta, ha visszaáll egy játékos egyet át kell akasztani a kijelölt helyre.
 • Napközben Domination: A játéktéren megtalálható három pont, ezek elfoglalása és megtartása a cél! Foglaláshoz áthúzzuk a zászlót majd átbillenthető a sakkóra a megfelelő állásba. A sakk órák keresztbe számolnak. Áthúzás közben ha kilőnek vissza kell állítani az eredeti állapotba a zászlót.
 • Nap végén ha még van rá idő Capture the flag: A csapatok azért küzdenek, hogy megszerezzék a másik csapat zászlaját. Mindkét csapat rendelkezik egy saját bázissal, itt találhatóak meg a zászlók illetve rablás esetén itt tudod leadni. Oldalanként egy zászló lehet kint egyszerre. Sikeres rablás esetén új zászlót 3 percig nem lehet rabolni! Zászlót rabló játékost ha kilövik rögtön megáll, nem rohan még vele plusz métereket, sérült mozgásnak megfelelően haladhat de ha egy percen belül nem kezdik el gyógyítani vagy veszik át tőle a zászlót akkor vissza kell vinni az eredeti helyére. A kör végén összesítjük a sikeres rablásokat.

DZBurgers kiszolgálás ~ 12:00 - 13:00 között, délben hosszabb szünetet tartunk ilyenkor van lehetőség csak beváltani a Burger jegyeket, a szünet alatt Moshpit jellegű játékokra van lehetőség a Bunkereknél.

Játék vége ~ 15:00, korai sötétedésre való tekinztettel további játékmódokat a téli időszakban nem tudunk biztosítani.

REPLIKA KATEGÓRIÁK, MÉRÉSHATÁROK

Karabély/Assault: használható legnehezebb BB: 0,32g, mérésre használt BB: 0,32g, méréshatár: 1,5 Joule (400fps), korlátozások: 10 méteren belül nincs sorozat/burst/binary.

Támogató lövész (DMR): használható legnehezebb BB: 0,40g, mérésre használt BB: 0,40g, méréshatár: 2,2 Joule (500fps), korlátozások: 20 méteren belül lövést leadni tilos, nincs sorozat, burst, binary, maximum 3 BB lehet a levegőben illetve nincs hosszmegkötés a replikára, kötelező másodlagos replika ami a Karabély/Assault kategóriának megfelel!

Mesterlövész (Sniper): használható legnehezebb BB: 0,50g, mérésre használt BB: 0,48g, méréshatár: 3,3 Joule (600fps), korlátozások: 20 méteren belül lövést leadni tilos, nincs sorozat, burst, binary, nincs hosszmegkötés a replikára, kötelező másodlagos replika ami a Karabély/Assault kategóriának megfelel!

A mérésre mi biztosítjuk a megfelelő tömegű BB-t. Ha valaki nem elégedett az első mérések eredményével másik kronóval kérhet új mérést ez esetben a kisebb értéket vesszük alapul és kerül rögzítésre. A mérések megkérdőjelezése, "otthon nem ennyit mértem, stb..." kommenteket tartsuk meg magunknak.

Karabély kategóriárig (0,32g-ig) KÖTELEZŐ a bio BB használata, felette engedélyezettek a normál BB-k is. Üveg/fém/egyéb egzotikus BB-k használata TILTOTT!

BIZTONSÁGI SZABÁLYOK

Szemvédőt a pálya teljes területén, az esemény teljes időtartama alatt, minden játékosnak és a játékterület közelében tartózkodóknak viselnie kell!

A szervezőket azonnal értesíteni illetve a játékot fel kell függeszteni ha egy személy védőfelszerelés nélkül a pályán tartózkodik vagy ellátást igénylő sérülés történik. Amennyiben a “játék állj” kifejezés hallatszik, az összes játékos köteles minden tűzharcot beszüntetni, illetve a replikáját biztosítani, míg a szervezők a játék folytatására jelet nem adnak.

Másik játékost inzultálni, fenyegetni vagy obszcén megjegyzésekkel illetni Tilos!

A körök közötti szünetek kezdetekor illetve a játék végén minden résztvevő köteles a tárakat kivenni és üresre lőni az összes replikáját. A tár eltávolítása után a csőben lövedék maradhat, a teljes ürítéshez adjunk le biztonságos irányba legalább 2-3 lövést!

Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái. A teljes területen 10 méteren belül csak és kizárólag egyes lövés adható le illetve épületen belül csak és kizárólag egyes lövés engedélyezett, AEP-re is ez érvényes.

Csak célzott lövést szabad leadni! A4-es méretnél kisebb ablakon, nyílásokon kilőni illetve fedezék mögül kitartott, ablakon-ajtónyíláson át bedugott fegyverrel, VAKTÁBAN TÜZELNI TILOS ÉS BALESETVESZÉLYES! Kiállt játékosra, csapattársra, megkülönböztető jelzést viselő személyre lőni TILOS!

