Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

20.000 Ft
Debrecen

Legaktívabb játékosok


BaziJoe
63 játék

Safi
57 játék

Csiga
50 játék
4.
Persistent 49 játék
5.
gBUTCHER 47 játék
6.
Blacky 47 játék
7.
Gimli 41 játék
8.
WadloW 39 játék
9.
Vaktyuk 38 játék
10.
DrTothOtto 38 játék

Csapat ajánló

Hajdúböszörmény


Control Zone Special

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Szervező

Főszervező:
DrTothOtto

Játék ideje

Kapunyitás: 2022.03.06. 09:00
Kezdés: 2022.03.06. 09:45
Befejezés: 2022.03.06. 15:00

Várható időjárás

tiszta égbolt
7 ℃

Részvételi díj

1.500 HUF

Helyszín

Az objektumCím:
Debrecen, Lőtér u. 8

GPS koordináták:
47.56144, 21.65302

Control Zone Special

Max 60 fő!!!

Két oldal...piros és sárga. 5 zóna: 1-2-3-6. épületek és a gyülekező tér (Trabi).

Minden zónában egy "domination" visszaszámláló lesz elhelyezve.

 

Feladat: Behatolni a zónába, aktiválni a saját oldal számlálóját és 60 perc lejártáig uralni/védeni a zónát.  Az ellenségnek meg kell próbálnia elfoglalni az uralt zónát. Rendelkezésre álló idő 2 óra hossza/kör. A 2 óra lejártakor lefújjuk a kört és megnézzük melyik félnek mennyi ideje maradt a számlálón egy adott zónában. Amelyik oldalé a kevesebb idő az azért a zónáért kap egy pontot. Vagyis, ha lejárt az 60 perc a számlálón, azt tovább kell védeni, mert az ellen arra törekszik, hogy a saját számlálóját kinullázza. Ha mind a két oldal ki tudja nullázni az órát, akkor az a zóna mindkét félnek 1-1 pont.

Nap végén összesítjük a pontokat.

Special feladat: kap mindenki 2 db, a frakciójának megfelelő színű dögcédulát. A kilőtt játékostól a kivérzési idő alatt el lehet venni a dögcéduláját. A cédulákat el lehet veszteni és vissza lehet szerezni, folyamatosan forognak. A 2 órás kör végén minden ellen frakciótól megszerzett dögcédula 1 perc időjóváírást jelent, amit a zónák számlálóinak terhére használhatnak fel az oldalak. Vagyis egy vagy akár több számláló állása megfordítható vele, ha jól osztja szét a szerzett időt a frakció.

2x 2órás kör lesz oldalcserével, két kör között félóra kaja-pia szünettel. A nap végén az az oldal győz, amelyiknek több pontja van.

A játék lényege, hogy az 5 zóna folyamatosan védelem és támadás alatt álljon, ezzel a pálya minden szegletében folyamatosan legyen kontakt és ne koncentrálódjon a játék 1-1 épületre.

Robbantások: Előre megírt forgatókönyv szerint berobbantjuk az épületeket. Minden bent tartózkodó, illetve az épület 1 méteres körzetében lévő játékos instant halál, mehet a visszaállóra (nincs medic, nincs rablás)

Medikelés: Mindenkinek 2 élete van. Első találat esetén 5 perc kivérzés alatt medikelhető 60 másodperc kézrátartással. Mindenki medikelhet mindenkit. Második találat esetén 5 perc kivérzés és vissza a HQ-ra. A kivérzési időt köteles mindenki a találat helyén kivárni!

 

Játékon való viselkedés:

A játékon, mint a játék szervezői, fenntartjuk a jogot arra, hogy nem megfelelő, etikátlan viselkedés esetén bármelyik résztvevőt hazaküldhessünk, mely esetben nem áll módunkban a részvételi díjat visszaadni, valamint későbbi játékokból az adott egyént kizárhatjuk. Találatot korrektül meg kell adni. Akire panasz lesz, egyszer figyelmeztetjük, másodjára megkérjük, hogy távozzon.

Tudatmódosító szerek használata tilos.

Új szabály Apafán: Kivétel nélkül minden hangos nézeteltérés, vita, véleménynyilvánítás azonnali és vitathatatlan pihenőt eredményez. A pálya első részén, a szervezői szobánál a felek együttesen megjelennek, szervezővel egyeztetik a kialakult helyzetet és aztán jóváhagyásig kellemesen eltöltenek némi időt.

Biztonsági szabályok:

A játék során csak a pincék, földszint és 1. emeletek játszanak. Épületek tetejére felmászni, több szintes épületek emeleteinek erkélyeire kimenni tilos, mert nincs korlát. Kordon szalaggal elválasztott területekre bemenni tilos. A területen találhatóak aknák, gödrök, amiket egyértelműen megjelöltünk szalaggal, esetleg raklapot, gumi oszlopot helyeztünk rá, ami fedezékként szolgálhat, azonban elmozdítani, szétszedni, piszkálni tilos. Épületek belsejében lévő lépcsőkön, lépcsőfordulókon fokozott óvatossággal közlekedni, mert korlát sok helyen nincs, vagy ha van is gyenge.

Előre telepített létrán emeletre mászni lehet, amibe bemászol SAFE-ZONE, ami annyit tesz, hogy nem a játék része, onnan lőni és oda lőni tilos. Mihelyt kiléptél abból a zónából oda vissza nem léphetsz.  

Kiegészítő szabály: Ablakokon csak úgy lehet kilőni, hogy a fegyver csöve nem ér kintebb az ablak síkjától. Pincéből ablakon kifele és befele lőni tilos. Nagyobb bejáratok ajtónak minősülnek, ott ki- és belőni lehet. Emeletről lőni és emeletre lőni nem lehet.

A Játékon mindenki a saját felelősségén vesz részt, a szervezőket semmilyen felelősség nem terheli!

Játék keretszabályok:

A játékon MASZ2015(+kiegészítés) érvényes!

Minden fegyvernem esetén torkolat tűz imitáció, tracer vagy fegyver lámpa villogtatás kötelező a pincében és onnan felfele

FPS határok:

Szigorúan MASZ szerint! (400-500-600)

Ha akár csak 1-el is meghaladja a fegyvered az FPS határt, akkor az a fegyver nem játszhat. Úgyhogy legyél szíves megfelelően felkészített fegyverrel jönni. A magasnak mért fegyvereket a szervezői szobában megőrizzük neked a játék végéig

Fegyvert a parkolóban és az utcán nem veszed elő, csak miután bejöttél a kapun. A kapun való belépéstől védőszemüveg viselése kötelező, mindaddig, amíg nem távozol végleg a játékról. Kapun kilépve veheted csak le.

Ha a kapun beléptél egyből mész regisztrálni és utána be a pályára/öltözőkbe, ami a 6-os épület 2. emeletén található. Senkit nem akarunk hajkurászni, hogy beregisztrált-e már.  

 

Kapunyitás: 9.00, kapuzárás: 15.15

Eligazítás: 9:45

Játékkezdés: 10:00

A játék folyamatos lesz, tárazni, aksit cserélni fel tudsz menni, de szigorúan narancs kendővel, a játék menet alól teljesen kivonva magad

Eligazításra már bekronózva, bekészülve jelensz meg, mivel erre kell némi idő, így a kaput 9.45kor bezárjuk és csak a játék indítását követően lehet majd a későknek bejönni. Időben érkezz!

 

A játékon csak 16 éven felüliek vehetnek részt. 16-18 év közöttiek csak szülői hozzájárulást igazoló nyilatkozattal.

Replika bérlés lehetséges most. Nem sok lesz kint, előre jelezzétek az igényt!

Tárazás saját bb-ből, HQ-n vagy az öltözőben

Találat megadás: Narancssárga találatjelző kötelező!!! Akin nincsen, az élőnek számít, így lőhető. Megkérnénk mindenkit, hogy ne is mászkáljon anélkül. Vagy ha mégis, akkor megeshet, hogy találatot kap. Helyszínen kaphatsz 1.000.- kaució ellenében, ha akarod meg is tarthatod játék után.

Késelés szigorúan gumikéssel, szemből legalább 3 helyen meg kell érinteni az ellenfél testét, hátba támadás esetén egy X-et rajzolsz a hátára. A megkéselt elfogadóan bólint/int, NEM kiabál, hogy "megvolt" és ezzel fedi fel a másik játékost. Találatot kapott játékos késeléssel kivégezhető.

Dobatás sportszerűen, de oda bízzuk, hogyan oldod meg. Senki ne lepődjön meg, ha visszalőnek.

Gránát használat: Mindenféle durranó gránát, thunder B, gumitalpas gránát, BB-szóró gránátok használhatóak. A gránát elsülésének pillanatában 10x10m-es vagy attól kisebb szobában, szabad térben valamint 10x10m-nél nagyobb szobában 5m-es hatósugáron belül lévő személy halott és nem medikelhető, azonnal mehet a hq-ra. A hatókörön belül fedezék mögé ugró ember is halottnak minősül, mert a lökéshullám úgyis kinyírna. Ha nem egyértelmű, akkor inkább add meg sportszerűen....

BB szóró gránátnál, az 5m-en túli BB találat is találatnak minősül! 40-es BB-szóró gránát sörétes puskaként funkcionál.

A gránátot dobni, emeletről ejteni tilos és balesetveszélyes. Csak gurítani vagy alacsonyan ejteni (pl. egy ablakon beejted) lehet.

Házi gránát szabály: füstgránát használható épületben. Mivel zárt tér nincs sehol, minden ablak hiányzik, huzat van, kiviszi a füstöt.

Pajzs: használható, találati felületet adva lehet lőni mögüle

Rádió kiosztás:

Piros oldal: 1-2

Sárga oldal: 5-6

Szervező: 8

 

A pontos részvételi összeggel a kezedben érkezz, ami 1500Ft. Könnyítsd meg légy szíves a dolgunkat. Nem tudunk váltani. Amíg nem fizettél nem léphetsz be a pályára.

Bankkártyával, Szép-kártyával is fizethetsz

 

Mindenkit várunk szeretettel!

 

Résztvevők

Piros oldal
Létszám: 31 / 30 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Accross Farkas Patrik
ArmaGedeon T.A.T. Tolvaj János
attis
Chucky EДSTERИ БLOCK Csáki Balázs
Csabbesz Final Solution Laboncz Csaba Zoltán
csetimate Cséti Máté
Csiga Kergekacsák István Csige
CzirjakIstvan
DesertFox Ragnarøk Ternován Szabolcs
DIO EДSTERИ БLOCK Lipcsei Dániel
Garador Kuszkó Zsolt
Geri U.K.A.T. Kürti Gergely
IGO SCP-AT Ignáth Tamás
Jani911 U.K.A.T. Paksi János
Jokko RATS Nagy József
Jose U.K.A.T. Eszenyi József
Kolbi Sandor Jonas
Lacika RATS Pénzes László
Lensz Kergekacsák
Matheus Bbetyárz Szűcs Máté
Molnarcse Final Solution Molnár Csaba
Parti
Patrik020 T.A.T.
PeCsaba Pétervári Csaba
Pocokezredes U.K.A.T.
Renamed W.A.T Nagy Bence
Sanyesz U.K.A.T. Varga Sándor
Shadovv Nagy Bálint
TonyMontana U.K.A.T. Török Ádám
Trabach SCP-AT Trabach Dávid
Wookie Ragnarøk Csingi Zoltán
 
Sárga oldal
Létszám: 31 / 30 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Abbie Vérnyulak
Alek Tisza Miklós
Atiwarband Szabó Attila Alex
BadBoy Vérnyulak Tóth Ferenc
BaziJoe R.C.A.T. Nagy Csaba
Blitzz W.A.T Nagy Bence
Csikiiii
Csodabogar
Dante1021 Airsoft Betyárz
Dew0n Ragadozók Tanyi Ádám
FLEX Airsoft Betyárz Vígvári Szabolcs
FunTom Airsoft Betyárz Árva Tamás
gBUTCHER R.C.A.T. Mészáros Gábor
Hercules Vérnyulak
Jani
KisMo USS Henrik Jónás
Komam STRIKEFORCE Marozsán Lóránt
Kubu Zsolt Zoltán Nagy
Lavidaloka A REND Maczó János
Leves Vérnyulak
Makkasz
mocsar Ragadozók László Zoltán
Nobody EДSTERИ БLOCK Kozma Péter
Roland Steigerwald Roland
Slacee Vérnyulak Simon László
Steven Airsoft Betyárz Palicz István
Storm Nagy Tamás
Sziren Vérnyulak Fazekasné Szabó Éva Irén
VaFe85 Varga Feri
Vaktyuk Nagy Sándor
Xprovid Kovács Tamás
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2022 powered by TRONIX webdesign