Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok az évben


BaziJoe
11 játék

Safi
11 játék

Persistent
11 játék
4.
Matheus 10 játék
5.
Hidi 9 játék
6.
Atlasz16 9 játék
7.
Zereck 8 játék
8.
Balajtars 8 játék
9.
Faust 8 játék
10.
craus 8 játék

Pálya ajánló

Hajdúszoboszló

Csapat ajánló

Mátészalka


Év végi baráti fesztelenítés

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Szervező csapat:
FOX Airsoft Team

Főszervező:
kferi

Társszervezők:
AdamBlack

Bigyula

Janii

Játék ideje

Kapunyitás: 2018.12.02. 09:00
Kezdés: 2018.12.02. 09:30
Befejezés: 2018.12.02. 16:00

Várható időjárás

szórványos felhőzet
4 ℃

Részvételi díj

1.000 HUF

Helyszín

Az objektumCím:
Debrecen, Lőtér u. 8

GPS koordináták:
47.56144, 21.65302

Részvételi létszám:min 20,maxi50 fő. Elérhetőség:30/5417317

A játék a HTBK támogatásával kerül megrendezésre.

 

A játék:

Piros és kék csapat küzd egymás ellen. A 4 épület mindegyikében lesz mindkét csapatnak 1-1 lakat, minden lakaton lesz 1-1 kulcs. A csapatok induláskor kapnak 1-1 kulcsot, majd felkutatják a hozzá tartozó lakatot, amit kinyitva egy újabb kulcshoz jutnak, amivel ismét felkutatják a hozzá tartozó lakatot, ezzel egy újabb kulcsot és így tovább egészen az utolsó kulcsig, ami egy ládát fog nyitni. A láda a játéktér közepén lesz elhelyezve egy lakattal lezárva. A ládában egy kürt lesz, amit megnyomva véget ér a kör. Az a csapat győz, amelyik a kürtöt megnyomja.

Az épületekbe jól látható helyen lesznek elhelyezve a lakatok, egy helyen a piros és a kék csapaté, azokat áthelyezni, elmozdítani, letakarni, megrongálni tilos. Kinyitásuk után, nyitott állapotban, benne a kulccsal ott kell hagyni.  

Medik:

Mindkét csapatnak létszámtól függően lesznek dedikált medikjei. Medikelés a szervezők által biztosított „infúziós szettekkel” fog történni. Ha valakit eltalálnak azt jelzi hangos „megvolt”, „hit”, „találat” szavak egyikéve, felteszi a narancssárga találatjelző kendőjét, ezt követően szólítja a mediket. A kilőtt játékos a tűzvonalból lassan kimozgatható, vagy a helyszínen történik a medikelés, oly módon, hogy a medik a nála lévő „infúziós szettet” elővéve az abban található homokórát elindítja és a homok lefolyásáig (kb 1 perc) nem engedi el a gyógyítandó játékost. Amint a homok lepergett, a játékos elteszi a találatjelzőjét és harcolhat tovább.

Játékon való viselkedés:

A játékon, mint a játék szervezői, fenntartjuk a jogot arra, hogy nem megfelelő/unkorrekt/etikátlan viselkedés esetén bármelyik résztvevőt hazaküldhessünk, mely esetben nem áll módunkban a részvételi díjat visszaadni, valamint későbbi játékokból az adott egyént kizárhatjuk. Találatot korrektül meg kell adni. Akire panasz lesz egyszer figyelmeztetjük, másodjára megkérjük, hogy távozzon. Tudatmódosító szerek használata tilos.

Egy-két házi szabály: Ablakokon csak úgy lehet kilőni, hogy a fegyver csöve nem ér kintebb az ablak síkjától. A pálya méretéből adódóan az egész pályán egyes lövés van, sorozat nincs.