Használható gránátok: BB szóró, gumikupakos ThunderB, hanggránátok 100 dB-ig, illetve bármilyen gránát kinézetű dummy. Egyéb pirotechnika, gránát bemutatása a szervezőknek, és velük való engedélyeztetése kötelező. Gránát találatok gyógyíthatóak.

Füstgránátok csak nyílt területen használhatóak, a gránát elműködését minden esetben meg kell várni. Házi készítésű füstgránátok nem használhatóak.

Gránátdobás menete: kibiztosít majd hangos “gránát” kiáltás, ezután gránátdobás derékmagasság alatt. Lehetőség van a gránátot ablakon keresztül beejteni. Amennyiben a gránát dobást nem előzi meg kiáltás esetleg gránát besül vagy csak dummy akkor a találat érvénytelen. Minden kézigránát nyílt terepen, illetve szobába bedobva 5 méter sugarú körben talál, kivéve épített fedezék mögött.

40mm-es gránátvető esetében BB-találatnak kell lennie, egyéb megkötésünk nincs rá.

Alkalmas szituációkban az ellenfél “késelhető”, kizárólag a szervező által engedélyezett gumikés használatával történhet. Fontos, hogy ne legyen túl merev/éles, ne lehessen sérült okozni vele. A játékos csendben jelezze a késelés tényét az ellenfélnek. Késelést leszámítva az ellenfelek nem kerülhetnek fizikai kontaktusba egymással! Késelt játékos NEM GYÓGYÍTHATÓ, mehet a visszaálló pontra.

Ha egy játékos biztonságtechnikai szabályt szeg számára az aktuális kör véget ér. Illetve a szabályok nem tudása vagy nem megfelelő tudása nem mentesít a betartásuk alól.

KERETSZABÁLYOK

A keret szabályokról a helyszínen külön eligazítást nem tartunk. Lesznek kihelyezve molinók a visszaállópontokon ott tudtok tájékozódni. Kérjük figyelmesen olvassátok át a kiírást ha kérdésetek merülne fel keressetek minket. Minden egyéb esetben a MASZ2015 a mérvadó.

Oldalak megkülönböztetése piros-sárga karszalaggal történik illetve játék közben köteles vagy beazonosítani magadat, hogy melyik oldalhoz tartozol. Karszalagnak legalább 4 cm szélesnek kell lennie.

Lehetőség van az ellenfelet megadásra felszólítani, vagyis “dobatni”. A dobatást kizárólag hátulról vagy oldalról szabad, a felszólításnak hangosnak, egyértelműnek kell lennie (pl.: "Dobd el!", "Kezeket fel!"), 5m-en belül és maximum 2 főt.

Találat: A játékos testét, ruházatát, felszerelését, illetve a fegyver bármely részét érő lövés találatnak számít. Tereptárgyon, növényzeten keresztül érkező lövedék is találatnak számít. Az A4-es szabály itt nem érvényes, kisebb résen keresztül kapott lövés is találat. Visszapattanó lövés viszont nem találat! Ha két játékos kevesebb mint egy másodpercen belül ér el találatot egymáson, mindketten álljanak ki, összelövés CSAK SZEMBŐL, a "ráfordulva" leadott találatot nem kell megadni! Fontos, hogy gyakorló játékainkon ha egyértelműen be lehet azonosítani, hogy csapattárstól kaptál lövést akkor a lövést leadót kell gyógyítani vagy megy a visszaálló pontra.

A találatot kapott játékos AZONNAL beszünteti a küzdelmet és hangos, lehetőleg többszöri “MEGVOLT” kiáltással jelzi a találatot illetve ezzel párhuzamosan a lehető legrövidebb idő alatt előveszi a NARANCSSÁRGA TALÁLATJELZŐJÉT és azt felveszi! Találat jelzése után a játékos NEM ADHAT ÁT SEMMILYEN INFORMÁCIÓT (mutogatással sem!) a még játékban lévőknek! Legfeljebb a találat tényét, saját kiesését erősítheti meg! A találatot kapott játékos ha keresztezi a tűzvonalat vagy ellátás ideje alatt további találatokat kap azon ne lepődjön meg, ebből konfliktust generálni TILOS.

Találat után amíg védtelen vagy, odalépnek hozzád, melléd lőnek vagy megkéselnek és hangos felszólítással közlik: KIVÉGEZTELEK. Kivégzett játékos nem gyógyítható, mehet a visszaálló pontra. Élő játékos késelése esetén autómatikusan kivégzett játékosnak fog számítani.

Találat esetén kúszhatsz/mászhatsz, hogy egy biztonságos fedezékben lássanak el, DE maximum 1 percig mozoghat a játékos találat után. Társad kihúzhat/vonszolhat, erre nincs időlimit. A vonszolás, a kúszás és ha a gyógyító visszalő az minden esetben megszakítja a gyógyítást. Ha megszakad a gyógyítás akkor utána újra kell kezdeni az ellátási idő leszámolását. Ha nem vagy hajlandó kúszni/mászni akkor tyúklépésben vagyis úgy kell lépegetni, hogy az egyik lábad sarkát a másik lábad lábujjai elé helyezed.

Kötelező kivérzési idő nincs, ha úgy látod, hogy nem tudnak meggyógyítani vagy már nincs rá lehetőség akkor azonnal a játék megzavarása nélkül elindulsz a visszaálló pontra!

Mindenki gyógyíthat mindenkit, visszaállásonként egy alkalommal, második találat esetén a játékos már csak a visszaálló ponton térhet vissza a játékba. Ellátási idő 30 másodperc. A sérültet folyamatosan fogni kell a gyógyítás alatt. Élő játékos bármennyiszer gyógyíthat sérült játékost. A gyógyítás akkor teljes ha a sérült fél a találatjelzőjét elrakta, csak ezután folytatható a játék.

Saját visszaálló pontról adhatsz le lövéseket kifelé. Ha a saját visszálló ponton lőnek ki, egy pozíció váltást végre kell hajtani visszaállás előtt illetve TDM esetén nem kell új bilétát leadni. Ellenfél visszaálló pontjára bemenni tilos!

Rádió csatornakiosztás: Szervezői: 8 - 446.093. Piros: 1 - 446.006 / 2 - 446.018 / 3 - 446.031. Sárga: 5 - 446.056 / 6 - 446.068 / 7 - 446.081.

BÉRLÉS, SHOP

Replika és teljes felszerelés bérlés: biztosítunk védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát (típusa: JG 608 széria, G36c, képek a replikákról) tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és a játékmenethez szükséges kellékeket.

 • Ár: 5.000 Ft / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő. Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500 Ft, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.
 • Hozz magaddal: kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.
 • Foglalás menete: a regisztráció folyamán a “Replika bélés” oldalt választva tudod felénk jelezni a bérlési szándékodat. Egy személy egy bérlést foglalhat mivel minden résztvevő köteles regisztrálni a rendezvényre. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.
 • Lemondás: amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek, elég a regisztrációt visszamondani.
 • Első játék esetén: jelezd számunkra, hogy ez lesz az első airsoft rendezvényed illetve KÖTELES vagy résztvenni a kezdő tréningünkön. Részletek a +TRÉNING szekcióban.

Felszerelés bérlés: akkumlátor (T-csatlakozós), tár, mellény (Chest Rig), védőszemüveg, arcvédő bérelhető ezeknek darabját 1.000 Ft áron tudjuk nektek biztosítani, kérjük előzetesen komment vagy privát üzenet formájában jelezzétek felénk.

Shop: a regisztráció folyamán az alábbi termékek érhetőek el, korlátozott mennyiségben (készletekről előzetesen érdemes tájékozódni), napközben már nincs kapacitásunk kiszolgálni az igényeket így kérjük e-szerint készüljetek:

 • BLS Bio BB termékek: 0,25g - 6500 Ft/kg | 0,28g - 7500 Ft/kg | 0.30g - 8000 Ft/kg | 0.32g - 8000 Ft/kg.
 • InfinityNade termékek: Gumitalp 3-4-5 mm - 1000 Ft/10db | CO patron - 1500 Ft/10 db | Műanyag héj - 9000 Ft/db | Alumínium héj - 14000 Ft/db | Indító - 11000 Ft/db
 • Egyéb termékek: Narancssárga láthatósági mellény/találatjelző - 2000 Ft/db

ELÉRHETŐSÉGEINK, PARTNEREINK

Megtalálhatjátok egyesületünket FacebookonInstagrammonYoutubeon illetve az alábbi e-mailes elérhetőségen is felvehetitek velünk a kapcsolatot: spectre.miskolc@gmail.com

DZ Burgers, kézműves burgereikkel egyedi és izgalmas ízélményt biztosítanak rendezvényeken. A DZ Burgerst megtaláljátok Facebookon és Instagrammon.

