Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok tavaly


Gimli
14 játék

BaziJoe
14 játék

gBUTCHER
12 játék
4.
WadloW 12 játék
5.
Druida 10 játék
6.
Safi 8 játék
7.
Solenya 8 játék
8.
BabaYaga 8 játék
9.
Vindzsi 8 játék
10.
Toni 8 játék

Pálya ajánló

Hajdúszoboszló


Blood Money

résztvevők / jelentkezés      fotógaléria
 

Beküldő

Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2021.08.07. 08:00
Kezdés: 2021.08.07. 09:30
Befejezés: 2021.08.07. 17:00

Várható időjárás

kevés felhő
28 ℃

Részvételi díj

4.000 HUF

Helyszín

CSENGŐS DIGÉP Ágyú belövőCím:
Bükkszentlászló

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

Blood Money
Egy játék, ahol a pénz számít. Egy játék, ahol csak rajtatok múlik, hogy ti lesztek e a leggazdagabb csapat a nap végére. Egy játék, ahol ténylegesen csak ti alakítjátok a játékmenetet.
A Blood Money-ban minden a pénzről szól. A rajok négy helyszínen tudnak küldetéseket felvenni, amelyek sikeres teljesítése esetén pénzt kapnak a megbízótól.
A cél összesen egymillió dullár összegyűjtése - de itt még nem kell befejezni, hiszen a mohóság, a kapzsiság nagy úr!
A pénzt vihetitek egész nap magatokkal (ez esetben azonban érdemes vigyázni, hiszen mindenkinek dullárra fáj a foga, és akár rablás útján is gyarapítható a vagyon) vagy letétbe helyezhető a központi bankban.
Rabolhattok, guberálhattok, futárkodhatttok vagy akár fejvadászok is lehettek - csak néhány a lehetséges megbízások közül.
De érdemes mindenhol nyitott szemmel járni...hanyag emberek járnak köztünk, soha nem lehet tudni, hol lehet belefutni egy-két kósza pénz kötegbe!
Replika bérlés űrlap → link
A rendezvény hivatalos Facebook oldala, kérjük ha részt veszel a rendezvényen nyomj rá az "ott leszek"-re → link


Kontraktorok
A küldetéseket a Kontraktoroktól lehet majd felvenni. Hogy pontosan miket?

BOUNTY
Fejvadász küldetéseket lehet felvenni majd nála, rajonként egyszerre többet is. A célpont rajnak megkapjátok az azonosítóját (egy szám) és a náluk lévő kártyákból kell egyet elvenni. Ezt kell majd a Bounty Kontraktorhoz eljuttatni ahol megkapjátok a jutalmat érte.

SCAVENGER
Ha van kedvetek "guberálni", akkor őt keressétek. A pályán jó néhány számozott pont lesz elhelyezve, amelyek kártyákat tartalmaznak. A kontraktortól véletlenszerűen kaphattok három számot: ezeket a pontokat kell felkeresni, és elhozni belőle a kért kártyákat, amikért jár a jutalom.

SUPPLY RUN
Ahol az idő tényleg pénz. Itt a gyorsaság számít, hiszen a kontraktor által kiadott feladat szerint időre kell eljutni egy másik kontraktorhoz. Ha sikerül, komoly pénz áll a házhoz.

RECON
Az információ az egyik legdrágább dolog - ezt pedig itt is jól megfizetik. Hat különböző ponton lehet adatokat letölteni. Hogy melyiket kapjátok? Az a szerencsén is múlik majd, hiszen a mókás kedvű Kontraktor kártyahúzással ad lehetőséget nektek megmutatni, mennyire vagytok Fortuna kegyeltjei. Ezeket a pontokat kell felderíteni, kivárni a letöltési időt, majd a megszerzett infót a Kontraktorhoz eljuttatni.

SUPPLY DROP
A területen megtalálható több drop pont, ahol két fajta ládában találhattok majd nagy mennyiségben pénzt. De ezeket a ládákat ki is kell nyitni ami nem könnyű. Van amelyik megadott órában nyílik csak ki, illetve van amihez a kombinációt a pályán találhatjátok meg. Járjatok nyitott szemmel, hisz könnyen nagy jutalomhoz juthattok.

MOST WANTED
Nem könnyű a csúcson lenni, főleg ha még vérdíj is van… A ranglista élén lévő csapatokra óránként frissülő vérdíj lesz kiadva a Bankkártól. Jól nézd meg kivel harcolsz mert lehet egy kis extra pénz is állhat a házhoz.

A BANK
[kozep]A bankárnál tudod biztonságba helyezni a pénzedet. Itt lesz megtalálható a folyamatosan frissülő ranglista. Játék közben csak a bankba elhelyezett pénz fogja adni a ranglista helyezéseit majd a játék végén az összesítés után lesz meg a végleges ranglista és a győztes.


Rablás és pénzszállítás
Két fajta fizetőeszköz lesz megkülönböztetve a játékon ezek a készpénz és a kötvény, utóbbi nem rabolható. Minden rajnak lesz két darab pénzes táskája amiben a pénzt kell tárolniuk, egy zsákban maximum 30 köteg fér el. Az az eset számít rablásnak ha egy játékostól a pénzeszsákból vesznek el pénzt, ha csak egy köteget már az is rablás. Rablás menete: A pénzeszsákot cipelő játékost ha kilövik onnantól fogva rabolható a kivérzési idő alatt. Bounty kártya elvétele/átadása nem számít rablásnak vagyis akitől elvették az még gyógyítható ha a kivérzési ideje nem telt le.


Csapatok felépítése és dress code
Egy csapat minimum három, maximum öt főből állhat. A játék során ellenségnek tekintendő minden más csapat, együttműködésre nincs lehetőség. Mid/Low/RealCap tár használható csak, viszont a tárazható BB mennyisége meglesz szabva. Másodlagos/géppuska/mesterlövész replikákhoz nincs tár korlátozás. Egy csapaton belül maximum egy mesterlövész vagy DMR és egy géppuska replika lehet. Minden csapatnak rendelkeznie kell egy működő PMR rádióval.
Hangsúlyozzuk, EZ NEM EGY POSZTAPOKALIPTIKUS játék, így megengedett a katonai öltözet. Olyan ruhában gyere a rajoddal, amelyben jól érzitek magatokat: lehet gyakorló, civil melegítő vagy akár munkásruha is. Mellény, sisak, bármi jöhet.
 


Gyógyítás
Rajon belül bárki gyógyíthat bárkit a kivérzési idő alatt, ami 10 perc órával mérve!. Az ellátást menete pedig a következő: Érszorító felhelyezése és 1 perc "gyógyítás", amely alatt fogni kell a sérült játékost. A sérült játékos saját magának is felarakhatja az érszorítót de közben folyamatosan fognia kell egy másik játékosnak. Ha tűzharcban van a raj és megnyeri/túléli, de a sérültnél letelt a kivérzési idő, akkor érszorító+3 perc gyógyítással visszahozható a kilőtt játékos. Gyógyítás végén az érszorítót le kell venni és újra használható. Egy játékost akár többször is lehet gyógyítani.
 


Visszaállás
Ha kilövik és kivérzik/kirabolják a csapat összes pénzeszsákot cipelő játékosát akkor a csapat azonnal mehet visszaállni a legközelebbi kontraktorhoz. Ha a teljes csapat elvérzett, akkor a legközelebbi kontraktornál visszaállhatnak. Ha szétszakad egy csapat akkor a megkezdett küldetést még befejezheti de utána a banknál újra rendezni kell a létszámot és onnan folytathatják. Kivételt képeznek azok a csapatok akik rádión keresztül tudnak egymással egyeztetni, ez esetben kontraktornál is rendezhetik a soraikat.
Küzdelmet fel lehet adni, de a kivérzési időt ebben az esetben is ki kell várni.

Ha folyamatban lévő küldetés közben hal el a raj, akkor a feladat nem szakad meg, visszaállás után folytatni kell.
Győztes csapat nem veheti át a küldetést, aki felvette a vendortól annak kell teljesítenie.


Játék kezdés/vége
Helyszíni regisztráció/kronó kezdete ~ 8:00
Érkezéstől a rendezvény végéig a védőszemüveget folyamatosan viselni kell, senki nem veheti le!
Eligazítás kezdete ~ 9:30
Akik 9:30 után érkeznek, megvárják amíg elindul a játék majd utána csatlakozhatnak!
(pár késő miatt nem rontjuk el azok napját akik időben meg tudnak érkezni)
Játék kezdete: ~ 10:00
Játék vége ~ 17:00


Szabályzat
MASZ2015
Kiegészítések:
Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái.
A teljes területen 10 méteren belül csak és kizárólag egyes lövés adható le.
Épületen belül csak és kizárólag egyeslövés engedélyezett, AEP-re is ez érvényes.
A játékokon a BB szóró (green gázos, rugós) és gumikupakos ThunderB kézigránátok, illetve 40mm-es BB-szóró gránátok használhatóak! Hasadó héjas ThunderB és 40Mike/Mastermike használata tilos.
Bármilyen pirotechnika, füstgránát, vagy fentebb nem említett egyéb gránát bemutatása a
szervezőnek, és vele való engedélyeztetése kötelező.


Helyszín
CSENGŐS / DIGÉP Ágyú belövő → link
További részletek a területtel kapcsolatban a linkre kattintva
A terület pontos koordinátái: 48°03'20.3"N 20°42'03.7"E vagy 48.055640, 20.701031
Épületek tetejére felmenni SZIGORÚAN TILOS!
A teljes területen csak és kizárólag Bio BB használható! Szemetelni szigorúan TILOS!


Mit hozz magaddal!
BIO BB, lásd fentebb!
MASZ 2015 FPS szabályzatnak megfelelő replika, a kronómester NEM fogja beengedni a határokon felüli puskákat a játékra, nincs %-os stb. tolerancia
Max. mid-cap tárak (nem, nem lehet csak 100-at tölteni egy high-cap-be!)
A MASZ 2015-nek megfelelő szemvédelem
Narancssárga találatjelző
Rajonként egy működő rádió!
Arcvédő, fogvédő
Pótakku, tartalék replika
Sportszerű viselkedés


Mit kaptok?
Minden csapat kap egy molinós vaktérképet és tollat
Minden játékos megkapja a saját csapatának megfelelő “Bounty Card” kártyát
Fejenként egy darab kaja, kv és tea jegyet amit a banknál tudtok majd beváltani ~déltől
Első három helyen végző csapatot díjazzuk
Amelyik csapat elsőként eléri az 1.000.000 Dullárt külön díjban részesül
Egy felejthetetlen élményt és egy felejthetetlen játékmenetet


Augusztus 5, csütörtökig ha nincs meg a minimum 40 fő regisztrált a rendezvény elmarad!
 

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2021 powered by TRONIX webdesign