Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

70.000 Ft
Hejőbába

Legaktívabb játékosok az évben


Szpeter
5 játék

Heimdall
5 játék

Probix
4 játék
4.
Zolko 4 játék
5.
Banki 4 játék
6.
Persistent 4 játék
7.
Renamed 4 játék
8.
tadam 3 játék
9.
Zebra 3 játék
10.
mocsar 3 játék

Csapat ajánló

Hajdúböszörmény


Train the brain and pull the trigger - Mikulás játék

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Szervező csapat:
Spectre Airsoft Sportegyesület

Főszervező:
Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2022.12.04. 08:30
Kezdés: 2022.12.04. 10:00
Befejezés: 2022.12.04. 15:00

Várható időjárás

borús égbolt
6 ℃

Részvételi díj

3.000 HUF

Helyszín

Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövőCím:
Miskolc

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

Train the brain and pull the trigger - Mikulás játék

Gyakorlás vagy szórakozás? Bármelyiket keresitek nálunk megtaláljátok. A “Train the brain and pull the trigger” nevet azok a játékaink viselik, ahol körökre osztott játék vezetést alkalmazunk; egyszerű de változatos feladatok; nincs dress code; nincs tárkorlátozás; létszámhoz igazítjuk a pályaméretet; egyszerű gyógyítási rendszer és profi szervezők várnak rátok! Gyere egyedül vagy csapattal, és játssz végig egy pörgős napot nálunk!

December 1, csütörtökig ha nincs meg minimum 10 fő a rendezvény elmarad. Maximum 60 fő regisztrált vehet részt a rendezvényen.

A játékra hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot, ami megfelel a dresszkódnak; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, hiszen a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés. A rendezvény rossz időben is meg lesz tartva!

Kapu nyitás / regisztráció / kronó / kezdés / vége

Kapunyitás ~8:00, érkezés után az első lépés az eligazítás a keretszabályokkal és játékmenettel kapcsolatban, 10-15 fős csopotokban fog történni folyamatosan.

Helyszíni regisztráció/kronó ~8:00 - 9:30 között.

Kronózás 0,20g BB-vel, amit mi biztosunk. Fontos változás lesz, hogy 2023 év elején át fogunk állni a joule mérésre. Addig is rendezvényeinken van lehetőség arra, hogy joule mérést kérjetek. Regisztráció folyamán van lehetőség megvásárolni az alábbi termékeket (készletekről előzetesen érdemes tájékozódni): BLS Bio BB 0,25g/28g - 6000HUF / kg, Narancssárga láthatósági mellény - 1500HUF / db.

Nulladik kör, avagy a bemelegítő TDM ~ 9:00, akik 9-ig elkészülnek plusz egy kört játszhatnak.

Játék kezdete ~ 10:00, 30 perces körök lesznek, két körönként tartunk hosszabb pihenőt.

Játék vége ~ 15:00, vagy amíg bírjuk!

Szabályrendszer: MASZ2015, kiegészítések

Oldalak megkülönböztetése karszalaggal történik illetve játék közben köteles vagy beazonosítani magadat, hogy melyik oldalhoz tartozol. Mikulás játékhoz híven a piros oldalon mikulás sapkákat fogunk kiosztani illetve ha van saját azt lehet hozni nyugodtan és így a karszalag nem kötelező.

Társad végzi el a gyógyítást, van ellátási idő,  ami 30 másodperc. Kézrátétellel lehet gyógyítani a sérültet, vagyis folyamatosan fognia kell a gyógyítónak a sérült játékost. Sérült játékost visszaállásonként egy alkalommal lehet gyógyítani. Élő játékos bármennyiszer gyógyíthat sérült játékost. A gyógyítás akkor teljes ha a sérült fél a találatjelzőjét elrakta, csak ezután folytatható a játék. Kötelező kivérzési idő nincs, ha úgy látod, hogy nem tudnak meggyógyítani vagy már nincs rá lehetőség akkor azonnal a játék megzavarása nélkül elindulsz a visszaálló pontra!

Találat esetén kúszhatsz/mászhatsz, hogy egy biztonságos fedezékben lássanak el. Társad kihúzhat/vonszolhat. A vonszolás, a kúszás és ha a gyógyító visszalő az minden esetben megszakítja a gyógyítást. Ha megszakad a gyógyítás akkor utána újra kell kezdeni az ellátási idő leszámolását.

Ellátás ideje, illetve a kivérzési idő alatt, amíg védtelen vagy, odalépnek hozzád, melléd lőnek vagy megkéselnek és hangos felszólítással közlik: KIVÉGEZTELEK. Kivégzett játékos nem gyógyítható. Kivégzett játékos csak az újraéledő ponton térhet vissza a játékba. Élő játékos késelése esetén autómatikusan kivégzett játékosnak fog számítani.

Tár megkötés nincs, de csak BIO BB használható. Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái. A teljes területen 10 méteren illetve épületeken belül csak és kizárólag egyes lövés adható le, AEP-re is ez érvényes.

A játékon BB szóró, gumikupakos ThunderB illetve hanggránátok használhatóak. Hanggránátok esetén maximum 100 dB a megengedett! Egyéb pirotechnika, füstgránát, gránát bemutatása a szervezőknek, és velük való engedélyeztetése kötelező.

Fontos változás, hogy a gyakorló játékainkon ha egyértelműen be lehet azonosítani, hogy csapattárstól kaptál lövést akkor a lövést leadót kell gyógyítani vagy megy a visszaálló pontra.

Taiwangun által forgalmazott piros találatjelzőt nem fogadjuk el, könnyen összetéveszthető a piros oldal jelzőkkel és szeretnénk elkerülni a felesleges problémákat, csak neon narancssárga találatjelzőt lehet használni.

