Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Piac ajánló

1.800 Ft
Derecske

Legaktívabb játékosok tavaly


Heimdall
50 játék

tadam
46 játék

BaziJoe
42 játék
4.
TG 41 játék
5.
Probix 38 játék
6.
Vaktyuk 37 játék
7.
Safi 37 játék
8.
Parti 32 játék
9.
mocsar 31 játék
10.
Dudu 30 játék

Pálya ajánló

Debrecen

Csapat ajánló

Hajdú-Bihar megye

Meal Team Airsoft Sportegyesület

 

Ózd, 3600 Ózd Bolyki főút 64.

A Meal Team Airsoft Sportegyesület

2015.11.02-án került bejegyzésre, azóta folyamatosan működő elsősorban CQB és ultra CQB ( szituációs ) pálya várja a sport iránt érdeklődőket. Általában havi szinten 2 alkalommal kerül megrendezésre éjszakai illetve nappali játék. A sportággal ismerkedők számára biztosított felszerelés bérlés, amely arc-szem védelmet, fegyvert és lőszert foglal magában. Sportcsapatok, baráti csoportok kezdő, haladó vagy profi játékosok megjelenését várjuk játékinkra mindazonáltal a fentebb leírtakon kívül csapatépítő programok lány és legénybúcsúk szervezését is szívesen vállaljuk. Igyekszünk tevékenységünkkel a vonzáskörzetben lévő szabadidős tevékenységek és sportok palettáját bővíteni megközelítőleg már tíz éve.

Játékszervezés

A meghirdetett játékok az egyesület facebook oldalán kerülnek elsőkörben nyilvánosságra, amelyekre a fent emített telefonszámon érdeklődve tudnak jelentkezni. Privát játék tekintetében szintén telefonos egyeztetetés szükséges a játék megrendezése előtt minimum 2 héttel. 

Pályabejárás

A pálya területe a valamikori Debreceni Ruhagyár Ózdi Gyáregységének jobb oldali szárnya. A feléptése alapvetően kettő pályarészre bontható, amely az udvart és a "nagy épüleltet" pince, első,második szint és tetőt foglalja magában illetve a második emeleten kialaktásra került "KILL HOUSE" ultra CQB szituációs pálya. A játéktér teljesen fedett, időjárási viszonyoktól és évszaktól függetlenül bármikor használható. Éjszakai játékok tekintetében a lámpa nem kötelező ugyanis világítás, hangulatfény, stroboszkóp működik mindenhol. Figyelmükbe ajánlanám a KILLHOUSE estéket, ahol a pokoli sötétséget másodpercenként váltja fel vakító led fény, ezen kívül sziréna és a plafonra szerelt hangtechnikán játszott zene fokozza az adrenalint, ugyanitt a játékosok számára kialaktásra került egy régi gyárépülethez képest igényes pihenő helység " CHILL HOUSE", amely a játékban megfáradt résztvevőket kávéval és ételmelegítési lehetőséggel várja.

Használható fegyverek, biztonsági és balesetvédelmi szabályok

A pálya területén bármely 400 Fps alatti rugós,gázos,elektromos fegyver hasznáható, valamint gumikés. Szervezői beleegysezés és revíziót követően használható pirotechnika és hasadóhéjas gránát, ezek használatának szándéka és a felhasználni kívánt eszközök bemutatása kötelező! A játékok időtartam alatt a pályán a MASZ-szabályai érvényesek és az egyéni házi rendszabályok amik a szervező által eligazítás alatt ismertetésre kerülnek a játkot megelőzően.

További elérhetőség

Facebook: https://www.facebook.com/mealteam01

Pályabérlet, játékszervezés

Magyar Balázs (szervező)
Tel.: +36 30 321 0874
https://www.facebook.com/mealteam01

Pálya térképe

 

Csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign