Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

20.000 Ft
Debrecen

Legaktívabb játékosok


BaziJoe
63 játék

Safi
57 játék

Csiga
50 játék
4.
Persistent 49 játék
5.
Blacky 47 játék
6.
gBUTCHER 47 játék
7.
Gimli 41 játék
8.
WadloW 39 játék
9.
Vaktyuk 38 játék
10.
DrTothOtto 38 játék


Blood Money

résztvevők / jelentkezés
 

Beküldő

Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2022.10.08. 08:00
Kezdés: 2022.10.08. 10:00
Befejezés: 2022.05.22. 16:00

Részvételi díj

5.000 HUF

Helyszín

Csévharaszt 51.körzetCím:
Csévharaszt

GPS koordináták:
47.27812, 19.43408

BLOOD MONEY

Egy játék, ahol a pénz számít. Egy játék, ahol csak rajtatok múlik, hogy ti lesztek e a leggazdagabb csapat a nap végére. Egy játék, ahol ténylegesen csak ti alakítjátok a játékmenetet.
A Blood Money-ban minden a pénzről szól. A csapatok több helyszínen tudnak küldetéseket felvenni, amelyek sikeres teljesítése esetén pénzt kapnak a megbízótól. A cél összesen egymillió dollár összegyűjtése - de itt még nem kell befejezni, hiszen a mohóság, a kapzsiság nagy úr!
Rabolhattok, guberálhattok, futárkodhatttok vagy akár fejvadászok is lehettek - csak néhány a lehetséges megbízások közül.

KONTRAKTOROK

OFFZONE-nak minősül a jól láthatóan, szalaggal megjelölt terület a Banknál és minden Kontraktornál. Kontraktoroknál tudsz majd visszaállni illetve tárazni. Ezeken a területeken tilos a rablás, próbalövés, fegyver belövés és tűzharcot kezdeményezni. A Bank Biztonsági Szolgálat és a kontraktor használhat fegyvert csak az Offzoneban Ha másikat csapat érkezik Kontraktorhoz, ne tartsátok fel, vegyétek fel a küldést, majd hagyjátok őket is tenni a dolgukat. Kontraktoroknál gyors pihenőt tartsunk, ne táborozzunk le!  A szabályokat megszegő csapatok pénzbüntetést kapnak! Aki beérkezett a kontraktorhoz az nem kezdeményezhet tűzharcot, ha csapattársat kilőnek kontraktor területen kívül nem mehetsz ki segíteni! Átsétálni tűzharc közben Tilos a játékosoknak.

  • BOUNTY HUNTER

Megbízás díja: 150.000 USD / 50.000 készpénz és 100.000 átutalással, plusz Bounty Hunter Token kártya.

Minden csapat rendelkezik egyedi Bounty Target sárga bilétákkal, ezek megszerzése a cél de csak akkor ha van ra aktív kontrakt a Bounty Huntertől. Kontrak felvételekor a csapat felveheti az összes csapat Bounty Hunter piros bilétáját. Akkor van kifizetés ha sikerül párban leadni egy csapat piros és sárga bilétáját. Akkor is rabolhattok bilétát ha nem általatok lett kilőve az ellenfél játékosa. Minden ötödik leadott piros-sárga biléta pár után dupla kifizetés jár.

  • SCAVENGER

Megbízás díja: 160.000 USD / 100.000 készpénz és 60.000 átutalással, plusz Scavenger Token kártya.

A területen megtalálható 20 számozott pont, mindegyiknél megtalálhatóak számozott sárga Scavenger kártyák. Küldetés felvételekor a csapat véletlenszerűen választ egy köteg kártyát, ami megadja a három egymáshoz közeli Scavenger pont helyét. A három Scavenger Hunter (piros) kártya által megadott pontokról el kell hozni 1-1-1 Scavenger (sárga) kártyát és azokat leadni a kontraktornál. Kifizetés csak akkor van ha mind a három kártya párban leadásra kerül (sárga-piros). Egyszerre csak egy aktív Scavenger küldetése lehet egy csapatnak. Scavenger kártyák nem rabolhatóak. A pontoknál csak akkor lehet kivenni kártyát ha a piros párja nálatok van. Minden harmadik sikeresen teljesített Scavenger kontrakt után további kifizetés jár, 100.000 USD átutalással.

