Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok


BaziJoe
42 játék

Csiga
40 játék

Blacky
40 játék
4.
Safi 36 játék
5.
gBUTCHER 34 játék
6.
Csacsa 33 játék
7.
Tronix 32 játék
8.
WadloW 32 játék
9.
AdamBlack 31 játék
10.
Gimli 30 játék

Pálya ajánló

Csapat ajánló

Debrecen

CSENGŐS DIGÉP Ágyú belövő

 

Bükkszentlászló

Miskolc / CSENGŐS DIGÉP Ágyú belövő

Története a ma használt pálya már a II. világháború előtt is létezett, hiszen a Diósgyőri Ágyúgyár kísérleti telepe volt. Itt végezték a különböző kaliberű lövegek, aknavetők és légvédelmi fegyverek első belövéseit, próbáit. A háború után funkciója nem változott, az akkor már Diósgyőri Gépgyárra átkeresztelt üzemben szintén nagyüzemben zajlott a fegyvergyártás, Csengőst folyamatosan fejlesztették, bővítették. Ekkor kapta a "Játszótér" kódnevet (ebben az időszakban minden diósgyőri gyáregységnek volt valamilyen fedőneve, mivel hadiüzem volt). Közművesítették a területet, állandó személyzet is 'lakott' fent, fegyveres őrség vigyázott arra, hogy avatatlan emberek ne léphessenek be a 'titkos' telepre. Több új épületet is felhúztak, a területet pedig föld alatti járat kötötte össze a DIGÉP egyik üzemével. A '90-es években a hadiüzemi termelés megszűnésével-átalakulásával Csengős szerepe is csökkent, majd teljesen megszűnt és bezárták. Jelenleg magánterület.

Adottságai a terület mérete megközelítőleg 11 hektár. A terület közepén található egy tucat épület, körülötte sűrű erdő (a pálya 70%-a). Épületek nagyrésze jó/használható állapotban vannak, ami nem az jelölve van piros-fehér kordonszalaggal.

Megközelítése a terület pontos koordinátája: 48°03'20.3"N 20°42'03.7"E vagy 48.055640, 20.701031

A terület Miskolc belvárosától 12 km-re helyezkedik el, Bükkszentlászló mellett. A vasgyárat elhagyva Mexikóvölgy úton kell tovább haladni Bükkszentkereszt irányába. Bükkszentlászlóra beérve az első kereszteződésnél balra kell kanyarodni, majd ~ 500 méter után szintén balra egy földútra, ez vezet a területhez (~ 2 km). Egy sorompó fogja jelezni a terület kezdetét.

 

Pályabérlet, játékszervezés

Üzemeltető csapat:
Spectre Airsoft Sportegyesület

Spectre Airsoft Sportegyesület
spectre.miskolc@gmail.com
https://www.facebook.com/spectre.miskolc

Pálya térképe

 

Csevegő

 

 
© 2015 - 2021 powered by TRONIX webdesign