Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok tavaly


BaziJoe
14 játék

Gimli
14 játék

WadloW
12 játék
4.
gBUTCHER 12 játék
5.
Druida 10 játék
6.
BabaYaga 8 játék
7.
Toni 8 játék
8.
Safi 8 játék
9.
Vindzsi 8 játék
10.
Solenya 8 játék

Pálya ajánló

Debrecen


Night War-Az Objektum

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Főszervező:
Janii

Társszervezők:
DrTothOtto

Játék ideje

Kapunyitás: 2020.10.23. 16:00
Kezdés: 2020.10.23. 18:00
Befejezés: 2020.10.23. 23:45

Várható időjárás

erős felhőzet
19 ℃

Részvételi díj

1.000 HUF

Helyszín

Az objektumCím:
Debrecen, Lőtér u. 8

GPS koordináták:
47.56144, 21.65302

Két oldal: Piros és Sárga. Egy-egy oldalparancsnok(szervezők). CrossFire jellegű feladatmegoldó játék domination elemekkel. Részletek a helyszínen.

Részletek a helyszínen.

Játékon való viselkedés:

A játékon, mint a játék szervezői, fenntartjuk a jogot arra, hogy nem megfelelő/unkorrekt/etikátlan viselkedés esetén bármelyik résztvevőt hazaküldhessünk, mely esetben nem áll módunkban a részvételi díjat visszaadni, valamint későbbi játékokból az adott egyént kizárhatjuk. Találatot korrektül meg kell adni. Akire panasz lesz egyszer figyelmeztetjük, másodjára megkérjük, hogy távozzon. Tudatmódosító szerek használata tilos.

Kiegészítő szabály: Ablakokon csak úgy lehet kilőni, hogy a fegyver csöve nem ér kintebb az ablak síkjától.

Biztonsági szabályok:

A játék során csak a pincék, földszint és 1. emeletek játszanak. Épületek tetejére felmászni, több szintes épületek 1. emelet erkélyeire kimenni tilos, mert nincs korlát. Kordon szalaggal elválasztott területekre bemenni tilos. A területen találhatóak aknák, gödrök, amiket egyértelműen megjelöltünk szalaggal, esetleg raklapot, gumi oszlopot helyeztünk rá, ami fedezék ként szolgálhat, azonban elmozdítani szétszedni, piszkálni tilos. Épületek belsejében lévő lépcsőkön, lépcsőfordulókon fokozott óvatossággal közlekedni, mert korlát sok helyen nincs vagy ha van is gyenge. 

A Játékon mindenki a saját felelősségén vesz részt, a szervezőket semmilyen felelősség nem terheli!

Játékszabályok:

A játékon MASZ2015(+kiegészítés) érvényes! Nézz utána az éjszakai játékra vonatkozó szabályoknak is alaposan.

AEG/GBBR esetén torkolat tűz imitáció (tracer vagy fegyver lámpa villogtatás) kötelező. Pisztoly és Shotgun esetén nem kötelező, de a korrekt játékélményért, törekedjen rá mindenki ezen fegyvernemek esetén is.

Fegyverek amik játszhatnak: Ezt nagyon szigorúan vesszük.

AEG/GBBR max. 400FPS
Pisztoly, Shotgun max. 400FPS

DMR, Sniper, Támogató fegyver nem játszhat.

Ha meghaladja a fegyvered az FPS határt, akkor az a fegyver nem játszhat.

Ha a kapun beléptél egyből mész regisztrálni és utána be a pályára/öltözökbe. Senkit nem akarunk hajkurászni, hogy beregisztrált-e már.  

Folyamatos krónózás a belépéstől kezdve.

Eligazítás: 17:45

Játék kezdés: 18:00

Fegyvert a parkolóban és az utcán nem veszed elő, csak miután bejöttél a kapun. A kapun való belépéstől védőszemüveg viselése kötelező, mindaddig, amíg nem távozol végleg a játékról. Kapun kilépve veheted csak le.

A játékon csak 16 éven felüliek vehetnek részt. 16-18 év közöttiek csak szülői hozzájárulást igazoló nyilatkozattal.

Tárazás: 

AEG/GBBR:300 BB. Táranként max. 100 BB lehet (ebbe beleszámoltuk a tárcserénél kihullót is.). Hicap tár nem játszik.....szerezz addig tárat.

Másod fegyver: pisztoly/SMG max. 2 tár(max 30 BB egy tárban), shotgun esetén, ha másodfegyver ként van nálad, max. 6 shell lehet egy embernél.

Tárazás saját bb-ből.

Találat megadás: Pirosan villogó találatjelző(sima biciklis villogó jó) kötelező. Hozzál magaddal többet is, mert elszokott veszni. Találat megadása "hit-hit" "talált" vagy "megvolt" kiabálással. Felteszed a találatjelző piros villogót és nem mozdulsz. Késelés szigorúan gumikéssel, szemből legalább 3 helyen meg kell érinteni az ellenfél testét, hátba támadás esetén egy X-et rajzolsz a hátára. A megkéselt elfogadóan bólint/int nem kiabál, hogy "megvolt". Találatot kapott játékos késeléssel kivégezhető. Csak a jóindulatodon múlik, hogy hagyod-e élni. Dobatás.....sportszerűen, de oda bízzuk, hogyan oldod meg. Senki ne lepődjön meg, ha visszalőnek.

Medikelés, kivérzés, visszaállás:

2 életed van. Első találat esetén hívhatsz mediket. Bárki medikelhet bárkit. 1 perc kézrátétel és mehetsz is tovább. Második találat esetén vissza HQ-ra. Kivérzési idő 5 perc. HQ-ról 5 perc várakozás után indulhatsz újra.

Gránát használat: Thunder B nem használható, tilos. BB-szóró gránátok használhatóak. A gránát elsülésének pillanatában 10x10m-es vagy attól kisebb szobában, szabad térben valamint 10x10m-nél nagyobb szobában 5m-es hatósugáron belül lévő személy halott és nem medikelhető. 5 perc kivérzést meg kell várja. A hatókörön belül fedezék mögé ugró ember is halottnak minősül, mert a lökéshullám úgyis kinyírna. Ha nem egyértelmű, akkor inkább add meg sportszerűen.... Pirotechnika használata tilos.

40-es BB-szóró gránát sörétes puska ként funkcionál.

A gránátot dobni, emeletről ejteni tilos és balesetveszélyes. Csak gurítani vagy alacsonyan ejteni(pl. egy ablakon beejted) lehet.

Házi gránát szabály: füstgránát használható épületben.....mivel zárt tér nincs sehol, minden ablak hiányzik, huzat van, kiviszi a füstöt.

A pontos részvételi összeggel a kezedben érkezz, ami 1000Ft. Könnyítsd meg légyszi a dolgunkat. Nem tudunk váltani. Amíg nem fizettél nem léphetsz be a pályára.

Résztvevők

Játékosok
Létszám: 15 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
BabaYaga Final Solution
BigP Final Solution
DIO EДSTERИ БLOCK Lipcsei Dániel
Eddie00 Farkas Ádám
heczii S.O.A.P Héczey-Szabó Attila
jackoneill RATS Vityi Róbert
Jokko RATS Nagy József
Lacika RATS Pénzes László
MGeri RATS Marincsák Gergő
Nagyzozo Delta
Peckes
Solenya Final Solution Imre Zoltán
Traktor Józsa Roland
Vindzsi EДSTERИ БLOCK Virág László
Z50LT1 S.O.A.P Enyedi Zsolt
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2021 powered by TRONIX webdesign