  • SUPPLY RUN

Megbízás díja: 180.000 USD / 110.000 készpénz és 70.000 átutalással, plusz Supply Run Token kártya.

Megadott idő alatt kell eljuttatni egy csomagot a célállomásig. Induláskor véletlenszerűen kaptok egy célállomást, illetve egy Supply Run csomag kártyát és ezt kell eljuttatni a megadott kontraktorig. A csapat csak a kontraktor jelzésére indulhat el. A célállomáson át kell adni a kontraktornak a csomagot és rögzítik a szállítási időt, majd a kontraktorok rádión egyeztetik a kifizetés összegét amit a csapatok a célállomáson meg is kapnak.

SUPPLY SHOP

A csapatoknak lehetőségük van a Supply Run kontraktornál beváltani a Token kártyájukat hatás vagy kulcs kártyára. Hatás kártyákat a kontraktoroknál tudják felhasználni. Nem rabolható kártyák. Két azonos kártya egyszerre nem használható fel.

JOKER - Ár: 2 db Token

Mindegyik kontraktornál kapnak a csapatok egy kis engedményt.

DEPOSIT BALLOON - Ár: 2 db Token

100.000 USD-t ki tudsz menekíteni és a bankban jóváírásra kerül. A kimenekített összeget a kontraktornak kell átadni.

KULCSKÁRTYA - Ár: 3 db Token

Supply Drop pontokat lehet kinyitni.

TRANSZPORT - Ár: 3 db Token

200.000 USD-t ki tudsz menekíteni és a bankban jóváírásra kerül. A kimenekített összeget a kontraktornak kell átadni.

TRANSFER ORDER - Ár: 4 db Token

A következő teljes kifizetést egyből a bankban lévő számlára utalják. Kifizetés teljesítése előtt kell odaadni a kontraktornak.

DOUBLE MONEY - Ár: 5 db Token

A következő kifizetéskor dupla pénz álljon a házhoz. Kifizetés teljesítése előtt kell odaadni a kontraktornak.

  • RECON

Megbízás díja: 180.000 USD / 110.000 készpénz és 70.000 átutalással, plusz Recon Token kártya.

A területen megtalálható 6 darab Recon pont ahol kódfejtést kell végrehajtani és megszerezni az információt. Küldetés felvételekor a csapatnak húznia kell egy pontot ami megadja hol kell végrehajtani a kódfejtést. Kódfejtés menete: x;y koordináta rendszerben kell kiolvasni a kódrészleteket. Egy ponton összesen 3 kódfejtést kell végrehajtani. Csak akkor sikeres a kontrakt ha megvan minden adat. A "Gamma" és "Kappa" kódfejtés eredménye adja meg az "Omega" koordinátáit. A megfejtett kódot kell eljuttatni a kontraktornak, ha a kódok hitelesek akkor jár a kifizetés. Megfejtett kódot csak a Kódkulcs kártyán, olvashatóan felvezetve fogadjuk el. Egyszerre egy aktív recon küldetése lehet egy csapatnak illetve egy ponton egyszer csinálhat kódfejtést. Recon és Kódkulcs kártyák nem rabolhatóak. Ha sikeres kódfejtést hajt végre egy csapat az összes ponton, akkor egyszeri 300.000 USD kifizetés jár érte / 200.000 készpénz és 100.000 átutalással.

  • BANK

A bankban tudod biztonságba helyezni a megszerzett készpénzedet illetve itt vezetjük a ranglistát. Az első órában nincs nyitva a bank, nyitás után bármikor lehet pénzt behelyezni a csapat számlájára de ha vannak előtted akkor kultúráltan kivárod a sorod. A játék végén csak az a pénzmennyiség fog számítani ami a csapat számláján van, amelyik csapat beér a bank területére a játék lefújása előtt az még bankkolhat. A Bank kirablása nem opció, nem lehetséges, akik mégis megpróbáljuk kérdés nélkül haza lesznek küldve! A banknál pakold le a cuccod, illetve itt tarts hosszabb pihenőt. 

OVERTIME
A játék célja, elérni az 1.000.000 dollárt. Ha sikerül egy csapatnak akkor kezdődik az OVERTIME amikor még van lehetőség fordítani a játék állásán. Ha elérjük az egymilliót minden további befizetés és jóváírás kap egy másfeles szorzót. Plakettet kap az a csapat aki először eléri az 1.000.000 dollárt (THE FIRST MILLION) illetve akinek a legtöbb bankba helyezett pénze lesz (GG WP) a játék végén.