Daev Paint, egyedi replikafestések esetén Ő az emberetek. A Daev Paint megtalálható Facebookon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: pek.david.7@gmail.com

Kewok Tech Airsoft, Airsoft tech blog, Fancy upgrades, Custom guns, Tactical gears, elektromos replikák javítása. Rendezvényeinken megvásárolható Kewok Tech felvarró (2500 Ft/db) és fegyver zsák (4000 Ft/db). Az ezekből befolyt teljes összeget a Kewok Tech Airsoft kapja. A Kewok Tech Airsoft elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: kewoktech@gmail.com

Breuer's Workshop, No waste, just postapoc stuff...& more! Üdvözöl a Breuer's Workshop! Hagyományőrzés (1980-1990-es évektől napjainkig, a Balkán vonal erős!); Replikák realisztikusabbá tétele; Replikák felületkezelése (barnítás, maratás, s egyéb speciális eljárások); Posztapok replikák, felszerelések s egyéb eszközök gyártása; GBB/GBBR replikák javítása; Alkatrész beszerzés (Közvetlen kontakt a következőkkel: Gunfire,Slong,E&L); Heavy modding: Hegesztés (Védőgázas MIG, acél vagy vas anyagok). A Breuer's Workshop elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: counteroly@gmail.com

InfinityNade, a kirobbanó sikerekről ők gondoskodnak, a gránátjaikról dióhéjban: az általuk gyártott airsoft gránát héjjal azonnali előnyhöz juthatsz bármilyen Airsoft játékon, legyen az erdős területtől kezdve elhagyatott laktanyákon át CQB arénákig bármi, ez a gránát minden alkalomra jó választás. Az InfinityNadet elérhetitek az alábbi oldalon keresztül: www.infinitynade.com

Résztvevők

Burger jegy
Létszám: 48 / 55 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Bandi Eagle Flank Kovács András
Barry VVV Kovács András
BBoti Botond Bencze
Benji Kiss Bence
Csov Team Zombor
Csuty Eagle Flank Ruttkay Tamás
Daev Eagle Flank Pék Dávid
Dankyou Team Zombor
Dudu SPECTRE Dudás István
focek Eagle Flank Foczkó Ákos
Gergo Káoszbrigád Kriván Gergő
Geri01 Team Zombor
GrandePuffo
Gray Team Zombor
Gubo
JozsaWick Káoszbrigád Józsa Viktor
K0bra Pelyhe Gábor
Kamondi Kamondi Ádám
Kutyi Káoszbrigád Szilvai Szabolcs
Levike SPECTRE Kovács Levente-Kálmán
LeviT Káoszbrigád Tarr Levente
MarshallDude Fábián károly
Massymovski
Misha SPECTRE Kovács Dávid
Mizsik SPECTRE Mizsik Marcell
Monty Babos András
Papo69 Eagle Flank Pék Károly
Petyko Marton Péter
Rebird Babos Orsolya
Resi BadBoys
Rics Team Zombor Szendrei-Mikó Richárd
Robi007
Satorlap Rási Péter
SorosGyorgy VVV Müller Szilárd
szilvaijoe Káoszbrigád
Szunyog Team Zombor Szilágyi József
T0mk1N Oliver Tomlein
Tankcsaba79 VVV Nyegrus Csaba
Taurin
tidirium BadBoys Gulyás Dénes
tomeKK Kövér Tamás
ToMoSK1 Tomáš ToMo Tomlein
Virag Team Zombor
vojtyek SPECTRE Tóth Béla
Voli R.A.T Luzhetskyi Volodymyr
Zereck R.C.A.T. Ambrus Zoltán
Zoli84 VVV Németh Zoltán
Zsolesz HK Bodnár Zsolt
 
Regisztráltak
Létszám: 38 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
BABOS97
Cienfuegos R.C.A.T.
Daro CSK
Domi10154 Bad Batch Virág Dominik
Eurassi
Fater7 Eagle Flank Kovács László
Fogpiszka M.K. Warriors Gergő Pásztor
gBUTCHER R.C.A.T. Mészáros Gábor
Gulyi Bad Batch
HansJager Bad Batch Dányi Kristóf
Havaski Kákóczki Kornél
Hocsi Delta Force Medgyesi Gyula
Honved
Jamby Delta Force Jámbor Péter
jantoth70 CSK Ján Tóth
Jeff SPECTRE Orosz Péter
Jimmy Nagy Imre Márk
Johnzi M.K. Warriors Harsányi János
Karaba Eagle Flank László Karaba
Kecso Bad Batch Fazekas Marci
KovacsKrisztian R.A.T
Lelcase Ragadozók Komódi László
Levosz24 R.A.T Varga Levente
Lulydzsi Pintér Norbert
Manitou Eagle Flank Török Dániel
Marci98 Eagle Flank Juhász Marci
matetosteel Bad Batch Kotány Máté
Matus CSK
Morfejin SPECTRE Dániel Pap
Ozin SPECTRE Szanyi Máté
Petya1 R.A.T Bendik Péter
PPeti Eagle Flank Pék Péter
Push Puskás Attila
Skynet27 Delta Force Palcsó Dávid
Soldo CSK Marcel Šolc
Toky
vadsz2031 Delta Force Békési Bence
YNWA A REND Nagy Roland
 
Replika bérlés
Létszám: 6 / 8 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Andris
Balinttt16
Cryptokaroj
Gergo06
OstorosViktor
Patyko
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign