Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció




Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

12.000 Ft
Budapest

Legaktívabb játékosok az évben


tadam
18 játék

Heimdall
17 játék

Spin
17 játék
4.
Ytong 16 játék
5.
Vaktyuk 16 játék
6.
Csubakka 16 játék
7.
hupi 15 játék
8.
Lodog 14 játék
9.
Probix 13 játék
10.
milcsu 12 játék

Pálya ajánló

Téglás

Csapat ajánló

Debrecen(/Környéke)

Változások az oldalon

 
Beküldte


Tronix

Két jelentős változást vezetünk be az oldalon.

A játékos nem jelent meg!

Az utóbbi időben megnövekedett azon emberek száma, akik feljelentkeznek játékra, aztán nem jelennek meg. Az egyik játékos egy sajátos megoldással próbálta megerőszakolni az oldalt, de mi azért ettől jobb megoldást is tudunk.

"Általánosan terjedő tendencia, hogy a regisztrált játékosok egyszerűen nem jelennek meg játékon. Ez elég kellemetlen a szervezőknek, amikor pénzt és energiát fektetnek egy játékba és minden borul már az elején. Továbbá kellemetlen nekünk játékosoknak is, hiszen egy dress code-os játéknál még az oldal balance-ot is nehéz megoldani. Az alábbiakban szervezői visszajelzések után itt csokorba gyűjtjük azon dogtag.hu regisztrált felhasználókat akik a fent említett trendet erősítik. Feltűntetjük, minden általa megadott, ezáltal nyilvánosnak minősülő adatot (Név, nicknév, fotó, esetek száma)."

-Sovi

A szervezők munkáját támogatva bevezetünk egy rendszert, aminek segítségével a nem megjelenő játékosokat a szervezők meg tudják jelölni a játékot követően a Játékosok adminisztrálása menüpont alatt.

Az ilyen figyelmeztetések száma megjelenik innentől a figyelmeztetett játékos profilján. Mivel senkit nem akarunk örök életre megbélyegezni, csak az utolsó egy év számait összesítjük. A ranglistában nem szamítjuk bele az olyan jelentkezéseket, ahol nem jelent meg státusz kapott az illető. Aki  a ranglsita miatt csinált ilyet - ami elég szánalmas -, annak ez a módszer nem fog működni. Amennyiben a tendencia azt mutatja, nem csak a profilon fogjuk ezt megjeleníteni, hanem egy külön listába is fogjuk szedni.

Megkérem a szervezőket, hogy szigorún csak arra használják a jelzést, ha az illető nem jelent meg. Ha ott volt és egyéb probléma volt vele, akkor ne itt próbáljanak meg retorziót alkalmazni.

Lehetőleg senki nem probálkozzon másik profil regisztrálásával, ha az előzőleg ilyen figyelmeztetést kapott, mert a profilokat törölni fogjuk vagy kizárjuk a regisztrációból. Tessék azzal megtisztelni a szervezőket, ha nem tudtok megjelnni, időben jelzitek számukra.

Mi nem tervezzünk ezzel kapcsolatban semmilyen jogorvoslatot tenni, ha valaki kap ilyet, a szervezővel rendezze a problémát, ne velünk vegye fel a kapcsolatot.

Külső játékok

A másik jelentős változás, hogy mostantól csak azokat a játékokat van lehetőség kitenni, amikre a jelentkezés is itt van lebonyolítva.

Hét éve üzemel a lap és semilyen más airsoft-os oldal nem tette meg ezt a nyitottságot sem felénk, sem mások felé, ezért úgy döntöttünk, hogy "mi sem toljuk tovább más szekerét".

A megértésetek köszönjük, mind játékos, mind szervezői oldalról!

 

Csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign