Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

85.000 Ft
Vállaj

Top támogatók... Köszönjük!


Persistent

Zsolt13

bikerlacee
4.
mocsar
5.
Szpeter
6.
Czaboo
7.
Safi
8.
PKristof
9.
Achmed
10.
Sovi

Csapat ajánló

Eger


Crossfire - Pályaavató

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Főszervező:
DrTothOtto

Játék ideje

Kapunyitás: 2023.05.20. 08:00
Kezdés: 2023.05.20. 09:30
Befejezés: 2023.05.20. 15:30

Várható időjárás

tiszta égbolt
25 ℃

Részvételi díj

2.000 HUF

Helyszín

WoodLandCím:
Debrecen

GPS koordináták:
47.43546, 21.80296

 

 

Végreeeeee!!! Pályaavató játék

Játékmenet frissítve!

 

Nyomatékosan megkérném a jelentkezőket a játékidő betartására, egy-egy "délben-haza-kell-mennem" játékos egy egész csapat teljesítményét befolyásolhatja!

 

Klasszikus pont keresős, pályabejárós játék

A játék célja az, hogy több egymással szemben álló csapat egy előre meghatározott (a többi csapatétól eltérő) útvonalon haladjon végig és az egymást rendszeresen keresztező csapat mozgások során kialakuló konfliktusokat „kezeljék”. A csapatok nem ismerik előre a saját útvonaluk pontos részleteit (az állomások sorrendjét), mindig csak a soron következő állomás pozíciójáról szerezhetnek tudomást az éppen meglátogatott regisztrációs ponton. Az a csapat győz, amelyik a legrövidebb időn belül teljesíti a teljes útvonalat.

 

 

A Rajok:

~10 fős csapatok fognak egymással versengeni, mindegyik raj saját HQ-val rendelkezik, amely visszaálló pont is egyben. A HQ-k nem számítanak harci területnek, tehát tilos ostrom alá venni vagy a HQ-n tartózkodó csapatnak onnan kifelé támadni! A HQ-n a sárga találatjelző kendő viselése kötelező! A rajok külön jelöléssel NEM lesznek ellátva. Sajátokat azonosítsd, mindenki más ellenség. Minden csapatban lesz egy Medic (fehér alapon vörös keresztes karszalaggal lesz azonosítva), mely szerepet kizárólag a visszaálló ponton cserélhetnek egymás között a csapat tagok!

 

Az Erdei emberek:

Pár fő egy külön csapatot fog alkotni, akiknek a feladata az lesz, hogy a regisztrációs pontok felkeresésében megakadályozzák a többi csapatot. Az, hogy egy rajként vagy külön-külön mozognak, magányos farkasként vadásznak vagy összehangolt rajtaütéseket szervezve gerilla harcmodort folytatnak, ez csak rajtuk múlik

 

 

Medic

A „Normál” Csapatok Medic rendszere:

Fegyver találat esetén hangos „FEGYVERTALÁLAT!” kiáltással jelzik a találat tényét, majd amennyiben rendelkeznek másodfegyverrel (gumikés/balta/stb. ilyenkor nem számít), azzal folytatják a küzdelmet (ennél is él a fegyver találat lehetősége), viszont ha nincs másodfegyver, akkor normál találatként kell kezelni a helyzetet.

Normál találat esetén hangos „MEGVOLT!” vagy „HIT-HIT!” kiáltással jelzik a találatot, majd narancsszínű találatjelző kendővel/sapkával tesznek a fejükre. Ezután 5 percük van a „kivérzésig”, azaz ennyi idejük van arra, hogy a saját csapatuk Medic-je gyógyítsa őket. Csak és kizárólag a Medic gyógyíthat, Ő maga viszont nem gyógyítható, neki az első találat is HQ-ra való azonnali visszatéréshez vezet. Nincs korlátozva a gyógyítások száma Játékosonként, viszont ha a kivérzési idő lejárt, akkor az adott Játékos hangos „HALOTT VISSZATÉR A HQ-ra!” kiáltással jelzi, hogy ő már nem medikelhető és elindul a csapata visszaálló pontjára. A gyógyítás előtt (szükség esetén) a Medic vagy egy másik csapat tag kihúzza a sérültet a tűzvonalból és utána fogva tartja a sérült csuklóját egy percig, majd mind a ketten folytathatják a játékot. Amennyiben a Medic-et támadás éri a gyógyítási idő lejárta előtt és úgy dönt, hogy viszonozza a tüzet, akkor a fenyegetés (sikeres) elhárítása után újra kell kezdeni az 1 perces gyógyítási folyamatot. A HQ-ról visszaállni minden 15. percben lehet (pl.: 10:15; 10:30; 10:45; 11:00; …).

 

 

Az Erdei emberek medic rendszere:

Találat esetén hangos „MEGVOLT, KIESTEM!” kiáltással jelzik a találatot, majd narancsszínű találatjelző kendővel/sapkával tesznek a fejükre. Számukra nincs medikelés, a találat után azonnal a saját HQ-jára vonul és 5perc várakozás után visszaállhat a játékba.

 

Dresscode:

 

Rajonként egységes ruha

Erdei emberek: ghillie kötelező!!!

 

Játékelemek:

 

Ládák, kódok

A játékterület egészén ládák lesznek elhelyezve, bennük kódokkal. Amennyiben ládát talál a raj bármely tagja, úgy a benne található kódot kell rádión beolvasni. Amikor beolvasod a kódot, uyganúgy rádión kapod mehg, hogy mi is történik. Általában segítség lesz, ám előfordulhat "némi" hátráltatás is. A kódot NEM kötelező beolvasni, ám ha megteszi egy raj, akkor kötelezően viselni kell a hatásait. A kódot beolvasni csak és kizárólag adott helyszínen lehet, megtaláláskor. Egy kód többször is felhasználható, de egy raj adott kódot csakis egyszer olvashatja be

 

Autók

Rendelkezésünkre fog állni pár darab működőképes, de közúti közlekedésre alkalmatlan gépjármű. Ezeket csak és kizárólag az arra kijelölt szervező vezetheti! A sofőr mindig VIP, kérlek ne vonjátok bele a játékba! (értelmezés: ne raboljátok el őket!!!)

Az autók tankokként viselkednek, azokból és azokat lőni lehet

Mire használjuk őket?

  • Off game: a kezdés előtt a saját HQra szállítjuk a messzebb kezdő rajokat
  • Off game: bármely veszélyhelyzetben, baleset esetén azonnal a helyszínen tudunk lenni
  • In game: megfelelő kódot beolvasva meg lehet kapni egy szállítást adott (vagy kért) pontra

 

A nap menete (Olvasd végig!!!)

Találkozó a Parkolóban. Itt lesz a regisztráció és a kronó is. Regisztrációkor 5.000.- Ft-ot kell fizetned, kapsz egy karszalagot, amit végig viselned kell. Aztán összepakolsz és mész kronózni. Eligazítás 9.30-kor. Itt kapják meg a csapatok a borítékokat, amiben a kezdési pontjuk lesz, illetve az útvonal első pontja. Ha lekésted az eligazítást, akkor megállsz a parkolóban, nem zavarod a többieket és csak utána regelsz. Ezután mindenki a raj pk által kihúzott kezdőpontra pakol, erre a napra az lesz a kijelölt Hq. Parkolóba csak akkor gyere vissza, ha feltétlen szükséges. A távolabbi pontokra kocsik viszik a rajokat. Kérlek itt ne kezd el, h 200m-re is vigyünk el, melegíts be, mert k..va sokat fogtok menni a nap folyamán… Rádión kapott jelzésre indul a játék, minden csapat egy időben indulhat el. Szünet, pihenő központilag NEM lesz, akkor pihensz, amikor akarod, ám a többiek addig is haladni fognak. Amikor vége a játéknak, a szervezőnél kell jelentkeznie mindenkinek, személyesen (!!!) és a karszalag leadásakor kap vissza mindenki 3.000.- Ft-ot. 