PAYLOAD
Megbízás díja: 200.000 USD / teljes összeg átutalással.

A Bankár megbízásából egy konvoj fog elindulni az egyik kontraktorhoz. Egy csapatnak van lehetősége a konvoj kísérésére illetve a Bank Biztonsági Szolgálat egy része is velük tart. A megbízási díj átutalással kerül a csapatok számlájára ha sikeresen végrehajtják a küldetést. Mivel a konvoj pénzt fog szállítani így értékes célpont lehet más csapatok számára is. Fontos megkötés, hogy a kíséretet adó csapat nem rabolhatja ki a konvojt.

CSAPATOK FELÉPÍTÉSE ÉS DRESS CODE

Egy csapat minimum három, maximum öt főből állhat. A játék során ellenségnek tekintendő minden más csapat, együttműködésre nincs lehetőség. A csapatok tagjainak együtt kell mozognia. Minden csapatnak rendelkeznie kell egy működő PMR rádióval. Olyan ruhában gyere a rajoddal, amelyben jól érzitek magatokat: lehet gyakorló, civil melegítő vagy akár munkásruha is. Mellény, sisak, bármi jöhet. Egy csapaton belül maximum egy mesterlövész vagy DMR és egy géppuska replika lehet. Csapatonként kiosztásra kerül térkép, pénzeszsák, két érszorító, létszámnak megfelelően kaja/tea/kv jegy illetve a játékmenethez szükséges kellékek. A játékon a csapatok a NATO abc szerint kapnak egy hívójelet, ezt a regisztráció folyamán érkezési sorrendben fogjuk kiosztani.

BANK BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT

Feladatuk egész nap a Bank környékének és a kontraktoroknak a biztosítása, a kimenő és beérkező rajok féken tartása. Nem vásárolhatóak meg, nem dolgoznak össze csapatokkal kivétel amikor Payload kontrakt van folyamatban. Ezen kívül a Bank Biztonsági Szolgálat a nap folyamán többször is csinálhat rajtaütéseket, portyázásokat, ebben az esetben pénzt is rabolhatnak a csapatoktól! Ha olyan eset áll fenn, hogy 3-5 fős csapat végzi a bank biztonsági szolgálatot akkor 150.000 USD megbízási díjat kapnak minden megkezdett óráért. A rendezvényre kedvezményes a belépése a BBS oldal játékosainak.

JÁTÉK KEZDÉS/VÉGE

Helyszíni regisztráció/kronó ~8:00 - 9:30 között. 
Ha később érkeztek, vagy korábban tervezitek befejezni a játékot azt jelezzétek előre.
Eligazítás ~8:20-tól, 15-20 fős csoportokban folyamatosan, játék és keretszabályok ismertetése.
FONTOS a Banknál és a kontraktoroknál is megtalálható információs pontokon tájékozódjon minden résztvevő, mivel a részletes feladat leírások itt találhatóak meg.
Akik 9:30 után érkeznek, megvárják amíg elindul a játék majd utána csatlakozhatnak!
Játék kezdete: ~10:00.
Játékidő: 6 óra, a kezdéstől számítva.
Játék vége ~16:00.

SZABÁLYRENDSZER: MASZ 2015

Kiegészítések:

Kilőtt játékostól, kivérzési idő alatt lehet rabolni. Kétfajta rablás lehetséges a játékon, a játékosoktól való rablás illetve a pénzeszsákból történő rablás. Játékosoktól rabolhatóak a Bounty Hunter biléták és a rabolható kártyák. Ha játékostól rabolnak és a csapatnak még vannak élő játékosai, akkor nem kell rögtön visszaállni, a játékosok még gyógyíthatóak. Bilétát ha raboltak egy játékostól, akkor a következőt újraéledés vagy visszaállás után lehetséges rabolni. A játékban a rabolható kártyákra rá van írva, hogy rabolható. Az összes rabolható kártyának zsákot cipelő játékosnál kell lennie. Pénzeszsákból rabolható a pénz. Ha a pénzeszsákból vesznek el akár egy köteget is, akkor a teljes csapatnak mennie kell visszaállni a rablás befejezése után. Nincs zsákcsere! Zsákok nem rabolhatóak!  A bankban és a kontraktoroknál nem lehetséges a rablás.

Minden játékosnak 10 perc a kivérzési idő. Pénzeszsákot cipelő játékost ha kilövik és letelt a kivérzési idő vagy kirabolták a pénzeszsákot akkor a teljes csapatnak azonnal mennie kell visszaállni. A csapat többi tagjánál ha letelik a kivérzési idő akkor még nincs vége a játéknak, csak a Bounty Hunter bilétákat nem lehet az adott játékostól rabolni. Taktikai visszaállásra abban a formában van lehetőség, hogy a pénzeszsákot cipelő játékos feladja a harcot és kivárja a 10 perces kivérzési időt!

Társad felhelyezi az érszorítódat, feszesre húzza majd leszámolja a gyógyulási időt. Nincs dedikált medik, mindenki gyógyíthat mindenkit. Első találat esetén: 30 másodpercet számolva a társad meggyógyít, érszorítóval. Második és további találatok esetén: 60 másodpercet számolva a társad meggyógyít, érszorítóval. A gyógyító visszalőhet de megszakítja a gyógyítás idejét. Ha kivéreztél, de a csapatod túlélte a harcot vagy ki tudtak menekíteni akkor dupla gyógyítási időt leszámolva vissza tudnak hozni a játékba, ez a kiegészítés a pénzes zsákot cipelő játékosra nem érvényes! Késelt játékost is lehet gyógyítani.

Visszaállásra bármelyik kontraktornál illetve a bankban van lehetőség. Csapat visszaállásakor a nála lévő pénzt ha nem rabolják el az továbbra is az ő birtokukban marad. Visszaállás esetén a felvett kontraktok nem szakadnak meg, folytathatóak. Győztes csapat nem vehet át a küldetés! Aki felvette annak kell teljesítenie!

Másodlagos/géppuska/mesterlövész replikákhoz nincs tár típus korlátozás, a többi replikánál csak Mid/Low/RealCap tár használható. Tárazható BB mennyisége korlátozva lesz de a tárak száma nem. AEG/SMG: 500 db, DMR: 300 db, Géppuska: 1000 db, egyéb replika típusok (másodlagos, mesterlövész, sörétes) nincsenek korlátozva. Tárazni a Bankban és a Kontraktoroknál lehetséges saját BB-ből.

Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái. A teljes területen és épületen belül 10 méteren belül csak és kizárólag egyes lövés adható le. Épületen belül csak és kizárólag egyes lövés engedélyezett, AEP-re is ez érvényes.

A játékokon a BB szóró (green gázos, rugós) és gumikupakos ThunderB kézigránátok, illetve 40mm-es BB-szóró gránátok használhatóak! Hasadó héjas ThunderB és 40Mike/Mastermike használata tilos. Bármilyen pirotechnika, füstgránát, vagy fentebb nem említett egyéb gránát bemutatása a szervezőnek, és vele való engedélyeztetése kötelező.

HELYSZÍN: CSÉVHARASZT 51. KÖRZET

A terület pontos koordinátái: 47°16'41.2"N 19°26'02.7"E vagy 47.278121, 19.434082
A teljes területen csak és kizárólag Bio BB használható. Arcvédelem, fogvédelem ajánlott a játék teljes ideje alatt. Szemetelni szigorúan TILOS a pálya teljes területén! Jelölőszalaggal jelölt területeken fokozott óvatossággal közlekedjen mindenki.

MIT HOZZ MAGADDAL!

Időjárásnak/évszaknak megfelelő öltözet és lábbeli.

Enni és innivaló.

Nyáron kullancs/szúnyogriasztó.

Készpénzt, a belépőt csak így tudod rendezni.

Legfontosabb: Sportszerű viselkedés.

MINIMUM LÉTSZÁM

Október 1, vasárnapig ha nincs meg minimum tizentöt 3-5 fős csapat a rendezvény elmarad. Maximum harminc 3-5 fős csapat vehet részt a játékon, mert ennyire van kidolgozva a játékmenet.

LINKEK

Fegyverbérlés, pályáról további információk, egyéb elérhetőségek →

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2022 powered by TRONIX webdesign