Magyarország Airsoft Közössége
DOGTAG.HU
Belépés / Regisztráció
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Belépés / Regisztráció
 
 

Játéknaptár

Legaktívabb játékosok tavaly


Heimdall
50 játék

tadam
46 játék

BaziJoe
42 játék
4.
TG 41 játék
5.
Probix 38 játék
6.
Safi 37 játék
7.
Vaktyuk 37 játék
8.
Parti 32 játék
9.
mocsar 31 játék
10.
Daev 30 játék

Pálya ajánló

Hajdúszoboszló

Csapat ajánló

Nyiregyháza


Wildlands24

résztvevők / jelentkezés
 

Szervező

Szervező csapat:
Spectre Airsoft Sportegyesület

Főszervező:
Dudu

Játék ideje

Kapunyitás: 2024.09.14. 08:00
Kezdés: 2024.09.14. 10:00
Befejezés: 2024.09.14. 15:30

Részvételi díj

4.000 HUF

Helyszín

Miskolc / Csengős DIGÉP Ágyú belövőCím:
Miskolc

GPS koordináták:
48.05566, 20.70102

WILDLANDS24 - MILSIM

A Wildlands egy olyan összetett milsim játék, amely a Dél-amerikai kartellek világába repít el, akik folyamatosan harcolnak a kokaföldek és a feldolgozó üzemek feletti uralomért, hogy minél nagyobb legyen a befolyásuk és minél több pénzük legyen. Azonban nem csak egymással, hanem a GRF osztagokkal is fel kell venni a küzdelmet, ők ugyanis minden ültetvényt, feldolgozót és kartellt meg akarnak semmisíteni. Eközben még egy zsoldos csapat, a magukat La Unidadnek nevező, profi katonákból álló szervezet is jelen van, akik pénzért bármire képesek; a korrupt Oscuro atya bár mindenki barátja, mégis veszélyes figura. Többlépcsős, összetett feladatokra kell számítani, ahol a Kartell tagjai befolyásolják a történet menetét és a fejlődés ütemét, a végjátékban pedig akár ellenségből lehet barát, az addig megbízható embered pedig áruló.

Szeretnénk felhívni azoknak a játékosoknak a figyelmét akiknek a Wildlands24 lenne az első airsoft rendezvénye, hogy NE ez legyen. Kérjük első alkalommal látogassatok el egy Train the brain and pull the trigger - Gyakorló játékunkra ahol megismerhetitek az alapokat amire szükségetek lesz ezen a játékon.

Szeptember 9, hétfőig ha nincs meg a minimum 80 fő regisztrált akkor gyakorló játékot tartunk a rendezvény helyett.

A játékra hozz magaddal kényelmes hosszú ruházatot, ami megfelel a dresszkódnak; olyan lábbelit ami védi a bokádat; ennivalót és folyadékot; nyáron kullancs/szúnyogriasztót; készpénzt, hiszen a belépőt csak így tudod rendezni és a legfontosabb a sportszerű viselkedés. A rendezvény rossz időben is meg lesz tartva!

Ajánlott, hogy rendelkezz: karórával amivel tudod mérni a kivérzési időt; rádióval, hogy tudj kommunikálni a társaiddal illetve a szervezőkkel ha szükséges (Mi a Baofeng UV-5R és UV-82 típusokat használjuk). 

Ha Dogtag-en a profilodnál ez szerepel, “Eddig 1 feljelentkezett játékon nem jelent meg az utóbbi egy évben!” ezt egyszeri mulasztásnak fogjuk tekinteni. Két alkalom esetén a helyszíni regisztráció folyamán a játék belépőjén túl további 1000 Ft-ot vagy köteles megfizetni. Három alkalom esetén pedig automatikusan el fogjuk utasítani a regisztrációdat a rendezvényeinkre. Ha más szervezőnél nem jelentél meg azt is figyelembe fogjuk venni. A rendezvényeink után írásban tájékoztatni fogjuk azokat a játékosokat akik nem vették a fáradtságot a regisztrációjuk lemondására.

KARTELL FRAKCIÓK

Játékmenet és feladatok: mindhárom kartell oldalon parancsnoki láncban fog történni a játék vezetése. A résztvevőket kis csapatokra fogjuk osztani kezdés előtt, akik az adott kartell vezetésének felelnek. Fő feladat a játékidő ⅔-ában a kokain termelés fenntartása, ezeket az ültetvények és feldolgozók uralmával lehet biztosítani. Szállítási útvonalakat kell kialakítani, az ültetvényekről a feldolgozókba juttatni a kokapasztát, feldolgozás után pedig a kartell vezetőnek le kell adni a tiszta kokaint. A termeléstől függően fog alakul a játék vége, itt lesz még lehetőség bármelyik kartellnek a fordításra. Kartell oldalakon a Wildlands24 hatása: amelyik kartell a legtöbb kokainnal rendelkezik a játék végén az az oldal harcolhat a spinoff folytatáson.

Alapkészletek és fejlesztések: csökkentett készletekkel indulnak a kartell oldalak de idővel lehetőség van a meglévő készletek fejlesztésére. Időhöz van kötve, hogy mennyi pénzt illetve melyik fejlesztést lehet feloldani az oldalaknak. Indulás:

 • Csapatonként egy felcser, egy érszorítóval, csapatlétszám x1 gyógyítási lehetőség, 2 perces ellátási idő és egészkor és félkor lehet visszaállni.
 • Használható lőszer mennyisége: AEG/SMG 200bb, DMR 50bb, LMG 500bb, SR 20bb. Gránátok nem használható induláskor.
 • Trezorral nem rendelkezik a kartell.
 • Túszt nem ejthetnek a kartellek.

Létszám: kartellenként maximum 30 fő és összesen 3 kartell - Amairillo, Azul és Rojo. Csapatosztásnál a kartelleken rugalmasan kezeljük, hogy ki kivel szeretne együtt játszani, baráti társaságot, csapatokat szétszedni nem fogunk.

Dresszkód szabályzat kartell oldalakon:

 • Felső: minden kartellnek lesz egy saját színe, vagyis: Amairillo - Sárga (citrom), Azul - KékRojo - Piros. A saját kartellednek megfelelő színű felsőt (pl.:póló/ing) viselni KELL!! Törekedjünk a sötétebb színű felsők használatára.
 • Nadrág: engedélyezett bármilyen civil vagy katonai nadrág az alábbi mintákat leszámítva: Multicam/MTP/Spectre//Woodland/DPM ezek tiltottak kartell oldalakon!
 • Fejfedő: fejkendő, baseball sapka, patrol cap, cowboy kalap engedélyezett. Boonie, sisakok illetve barett sapkák/fejfedők nem használhatóak. Fejfedő esetében kerüljük a saját kartell színek használatát.
 • Felszerelés és mellény: lehet chestrig vagy bármilyen könnyű mellény, body armor jellegű mellények tiltottak. Nadrágra vonatkozó szín korlátozások ide is vonatkoznak. Illetve a mellény nem takarhatja teljesen a felsőt.
 • Egyéb korlátozás: más kartell színeit nem lehet viselni! A rendezvényen ha ilyet látunk vagy lecseréled vagy mész haza! Illetve a színkorlátozások minden ruhára és kiegészítőre vonatkoznak, pl.: kék farmer nadrágot csak az Azul kartellnél lehet hordani. Multicam/MTP/Spectre/Woodland/DPM mellény és kiegészítők nem használhatóak egy kartellnél se!

LA UNIDAD

Háttértörténet: amikor kitörtek a kartellek közötti harcok, a helyi bűnüldöző szervek nem rendelkeztek elegendő erőforrással ahhoz, hogy hatékonyan leküzdjék őket. A kormány válaszul létrehozta a La Unidad-ot, egy különleges katonai erőt, amelyet hadseregének legerősebb és legagresszívabb csapatai alkottak. A több hónapig tartó véres harcok során a polgári lakosságnak számottevő halálos áldozata volt. Végül, mivel nem akarta elviselni az ártatlan életek folyamatos elvesztését azok között, akiknek védelmére felesküdött, az Unidad vezetője, fegyverszünetet kötött a kartellekkel: cserébe engedélyezte a zavartalan működésüket Bolíviában. A megegyezés továbbá azt eredményezte, hogy a Unidad jelentős elemei a kartellek korrupciónak áldozataivá váltak és aktívan részt vesznek a kokain kereskedelemben.

Játékmenet és feladatok: a La Unidad egységeinek a területen három fő feladata van biztosítani a saját előörsöt, beszedni a feldolgozókból a sarcot illetve a kartelleknek megbízásokat teljesíteni, ezeket a helyi parancsok fogja felügyelni. Gyorsan fognak változni a barát ellenség viszonyok. Megbízás ideje alatt karszalaggal lesz megkülönböztetve a Unidad egysége. Más Unidad csapattal nem veszik fel a harcot illetve ha nincs karszalag akkor semlegesek ilyenkor nem érdemes harcolni velük.

Készletek: fix, nincs fejlesztési rendszer.

 • Csapatonként egy felcser, egy érszorítóval, csapatlétszám x3 gyógyítási lehetőség, 30 másodperces ellátási idő és tízpercenként állhatnak vissza.
 • Használható lőszer mennyisége: AEG/SMG 400bb, DMR 200bb, LMG 1 teli rakasz, SR 60bb. Gránátok használhatóak indulástól

Létszám: 15 főig fogjuk engedni a La Unidad oldalt, három 5 fős csapatra fogjuk osztani az ide regisztrálókat ezt vegyétek figyelembe az ide történő regisztrációkor.

Dresszkód szabályzat a La Unidad oldalon:

 • Felső: csak fekete felső engedélyezett, póló/zubbony.
 • Nadrág: Woodland/DPM egyéb minták használata nem engedélyezett.
 • Fejfedő: fekete barett sapka, ha nincs biztosítunk, oldal parancsnoknak piros.
 • Felszerelés és mellény: engedélyezett bármilyen Fekete/OD/Woodland/DPM kiegészítők használata, egyéb mintákat és színeket nem lehet használni ezen az oldalon!
 • Egyéb korlátozás erre az oldalra nincs.

G.R.F. - GHOST RECON FORCE

Háttértörténet: hamarosan...

Játékmenet és feladatok: nyílt világú játék menete van a GRF-nek, nincs oldal irányítás, teljes szabad kezet kapnak az ide regisztráló csapatok. A terület szélén található meg a védett ház, innen indulnak, itt tudnak táborozni, visszaállni, tárazni, küldetéseket felvenni a faliújságról amikért cserébe fejlesztési pontokat kapnak a csapatok. A csapatok haladásának a spin-off folytatásra hatásuk lesz, így álljatok hozzá a küldetésekhez. Küldetések a faliújságon:

 • Lokációk felderítése, mindegyik ponton találhatóak lokáció kártyák ezeket kell megszereznie. Ha az oldalnak sikerül minden lokációról szereznie egy darba kártyát akkor a spinoff folytatáson teljesen felderített térképpel indulhat a GRF.
 • Termelés leállítása, ha a GRF egy termelési lokációt 5 percig tud tartani akkor húzhat két fejlesztési pont kártyát. Maximum 15 percig lehet halmozni, vagyis 3 kártyáig. Egy lokációról ha vettetek el termelés leállítása kártyát, legközelebb akkor vehettek ha a többi azonos lokációt is leállították.
 • Információgyűjtés, a területen megtalálható információ a kartell működéséről és a területről, ezeket kell megszerezni. Minden sikeres termelési ciklussal kikerül egy ilyen dokumentum az adott feldolgozóba.

Alapkészletek és fejlesztések: a csapatok rendelkeznek egy táskával (kártyatartó) ebben kell vezetni a csapat készleteinek az állását, kártyák segítségével. Kis mennyiségű alapkészlettel rendelkeznek a csapatok. Küldetések teljesítéséért a GRF csapatai fejlesztési pontokat kapnak, ezekből lehet fejlesztéseket és további készleteket vásárolni. Egy küldetés teljesítése után rögtön beváltható az érte kapott fejlesztési pont. A csapatok haladása külön-külön megy, vagyis a fejlesztéseket külön meg kell vásárolni.

Létszám és csapatok felépítése: kettő 5 fős illetve 2 két fős felderítő párost fogunk engedni a játékra regisztrálni. Összesen 4 csapat, maximum 14 fő.

Dresszkód szabályzat a GRF oldalon:

 • Felső és nadrág: csak Multicam/MTP/Spectre mintázat engedélyezett.
 • Fejfedő: csak boonie engedélyezett, színben ruházattal megegyezőnek kell lennie.
 • Felszerelés és mellény: ruházattal megegyező vagy Coyote/OD színű lehet.
 • Egyéb megkötés: egy csapaton belül egységes ruházatnak kell lennie! Illetve ghillie csak a felderítőknél engedélyezett (ott el is várt!). Ghillie alatt is meg kell felelni a dresszkód előírásnak.

NPC KARAKTEREK

Oscuro atya: képzett orvos és lelkivezető. Az Atya tudja segíteni az oldalakat különböző módon: gyógyíthatja a sérülteket, feladja az utolsó kenetet de akár információval is tud segíteni. A Kartell vezetésével jó kapcsolatot ápol, baja nem eshet. Amelyik kartell ezt megszegi azt megbüntetik.

Vegyészek: helyi civilek akik a kartell szolgálatába álltak egy kis pénzért és biztonságért cserébe. Ők biztosítják a folyamatos termelést az ültetvényeken illetve a feldolgozókban. 