Miért kell ez? Ez egy hatalmas terület, kb. 270.000 m2. Ha itt vki elkeveredik, baleset éri, eltűnik azt észre sem vesszük. Nem szeretnénk a játék végeztével még hajtóvadászatot végezni vki után, aki esetleg korábban hazament csak azt nem jelezte. 

 

Játékmenet

 

A választott borítékban lesz a kezdőpontja a rajnak. Ide átcuccol mindenki és ide is kell visszamennie amikor újra indul. Ez safe-zone, ki- vagy belőni tilos. Innen rádión kapott jelre kell indulnia a csapatnak a borítékban kapott első pontra. Adott pontra érve a rajparancsnok (csakis ő!!!) letépi a megadott számmal jelzett tikettet. Ezen ismét lesz egy betű és egy szám. Ekkor be kell rádiózni a szervezői csatornán, bediktálni amit leszakítottatok. A betűvel jelzett pontra kell menni és az adott számú tikettet leszakítani. És így tovább…

Ládát találva két dolgot tehet a raj. Vagy figyelmen kívül hagyja és megy tovább vagy a benne található kódot beolvassa a szervezőnek. Ládát ezután visszazárni, ott hagyni, mások is ugyanúgy használhatják majd azt. 

 

  • Csakis raj pk. szakíthat tikettet!
  • Azonnal rádiózni kell a szervezőnek!
  • Ládát, nevezetes pontot elmozdítani, mások elől elrejteni tilos!
  • Szervezői csatornát feleslegesen ne foglald!

Fps limitek: MASZ szerint

Sorozat: van

Bio BB használata kért és ajánlott

Pirotechnika szigorúan tilos!

Hanggránátok játszanak

 

Résztvevők

Alpha raj
Létszám: 9 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Adamhunter Ragadozók
Cupi Ragadozók czuper jános
Hutch Ragadozók Pallai Kevin
K3nny Ragadozók Bohács László
Liu Ragadozók Asztalos László
PeCsaba Ragadozók Pétervári Csaba
SafAti Ragadozók Schaff Attila
VastagKolbasz Ragadozók
zubak Ragadozók zubák pál
 
Bravo raj
Létszám: 11 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Adampro69 SHADOW COMPANY Ádám Tormás
Akeno SHADOW COMPANY Kertész Dániel L.
Aladin S.A.T Barakonyi Gergő
Centurion022 S.A.T Hosszú Tamás
DesertGoat S.A.T
Po Black Sheep Dr. Auner Tamás
the1angry1kid SHADOW COMPANY Berki Dániel
Urswamp ReedWolves Jánosi Tibor
wagner SHADOW COMPANY Dani Roik
Zeus S.A.T Szilágyi László
ZsoltSebestyen SHADOW COMPANY
 
Charlie raj
Létszám: 10 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Cseszi A REND Cseszlai Balázs
Dew0n A REND Tanyi Ádám
Donor A REND Brezina Gábor
Heimdall A REND Virág Tibor
John Lakatos Krisztián
mocsar A REND László Zoltán
Ria A REND Tóth Viktória
Tannto A REND Szabó László
TG A REND Teleki Gàbor
Vaktyuk A REND Nagy Sándor
 
Delta raj
Létszám: 12 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Bala Radócz Balázs
bororea
duky9 Gladiators Gacsó Antal
Kenny Nyenyestyán Gábor
maladojcsi Gladiators Györfi István
RandomM4n HK Szücs Dávid
Ros HK Rós István
Sanzi HK Kiss Sándor
Steki HK Illés Kristóf
WHOAMI HK Fésüs Roland
Yetti HK Szücs Barnabás
Zsolesz HK Bodnár Zsolt
 
Echo raj
Létszám: 10 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Akmo U.S.E.C Ákos Kovács
bacso99 Bacsó László
BigBoi U.S.E.C Prónay Zoltán
Ferike
Korak U.S.E.C Fóris Miklós
Kovalsky U.S.E.C Kovács Dávid
Luxa
MorganBlack U.S.E.C
Shunyhunter3
Snowbringer Menyhárt Olivér
 