Helyszín: Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövő

Megközelítése: A terület pontos koordinátája: 48°03'20.3"N 20°42'03.7"E vagy 48.055640, 20.701031

Autóval történő megközelítése: a terület Miskolc belvárosától 12 km-re helyezkedik el, Bükkszentlászló mellett. A vasgyárat elhagyva Mexikóvölgy úton kell tovább haladni Bükkszentkereszt irányába. Bükkszentlászlóra beérve az első kereszteződésnél balra kell kanyarodni, majd ~ 500 méter után szintén balra egy földútra, ez vezet a területhez (~ 2 km). Egy sorompó fogja jelezni a terület kezdetét.

Autóbusszal történő megközelítése: 68-as autóbuszjárattal lehet megközelíteni. Az Újgyőri főtérről indul minden órában és Bükkszentlászló elágazás megállójában kell leszállni. Innen ~ 3 km gyalog a terület.

FONTOS, hogy a területen egyik szolgáltatónak sincs hálózata, így telefonon illetve neten keresztül ha már a területen tartózkodunk nem fogtok tudni minket elérni!

Korlátozásaink: Bio BB használható csak a területen. Arcvédelem ajánlott a játék teljes ideje alatt. Szemetelni szigorúan TILOS a teljes területen. Jelölőszalaggal jelölt területeken fokozott óvatossággal közlekedjen mindenki. Épületek tetejére felmászni szigorúan TILOS. ÉRKEZÉSTŐL, AMÍG LE NEM FÚJJÁK A JÁTÉKOT ADDIG NEM VESZI LE SENKI SE A VÉDŐSZEMÜVEGET.

Adottságai: A terület mérete megközelítőleg 11 hektár. A terület közepén található egy tucat épület, körülötte sűrű erdő (a pálya 70%-a). Épületek nagyrésze jó/használható állapotban vannak, ami nem az jelölve van piros-fehér kordonszalaggal. A területen számos aknafedőt eltávolítottak az évek során, ezeket betonlapokkal pótoltuk a balesetmentes rendezvények érdekében. DE ettől függetlenül fokozott óvatossággal közlekedjen mindenki.

Története: a ma használt pálya már a II. világháború előtt is létezett, hiszen a Diósgyőri Ágyúgyár kísérleti telepe volt. Itt végezték a különböző kaliberű lövegek, aknavetők és légvédelmi fegyverek első belövéseit, próbáit. A háború után funkciója nem változott, az akkor már Diósgyőri Gépgyárra átkeresztelt üzemben szintén nagyüzemben zajlott a fegyvergyártás, Csengőst folyamatosan fejlesztették, bővítették. Ekkor kapta a "Játszótér" kódnevet (ebben az időszakban minden diósgyőri gyáregységnek volt valamilyen fedőneve, mivel hadiüzem volt). Közművesítették a területet, állandó személyzet is 'lakott' fent, fegyveres őrség vigyázott arra, hogy avatatlan emberek ne léphessenek be a 'titkos' telepre. Több új épületet is felhúztak, a területet pedig föld alatti járat kötötte össze a DIGÉP egyik üzemével. A '90-es években a hadiüzemi termelés megszűnésével- átalakulásával Csengős szerepe is csökkent, majd teljesen megszűnt és bezárták. Jelenleg magánterület.

Replika bérlés

Ár: 5.000HUF / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő. Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500HUF, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.

Biztosítunk: Védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és a játékmenethez szükséges kellékeket.

Hozz magaddal: Kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.

Foglalás menete: kérjük a rendezvényre történő regisztráció folyamán a "Replika bérlés" opciót válaszd, illetve privát üzenetben vagy komment formájában tűntesd fel a replika típust. Választható replika típusok: AKs-74u, AK105, AK74, G36, MP5, P90. Maximálisan 10 db replikát tudunk bérbe adni. Egy személy bérelhet több replikát is, de a helyszíni regisztrációnál az ő nevére lesznek félre rakva a replikák. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A foglalás után csak abban az esetben fogunk keresni ha probléma merül fel a foglalással kapcsolatban, pl.: foglalt a kért replika stb.... A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.

Lemondás: amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek, elég a regisztrációt visszamondani.

Egyéb felszerelések, tár, mellény, védőszemüveg, arcvédő bérelhető ezeknek darabját 1.000HUF áron tudjuk nektek biztosítani, kérjük a fentiek szerint jelezzétek felénk.

Kedvcsináló*

*A DZ Burgers ezen a rendezvényen nem lesz jelen.

Résztvevők

Regisztráltak
Létszám: 20 / 50 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Agysebesz SPECTRE Balázs Takács
clutch Eagle Flank Bihari Tamás
CrazyKitten SPECTRE
Daev Eagle Flank Pék Dávid
Dudu SPECTRE Dudás István
focek Eagle Flank Foczkó Ákos
Havaski Kákóczki Kornél
HeSSaN Borsod Force Sarafi Péter
Hidi Borsod Force Hidasi Bence
kerek Borsod Force Kerek Magor
Kgaben Borsod Force
Marci98 Eagle Flank Juhász Marci
Mavic Civa Mihály
Mizsik SPECTRE Mizsik Marcell
Papo69 Eagle Flank Pék Károly
peterpek Eagle Flank Pék Péter
Remi Eagle Flank Remeczki Martin
Rin Borsod Force
Suszi Eagle Flank Suszták Ákos
Uazos
 
Replika bérlés
Létszám: 6 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
CsigaCsabi
CzAron Czeglédi Áron
OLevi
OTomi
Pisti1 Ferenczi István
Txmi Borsod Force Ferenczi Tamás
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2023 powered by TRONIX webdesign