Szervezői szerepkör mind a két pozíció ide regisztrálni nem lehet! Dresszkódban mindkét szerepkör látványosan meg lesz különböztetve fel fogjátok ismerni.

JÁTÉKTÉR

Az oldalaknak külön térképek kerülnek kiosztásra, minden rajparancsnoknak biztosítunk egy darab molinó térképet. A játék térrel kapcsolatos egyéb információkat, például: pálya megközelítése, korlátozások, hálózati elérhetőség, adottságait a helyszínnél találjátok.

Lokációk és ezekkel kapcsolatos feladatok:

Farmok vagy ültetvények: itt aratják le a kokacserjét és készítik el a kokapasztát amit a feldolgozókba kell szállítani. Kezdéskor ami megtalálható paszta az már rögtön szállítható a feldolgozókba, a továbbiakban pedig óránként van egy termelési ciklusnak vége vagyis készül el a paszta. Szállításkor a termelési naplóban csak az oldalatokat kell rögzíteni a termelt mennyiség mellé amit szállítani akartok!

Feldolgozó üzemek: itt készítik el és csomagolják a tiszta kokaint, ehhez kokapasztára van szükség. A paszta leadás idejét rögzíteni kell, átlagosan 30 perc alatt készül el egy ciklus, egy pasztából három adag kokain készül. Ha elkészült egy termelési ciklus azt bárki elviheti onnan illetve egy játékos bármennyit vihet. Feldolgozóba termelésre leadott paszta már nem rabolható. Feldolgozókat lehet fejleszteni ilyenkor egyszerre két pasztát tud feldolgozni és hat kokaint termel illetve gyorsítani amikor a termelési idő 15 percre csökken ez egyszeri bónuszt ad. La Unidad sarc: minden termelési ciklusból egy adag tiszta kokain a La Unidad tulajdonába kerül cserébe zavartalanul mehet a termelés. Ezt a mennyiséget a La Unidad kapja meg, ők felügyelik a szállítást.

Kartell táborok/HQ-k: itt lehet raktározni a kokaint. A kartell vezetőjének kell átadni aki gondoskodik majd a tárolásáról. Tároló: korlátlan mennyiségű kokain tárolható benne, de a teljes mennyiség rabolható. Trezor: korlátozott mennyiségű kokaint tárolható benne, nem rabolható. Fejleszthető, részletei a fejlesztési lapon a helyszínen. 

MENETREND

Parkolás és regisztráció, a játéktéren kívül, a bevezető úton lehet parkolni illetve az út melletti épületnél található az elig/kronó/reg.

Kapunyitás ~8:00, folyamataink:

 • Első lépés az eligazítás, rövid tájékoztatás a biztonsági szabályokról illetve a fontosabb változásokról. Ha elkezdődött egy eligazítás, kérjük türelmesen várd meg a következő kezdetét. Folyamatban lévő eligazításra becsatlakozni nem lehet.
 • Második lépés a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, személyi igazolvány/vezetői engedély/útlevél legyen nálatok. Itt találhatjátok meg az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek), illetve a GDPR (Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzat) dokumentumokat. Kitöltött és aláírt dokumentummal kell majd menni a kronózáshoz.
 • Harmadik lépés a replikák bemérése, vagyis a kronó. Joule mérést alkalmazunk. Minden replika mérésköteles amit használni fogtok a rendezvény ideje alatt. Működőképes állapotban és a replikához tartozó egy üres tárral jelenjetek meg.
 • Negyedik lépés a helyszíni regisztráció, itt le kell adni a kitöltött és a kronómester által lepecsételt felelősségvállalási nyilatkozatot majd kifizetni a belépőt. Ha egy játékos nem rendelkezik előzetes regisztrációval úgy az haza lesz küldve! Dresszkódos játék, nincs majd beférek valahová opció!
 • Fenntartjuk a jogot ha valaki nem tartja be a folyamatainkat, nem tud kulturáltan viselkedni azt figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!

Gyülekező ~ 10:00, oldal parancsokok általi eligazítés, felkészülés a játék indítására.

Játék kezdete ~ 10:30, folyamatos játék, nincsenek szünetek.

Játék vége ~ 15:30, játék lefújása után publikus brainstorming, személyesen adhattok visszajelzést a játékkal kapcsolatban.

REPLIKA KATEGÓRIÁK, MÉRÉSHATÁROK

Karabély/Assault: használható legnehezebb BB: 0,32g, mérésre használt BB: 0,32g, méréshatár: 1,5 Joule (400fps), korlátozások: 10 méteren belül nincs sorozat/burst/binary.

Támogató lövész (DMR): használható legnehezebb BB: 0,40g, mérésre használt BB: 0,40g, méréshatár: 2,2 Joule (500fps), korlátozások: 20 méteren belül lövést leadni tilos, nincs sorozat, burst, binary, maximum 3 BB lehet a levegőben illetve nincs hosszmegkötés a replikára, kötelező másodlagos replika ami a Karabély/Assault kategóriának megfelel!

Mesterlövész (Sniper): használható legnehezebb BB: 0,50g, mérésre használt BB: 0,48g, méréshatár: 3,3 Joule (600fps), korlátozások: 20 méteren belül lövést leadni tilos, nincs sorozat, burst, binary, nincs hosszmegkötés a replikára, kötelező másodlagos replika ami a Karabély/Assault kategóriának megfelel!

A mérésre mi biztosítjuk a megfelelő tömegű BB-t. Ha valaki nem elégedett az első mérések eredményével másik kronóval kérhet új mérést ez esetben a kisebb értéket vesszük alapul és kerül rögzítésre. A mérések megkérdőjelezése, "otthon nem ennyit mértem, stb..." kommenteket tartsuk meg magunknak.

Karabély kategóriárig (0,32g-ig) KÖTELEZŐ a bio BB használata, felette engedélyezettek a normál BB-k is. Üveg/fém/egyéb egzotikus BB-k használata TILTOTT!

BIZTONSÁGI SZABÁLYOK

Szemvédőt a pálya teljes területén, az esemény teljes időtartama alatt, minden játékosnak és a játékterület közelében tartózkodóknak viselnie kell!

A szervezőket azonnal értesíteni illetve a játékot fel kell függeszteni ha egy személy védőfelszerelés nélkül a pályán tartózkodik vagy ellátást igénylő sérülés történik. Amennyiben a “játék állj” kifejezés hallatszik, az összes játékos köteles minden tűzharcot beszüntetni, illetve a replikáját biztosítani, míg a szervezők a játék folytatására jelet nem adnak.

Másik játékost inzultálni, fenyegetni vagy obszcén megjegyzésekkel illetni Tilos!

A játék végén minden résztvevő köteles a tárakat kivenni és üresre lőni az összes replikáját. A tár eltávolítása után a csőben lövedék maradhat, a teljes ürítéshez adjunk le biztonságos irányba legalább 2-3 lövést!

Maximum ~5-10 db BB sorozatlövés engedélyezett, mely kiváltását követően a sorozatot meg kell szakítani, kivételt képeznek ez alól a szabály alól a tényleges géppuskák replikái. A teljes területen 10 méteren belül csak és kizárólag egyes lövés adható le illetve épületen belül csak és kizárólag egyes lövés engedélyezett, AEP-re is ez érvényes.

Csak célzott lövést szabad leadni! A4-es méretnél kisebb ablakon, nyílásokon kilőni illetve fedezék mögül kitartott, ablakon-ajtónyíláson át bedugott fegyverrel, VAKTÁBAN TÜZELNI TILOS ÉS BALESETVESZÉLYES! Kiállt játékosra, csapattársra, megkülönböztető jelzést viselő személyre lőni TILOS!

Gránátdobás menete: kibiztosít majd hangos “gránát” kiáltás, ezután gránátdobás derékmagasság alatt. Lehetőség van a gránátot ablakon keresztül beejteni. Amennyiben a gránát dobást nem előzi meg kiáltás esetleg gránát besül vagy csak dummy akkor a találat érvénytelen. Minden kézigránát nyílt terepen, illetve szobába bedobva 5 méter sugarú körben talál, kivéve épített fedezék mögött.

Gránátdobás menete: kibiztosít majd hangos “gránát” kiáltás, ezután gránátdobás derékmagasság alatt. Amennyiben a gránát dobást nem előzi meg kiáltás vagy a gránát besül vagy csak dummy akkor a találat érvénytelen. Minden kézigránát nyílt terepen, illetve szobába bedobva 5 méter sugarú körben talál, kivéve épített fedezék mögött.

40mm-es gránátvető esetében BB-találatnak kell lennie, egyéb megkötésünk nincs rá.

Alkalmas szituációkban az ellenfél “késelhető”, kizárólag a szervező által engedélyezett gumikés használatával történhet. A játékos csendben jelezze a késelés tényét az ellenfélnek. Késelést leszámítva az ellenfelek nem kerülhetnek fizikai kontaktusba egymással! Késelt játékos NEM GYÓGYÍTHATÓ, mehet a visszaálló pontra.

Ha egy játékos biztonságtechnikai szabályt szeg akkor 30 percre kiáll a játékból és türelmesen várakozik a saját HQ-n.

KERETSZABÁLYOK

A keret szabályokról és a játékmenetről  a helyszínen külön eligazítást nem tartunk. Lesznek kihelyezve információs pontok a visszaállókon ott tudtok tájékozódni.  Kérjük figyelmesen olvassátok át ha kérdésetek merülne fel keressetek minket. Minden egyéb esetben a MASZ2015 a mérvadó.

Másodlagos/géppuska/mesterlövész replikákhoz nincs tár típus korlátozás, a többi replikánál csak Mid/Low/RealCap tár használható. Tárazható BB mennyisége korlátozva lesz de a tárak száma nem. Oldalanként eltérőek a kezdeti készletek, ezeket az oldal leírásoknál találjátok meg. Tárazni a HQ-n lehetséges saját BB-ből.

Lehetőség van az ellenfelet megadásra felszólítani, vagyis “dobatni”. A dobatást kizárólag hátulról vagy oldalról szabad, a felszólításnak hangosnak, egyértelműnek kell lennie (pl.: "Dobd el!", "Kezeket fel!"), 5m-en belül és maximum 2 főt.

Találat: A játékos testét, ruházatát, felszerelését, illetve a fegyver bármely részét érő lövés találatnak számít. Fedezéken keresztül illetve tereptárgyon, növényzeten keresztül érkező lövedék is találatnak számít. Az A4-es szabály itt nem érvényes, kisebb résen keresztül kapott lövés is találat. Visszapattanó lövés viszont nem találat! Ha két játékos kevesebb mint egy másodpercen belül ér el találatot egymáson, mindketten álljanak ki, összelövés CSAK SZEMBŐL, a "ráfordulva" leadott találatot nem kell megadni! Visszapattanó lövés viszont nem találat!

A találatot kapott játékos AZONNAL beszünteti a küzdelmet és hangos, lehetőleg többszöri “MEGVOLT” kiáltással jelzi a találatot illetve ezzel párhuzamosan a lehető legrövidebb idő alatt előveszi a NARANCSSÁRGA TALÁLATJELZŐJÉT és azt felveszi! Találat jelzése után a játékos NEM ADHAT ÁT SEMMILYEN INFORMÁCIÓT (mutogatással sem!) a még játékban lévőknek! Legfeljebb a találat tényét, saját kiesését erősítheti meg!

Taiwangun által forgalmazott piros találatjelzőt nem fogadjuk el, könnyen összetéveszthető a piros oldal jelzőkkel és szeretnénk elkerülni a felesleges problémákat, csak neon narancssárga találatjelzőt lehet használni.

Találat után amíg védtelen vagy, odalépnek hozzád, melléd lőnek vagy megkéselnek és hangos felszólítással közlik: KIVÉGEZTELEK. Kivégzett játékos nem gyógyítható, mehet a visszaálló pontra. Élő játékos késelése esetén autómatikusan kivégzett játékosnak fog számítani.

Találat esetén kúszhatsz/mászhatsz, hogy egy biztonságos fedezékben lássanak el, DE maximum 1 percig mozoghat a játékos találat után. Társad kihúzhat/vonszolhat, erre nincs időlimit. A vonszolás, a kúszás és ha a gyógyító visszalő az minden esetben megszakítja a gyógyítást. Ha megszakad a gyógyítás akkor utána újra kell kezdeni az ellátási idő leszámolását. Ha nem vagy hajlandó kúszni/mászni akkor tyúklépésben vagyis úgy kell lépegetni, hogy az egyik lábad sarkát a másik lábad lábujjai elé helyezed.

Sérült játékost nem lehet fedezéknek használni! Illetve ha ellátás alatt vagy esetleg keresztezi a tűzvonalat a sérült játékos és ezalatt további találatokat kap azon ne lepődjön meg. Ebből konfliktus generálni Tilos!

Gyógyítás menete: minden oldalon a dedikált felcser végzi el, első lépés felhelyezni az érszorítót majd folyamatosan fogni a sérült felet amíg a felcser leszámolja a gyógyulási időt. Ellátás ideje változó az oldalakon illetve fejleszthetőek is. A gyógyítás akkor teljes ha a sérült fél a találatjelzőjét elrakta, csak ezután folytatható a játék. Minden felcsernek kiosztásra kerül postásgumi ezzel tudjátok magatoknak számolni a gyógyítási lehetőségeket.

Túszejtés kartell oldalakon lehetséges, fejlesztés megvásárlása után. Bárki aki ellenséges gyógyítás után túszul lehet ejteni. Túszejtés menete: sérült játékost gyógyítás után el kell kísérni a kartell vezetőjéhez vagy a hadnagyhoz, hogy végrehajtsák a vallatást. Gyógyítás után a túszul ejtett játékos nem használhat semmit illetve köteles a kíséretet adó játékossal tartania! GRF csapatai kint a játéktéren tudnak vallatni de a fenti szabályok ebben az esetben is érvényesek.

Rabolni kilőtt játékostól, kivérzési idő alatt lehet rabolni. A rablás nem jelenti azt, hogy rögtön menni kell visszaállni. Ha megkérdezik, hogy van-e nálad bármi rabolható köteles vagy megmutatni és átadni! Mi rabolható: kokapaszta, kokain, pénz ÉS SEMMI MÁS! Ha kivéreztél és senki nem veszi el tőled a rabolható kellékeket (se ellenség se szövetségesek) akkor az újraéledés után marad nálad és használható. Elrejteni tilos a fenti kellékeket csak a kijelölt helyeken lehet lerakni, egymás között átadni lehetséges. La Unidad ha ellenséges akkor lehetséges tőlük a rablás. Lokációkról is lehetséges a rablás, TÁROLÓ feliratú ládákból és raklapokról lehetséges a rablás, TREZOR feliratúakról viszont nem!

Visszaállni a HQ-n lehetséges, ezek vöröskeresztes zászlóval jelölve lesznek. HQ-k támadhatóak. Visszaállási idők oldalanként eltérőek. HQ-n történő áthaladáskor a gyógyítási lehetőségek újratöltődnek, a postás gumikat le kell adni a csapat felcserének.

A körök között szünetek nincsenek, pihenni, enni, inni a játék közben kell majd a saját oldalad kijelölt HQ-ján. A nap folyamán amire szükségetek lesz, azt még a kezdés előtt juttassátok el.

Rádió csatorna kiosztás az alábbi: Azul kartell: 1 - 446.006 / 2 - 446.018. Rojo kartell: 3 - 446.031 / 4 - 446.043. Amairillo kartell: 5 - 446.056 / 6 - 446.068 / 7 - 446.08. Szervező: 8 - 446.093. Központi irányítás van a rendezvényen. Amit szeretnénk kérni, rádió használattal kapcsolatban, hogy előbb nyomjátok meg a PTT-t és utána kezdjetek el forgalmazni! Ha headsettel használjátok, figyeljetek arra, hogy a mikrofonba beszéljetek. A forgalmazás rövid és lényegre törő legyen.

BÉRLÉS, SHOP

Replika és teljes felszerelés bérlés: biztosítunk védőfelszerelést (maszk, arcvédő, szemüveg), airsoft replikát (típusa: JG 608 széria, G36c, képek a replikákról) tárakkal, 1200 db lövedéket, gyorstöltőt, replika kezelési oktatást amennyiben szükséges, taktikai mellényt (Chest Rig), találatjelzőt és a játékmenethez szükséges kellékeket.

 • Ár: 5.000 Ft / fő, ebben nincs benne az aktuális játékra a belépő. Lövedék vásárlására lesz lehetőség a helyszínen 400 db / 500 Ft, a bérelt replikákhoz kizárólag az általunk biztosított lövedék használható.
 • Hozz magaddal: kényelmes hosszú ruházatot, olyan cipőt ami védi a bokádat lehetőleg bakancsot, kesztyűt és fejfedőt mert ezeket nem tudjuk biztosítani.
 • Foglalás menete: a regisztráció folyamán komment vagy privát üzenet formájában tudod felénk jelezni a bérlési szándékodat. Egy személy egy bérlést foglalhat mivel minden résztvevő köteles regisztrálni a rendezvényre. Foglalási igényedet legkésőbb a rendezvény előtt egy munkanappal jelezd különben nem fogjuk tudni biztosítani a foglalás tárgyát. A bérlés díját a helyszínen lehet csak fizetni, készpénzben.
 • Lemondás: amennyiben a rendezvény napjáig nem történik meg a foglalás visszamondása, úgy a továbbiakban nem fogunk replika bérlés szolgáltatást nyújtani a foglaló személynek, elég a regisztrációt visszamondani.
 • Replika bérlést elsősorban olyan résztvevőknek biztosítunk a rendezvényen akik már vettek részt airsoft játékon, ismerik az alapokat, már van tapasztalatuk. Első játéknak ez a rendezvény lehet csalódás lenne így első alkalomnak nem ajánljuk.

Felszerelés bérlés: akkumlátor (T-csatlakozós), tár, mellény (Pencott Chest Rig), védőszemüveg, arcvédő bérelhető ezeknek darabját 1.000 Ft áron tudjuk nektek biztosítani, kérjük előzetesen komment vagy privát üzenet formájában jelezzétek felénk.

Shop: a regisztráció folyamán az alábbi termékek érhetőek el, korlátozott mennyiségben (készletekről előzetesen érdemes tájékozódni), napközben már nincs kapacitásunk kiszolgálni az igényeket így kérjük e-szerint készüljetek:

 • BLS Bio BB termékek: 0,25g - 6500 Ft/kg | 0,28g - 7500 Ft/kg | 0.30g - 8000 Ft/kg | 0.32g - 8000 Ft/kg.
 • InfinityNade termékek: Gumitalp 3-4-5 mm - 1000 Ft/10db | CO patron - 1500 Ft/10 db | Műanyag héj - 9000 Ft/db | Alumínium héj - 14000 Ft/db | Indító - 11000 Ft/db.
 • Egyéb termékek: Narancssárga láthatósági mellény/találatjelző - 2000 Ft/db.

KEDVCSINÁLÓ

ELÉRHETŐSÉGEK, PARTNEREK

Megtalálhatjátok egyesületünket FacebookonInstagrammonYoutubeon illetve az alábbi e-mailes elérhetőségen is felvehetitek velünk a kapcsolatot: spectre.miskolc@gmail.com

DZ Burgers, kézműves burgereikkel egyedi és izgalmas ízélményt biztosítanak rendezvényeken. A DZ Burgerst megtaláljátok Facebookon és Instagrammon.

Daev Paint, egyedi replikafestések esetén Ő az emberetek. A Daev Paint megtalálható Facebookon olletve az alábbi e-mail címen keresztül: pek.david.7@gmail.com

Kewok Tech Airsoft, Airsoft tech blog, Fancy upgrades, Custom guns, Tactical gears, elektromos replikák javítása. Rendezvényeinken megvásárolható Kewok Tech felvarró (2500 Ft/db) és fegyver zsák (4000 Ft/db). Az ezekből befolyt teljes összeget a Kewok Tech Airsoft kapja. A Kewok Tech Airsoft elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: kewoktech@gmail.com

Breuer's Workshop, No waste, just postapoc stuff...& more! Üdvözöl a Breuer's Workshop! Hagyományőrzés (1980-1990-es évektől napjainkig, a Balkán vonal erős!); Replikák realisztikusabbá tétele; Replikák felületkezelése (barnítás, maratás, s egyéb speciális eljárások); Posztapok replikák, felszerelések s egyéb eszközök gyártása; GBB/GBBR replikák javítása; Alkatrész beszerzés (Közvetlen kontakt a következőkkel: Gunfire,Slong,E&L); Heavy modding: Hegesztés (Védőgázas MIG, acél vagy vas anyagok). A Breuer's Workshop elérhető FacebookonInstagrammon illetve az alábbi e-mail címen keresztül: counteroly@gmail.com

InfinityNade, a kirobbanó sikerekről ők gondoskodnak, a gránátjaikról dióhéjban: az általuk gyártott airsoft gránát héjjal azonnali előnyhöz juthatsz bármilyen Airsoft játékon, legyen az erdős területtől kezdve elhagyatott laktanyákon át CQB arénákig bármi, ez a gránát minden alkalomra jó választás. Az InfinityNadet elérhetitek az alábbi oldalon keresztül: www.infinitynade.com

Résztvevők

G.R.F. - Ghost Recon Force - LEZÁRVA
Létszám: 7 / 14 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
Alpha csapat - Spectre Airsoft Team
Dudu SPECTRE Dudás István
vojtyek SPECTRE Tóth Béla
Bravo csapat - Boris Airsoft Team
ahajah Dániel Wéber
dzola Dudás Zoltán
Levkosz Varjú Levente
MatthewChaves Strausz Máté
Viking22 Erik Kerékgyártó
 
Kartell Amairillo
Létszám: 6 / 30 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Daev Eagle Flank Pék Dávid
focek Eagle Flank Foczkó Ákos
Karaba Eagle Flank László Karaba
Papo69 Eagle Flank Pék Károly
PPeti Eagle Flank Pék Péter
Suszi Eagle Flank Suszták Ákos
 
Kartell Azul
Létszám: 1 / 30 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
(nincs raj megadva)
Petya1 R.A.T Bendik Péter
 
Kartell Rojo
Létszám: 0 / 30 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
La Unidad
Létszám: 0 / 15 fő
  Nicknév Csapat Valódi név
 
Várólista  
  Nicknév Csapat Valódi név

Globális csevegő

 

 
© 2015 - 2024 powered by TRONIX webdesign