Biztonsági szabályok:

Épületek tetejére felmászni, több szintes épületek 2. 3. emelet erkélyeire kimenni tilos, mert nincs korlát. Kordon szalaggal elválasztott területekre bemenni tilos. A területen találhatóak aknák, gödrök, amiket egyértelműen megjelölünk szalaggal, esetleg raklapot helyezünk rá, ami fedezék ként szolgálhat, azonban elmozdítani szétszedni, piszkálni tilos. Épületek belsejében lévő lépcsőkön, lépcsőfordulókon fokozott óvatossággal közlekedni, főleg a legfelső emeleteken, mert korlát sok helyen nincs vagy ha van is gyenge. A pincesorokban sötét van, ajánlott taktikai lámpa, zseblámpa használata.

A Játékon mindenki a saját felelősségén vesz részt, a szervezőket semmilyen felelősség nem terheli!

Játékszabályok:

A játékon MASZ2015(+kiegészítés) érvényes!

Fegyverek amik játszhatnak: Ezt nagyon szigorúan vesszük.

AEG/GBBR max. 400FPS
Pisztoly, Shotgun max. 400FPS
DMR max. 500FPS
Sniper max. 600FPS

Ha csak 1-el is több az előírt határértéknél, akkor az a fegyver nem játszhat.

Kezdés:

Kapunyitás: 9:00

Ha kapun beléptél egyből mész regisztrálni és utána be a pályára/öltözökbe. Senkit nem akarunk hajkurászni, hogy beregisztrált-e már. Úgy pakolj le, hogy a játék kezdésekor át kell vinned mindenedet a HQ-dra. 

Folyamatos krónózás a belépéstől kezdve.

Eligazítás: 9:45

Játék kezdés 10:00

Fegyvert a parkolóban és az utcán nem veszed elő, csak miután bejöttél a kapun. A kapun való belépéstől védőszemüveg viselése kötelező, mindaddig, amíg nem távozol végleg a játékról. Kapun kilépve veheted le csak.

A játékon csak 16 éven felüliek vehetnek részt. 16-18 év közöttiek csak szülői hozzájárulással. Ezt nagyon szigorúan vesszük.

Tárazás: BB limit nincs, bármilyen tár játszhat. Tárazás csak a HQ-n saját BB-ből.

Gránát: Thunder B, Tornado, Cyclon gránát, gránátvető MASZ szerinti találatmegadási kötelezettséggel használható. A gránát elsülésének pillanatában 10x10m-es vagy attól kisebb szobában, szabad térben valamint 10x10m-nél nagyobb szobában 5m-es hatósugáron belül lévő személy halott és nem medikelhető. A hatókörön belül fedezék mögé ugró ember is halottnak minősül, mert a lökéshullám úgyis kinyírna. Ha nem egyértelmű, akkor inkább add meg sportszerűen....Továbbá zavarkeltésre füst gránát, villanó gránát és mindenféle pattogó, villogó, csattogó, nyekergő, cincogó eszköz használható. Bővebben a helyszínen....Füst csak épületen kívül használható.

Várunk szeretettel mindenkit. 

Résztvevők

Kék
Létszám: 15 / 25 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
AdamBlack NoN Expendables Fekete Adam
AirsoftForce Horvath Gabor
Barandris FOX Airsoft Team
Bigyula FOX Airsoft Team
btms
Csiga Kergekacsák István Csige
DEMI
FirghyTibor Balogh Tibor
Frosti RATS Kunkli Ferenc
Harcos Final Solution Török Attila
Iza Kergekacsák
MoheganH Black Falcon Márta Marcell
szilagyi
tunyi FOX Airsoft Team
ZAYTSEV NoN Expendables Papp Gergő
 
Piros
Létszám: 10 / 25 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Davko Ragadozók
Dzsy Final Solution Kiss Gábor
Gabidinho
HitGirl
m0rtifear Ferenczi Richárd
petris Petris Mihály
Slade B.A.T. Pásztor Máté
Tutosmate T.A.T.
WadloW R.C.A.T. Nagy Béla
Xenicos
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2021 powered by TRONIX webdesign