Foxtrott raj
Létszám: 11 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Apa T.A.T. Szabó Mihály
ArmaGedeon Tolvaj János
BabaYaga Final Solution Imre Orsolya
Davis
McQ Kiss László
Parti T.A.T. Parti Csaba
Patrikg T.A.T. Gyarmati Patrik
Probix T.A.T. Papp Róbert
Solenya Final Solution Imre Zoltán
tadam Tolnai Ádám
Truck Józsa Roland
 
Golf raj
Létszám: 11 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Benyamenthelollo Kinder Kommandó Pongor Bence Imre
FenegyerekZsigi Kinder Kommandó Kardos Zsigmond
Heavyweaponsguy Karakas Vilmos
MonaLott HLG AT Ternován Szabolcs
Olika21 Kinder Kommandó
Renamed Kinder Kommandó Nagy Bence
Ricsard Kinder Kommandó Nemeth Richard
Skif EДSTERИ БLOCK Romhán István
Urban Gergely Petranyi
Vakond Delta Szász Géza Patrik
WookieButHLG HLG AT Csingi Zoltán
 
Hotel raj
Létszám: 10 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Atiwarband HLG AT Szabó Attila Alex
BadBoy HLG Tóth Ferenc
CrazyMajky Wall Hackers Szabó Ákos
Czibi Wall Hackers Czibere Tamás
Komam HLG Marozsán Lóránt
Leves HLG AT Fazekas László
maltx Wall Hackers Magyar Zsolt
Sziren HLG AT Fazekasné Szabó Éva Irén
Xprovid Vérnyulak Kovács Tamás
Zendixkaller
 
India raj
Létszám: 12 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Bandika Keleti Oldal Hodosi András Zsolt
Borysz Keleti Oldal
Csige Keleti Oldal Csige László
csubi Keleti Oldal
durczas Keleti Oldal
Iron U.K.A.T. Lakatos Áron
Jani911 U.K.A.T. Paksi János
Jokko RATS Nagy József
Oldfart H-FLAT Oliver Nagy
Pocok2 Keleti Oldal
Pocokezredes U.K.A.T.
TonyMontana U.K.A.T. Török Ádám
 
Juliet raj
Létszám: 11 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
AKatona Stormforce Squad Katona Edvard
Billythekid DEF.KOM.
callsigndongo DEF.KOM. Barna János
FENRIR89 Stormforce Squad Kocsis Vincent
Gimli A REND Munkácsi János
hablaty89 R.C.A.T.
Ralexx Stormforce Squad Alex Reitler
Safi R.C.A.T. Sáfrány Gábor
Sefu DEF.KOM. Alex
Simon DEF.KOM. Simon Tamás
Zeteny DEF.KOM. Györgyfi Zétény
 
Kilo raj
Létszám: 11 / 10 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
attis
Benyo Spectres Mészáros Bence
Bigdaddy Petri laszlo
BiggestAvenger Z. Krisztián
Daru
KilleRoy Gyenge Károly
Kindred Liu Dániel
Kistvan Korpai István
Lepuffantalak
RagaSoldier1 Spectres Somi
sandor
 
Lima raj
Létszám: 7 / 4 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Attix EДSTERИ БLOCK Andrásik Attila
DIO EДSTERИ БLOCK Lipcsei Dániel
DonPepe Ragadozók Árpád Vénig
Nyolcker EДSTERИ БLOCK Alker Bence
Sovi EДSTERИ БLOCK Sóvágó Dávid
Vindzsi EДSTERИ БLOCK Virág László
zsoli EДSTERИ БLOCK Papp Zsolt
 
x Erdei emberek
Létszám: 5 / 5 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
BaziJoe A REND Nagy Csaba
C3PO R.C.A.T. Máté Péter
Lungo Bagosi Péter
Pufi Ládi Viktor
quka Nagy Béla
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign